Κυριακή 9 Απριλίου 2023

OYTE κάν τά παιδιά δέν σεβάσθηκαν!

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!

ΦΟΒΟΣ & ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Περισσότερα για την υπ' αρ.# FL8095 παρτίδα της Pfizer που απευθύνεται σε παιδιά

Αναφορά από το PrayingHawk από το Chico, Καλιφόρνια!

Έλαβα αυτές τις πληροφορίες από έναν από τους αναγνώστες που εδρεύει στο Chico, CA. 

Σημειώστε ότι το Chico είναι ένα μικρό μέρος, περίπου 100.000 πληθυσμός, αν και αυξάνεται γρήγορα καθώς οι άνθρωποι είναι απελπισμένοι να εγκαταλείψουν τις μεγάλες πόλεις στην Καλιφόρνια.


Ο Xavier Becerra, σημερινός Υπουργός Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, επισκέφθηκε προσωπικά αυτή τη μικρή πόλη και σαν προαγωγός να προωθήσει το δηλητήριο και να προσπαθήσει να τραυματίσει και να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά σε αυτήν την περιοχή. Πόσο πιο αηδιαστικοί μπορεί να είναι αυτοί οι άνθρωποι;;

Σύνδεση με βίντεο στο Rumble (https://rumble.com/v2fxfvq-preyinghawk-report-148-pfizer-murder-in-butte-county-851-kids-shot-with-fl8.html)

Σύμφωνα με το FOIA μας, η Butte Public Health χορήγησε 851 δόσεις αυτής της παρτίδας σε αυτήν την κομητεία. Σύμφωνα με το VAERS, υπάρχουν 206 αναφορές που κατατέθηκαν στην CA, συμπεριλαμβανομένης μιας μόνιμης αναπηρίας. Υπάρχει ένας 10χρονος νεκρός 8/15/22, αλλά η τοποθεσία είναι "άγνωστη". Όχι μόνο η κομητεία Butte είχε 2 θανάτους στις 8/15/22 (ανά άλλο FOIA), αλλά συμπτωματικά η μαμά μου πέθανε επίσης (από τις 4 βολές της Moderna) στις 8/15/22. 

Υποβάλλω μήνυση στον σερίφη αυτή την εβδομάδα κατηγορώντας για απόπειρα δολοφονίας, ή διοικητική αδικοπραξία, για αυτή την παρτίδα και τον δικό μου τραυματισμό καθώς και ως μάρτυρας όλων των τραυματισμών στις πολλές κλινικές όπου εργάστηκα και πιστεύω ότι αυτό με καθιστά πληροφοριοδότη. 

Είναι σαφές ότι έχει διαπραχθεί έγκλημα, καθώς αυτή η παρτίδα μοιράστηκε σε πολλά εμβόλια στην κομητεία Butte. 

Και σημειωτέον, ότι ο Υπουργός Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Becerra, ήρθε στο Chico 3/14/22, για να αντιμετωπίσει τη διστακτικότητα των γονέων απέναντι στον εμβολιασμό μαζί με παιδίατρους σε μια κλειστή ιδιωτική συνάντηση. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Enloe να αναπτύξει μια κινητή μονάδα σε στοχευμένα σημεία όπου θα βρίσκονταν τα παιδιά (όλα σε φιλμ). Συμπεριλαμβανομένης της ζυθοποιίας της Σιέρα Νεβάδα στις 6/21/22 και υπάρχει ένας 25χρονος νεκρός από εμβολιασμό εκείνη την ημέρα στο VAERS.

Η αρχική θέση μου για την παρτίδα # FL8095 είναι εδώ:


Η βαλλιστική έκθεση είναι για : παρτίδα παρτίδα # FL8095 της Pfzer - δολοφόνησε 2 και τραυμάτισε 1262 παιδιά.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. ΗΠΑ: Δικαστής ανακαλεί την άδεια του χαπιού της άμβλωσης και στις 50 Πολιτείες – Ισχυρές οι αντιδράσεις
    https://primenews.press/ipa-dikastis-anakalei-tin-adeia-tou-chapiou-tis-amvlosis-kai-stis-50-politeies-ischyres-oi-antidraseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρία ελληνικά δημόσια νοσοκομεία έδωσαν σε ιδιωτική εταιρεία ιατρικούς φακέλους ασθενών
    https://orthodoxostypos.gr/%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%ad%ce%b4%cf%89/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!