Κυριακή 2 Απριλίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Εμπιστευτικά έγγραφα της 'Pfizer' ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ, ότι το ΟΞΕΙΔΙΟ του ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ, βρίσκεται στα εμβόλια 'COVID' & πώς μπορείτε νά τό ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ από το σώμα σας - Η έκθεση.

 


   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΒΟΜΒΑ - Εμπιστευτικά έγγραφα της 'Pfizer' επιβεβαιώνουν, ότι το οξείδιο του γραφενίου βρίσκεται στα εμβόλια COVID & πώς μπορείτε να το αφαιρέσετε από το σώμα σας - The Exposé


Επίσης: Το οξείδιο του γραφενίου προκαλεί νέκρωση εξαρτώμενη από τον υποδοχέα 4 (TLR4) στα μακροφάγα, Η μοριακή επίδραση του γραφενίου και του οξειδίου του γραφενίου στο ανοσοποιητικό σύστημα - Μελέτες

https://lionessofjudah.substack.com/p/breaking-confidential-pfizer-documents?utm_source=substack&utm_medium=email

Από την Exposé στις 31 Μαρτίου 2023

Οι εικασίες είναι έντονες για πάνω από δύο χρόνια ότι οι ενέσεις Covid-19 περιέχουν οξείδιο του γραφενίου. Μια τοξική ουσία που προκαλεί παράξενους θρόμβους αίματος και καταστρέφει τα ερυθρά αιμοσφαίρια.

Έχει φυσικό αρνητικό φορτίο, ενώ τα ερυθρά αιμοσφαίρια είναι φυσικά θετικά φορτισμένα. Όταν το μειωμένο γραφένιο εισέρχεται στο σώμα και τα ερυθρά αιμοσφαίρια, αρχίζει αμέσως να προκαλεί τα κύτταρα να συσσωρεύονται πάνω τους.

Αυτό μπορεί ενδεχομένως να οδηγήσει σε περίεργη πήξη του αίματος, εγκεφαλικά επεισόδια / ανευρύσματα και στη χειρότερη περίπτωση θάνατο. Αυτό έχει αποδειχθεί από επιστήμονες στο παρελθόν (δείτε εδώ https://expose-news.com/2023/03/08/doctors-find-graphene-is-shedding-from-the-covid-vaccinated-to-the-unvaccinated-forming-blood-clots-decimating-blood-cells/).

Οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων έχουν αρνηθεί ότι η ουσία βρίσκεται σε οποιαδήποτε από τις ενέσεις Covid-19. Αλλά αυτή η άρνηση είναι πιθανότατα ο λόγος για τον οποίο η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (https://www.fda.gov/) (FDA) προσπάθησε να καθυστερήσει τη δημοσίευση των δεδομένων ασφάλειας εμβολίων COVID-19 της Pfizer για 75 χρόνια παρά την έγκριση της ένεσης μετά από μόλις 108 ημέρες επανεξέτασης της ασφάλειας στις 11 Δεκεμβρίου 2020 (https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-first-covid-19-vaccine#:~:text=The%20first%20EUA%2C%20issued%20Dec,trial%20of%20thousands%20of%20individuals.).

Ωστόσο, στις αρχές Ιανουαρίου 2022, ο ομοσπονδιακός δικαστής Mark Pittman διέταξε τον FDA να κυκλοφορήσει 55.000 σελίδες το μήνα. Από τότε, η PHMPT έχει δημοσιεύσει όλα τα έγγραφα (https://phmpt.org/pfizers-documents/) στον ιστότοπό της.

Η πρώτη παρτίδα εγγράφων αποκάλυψε ότι ο εμβολιασμός covid-19 πιθανότατα θα οδηγούσε σε μείωση του πληθυσμού. Με 2 εκατομμύρια πλεονάζοντες θανάτους μόνο στις χώρες των «Πέντε Ματιών(*)» και λίγο περισσότερο από τη μισή Ευρώπη δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία, φαίνεται ότι η αποκάλυψη είναι αληθινή.

Αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε καμμία αναφορά στο οξείδιο του γραφενίου.... μέχρι τώρα.

Μια πλήρης έρευνα που διεξάγεται από το The Expose για τα ευρήματα πρόκειται να έρθει πολύ σύντομα.

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο ορισμένων από τα στοιχεία που περιείχαν τα προηγουμένως εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer που παραδόθηκαν στον FDA.

Έτσι, τώρα που επιβεβαιώθηκε ότι το οξείδιο του γραφενίου είναι σίγουρα ένα μυστικό συστατικό της ένεσης mRNA Της Pfizer Covid-19, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε την τοξική ουσία από το σώμα σας.

Γιατί δεν μένει μόνο σε όσους έχουν εμβολιαστεί. Μεταδίδεται επίσης σε οποιονδήποτε βρίσκεται κοντά σε εμβολιασμένο άτομο covid-19 (δείτε εδώ https://expose-news.com/2023/03/08/doctors-find-graphene-is-shedding-from-the-covid-vaccinated-to-the-unvaccinated-forming-blood-clots-decimating-blood-cells/).

Η παρακάτω εικόνα είναι ενός δείγματος αίματος, από ένα παιδί τριών ετών χωρίς εμβόλιο, ή ανεμβολίαστο. 

Δείχνει κομμάτια ή «θραύσματα» γραφενίου που «είναι αποτέλεσμα αποβολής» (shedding), με άλλα λόγια το γραφένιο έχει μεταδοθεί από «εμβολιασμένους» γονείς στο ανεμβολίαστο παιδί τους.

Πηγή (https://expose-news.com/2023/03/08/doctors-find-graphene-is-shedding-from-the-covid-vaccinated-to-the-unvaccinated-forming-blood-clots-decimating-blood-cells/)

Ως εκ τούτου, το μεγαλύτερο μέρος του μη εμβολιασμένου πληθυσμού, πιθανότατα έχει εκτεθεί σε οξείδιο του γραφενίου.

Το οξείδιο του γραφενίου είναι δηλητηριώδες για τον άνθρωπο και τώρα έχει ανακαλυφθεί στα «εμβόλια» Covid 19, στην παροχή νερού, στον αέρα που αναπνέουμε μέσω των chemtrails, ακόμη και στον εφοδιασμό μας με τρόφιμα.

Η τοξική ουσία αλληλεπιδρά και ενεργοποιείται από ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες ("EMF"), συγκεκριμένα το ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων που βρίσκονται στο '5G', που μπορεί να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη βλάβη στην υγεία μας.

«Συμπτωματικά», τα συμπτώματα της δηλητηρίασης από οξείδιο του γραφενίου και της ασθένειας ακτινοβολίας EMF είναι παρόμοια με εκείνα τα συμπτώματα που περιγράφονται ως Covid.

Αλλά τα καλά νέα είναι, τώρα που η τοξική ουσία έχει αναγνωριστεί ως μολυσματικός παράγοντας, υπάρχουν τρόποι για να την αφαιρέσετε από το σώμα σας και να αποκαταστήσετε την υγεία σας.

Αυτή είναι μια ολιστική προσέγγιση της χρήσης πολλών διαφορετικών μεθόδων ταυτόχρονα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Συμπεριλαμβανομένων, ειδικών συμπληρωμάτων για την αποικοδόμηση του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα και τον έλεγχο των ΗΜΠ (ηλεκτρομαγνητικών πεδίων) στο περιβάλλον για την ελαχιστοποίηση της ενεργοποίησης του οξειδίου του γραφενίου.

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες πηγές και βασίζονται σε επιστημονικές μελέτες. Οι σύνδεσμοι αναφέρονται παρακάτω.

Κατανόηση της γλουταθειόν

Η γλουταθειόνη είναι μια ουσία που παρασκευάζεται από τα αμινοξέα: γλυκίνη, κυστεΐνη και γλουταμινικό οξύ. Παράγεται φυσικά από το ήπαρ και εμπλέκεται σε πολλές διαδικασίες στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της οικοδόμησης και επισκευής ιστών, καθιστώντας χημικές ουσίες και πρωτεΐνες που απαιτούνται στο σώμα και για το ανοσοποιητικό σύστημα. 

Έχουμε ένα φυσικό απόθεμα γλουταθειόνης στο σώμα μας. Αυτό είναι που μας δίνει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Όταν τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι υψηλά στο σώμα, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και το ανοσοποιητικό μας σύστημα λειτουργεί καλά. Αλλά όταν η ποσότητα οξειδίου του γραφενίου στο σώμα υπερβαίνει την ποσότητα γλουταθειόνης, προκαλεί την κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και προκαλεί καταιγίδα κυτοκίνης.

 Ο τρόπος με τον οποίο το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα για να υπερβεί τη γλουταθειόνη στο σώμα είναι με ηλεκτρονική διέγερση. 

Δηλαδή, τα ΗΜΠ βομβαρδίζουν το γραφένιο για να το οξειδώσουν, γεγονός που προκαλεί γρήγορα την ασθένεια.

Στην ηλικία των 65 ετών τα επίπεδα γλουταθειόνης πέφτουν δραστικά στο σώμα. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί ο πληθυσμός που επηρεάζεται περισσότερο από την Covid-19 είναι οι ηλικιωμένοι. 

Τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι επίσης πολύ χαμηλά σε άτομα με προϋπάρχουσες παθήσεις όπως ο διαβήτης, η παχυσαρκία κ.λπ. Ομοίως, τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι πολύ υψηλά σε βρέφη, παιδιά και αθλητές. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί ο Covid-19 δεν έχει επηρεάσει αυτούς τους ανθρώπους.

Το οξείδιο του γραφενίου όταν οξειδώνεται ή ενεργοποιείται από συγκεκριμένες συχνότητες EMF, υπερβαίνει την ικανότητα του σώματος να δημιουργεί αρκετή γλουταθειόνη, η οποία καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα και προκαλεί την ασθένεια. 

Σε περιπτώσεις ασθένειας (όπως συμπτώματα Covid και όλες οι «παραλλαγές») είναι απαραίτητο να αυξηθούν τα επίπεδα γλουταθειόνης στον οργανισμό προκειμένου να αντιμετωπιστεί η τοξίνη (οξείδιο του γραφενίου) που έχει εισαχθεί ή ενεργοποιηθεί ηλεκτρικά. Συνεχίστε να διαβάζετε (https://expose-news.com/2023/03/31/how-to-remove-graphene-confirmed-in-covid-vaccines/)

Το οξείδιο του γραφενίου προκαλεί νέκρωση εξαρτώμενη από τον υποδοχέα 4 (TLR4) σε μακροφάγα (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23734789/)

... η τοξικότητά του στην υγεία παραμένει άγνωστη και προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Στην παρούσα μελέτη, δείξαμε ότι το οξείδιο του γραφενίου (GO) προκάλεσε νεκρωτικό κυτταρικό θάνατο σε μακροφάγα

 

Μακροφάγος (https://www.cancer.gov/publications/dictionaries/cancer-terms/def/macrophage) - Ένας τύπος λευκών αιμοσφαιρίων που περιβάλλει και σκοτώνει μικροοργανισμούς, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και διεγείρει τη δράση άλλων κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η μοριακή επίδραση του γραφενίου και του οξειδίου του γραφενίου στο ανοσοποιητικό σύστημα υπό συνθήκες In Vitro και In Vivo (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26502273/)

... η δυσανεξία του ανοσοποιητικού συστήματος στα νανοϋλικά γραφενίου, όσο χαμηλή και αν είναι, μπορεί κατά συνέπεια να καταστήσει αδύνατη τη χρήση τους στην ιατρική. Αυτή η εργασία δείχνει τον ειδικό μηχανισμό της μοριακής επίδρασης του γραφενίου και του GO στα μακροφάγα και τα λεμφοκύτταρα υπό συνθήκες in vitro και in vivo και την πρακτική εφαρμογή τους στην ιατρική.

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://lionessofjudah.substack.com/p/breaking-confidential-pfizer-documents?utm_source=substack&utm_medium=email

2 σχόλια:



  1. Ο εξαιρετικός
    George Carlin (κορυφαίος)
    Σαν προφητικά από το 2007 που τα έλεγε…

    https://www.bitchute.com/video/u3L11RIzzSqi/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμβόλαιο που έρχεται πρώτη φορά στην δημοσιότητα, αποκαλύπτει πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ έλαβε 400 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να εγκρίνει το εμβόλιό της κατά της Covid-19! Για ποιαν μεγαλοφαρμακευτική πρόκειται; Την Moderna, σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο που αποκαλύπτεται.

    EΓΓΡΑΦΑ

    https://primenews.press/apokalypsi-poia-farmakoviomichania-plirose-400-ekat-stin-kyvernisi-ipa-gia-na-egkrinei-to-emvolio-kata-tou-covid

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!