Τρίτη 9 Μαΐου 2023

ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΟΛΑ! Η κυβέρνηση Μπάϊντεν εργάζεται γιά τήν απαγόρευση του ΚΥΝΗΓΙΟΥ (!) καί του ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ (!!!) από τήν ΠΙΣΩ πόρτα!....

 


Η κυβέρνηση του "Δημοκρατικού" προέδρου Τζό Μπάϊντεν, συνεργάζεται με ριζοσπαστικές περιβαλλοντικές ομάδες για να αναπτύξει μια έμμεση απαγόρευση του κυνηγιού και του ψαρέματος σε μεγάλα τμήματα της χώρας.

Η κίνηση θα αφαιρέσει από τους Αμερικανούς πολίτες τα δικαιώματά τους να κυνηγούν και να ψαρεύουν σε ομοσπονδιακή γη!





Το 2021, το Κέντρο Βιολογικής Ποικιλότητας - μια ισχυρή περιβαλλοντική ομάδα με περιουσιακά στοιχεία άνω των 40 εκατομμυρίων δολλαρίων που υποστηρίζει την αυστηρή ομοσπονδιακή προστασία της άγριας ζωής - μήνυσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για έναν κανόνα της κυβέρνησης Trump που επεκτείνει το κυνήγι και το ψάρεμα σε 2,3 εκατομμύρια στρέμματα σε 147 καταφύγια άγριας ζωής και εθνικά εκκολαπτήρια ψαριών, σύμφωνα με το Fox News (https://www.foxnews.com/media/conservation-groups-fighting-back-against-misguided-biden-admins-regulation-efforts-hunting-fishing).

Αντί να υπερασπιστεί τον κανόνα, η κυβέρνηση Μπάιντεν ζήτησε από το δικαστήριο να καθυστερήσει τη διαδικασία στην υπόθεση τον Φεβρουάριο του 2022.



Τον Νοέμβριο, η κυβέρνηση Μπάιντεν συμφώνησε σε έναν διακανονισμό με το Κέντρο Βιολογικής Ποικιλότητας που όριζε ότι η κυβέρνηση θα λάβει ευρεία μέτρα για την προστασία της άγριας ζωής «που βλάπτεται από το εκτεταμένο κυνήγι και ψάρεμα» στα εθνικά καταφύγια άγριας ζωής.

Σύμφωνα με τον διακανονισμό, οι Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες Ψαριών και Άγριας Ζωής υποσχέθηκαν να επεκτείνουν τις απαγορεύσεις πυρομαχικών μολύβδου σε διάφορες ομοσπονδιακές ιδιοκτησίες καταφυγίων από το 2026 ως μέρος του ετήσιου κανόνα 2023-2024 που αναμένεται να προταθεί τον Μάιο.

Το Fox News αναφέρει (https://www.foxnews.com/politics/bidens-war-hunting-faces-blowback-republicans-sportsmen-groups) ότι οι Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες Ψαριών και Άγριας Ζωής (FWS) είναι τώρα έτοιμες να δράσουν.

Εκτός από την απαγόρευση των πυρομαχικών μολύβδου, θα απαγορευτούν και τα αλιευτικά εργαλεία.

Η κίνηση χαρακτηρίζεται ως έμμεση απαγόρευση του κυνηγιού και του ψαρέματος σε ομοσπονδιακή γη.

Αυτό χαρακτηρίζεται ως σημαντικό κομμάτι, δεδομένου ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση κατέχει το 28% (https://en.wikipedia.org/wiki/Federal_lands#:~:text=The%20federal%20government%20owns%20about,(9.2%20million%20km2).) της γης στην Αμερική.

Ο Todd Adkins, αντιπρόεδρος κυβερνητικών υποθέσεων για την Sportsmen's Alliance, μια ομάδα υπέρ του κυνηγιού, εξήγησε γιατί αυτό χαρακτηρίζεται ως απαγόρευση σε συνέντευξή του στο Fox News.

"Η αύξηση του κόστους του κυνηγιού, η αύξηση του κόστους της αλιείας και η αύξηση του κόστους του πλήθους μας που κάνει τη δουλειά του είναι αντικειμενική νούμερο ένα, χωρίς αμφιβολία, επειδή ξέρουν ότι αν το κάνετε πιο ακριβό, λιγότεροι άνθρωποι θα το κάνουν", δήλωσε ο Adkins.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Διεθνούς Τάγματος του Τ. Roosevelt (IOTR) Luke Hilgeman, ωστόσο, έχει ένα σχέδιο να παρακάμψει τις προσπάθειες της κυβέρνησης Μπάιντεν να απαγορεύσει το κυνήγι και το ψάρεμα.

Είπε στο (https://www.foxnews.com/media/conservation-groups-fighting-back-against-misguided-biden-admins-regulation-efforts-hunting-fishing) Fox News ότι η ομάδα του θα ηγηθεί μιας προσπάθειας να τεθούν σε ψηφοφορία οι συνταγματικές τροποποιήσεις σε πολιτείες που δεν έχουν το κυνήγι και το ψάρεμα ως κρατικό δικαίωμα.

Το IOTR λέει ότι προσπαθεί να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των Αμερικανών να κυνηγούν και να ψαρεύουν και στις 27 πολιτείες που δεν έχουν επί του παρόντος το δικαίωμα να το κάνουν.

Σύμφωνα με το Fox News, η Φλόριντα, το Οχάϊο, η Νότια Ντακότα και η Αϊόβα είναι οι τέσσερεις πολιτείες προτεραιότητας για το 2024.

Αυτή τη στιγμή, μόνο 23 πολιτείες έχουν ρητό κρατικό συνταγματικό δικαίωμα να κυνηγούν και να ψαρεύουν.

Μια τέτοια στρατηγική έχει ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, επειδή τα ψηφίσματα ψηφοφορίας έχουν την υποστήριξη των πολιτών ενός κράτους που δεν μπορούν να ανατραπούν από τη νομοθεσία.

Περιβαλλοντικές ομάδες υπέρ του Μπάιντεν και οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων επιδιώκουν επί του παρόντος την πλήρη απαγόρευση του κυνηγιού σε αρκετές πολιτείες.

Ο Hilgeman λέει ότι υπάρχει μια αίσθηση επείγοντος, επειδή μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσουμε ένα μέλλον χωρίς κυνήγι και ψάρεμα στην Αμερική.

"Εμείς στο IOTR μιλάμε ανοιχτά και στεκόμαστε ενάντια σε αυτό, επειδή γνωρίζουμε ότι χωρίς το κυνήγι και το ψάρεμα που συμβαίνουν στην Αμερική, η διατήρηση όπως την ξέρουμε, θα πάψει να υπάρχει", δήλωσε ο Hilgeman.

«Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια εντελώς λανθασμένη πολιτική που δεν βασίζεται στην επιστήμη.

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/biden-admin-working-backdoor-ban-hunting-fishing/

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!