Κυριακή 21 Μαΐου 2023

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ - Έπαινος των γενναίων! Τα τελευταία τρία χρόνια, έχει αναδυθεί στό ΦΩΣ ένας ΣΠΑΝΙΟΣ τύπος ανθρώπου, που δίνει ΕΛΠΙΔΑ. Ώρα γιά εκτίμηση.

 


MIŁOSZ MATUSCHEK

12 ΜΑΪΟΥ 2023

 

(εικ. Λέγοντας "όχι" όταν όλοι φωνάζουν "ναι": Αυτό είναι θάρρος (Εκστρατεία εμβολιασμού στιγμιότυπου οθόνης))

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, εν μέσω της περιόδου της μεγαλύτερης εμβολιαστικής πίεσης, ο Γάλλος στρατηγός Christian Blanchon δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στους ανεμβολίαστους


Αναφέρεται σε αυτούς ως πραγματικούς υπερήρωες, πολεμιστές του φωτός και το είδος των παιδιών για τα οποία κάθε γονέας θα ήταν περήφανος. 

Επειδή έκαναν αυτό που οι άλλοι δεν μπορούσαν να κάνουν και έτσι ενσαρκώνουν το καλύτερο της ανθρωπότητας. Με τα λόγια του:

«Είστε φτιαγμένοι από το υλικό των μεγαλύτερων που έζησαν ποτέ, αυτών των ηρώων που γεννήθηκαν ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους και λάμπουν στο σκοτάδι».

Όταν ακούω αυτά τα λόγια, σκέφτομαι όχι μόνο τους ανεμβολίαστους, αλλά όλους εκείνους που στάθηκαν εμπόδιο απέναντι στη συγκεντρωμένη κρατική και μιντιακή εξουσία. 

Σε όσους διαδήλωσαν κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό και μίλησαν στις σκηνές, πάντα με κίνδυνο να συλληφθούν ή να παλέψουν από την αστυνομία. 

Σκέφτομαι εκείνους που περπάτησαν με τον Βασικό Νόμο όταν θεωρήθηκε απαγορευμένος. σε εκείνους που προτιμούν να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους παρά να προδώσουν τις πεποιθήσεις τους. 

Σε όσους έχουν πάρει τα παιδιά τους από το σχολείο ή έχουν υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους νόμιμα. 

Σε όλους εκείνους που, τη στιγμή που η πλειοψηφία είπε «ναι», επέμειναν στο δικό τους «όχι». Αυτοί οι άνθρωποι είναι στην πραγματικότητα σκαλισμένοι από ένα ειδικό ξύλο και αυτό το ξύλο είναι ένα στραβό, αντικομφορμιστικό, ακατέργαστο ξύλο. 

Αυτοί οι άνθρωποι έβαλαν την εσωτερική τους πυξίδα πάνω από το ραντάρ του ευρύτερου κοινού και έπρεπε να πληρώσουν υψηλό τίμημα για την προσωπική τους δέσμευση στην ελευθερία: κοινωνικός εξοστρακισμός, απώλεια θέσεων εργασίας, διάλυση σχέσεων.

(φωτό: Προς υπενθύμιση: Αυτοί είναι εκείνοι που μας αποκαλούσαν θεωρητικούς συνωμοσίας. Θα έρθει μια στιγμή που ο όρος "Covidiot" θα θεωρείται βραβείο (Εικόνα: Netzfund))

Όλοι γνωρίζουμε καταστάσεις στις οποίες είναι σαφές για εμάς ότι απαιτείται μόνο μία ιδιότητα τώρα: θάρρος. Και πόσο συχνά ενδίδουμε σε αυτή την παρόρμηση; 

Το θάρρος είναι τόσο πολύτιμο γιατί ξεπερνά αυτή την παρόρμηση να λυγίσει. 

Αυτό απαιτεί τεράστια ενέργεια και εσωτερική δύναμη, ειδικά αν σημαίνει να είστε εντελώς μόνοι με αυτή την απόφαση και να γνωρίζετε ότι μια μεγάλη πλειοψηφία είναι εναντίον σας

Η στιγμή του μεγαλύτερου θάρρους είναι συχνά μια κατάσταση «όλα ή τίποτα». 

Ο γενναίος ενεργεί για υπέρτερα συμφέροντα και θυσιάζει τα δικά του πλεονεκτήματα. 

Συνειδητά αποφασίζει, αντίθετα με κάθε υπολογιστική διαίσθηση, ενάντια στον εύκολο δρόμο των ανταμοιβών και για τον δύσκολο δρόμο του πόνου.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.freischwebende-intelligenz.org/p/lob-der-mutigen?utm_source=substack&utm_medium=email


1 σχόλιο:

  1. ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΕΙΜΕΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΙΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!