Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Η «μακρά Covid» προκαλείται από τίς ΜΑΣΚΕΣ, σύμφωνα με νέα μελέτη! ( Πότε θά ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ο κοσμάκης ΚΑΙ μέ αυτό τό θέμα; )

 


Μία ομάδα διάσημων ερευνητών κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, μετά από μια νέα μελέτη που διαπίστωσε ότι η λεγόμενη «μακρά Covid» προκαλείται στην πραγματικότητα από την παρατεταμένη χρήση μάσκας.

Η νέα μελέτη, που διεξήχθη από μια γερμανική ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον χειρουργό Kai Kisielinski, διαπίστωσε ότι η χρήση μάσκας συσχετίστηκε με αύξηση 62% σε διάφορες ασθένειες!


Όταν συνδυάζεται, η κάλυψη προκάλεσε αυτό που οι συγγραφείς ονόμασαν σύνδρομο εξάντλησης που προκαλείται από μάσκα (MIES).

Οι Γερμανοί ερευνητές δημοσίευσαν (https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpubh.2023.1125150/full) μια μετα-ανάλυση 2.168 μελετών σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις της ιατρικής μάσκας, τη μεγαλύτερη του είδους της.

Τα ευρήματα σε ένα ευρύ φάσμα μελετών και ερευνών αποκαλύπτουν στατιστικά σημαντική μείωση της πρόσληψης οξυγόνου, αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα, αυξημένο καρδιακό ρυθμό, αύξηση του εύρους και μια σειρά από ενοχλητικά συμπτώματα.

Η μελέτη έθεσε ως στόχο να καθορίσει τις «φυσιομεταβολικές και κλινικές συνέπειες της χρήσης μάσκας προσώπου».

Ωστόσο, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι όχι μόνο η μάσκα είναι υπεύθυνη για διάφορα συμπτώματα, αλλά είναι στην πραγματικότητα η αιτία ευρέως αναφερόμενων περιπτώσεων «long Covid».

Η "Lond Covid" είναι "επιστροφή ή συνεχιζόμενα συμπτώματα που βιώνουν οι άνθρωποι περισσότερο από τέσσερεις εβδομάδες μετά τη νόσηση με COVID-19", σύμφωνα με την κλινική Mayo (https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/coronavirus/in-depth/coronavirus-long-term-effects/art-20490351).

«Σε μερικούς ανθρώπους, το σύνδρομο μετά την COVID-19 διαρκεί μήνες, ή χρόνια, ή προκαλεί αναπηρία.

Σύμφωνα με τη μελέτη του Kisielinski, σχεδόν το 40% των κύριων συμπτωμάτων μακράς COVID-19 αλληλεπικαλύπτονται με παράπονα MIES που σχετίζονται με τη μάσκα και συμπτώματα όπως κόπωση, δύσπνοια, σύγχυση, άγχος, κατάθλιψη, ταχυκαρδία, ζάλη και πονοκέφαλο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. https://crime-study.gr/ATHENS-002803-oso-o-kosmos-analonete-stis-esoterikes-ekloges-to-WEF-othi-tous-foretous-esthitires-gia-tin-parakolouthisi-tis-dimosias-igias.html
    Όσο ο κόσμος αναλώνεται στις εσωτερικές εκλογές το WEF ωθεί τους φορετούς αισθητήρες για την παρακολούθηση της δημόσιας υγείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. U.S Food Supply Already Spiked with mRNA, Attorney Confirms
    https://slaynews.com/news/us-food-supply-already-spiked-mrna-attorney-confirms/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!