Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Πῶς λειτουργεῖ ἡ ἄσχημη μηχανή τῆς συκοφαντίας καί πῶς μπῆκε σέ πλήρη λειτουργία ὅταν μία Σουηδή πολιτικός παρακολούθησε ἕνα συγκεκριμένο συνέδριο...

 


Πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη διάσκεψη στην Νορβηγία. Ήταν ένα συνέδριο ελευθερίας, όπου μίλησαν για τις βλάβες των εμβολίων mRNA, το κλίμα, την ελευθερία και πολλά άλλα.

Ήμουν εκεί και πέρασα υπέροχα συναντώντας πολλούς φοβερούς ανθρώπους και κάνοντας συνεντεύξεις, που ίσως έχετε δει μέχρι τώρα.

Μεταξύ άλλων, μίλησα με τον Andrew Bridgen, ο οποίος τώρα έχει εκδιωχθεί από το λεγόμενο Συντηρητικό κόμμα στη Βρετανία για το έγκλημα ότι τόλμησε να μιλήσει για τον ελέφαντα στο δωμάτιο, επειδή τόλμησε να πει αυτό το προφανές γεγονός, ότι ο αυτοκράτορας δεν έχει ρούχα.

Φροντίστε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξή μου με τον Andrew Bridgen από το συνέδριο εδώ: https://rumble.com/v2iz1d0-politician-censored-for-speaking-the-truth-about-mrna-shots-interview-with-.html

Αλλά δεν ήταν ο μόνος πολιτικός εκεί. Βλέπετε, η Elsa Widding των Σουηδών Δημοκρατών εκφώνησε επίσης μια ομιλία, μιλώντας για την ατζέντα για το κλίμα.

Μόλις τον περασμένο μήνα έχασε την θέση της στην επιτροπή κλίματος και γεωργίας στο σουηδικό κοινοβούλιο. Μήπως επειδή κάποιοι άνθρωποι, που δεν την συμπαθούν πολύ την έχουν κατηγορήσει ότι είναι «αρνήτρια του κλίματος»;

Λοιπόν, δεν ξέρω πώς θα μπορούσε κανείς να είναι «αρνητής του κλίματος» ούτως ή άλλως. Είναι προφανές ότι το κλίμα υπάρχει. Αλλάζει κάθε μέρα...

Έτσι, κυνηγούν την Elsa Widding εδώ και λίγο καιρό, επειδή είναι μία από τις λίγες που τολμούν να αμφισβητήσουν την ατζέντα για το κλίμα.

Ας το παραδεχτούμε. Η ατζέντα για το κλίμα δεν έχει καμμία σχέση με τη φροντίδα του περιβάλλοντος (κάτι που είναι καλό). Όλα έχουν να κάνουν με τον έλεγχο. Πρόκειται για τον έλεγχο της ελευθερίας σας. Ενώ σας λένε να ξεφορτωθείτε το αυτοκίνητό σας και να φάτε έντομα για να σώσετε τον πλανήτη, η ελίτ πετάει γύρω με τα ωραία ιδιωτικά τζετ τους και τρώει το καλύτερο κρέας.

Δεν είναι περίεργο που είναι δυσαρεστημένοι με την Elsa, κινδυνεύει να εκθέσει το σχέδιό τους, δεν μπορούμε να το ανεχθούν!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έθεσαν σε πλήρη λειτουργία την άσχημη μηχανή της συκοφαντίας αφ' ότου παρακολούθησε το συνέδριο Spotlight.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς λειτουργεί αυτή η μηχανή συκοφαντίας...

Μετά την συμμετοχή της Elsa στο συνέδριο, μια σουηδική ακροαριστερή οργάνωση,  που ονομάζεται Expo ήταν πολύ αναστατωμένη. Αποφάσισαν να γράψουν ένα κομμάτι χτυπώντας την. Και οι τακτικές, που χρησιμοποιούν είναι πολύ άσχημες, κάτι, που θα βρείτε αμέσως από τη Στάζι.

Δεν πρόκειται καν να αναφερθώ στο κείμενό τους για να μην τους δώσω περαιτέρω προσοχή, αλλά ας πούμε απλώς ότι προσπάθησαν να δυσφημίσουν την Elsa πρώτα επινοώντας μερικά τερατώδη ψέμματα και μετά ενοχή συνειρμικά.

Ένας άλλος εξαιρετικός προσκεκλημένος, που μίλησε στο συνέδριο ήταν ο Andrew Bridgen, ένας από τους λίγους πολιτικούς, που τόλμησαν να μιλήσουν για τις βλάβες των εμβολίων. Σύμφωνα με την Expo, έχει «υποβαθμίσει» το Ολοκαύτωμα. Λένε ψέμματα. Δεν έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο.

Τι είπε ο Andrew Bridgen;

Είπε ότι η διάθεση του εμβολίου covid ήταν «το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από το Ολοκαύτωμα».

Αυτό δεν υποβαθμίζει σε καμμία περίπτωση το Ολοκαύτωμα. Αντίθετα, είπε ότι το Ολοκαύτωμα ήταν ένα τεράστιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το οποίο ήταν. Η προώθηση των ολοκαίνουργιων, πειραματικών, εμβολίων covid στους ανθρώπους είναι επίσης έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ωστόσο, ο Andrew δεν είπε ποτέ ότι ήταν μεγαλύτερο έγκλημα από το Ολοκαύτωμα, οπότε δεν βλέπω το πρόβλημα εδώ.

Αλλά σύμφωνα με την Expo, ο Andrew Bridgen είναι σχεδόν «αντισημίτης» και «αρνητής του Ολοκαυτώματος» σε αυτό το σημείο. Και συνεπώς και η Elsa είναι ένα φρικτό άτομο. Έτσι ψέμμα, μετά από ψέμμα και ενοχή συνειρμικά εξ αιτίας ενός ψέμματος.

Μαντέψτε τι συμβαίνει μετά από αυτό; Οι δημοσιογράφοι στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης στη Σουηδία, που είναι καλοί φίλοι με τους ακροαριστερούς ακτιβιστές της Expo, όλοι τρέχουν την ίδια ιστορία, αναφέροντας την Expo ως «ειδικούς» και επιτιθέμενοι στην Elsa, επειδή μοιράστηκε την σκηνή με έναν άνθρωπο, που «υποβάθμισε» το Ολοκαύτωμα.

Εδώ (https://www.svd.se/a/JQ3z2j/sd-ledamot-pa-konferens-med-konspiratorikerείναι συνδέσεις με μερικές (https://omni.se/widding-sd-pa-konferens-med-konspirationsteoretiker/a/3EoyBvαπό τις εφημερίδες που πήδηξαν στην βάρκα (https://www.tv4.se/artikel/51weHZBjOv8paFRrWQtpog/sd-ledamot-pa-konferens-med-konspiratoriker).

Η αλήθεια και τα γεγονότα δεν είναι σημαντικά εδώ προφανώς. Το μόνο που έχει σημασία είναι να προσπαθήσουμε να δυσφημίσουμε έναν πολιτικό, για τον οποίο έχουν έντονη αντιπάθεια, με κάθε απαραίτητο μέσο.

Τι είναι λοιπόν αυτή η Expo;

Λοιπόν, εδώ είναι που γίνεται πραγματικά διασκεδαστικό. Εγώ ο ίδιος έχω δεχθεί στο παρελθόν επίθεση από έναν ακροαριστερό εξτρεμιστή ονόματι Morgan Finnsiö, ο οποίος εργάζεται ως «δημοσιογράφος» για την Expo. Έγραψε ένα μεγάλο κομμάτι για μένα το 2017, όπου έκανε δημοσίευση όχι μόνο της διεύθυνσής μου, αλλά και της διεύθυνσης των γονιών μου για το έγκλημα του να είμαι οι γονείς μου.

Ακριβώς όπως κάνει η Expo τώρα με την Elsa, κατασκεύασαν εντελώς ψέμματα για μένα. Με αποκάλεσε με διάφορους χαρακτηρισμούς, ισχυρίστηκε ότι είχα πει φρικτά πράγματα που δεν είχα πει ποτέ. Παρόλο που επανειλημμένα απέδειξα ότι έλεγαν ψέμματα για μένα, αρνήθηκαν να το κατεβάσουν. Μαντέψτε τι συνέβη τότε; Λοιπόν, διάφορα μέσα ενημέρωσης χρησιμοποίησαν τότε το άρθρο του ως «πηγή» για να προσπαθήσουν να με δυσφημίσουν και να με συκοφαντίσουν, αποκαλώντας με κάθε είδους ονόματα, ακόμη και αποκαλώντας με «αρνητή του Ολοκαυτώματος» ενώ δεν ισχύει ΤΙΠΟΤΑ τέτοιο, ακριβώς όπως προσπαθούν με τον Andrew Bridgen.

Έτσι λειτουργούν. Βάζουν ακροαριστερούς ακτιβιστές να κάνουν «έρευνα» και να γράφουν επιθετικά άρθρα, και στη συνέχεια οι φίλοι τους στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης τους χρησιμοποιούν ως πηγές και τους αποκαλούν «αξιόπιστους ειδικούς» όταν γράφουν τα άρθρα τους.

Αλλά αν αμφιβάλλετε σε αυτά που λέω, το 2018, η Σουηδική Υπηρεσία Αμυντικής Έρευνας (FOI) δημοσίευσε μια έκθεση για τους ακροαριστερούς εξτρεμιστές με τίτλο «Ο ψηφιακός αγώνας – Αυτόνομες ομάδες στο διαδίκτυο». Η Expo αναφέρθηκε εδώ μαζί με ομάδες όπως η Antifa.

Προφανώς, οι φίλοι των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Expo δεν ήταν ευχαριστημένοι με αυτό, και μετά από μια εκστρατεία πήραν το FOI για να αφαιρέσουν την Expo από αυτήν την έκθεση. Αλλά, περιττό να πω, νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε αρκετά σίγουροι ότι η Expo είναι ένας ακροαριστερός οργανισμός σε αυτό το σημείο.

Στην πραγματικότητα, η Expo και η Antifa συνεργάστηκαν για να ξεκινήσουν μια εταιρεία που ονομάζεται Piscatus που συλλέγει έγγραφα προκειμένου να συγκεντρώσει ευαίσθητες προσωπικές λεπτομέρειες για ανθρώπους που δεν τους αρέσουν (οποιοσδήποτε στα δεξιά του Στάλιν βασικά).

Αλλά χειροτερεύει.

Η Expo παίρνει πραγματικά χρήματα από μια σουηδική κυβερνητική αρχή για να κάνει τον ακροαριστερό ακτιβισμό της. Για το έτος 2022, έλαβαν 725 000 SEK σε στήριξη χρηματοδοτούμενη από τους φορολογούμενους (περίπου 70 000 $).

Και χρησιμοποιούν αυτά τα χρήματα για να επιτεθούν σε πολιτικούς που δεν τους αρέσουν. Πρόκειται ουσιαστικά για μια μερικώς χρηματοδοτούμενη από το κράτος μηχανή επίθεσης. Και τα χρήματα των φορολογουμένων των ανθρώπων πηγαίνουν προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς να το γνωρίζουν.

Πολύ άσχημη τακτική πράγματι. Αλλά τώρα που ξέρετε γι 'αυτό και πώς λειτουργούν, μπορείτε να είστε σε επιφυλακή για τέτοιου είδους τακτικές από τα mainstream μέσα ενημέρωσης ...

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://petersweden.substack.com/p/how-the-ugly-smear-machine-operates?utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!