Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

«Καμμία απόδειξη»! Οι ΗΠΑ προσγειώθηκαν στό Φεγγάρι ; - Πρώην ρωσικό αφεντικό του Διαστήματος, αμφιβάλλει.....


Ο Ντμίτρι Ρογκόζιν λέει, ότι ενώ πολλοί στη Roscosmos υπερασπίστηκαν την εκδοχή της Ουάσιγκτον για τα γεγονότα, κανείς δεν μπορούσε να παρουσιάσει αδιάσειστες αποδείξεις...


Ο πρώην επικεφαλής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos, Ντμίτρι Ρογκόζιν, εξέφρασε αμφιβολίες ότι η αμερικανική αποστολή 'Apollo 11' προσγειώθηκε πραγματικά στη Σελήνη το 1969, λέγοντας ότι δεν έχει δει ακόμη πειστικές αποδείξεις.



Σε ανάρτησή του στο κανάλι του στο 'Telegram' την Κυριακή, ο Ρογκόζιν είπε, ότι ξεκίνησε την προσωπική του αναζήτηση για την αλήθεια «πριν από περίπου δέκα χρόνια», όταν εργαζόταν ακόμα στη ρωσική κυβέρνηση και ότι έγινε σκεπτικός, για το αν οι Αμερικανοί είχαν πράγματι πατήσει το πόδι τους στη Σελήνη, όταν συνέκρινε πόσο εξαντλημένοι ήταν οι σοβιετικοί κοσμοναύτες όταν επέστρεφαν από τις πτήσεις τους, και πόσο φαινομενικά ανεπηρέαστο ήταν το πλήρωμα του 'Apollo 11' σε αντίθεση....

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.rt.com/russia/575937-roscosmos-rogozin-us-moon-landing-proof/


1 σχόλιο:

  1. H ΕΚΠΟΜΠΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ Η΄ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΣΑ.ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ,ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ APOLLO, ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.
    Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    https://www.youtube.com/watch?v=RIlwqWva4ms


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!