Κυριακή 7 Μαΐου 2023

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΘΡΑΣΟΣ - Μετά από 3 χρόνια κορωνοτρόμου: Ο [Γερμανός Υπ. Υγείας] Lauterbach ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, άν οι υποχρεωτικότητα της ΜΑΣΚΑΣ είχε καθόλου αποτέλεσμα!....

 


Μετά από 3 χρόνια κορωνοτρόμου: 

Ο [Γερμανός Υπ. Υγείας] Lauterbach δεν ξέρει, άν οι υποχρεωτικότητα της μάσκας είχε καθόλου αποτέλεσμα....

Είναι απλά απίστευτο: 

Ο κορωνο-Karli Lauterbach επίσημα δεν ξέρει (!) άν ο κορωνοτρόμος της εντολής μάσκας, έχει αποφέρει τίποτε! 


Η αλήθεια είναι: Σαφώς και η απαίτηση μάσκας έχει επιτύχει κάτι: Εγκαταστάθηκε ως σύμβολο υπακοής και φράγμα επαφών, έδειξε στο καθεστώς τι μπορεί να γίνει με την πλειοψηφία αυτού του υποτακτικού λαού.

Ο Karl Lauterbach επιβεβαιώνει, μετά από έρευνα του επικεφαλής θιασώτη του FDP Wolfgang Kubicki, ότι αυτός και η κυβέρνησή του της Ampel Koalition τρομοκρατούσαν τους ανθρώπους σε αυτή τη χώρα με μέτρα και έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία τους, χωρίς να γνωρίζουν αν αυτός ο τρόμος έχει επιτύχει τίποτα

Ο Kubicki, ο οποίος επανειλημμένα προωθεί τον εαυτό του ως μαχητή της ελευθερίας, ήθελε να μάθει από το υπουργείο του Lauterbach ποια αποτελέσματα μελέτης ήταν διαθέσιμα σχετικά με τα οφέλη των μασκών.

Η απάντηση, η οποία δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί σε θράσος: 

«Συνολικά, η αποτελεσματικότητα μεμονωμένων μέτρων (π.χ. απαιτήσεις μάσκας) δεν μπορεί να ελεγχθεί μεμονωμένα, αλλά μόνο σε συνδυασμό με τα άλλα μέτρα που ελήφθησαν κατά τη στιγμή της αντίστοιχης έρευνας». 

Σε συνέντευξή του στην Bild (https://m.bild.de/politik/inland/politik/corona-lauterbach-weiss-nicht-ob-maskenpflicht-was-gebracht-hat-83777968.bildMobile.html?t_ref=https%3A%2F%2Fwww.bild.de%2Fpolitik%2Finland%2Fpolitik%2Fcorona-lauterbach-weiss-nicht-ob-maskenpflicht-was-gebracht-hat-83777968.bild.html), ο κορωνο-Karli εξέφρασε την αβεβαιότητα του σχετικά με το εάν η απαίτηση μάσκας κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 είχε πράγματι σημαντικό αντίκτυπο στην εξάπλωση του ιού.

Μετά από τρία χρόνια πανδημίας και μήνες τρόμου για τις μάσκες σε σχολεία, λεωφορεία, τραίνα, θέατρα, σούπερ μάρκετ και σχεδόν σε κάθε μέρος όπου συγκεντρώνονται άνθρωποι, η υποτιθέμενη πιο ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση που έχει τρομοκρατήσει ποτέ αυτή τη χώρα εξακολουθεί να μην μπορεί να πει τι έχει αποφέρει όλη αυτή η αμαρτωλά ακριβή και επικίνδυνη για την υγεία τρέλλα της μάσκας;

Ότι ο Lauterbach ψεύδεται: 

Η δήλωση ότι δεν ήταν δυνατό να ελεγχθεί η αποτελεσματικότητα των απαιτήσεων μάσκας ανεξάρτητα από άλλα μέτρα είναι λανθασμένη και η προσπάθεια αποφυγής ενός συνταγματικά υποχρεωτικού ελέγχου αναλογικότητας. Θα ήταν πολύ εύκολο να γίνει: Την άνοιξη του 2022, το Αμβούργο και το Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία βρίσκονταν σε μια ειδική πορεία (τη λεγόμενη ρύθμιση hotspot) για το θέμα των «υποχρεωτικών μασκών», οι οποίες θα έπρεπε να συνοδεύονται επιστημονικά. 

Μετά από περισσότερα από τρία χρόνια και εκατοντάδες μελέτες που χρηματοδοτήθηκαν με χρήματα των φορολογουμένων, πρέπει δυστυχώς να συμπεράνουμε ότι ο απολογισμός του έργου του RKI είναι καταστροφικός.

Ο ισχυρισμός του Υπουργείου ότι δεν είναι δυνατόν να επαληθευτεί η αποτελεσματικότητα των εντολών μάσκας ανεξάρτητα από άλλα μέτρα είναι ψευδής και μια προσπάθεια αποφυγής ενός συνταγματικά υποχρεωτικού ελέγχου αναλογικότητας. Θα ήταν πολύ απλό: Την άνοιξη του 2022, το Αμβούργο και το Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία βρίσκονταν σε μια ειδική πορεία (ο λεγόμενος κανονισμός hotspot) για το ζήτημα των «υποχρεωτικών μασκών», οι οποίες θα έπρεπε να συνοδεύονται επιστημονικά. 

Μετά από περισσότερα από τρία χρόνια και εκατοντάδες μελέτες που πληρώθηκαν με χρήματα των φορολογουμένων, είναι σαφές ότι το Ινστιτούτο Robert Koch, συμπεριλαμβανομένου του υποργείου του Lauterbach, απλά δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μία μελέτη σχετικά με την επίδραση των υποχρεωτικών μασκών τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο αντιπρόεδρος της Bundestag Kubicki, του οποίου το ψεύτικο φιλελεύθερο κόμμα έχει υποστηρίξει τα πάντα και εξακολουθεί να υποστηρίζει, δηλώνει: Αυτή η απάντηση έδειξε δύο πράγματα:

 «Πρώτον, το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας δεν είναι πρόθυμο και ικανό να συμβάλει θετικά στην επαναξιολόγηση του κορωνοϊού. Αυτό πρέπει τώρα να γίνει από το Κοινοβούλιο. Δεύτερον, η εντολή της συμφωνίας συνασπισμού να καταστεί το RKI πιο ανεξάρτητο από την BMG πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί από τον Karl Lauterbach. "

Ακόμη και στην ενότητα σχολίων των κοινωνικών μέσων, φαίνεται να είναι σαφές ότι η απαίτηση μάσκας έφερε πράγματι κάτι: Οι πτυχές της υγείας δεν ήταν ΠΟΤΕ στο προσκήνιο της απαίτησης μάσκας! 

Τα πάντα είχαν σχέση με το πόσο γρήγορα μπορείτε να αναγκάσετε τους ανθρώπους να κάνουν κάτι και για πόσο καιρό! 

Εγκατεστημένο ως σύμβολο υπακοής και εμπόδιο στην επαφή, έχει δείξει στο καθεστώς ότι είναι πολύ εύκολο να υποδουλωθεί η πλειοψηφία αυτού του υποτακτικού λαού κάτω από οποιονδήποτε ζυγό, ανεξάρτητα από το πόσο παράλογο είναι. (SB)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://journalistenwatch.com/2023/05/04/nach-3-jahren-corona-terror-lauterbach-weiss-nicht-ob-maskenpflicht-was-gebracht-hat/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!