Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Η Αμερική γίνεται μάρτυρας της σκόπιμης ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ της αεροπορικής βιομηχανίας της....

 


(Natural News) - Josh Yoder της U.S. Freedom Flyers (USFF) πιστεύει, ότι η Αμερική είναι τώρα μάρτυρας σκόπιμης καταστροφής της αεροπορικής βιομηχανίας (https://www.brighteon.com/d102ba78-f9a5-461e-8e17-478d1252b762) της!


«Φαίνεται σχεδόν σαν να γίνεται από το σχεδιασμό. Κοιτάζετε την Ατζέντα 2030 και άλλα πράγματα που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πραγματικά. Υπάρχει γλώσσα εκεί μέσα που θέλουν να δουν μείωση των ταξειδιών

Τώρα βλέπετε τι συμβαίνει με τις πόλεις διάρκειας 15 λεπτών που ξεκινούν από την αρχή στο Ηνωμένο Βασίλειο», είπε στον οικοδεσπότη του «Making Sense of the Madness» Jason Bermas στις 20 Απριλίου. 

«Αναζητούν πραγματικά να σε κλειδώσουν για να σε ελέγξουν τελικά, να ελέγξουν τα οικονομικά σου. Κοιτάξτε τα ψηφιακά νομίσματα που προσπαθούν να κυκλοφορήσουν αυτήν τη στιγμή. Όλα έχουν να κάνουν με τον έλεγχο».

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!