Κυριακή 9 Απριλίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! - Κινέζικο αγελαδινό ΓΑΛΑ φορτίου, με εξωσώματα 'mRNA' - Ανοσοποιήστε μέ ....επιτυχία ποντίκια!!!!

 


Πιθανή επίθεση εμβολίου 'mRNA' 'COVID-19' μέσω της προμήθειας τροφίμων

 Peter Α. McCullough, MD, MPH™

2 ώρες πριν

Από τον Peter A. McCullough, MD, MPH

Η προσφορά τροφίμων του έθνους μπορεί να χειραγωγηθεί από τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας για να επηρεάσει τα αποτελέσματα του πληθυσμού. 

Ένα μεγάλο παράδειγμα είναι ο εμπλουτισμός των κόκκων δημητριακών με φολικό οξύ - τη συνθετική μορφή φυλλικού οξέος - το οποίο μείωσε επιτυχώς τη συχνότητα εμφάνισης ελαττωμάτων του νευρικού σωλήνα (π.χ. δισχιδής ράχη).


Τώρα εξετάζεται μια δια της στοματικής οδού χορήγηση (εμβολίων) ειδικά για τον εμβολιασμό COVID-19 χρησιμοποιώντας mRNA στο αγελαδινό γάλα.

Ο Zhang και οι συνεργάτες του έχουν αποδείξει ότι ένας συντομευμένος κωδικός mRNA 675 ζευγών βάσεων θα μπορούσε να φορτωθεί σε πακέτα φωσφολιπιδίων που ονομάζονται εξωσώματα που προέρχονται από το γάλα και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το ίδιο γάλα, να τροφοδοτηθεί σε ποντίκια. 

Η γαστρεντερική οδός των ποντικών απορρόφησε τα εξωσώματα και το mRNA πρέπει να εισήλθε στην κυκλοφορία του αίματος και στον λεμφικό ιστό, επειδή τα αντισώματα παρήχθησαν σε ποντίκια που τρέφονταν κατά της πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2 (περιοχή δέσμευσης υποδοχέα).

Ένα από του στόματος εμβόλιο για εξωσώματα που προέρχονται από γάλα βοοειδών SARS-CoV-2 RBD mRNA προκαλεί απόκριση εξουδετερωτικών αντισωμάτων in vivo. Quan Zhang, Miao Wang, Chunle Han, Zhijun Wen, Xiaozhu Meng, Dongli Qi, Na Wang, Huanqing Du, Jianhong Wang, Lu Lu, Xiaohu Ge bioRxiv 2022.12.19.517879; doi: https://doi.org/10.1101/2022.12.19.517879

Από επιστημονική άποψη, αυτά τα πειραματικά βήματα που έλαβαν οι Κινέζοι ήταν μια εκπληκτική επιτυχία. 

Ωστόσο, δεδομένης της βλάβης που έχουν προκαλέσει τα εμβόλια mRNA όσον αφορά τους τραυματισμούς, τις αναπηρίες και τους θανάτους, αυτά τα δεδομένα εγείρουν σημαντικά ηθικά ζητήματα.

Το έργο COVID States έδειξε ότι το 25% των Αμερικανών κατάφεραν να παραμείνουν ανεμβολίαστοι. 

Αυτή η ομάδα θα είχε ισχυρές αντιρρήσεις για το mRNA στην προμήθεια τροφίμων, ιδιαίτερα αν γινόταν κρυφά ή με ελάχιστη επισήμανση / προειδοποιήσεις. 

Τα παιδιά θα μπορούσαν να στοχοποιηθούν με εύκολα χορηγούμενη από του στόματος δόση εμβολίου ή ενδεχομένως να λάβουν mRNA μέσω του γάλακτος στα σχολικά γεύματα και σε άλλα γεύματα χωρίς επίβλεψη.

Για όσους έχουν λάβει ένα από τα εμβόλια COVID-19, η κατοχή εμβολίων γάλακτος ως προσφορά EUA θα επέτρεπε ακόμη μεγαλύτερη φόρτιση του σώματος με συνθετικό mRNA που έχει αποδειχθεί ανθεκτικό στις ριβονουκλεάσες και μπορεί να κατοικεί μόνιμα στο ανθρώπινο σώμα.

Αυτές οι παρατηρήσεις με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η τεχνολογία mRNA μόλις εισήλθε σε μια εντελώς πολύ πιο σκοτεινή φάση ανάπτυξης. Περιμένετε περισσότερη έρευνα και αντοχή στο mRNA στην προμήθεια τροφίμων μας. 

Οι Κινέζοι μόλις έκαναν το πρώτο από αυτά που πιθανότατα θα είναι πολύ πιο επικίνδυνα βήματα για τον κόσμο.


Από του στόματος εμβόλιο για εξωσώματα που προέρχονται από γάλα mRNA-βοοειδών RBD SARS-CoV-2 προκαλεί απόκριση εξουδετερωτικών αντισωμάτων in vivo Quan Zhang, Miao Wang, Chunle Han, Zhijun Wen, Xiaozhu Meng, Dongli Qi, Na Wang, Huanqing Du, Jianhong Wang, Lu Lu, Xiaohu Ge bioRxiv 2022.12.19.517879; doi: https://doi.org/10.1101/2022.12.19.517879 (https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.12.19.517879v1)

Το έργο COVID States δίνει νέα ελπίδα στους μη εμβολιασμένους. Μελέτη δείχνει ότι το 25% αρνήθηκε τα εμβόλια - μια υγιής μειοψηφία (https://open.substack.com/pub/petermcculloughmd/p/covid-states-project-gives-new-hope?r=14jb45&utm_campaign=post&utm_medium=web)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://petermcculloughmd.substack.com/p/chinese-load-cows-milk-with-mrna?utm_source=substack&utm_medium=email


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!