Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

ΓΝΩΡΙΖΕ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.

 





O oνομαστός "Πατέρας" του Αμερικανικού πυραυλικού μεταπολεμικού προγράμματος, Γερμανός επιστήμων Βέρνερ Φόν Μπράουν, εκμυστηρεύθηκε στήν δόκτωρα Κάρολ Ρόζιν, προτού αρρωστήσει και πεθάνει από καρκίνο στά μέσα της δεκαετίας του '70, τό στημένο τεράστιο ΠΑΡΑΜΥΘΙ, που μεθόδευαν από τότε καί θά μας "σερβίρουν" καί αποκαλείται "κίνδυνος των Εξωγηΐνων"!


Μισό καί κάτι αιώνα πρίν, γνώριζε τούς απατηλούς τους σχεδιασμούς!
Τό 'βίντεο' είναι από τό 2001 καί έγινε στό 'Press Club' της Ουάσινγκτον.
Παρακολουθείστε!


https://www.bitchute.com/video/MnKU1MTO02Sq/

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ


4 σχόλια:

  1. ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΝΕΝΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ Ο ΦΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΚΑΙ Η NASA. ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΝΕΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ / ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ( ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΝΑΣΑ ) ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ . ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΝΕΝΤΙ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΟΤΑΝ Ο ΒΕΡΝΕΡ ΦΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟ `` ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PAPERCLIP ` ΕΓΙΝΕ ΣΤΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ J. EDGAR HOOVER ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ LYNDON B. JOHNSON. ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ TORBITT (ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ) , ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ NASA . ΣΤΗΝ FENSE INDUSTRIAL SECURITY COMMAND ( D.I.S.C. ). ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΝΝΕΝΤΙ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ AREA 51. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Η NASA ΚΑΙ ΤΟ D.I.S.C. ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΒΕΡΝΕΡ ΦΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ. ΤΟ 1959 ΣΤΟ ( `` NEWS EUROPA ``) , Ο ΦΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ``ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠ`ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΒΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΕΜΑΣ `` . ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΕΝΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ : ``ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΤΩΡΑ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΕΝΟΤΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΙ `Η ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ``. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ HERMANN OBERTH , ΕΙΧΕ ΠΕΙ : ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ - ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ - ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ … ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ. ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΙΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ `` ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ``. ( ROBIN COLLYNS , ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς αμφιβολία πρέπει νά είστε ο πλέον ο υ σ ι α σ τ ι κ ό ς καί διεισδυτικός σχολιαστής του ιστολογίου μας, στοιχείο που μας χ α ρ ο π ο ι ε ί καί μας βοηθά ιδιαιτέρως, όπως πιστεύουμε καί τούς αναγνώστες.
      Όπως ίσως γνωρίζουν όσοι ασχολούνται, τό οτιδήποτε σχετίζεται μέ τήν δολοφονία του Προέδρου Κέννεντυ, είναι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ από νομικής απόψεως, μέ χρονικό όριο "αναψηλαφήσεως" κάποιες δεκαετίες μπροστά μας!
      Σέ κάθε περίπτωση, σέ τέτοιου τύπου κατασκότεινες υποθέσεις, μεσολαβούν πάρα πολλά χρόνια μέχρι τήν οριστική τους διαλεύκανση....

      Διαγραφή
    2. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

      Διαγραφή
    3. Χρησιμοποιώντας μία καθαρώς στρατιωτική έκφραση, που θυμώμαστε άριστα όσοι υπηρετήσαμε, "εγκρίνω καί επαυξάνω"!
      Τά "επιφανειακά" όπως καί τά δημοσιευόμενα, σχεδόν ποτέ δέν έχουν βαρύτητα καί ουσία, ενώ τά κρυμμένα ξεδιπλώνουν γυμνή τήν αλήθεια....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!