Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Τί; Από τόν 14ο όροφο; Κορυφαίος μηχανικός της 'Google', πηδά ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, από τά κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στήν Νέα Υόρκη.... Δέν βρέθηκε σημείωμα ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ....

 

Top Google Engineer Jumps to Death from Company’s HQ in NYC, 

No Suicide Note Left...


Ένας ανώτερος μηχανικός της 'Google' φέρεται να πήδηξε στο θάνατο από τον 14ο όροφο των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στη Νέα Υόρκη!

Σύμφωνα με τις αρχές, ωστόσο, ο 31χρονος άνδρας, η ταυτότητα του οποίου αποκρύπτεται, δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας, ή βιντεοσκοπημένο μήνυμα πριν κάνει τήν μοιραία βουτιά...


Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο έδαφος έξω από το τεράστιο κτίριο της Google στην 8η Λεωφόρο, αρ. 111, ανέφερε (https://nypost.com/2023/05/05/google-senior-software-engineer-31-jumps-to-death-from-nyc-headquarters/) η New York Post.

Βρέθηκε από την αστυνομία αφού ανταποκρίθηκαν σε πολλαπλές αναφορές 911 σχετικά με ένα άτομο που δεν ανταποκρινόταν κοντά στο 15όροφο κτίριο της Google.

Ο μηχανικός μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο Bellevue.

Κηρύχθηκε νεκρός κατά την άφιξή του.

Η αστυνομία δήλωσε ότι τα αποτυπώματα των χεριών του θύματος ανακαλύφθηκαν στην άκρη μιας υπαίθριας βεράντας του 14ου ορόφου.

Ωστόσο, οι ερευνητές δεν βρήκαν κανένα σημάδι σημειώματος αυτοκτονίας ή βιντεοσκόπησης, κάτι που είναι ασυνήθιστο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό στο οποίο ένας υπάλληλος της Google αυτοκτονεί φέτος.

Η New York Post ανέφερε (https://nypost.com/2023/05/05/google-senior-software-engineer-31-jumps-to-death-from-nyc-headquarters/) ότι ένας άλλος άνδρας υπάλληλος της Google γύρω στα τριάντα, που εργαζόταν στο ίδιο κτίριο, πέθανε επίσης λίγους μήνες νωρίτερα....

«Ο θάνατος του υπαλλήλου έρχεται μήνες αφότου ο Jacob Pratt, ένας 33χρονος υπάλληλος της Google που εργαζόταν επίσης στα κεντρικά γραφεία του Μανχάταν, βρέθηκε νεκρός από προφανή αυτοκτονία» (https://nypost.com/2023/02/27/google-employee-jacob-pratt-33-found-dead-in-nyc-apartment/), αναφέρει η εφημερίδα.

Ο Pratt φαίνεται να κρεμάστηκε σε ένα διαμέρισμα στη γωνία της West 26th Street και της 6ης Λεωφ. στο Τσέλσυ λίγο πριν από τις 6 μ.μ. στις 16 Φεβρουαρίου.

Το 2018, ένας άλλος μηχανικός λογισμικού της Google βρέθηκε νεκρός μέσα στα κεντρικά γραφεία του τεχνολογικού γίγαντα στην Τσέλσυ.

Ένας επιστάτης βρήκε τον 22χρονο Scott Krulcik (https://nypost.com/2018/12/08/google-employee-22-found-dead-inside-nyc-headquarters/) αναίσθητο στο τερματικό εργασίας του στον έκτο όροφο του κτιρίου.

Οι εργαζόμενοι του EMS προσπάθησαν να εκτελέσουν CPR αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

(περισσότερα στον σύνδεσμο)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!