Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

ΩΧ! Ο νόμος 'RESTRICT' (περιορίζω), θα επέτρεπε στήν ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ κυβέρνηση, νά πάρει τον έλεγχο (...) του αυτόνομου οχήματός σας καί νά σας οδηγήσει σέ έναν ΓΚΡΕΜΟ (;;;), ώστε νά «μετριάσει» τόν κίνδυνο γιά τήν κυβέρνηση!

 

RESTRICT Act would allow rogue government, to seize control over your self-driving vehicle and drive you off a cliff to “mitigate” risk to the government...



(Natural News) 

Ο νόμος RESTRICT, εάν περάσει, θα επιτρέψει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, να κατασχέσει οποιονδήποτε υπολογιστή οποιουδήποτε Αμερικανού αμφισβητεί την εξουσία, τα αφηγήματα, τις εκλογές, τις πανδημίες, τα εμβόλια, τα φαρμακευτικά φάρμακα, την κλιματική αλλαγή ή τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. 




Αυτό είναι γραμμένο στο λεγόμενο νομοσχέδιο Anti-TikTok και οι Δημοκρατικοί στην Ουάσιγκτον, με επικεφαλής το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, δεν θέλουν κανένας Αμερικανός να συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Δημοκρατίας που όλοι γνωρίζαμε κάποτε ως «ελεύθερη χώρα».

Ο νόμος RESTRICT σημαίνει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπορεί να αποκαλέσει οποιονδήποτε Αμερικανό εγχώριο τρομοκράτη και να τον βάλει στη φυλακή επ 'αόριστον επειδή απλώς φέρεται να σκέφτεται να αμφισβητήσει οποιαδήποτε δεδομένη αφήγηση, πράγμα που σημαίνει ότι οι ψευδείς ειδήσεις στην τηλεόραση θα επικοινωνήσουν τους νέους κυβερνητικούς κανόνες, νόμους και εντολές ως πλήρη κομμουνιστική προπαγάνδα που δεν μπορεί ποτέ να επικριθεί ξανά. Αν κάποιος τολμήσει να αμφισβητήσει το διεφθαρμένο καθεστώς Μπάιντεν, ο υπολογιστής του αυτοκινήτου του, ειδικά ένας αυτόνομος, μπορεί να κατασχεθεί ανά πάσα στιγμή και να ελεγχθεί, προκειμένου να «μετριαστεί» ο κίνδυνος ότι μπορεί να είστε εγχώριος τρομοκράτης που κυκλοφορεί με εκρηκτικά και σχεδιάζει να βομβαρδίσει κάτι, κάπου, ίσως.

Εάν η τεχνητή νοημοσύνη (AI) τρέχει έναν αλγόριθμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για παράδειγμα, που προσθέτει πολλά μιμίδια που δημοσίευσε κάποιος σχετικά με πλαστά ψηφοδέλτια εκλογών από νεκρούς και παράνομους μετανάστες και η πιθανότητα το άτομο να διαπράξει έγκλημα μίσους (θα μπορούσε να είναι ο,τιδήποτε, ακόμη και απλή κλήση ονόματος) φαίνεται υψηλή, τότε το FBI θα ενημερωθεί και θα εισβάλει στο σπίτι του ατόμου την αυγή, όπου θα κατάσχουν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, τα παιδιά τους, το φαγητό τους, τα όπλα τους, το σπίτι τους και όλα μπορούν να βασίζονται σε όσα αποφανθεί τεχνητή νοημοσύνη.


Ο νόμος Restrict Act επιτρέπει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να φυλακίσει οποιονδήποτε για ο,τιδήποτε, ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο θέλει, αρκεί να λέει ότι αντιτίθεστε στο αφήγημά τους

Έχετε κάποιο κρυπτονόμισμα; Εάν είστε ύποπτοι ότι είστε συντηρητικός, ρεπουμπλικάνος, πατριώτης ή αφοσιωμένος Αμερικανός, τα χρήματά σας μπορούν να κλείσουν, όπως μια βρύση, ανά πάσα στιγμή. Οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα έχετε, ακόμη και αν είναι κρυπτογραφημένο, θα χακαριστεί από κυβερνητικούς μπράβους που κατάσχουν τον υπολογιστή και τις έξυπνες συσκευές σας. Αυτό είναι γραμμένο σε συγκεκριμένη και εκφρασμένη γλώσσα στο RESTRICT ACT.

Κάθε σφαίρα επικοινωνίας θα διοικείται από το τυραννικό καθεστώς, συμπεριλαμβανομένου όλου του ηλεκτρονικού εμπορίου, όλης της τεχνολογίας, όλων των διαδικτυακών λιανικών πωλήσεων και όλης της τεχνολογίας πληρωμών. Το αμτιλαμβάνεστε; Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κλείσουν οποιαδήποτε επιχείρηση οπουδήποτε και οποτεδήποτε για οποιονδήποτε λόγο αυτοί βρίσκουν, πραγματικό ή κατασκευασμένο. Είναι ένα κομμουνιστικό μανιφέστο τύπου shut-down-first, ask-questions-later. Θα αναληφθεί δράση. Αυτοί οι παράλογοι νέοι νόμοι ΠΟΤΕ δεν θα αρθούν μέχρι μια πλήρης επανάσταση να ξεσηκωθεί και να ανατρέψει τη δικτατορία της παγκοσμιοποιημένης κλίκας (παγκόσμια μαφία).

Θα διέπει όλες τις πληροφορίες και τις συναλλαγές σχεδόν σε κάθε σφαίρα επικοινωνίας, τεχνολογίας και εκβιομηχάνισης, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

α) τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση·
Β) κβαντική κατανομή κλειδιών·
γ) κβαντικές επικοινωνίες·
δ) κβαντική υπολογιστική·
ε) μετακβαντική κρυπτογραφία·
στ) αυτόνομα συστήματα·
ζ) προηγμένη ρομποτική·
η) βιοτεχνολογία·
i) συνθετική βιολογία·
ι) υπολογιστική βιολογία· και ια) τεχνολογία και υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ηλεκτρονικών τεχνικών για την πραγματοποίηση επιχειρηματικών συναλλαγών, επιγραμμικού λιανικού εμπορίου, εφοδιαστικής μέσω διαδικτύου, τεχνολογίας πληρωμών μέσω διαδικτύου και
επιγραμμικών αγορών.

Με άλλα λόγια, ο νόμος RESTRICT επιτρέπει (https://www.govtrack.us/congress/bills/118/s686/text) στην κυβέρνηση να κατάσχει τα ονόματα τομέα, τα περιουσιακά στοιχεία, τους υπολογιστές, το ηλεκτρονικό εμπόριο κ.λπ., οποιουδήποτε αντιτίθεται στη θέση της κυβέρνησης για ο,τιδήποτε. Αυτό σημαίνει ότι εάν δημοσιεύσετε κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αντιμετωπίζει τη φάρσα της κλιματικής αλλαγής, για παράδειγμα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον νόμο RESTRICT, θα μπορούσε να πάρει τον έλεγχο του υπολογιστή στο αυτοκίνητό σας και να σας οδηγήσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, από την πλευρά ενός γκρεμού ή σε έναν τοίχο από τούβλα, όλα στο όνομα του «μετριασμού» του κινδύνου για τις ΗΠΑ και της διασφάλισης της εθνικής ασφάλειας!

Κρατήστε τις αληθινές ειδήσεις σας υπό έλεγχο προσθέτοντας το Preparedness.news στη λίστα αγαπημένων σας και συντονιστείτε καθημερινά για ενημερώσεις σχετικά με πραγματικές ειδήσεις σχετικά με την επιβίωση και την ευημερία ενάντια στην τυραννία της κυβέρνησης των ΗΠΑ υπό την ηγεσία του ΚΚΚ.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Censored.news

GovTrack.us

NaturalNews.com

_ _ _

 

Το MIT επιβεβαιώνει ότι τα εμβόλια RNA μπορούν να απορροφηθούν μέσω του στομάχου και των εντέρων, οπότε τι γίνεται με τα εμβόλια mRNA σε ζώα κρέατος;

 

 

 

(Natural NewsΥπάρχει μεγάλη συζήτηση σχετικά με το αν η χορήγηση ή όχι «εμβολίων» κορωνοϊού Wuhan (Covid-19) αγγελιοφόρου RNA (mRNA) σε ζώα κρέατος θα επηρεάσει με οποιονδήποτε τρόπο την ποιότητα του κρέατος. Το κατεστημένο προτείνει ότι το πλήρως εμβολιασμένο κρέας είναι εξίσου ασφαλές με το φυσικό κρέας, αλλά τι λέει η επιστήμη;

 

Στις 31 Ιανουαρίου 2022, το MIT News δημοσίευσε μια μελέτη (https://news.mit.edu/2022/oral-rna-vaccines-0131) που αποκαλύπτει ότι τα εμβόλια RNA «παρέχουν θεραπείες» για γαστρεντερικές παθήσεις κατευθείαν μέσω του στομάχου και των εντέρων. Αυτό θα σήμαινε ότι τα φάρμακα διανέμονται στο σώμα, συμπεριλαμβανομένου του μυϊκού ιστού.

 

Το άρθρο είναι πολύ απλό και οι αναγνώστες μας ενθαρρύνονται να το διαβάσουν μόνοι τους για να δουν τι είχε να πει το MIT σε σχέση με αυτό που λένε τώρα η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης για την υπεράσπιση της χορήγησης «εμβολίου» mRNA σε ζώα κρέατος.

(Σχετικά: Ελέγξτε την προηγούμενη κάλυψή μας (https://www.naturalnews.com/2023-01-17-mrna-vaccines-for-animals-livestock-have-arrived.html) σχετικά με την εισαγωγή «εμβολίων» mRNA για τα ζώα και τι μπορείτε να κάνετε για να προσπαθήσετε να αποφύγετε την αγορά μολυσμένου κρέατος.)

 

Το mRNA επιμένει όπως πολλοί πιστεύουν ή υποβαθμίζεται όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση;

Το ευρύ κοινό είναι πλέον συνειδητοποιημένο σχετικά με την απειλή του mRNA και πολλοί που σκόπιμα απέφυγαν να πάρουν τα εμβόλια mRNA κατά τη διάρκεια της «πανδημίας» ανησυχούν ότι τα τρόφιμα που τρώνε μπορεί να τους «εμβολιάσουν» χωρίς τη γνώση και τη συγκατάθεσή τους.

Ένας παραγωγός κρέατος, το Alderspring Ranch και το "Organic Beef Matters", απάντησε (

https://www.alderspring.com/organic-beef-matters/glenns-response-to-the-mrna-vaccine/)

σε ερωτήσεις που έλαβε πρόσφατα σχετικά με τη χρήση "εμβολίων" mRNA σε βοοειδή κρέατος. Εδώ είναι τι είχε να πεί Glenn Elzinga του Alderspring Ranch:

«Κατά την έρευνα αυτού του θέματος, βρήκα πολύ σαφές ότι καμμία εταιρεία δεν προσφέρει ακόμη εμβόλια mRNA σε ζώα στην ανοικτή αγορά. Πρώτα απ 'όλα, καμμία φαρμακευτική εταιρεία δεν ισχυρίστηκε ότι είναι η πρώτη που το παρήγαγε ή έθεσε σε εφαρμογή μεθοδολογίες που θα επέτρεπαν τη μαζική παραγωγή. Δεύτερον, βρήκα πολλά άρθρα (μερικά πολύ πρόσφατα) που δηλώνουν ότι η διαδικασία επιχορήγησης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Με άλλα λόγια, οι εταιρείες παραγωγής φαρμάκων για ζώα μόλις τώρα παίρνουν χρήματα για να εξερευνήσουν τη νέα τεχνολογία για όλες τις κατηγορίες ζώων».

Αυτό είναι κάπως καθησυχαστικό, αλλά τι θα γίνει στο μέλλον, όταν τα «εμβόλια» mRNA γίνουν εμπορικά διαθέσιμα για τα αμερικανικά ζώα; Ο Elzinga λέει ότι είναι ακόμα άγνωστο εάν το mRNA θα μεταφερθεί στο κρέας που τρώνε οι άνθρωποι. Η κυβέρνηση λέει όχι, φυσικά, αλλά είναι γνωστό ότι ψεύδεται.

Πιθανότατα, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και το Υπουργείο Γεωργίας (USDA) θα απαιτήσουν τουλάχιστον μια περίοδο καθυστέρησης 30 ημερών μεταξύ της τελευταίας χρήσης του φαρμάκου και της σφαγής του ζώου, με την ιδέα ότι το mRNA δεν θα είναι πλέον ανθεκτικό μετά από αυτό το διάστημα.

"Οι περισσότερες έρευνες mRNA δείχνουν ότι η μετουσίωση του γενετικού υλικού συμβαίνει εντός αρκετών ημερών από τον εμβολιασμό", υποστηρίζει ο Elzinga. «Εάν συμβεί ότι με κάποιο τρόπο το υλικό mRNA παραμένει άθικτο μέσω της κατάποσης, οι περισσότεροι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το mRNA είναι αρκετά εύθραυστο και δεν θα επιβιώσει στο όξινο περιβάλλον του στομάχου».

Για να είμαστε σαφείς, ο Elzinga είναι κατά της χρήσης του mRNA στα ζώα. Λέει ότι δεν ενδιαφέρεται ούτε σχεδιάζει να φάει ζωικά προϊόντα mRNA «εμβολιασμένα» με mRNA.

«Με απλά λόγια, δεν θα τα φάω», γράφει.

Δυστυχώς για τον μέσο καταναλωτή, δεν εκτρέφουν όλοι οι παραγωγοί κρέατος ζώα φυσικά και βιολογικά όπως κάνει το Alderspring Ranch. Και δεδομένου ότι τα εμβόλια των ζώων, καθώς και τα ανθρώπινα εμβόλια, όλα φαίνεται να κινούνται προς την κατεύθυνση του mRNA, οι πιθανότητες είναι ότι στο μέλλον όλο το εμπορικό κρέας θα μολυνθεί με αυτό σε κάποιο βαθμό - γι 'αυτό είναι σημαντικό να προμηθεύεστε καθαρό, κρέας από βοσκότοπους και ζωικά προϊόντα από μέρη όπως το Alderspring Ranch ή ένα ράντσο κοντά σας. σε αντίθεση με τα συμβατικά από το παντοπωλείο.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με την απειλή δηλητηρίασης από mRNA στην αμερικανική προμήθεια τροφίμων μπορούν να βρεθούν στο Frankenfood.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

MIT.edu

NaturalNews.com

Alderspring.com

 

Σχετικά με την οικογένεια Elzinga : https://www.alderspring.com/about/aldersprings-awesome-staff/

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-04-09-restrict-act-would-allow-government-seize-control-self-driving-vehicle.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!