Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Πώς η Γερμανία ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ τόν ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ της Μ. Ασίας!



Οι Γερμανοί, που ήταν οι ηθικοί αυτουργοί και ΚΑΘΟΓΗΔΗΤΕΣ των εγκληματιών, έβλεπαν τους Έλληνες και τους Αρμενίους ως φραγμό, εμπόδιο στα σχέδιά τους για οικονομική διείσδυση στην Ανατολή.
ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ
ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ
ΟΤΤΟ ΛΙΜΑΝ ΦΟΝ ΣΑΝΤΕΡΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ 
Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΦΑΓΕΑΣ
ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ.
(ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ
ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ...) 

Ο καθοδηγητής των Τούρκων "Γερμανός" (...) στρατηγός Όττο Λίμαν Φον Σάντερς, υποστήριζε τα εξής: 
«η Τουρκία δεν έχει ουδεμίαν ασφάλειαν ούτε δύναται να οργανωθεί ελευθέρως εις το μέλλον, λόγω της παρουσίας των Ελλήνων»
(Πώς η Γερμανία κατέστρεψε τον ελληνισμό της Μ. Ασίας, Μ. Ροδά, εκδ. Παρουσία. 
Το βιβλίο γράφτηκε το 1916 και επανατυπώθηκε).

Για να μην προκληθεί αντίδραση στον «πολιτισμένο» κόσμο προτείνει, ως τελική λύση, τον λευκό θάνατο, τις ατέλειωτες οδοιπορίες...


«Σας διαβεβαιώνω ότι οι παγωνιές και το κρύο του χειμώνα, οι βροχές και η μεγάλη υγρασία, ο ήλιος και η τρομερή ζέστη του καλοκαιριού, οι αρρώστιες του εξανθηματικού τύφου και της χολέρας, οι κακουχίες και η ασιτία, θα φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα με τις σφαγές που λογαριάζετε να κάνετε εσείς», έλεγε στους Τούρκους ο Σάντερς.


Από τη στιγμή εκείνη (1914) ο ελληνισμός δεν υπήρχε. 

Εκμεταλλευόμενοι και τον ρωσοτουρκικό πόλεμο, οι Τούρκοι διατάζουν για δήθεν λόγους ασφαλείας τη μεταφορά των χριστιανών του Πόντου στα ενδότερα. 

Αρχίζει πλέον απροκάλυπτα η εξόντωση. 

Οι άνδρες δολοφονούνται στα διαβόητα 'αμελέ ταμπουρού', στα τάγματα θανάτου, και τα γυναικόπαιδα με τήν διαδικασία του «λευκού θανάτου».

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ. ΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1860 ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΥΓΓΡΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΑΡΜΙΝΙΟΣ ΒΑΜΠΕΡΙ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ. ΟΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΙ ΥΨΩΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΕΝΟΣ ΠΑΝΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1870 ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΓΛΟ ΕΥΓΕΝΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ WILFRED BLUNT , ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ , TOY ΟΠΟΙΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΜΙΑΣ `` ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ`` ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΤΟΝΜΕ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ. Η ΑΡΜΕΝΙΣΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΑΡΤΖΟΡΙ ΧΑΟΥΖΠΙΑΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ `` Η ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ`` ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ( ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ) ΔΗΛΑΔΗ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΑΡΜΕΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ( ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ) ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ. `` Ο ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΑ, ΑΡΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΡΘΗΤΑ, ΑΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ . `` ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ. Η ΜΑΡΤΖΟΡΙ ΧΑΟΥΖΠΙΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 1915 Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ , Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΥΓΑΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΡΩΤΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΞΑΦΝΟΥ …. ΕΓΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ , ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 1915 ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΠΧΕΙΡΗΣΑΝ ΜΙΑ ΑΤΟΛΜΗ ΕΦΟΔΟ ΣΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ … ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ! ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ , ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ `Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταπεινή μας γνώμη, δέν είναι "δέν μπόρεσαν", είναι ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ!
      Απόδειξη ΚΑΙ η ΠΑΝΑΘΛΙΑ στάση τους στήν διάρκεια των τρομερών σφαγών καί της πυρπολήσεως στήν Σμύρνη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ καί της Αρμενικής συνοικίας - καί ΟΧΙ ολοκλήρου της Σμύρνης, τό ξεκαθαρίζουμε! - που ούτε ένα, ούτε τρία, αλλά 22 "συμμαχικά" πολεμικά πλοία ...χάζευαν απολύτως αδιάφορα τήν θάλασσα στήν προκυμαία νά βάφεται από τό ελληνικό αίμα κατακόκκινη, μή ρίχνοντας ούτε μισή ομοβροντία γιά νά σταματήσουν τό κακό!
      Καί όσοι κάτοικοι, λιγοστοί μάλλον, κατάφεραν κολυμπώντας νά φθάσουν στά αγγλικά καί γαλλικά πολεμικά, νομίζοντας στήν απελπισία τους ότι θά τούς ανεβάσουν επάνω νά σωθούν, οι μέν έρριχναν ...ΒΡΑΣΤΟ νερό γιά νά τούς κάψουν, οι δέ είχαν εντολή νά ΚΟΒΟΥΝ ΧΕΡΙΑ μέ σπαθιά (!!!) γιά νά μήν σκαρφαλώσει κανείς στό πλοίο τους!
      Αυτοί ήσαν ανέκαθεν οι "καλοί μας" σύμμαχοι! Μισέλληνες καί πολυπρόσωποι Ιανοί!
      (Όσο γιά τόν "Γερμανό" στρατηγό Όττο Λίμαν φόν Σάντερς, που υπαγόρευσε τήν εξολόθρευση μαζικώς του Ελληνισμού της Μ.Ασίας, τήν πέρασε ..."ζάχαρη" από τούς συμμάχους, αφού μέ μεγάλη αβρότητα καί ευγένεια οδηγήθηκε "κρατούμενος" στήν όμορφη Μάλτα, όπου έγινε άν καί "έγκλειστος" καί συγγραφέας!!!!!!)
      Ευχαριστούμε πολύ αγαπητέ ΑΝΝΙΚΕΡΙ γιά μία ακόμα ωφέλιμη παρέμβασή σας!

      Διαγραφή
  2. Οσο τούρκος ήταν ο ντονμες Κεμάλ, αλλο τοσο Γερμανός ήταν ο (εβραϊκής καταγωγής) Sanders.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!