Κυριακή 7 Μαΐου 2023

ΣΟΒΑΡΟ - Ο Chuck Grassley εκδίδει κλήτευση: Τό 'FBI' έχει έγγραφο, που δείχνει ότι ο κοιμισμένος Μπάϊντεν εμπλέκεται σέ σχέδιο ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ με αλλοδαπούς!

 

Chuck Grassley Issues Subpoena: 'FBI' Has Doc Showing Biden Engaged in Bribery Scheme with Foreign National!




Οι Ρεπουμπλικάνοι ερευνητές της Βουλής και της Γερουσίας εξέδωσαν νέα κλήτευση μετά την αποκάλυψη στοιχείων-βόμβα σχετικά με τον Δημοκρατικό πρόεδρο Τζο Μπάϊντεν.

Οι νομοθέτες δήλωσαν την Τετάρτη ότι έμαθαν ότι το 'FBI' έχει στην κατοχή του ένα έγγραφο, που ισχυρίζεται ένα σχέδιο δωροδοκίας 'pay-to-play' που περιλαμβάνει τον Μπάϊντεν και έναν ξένο υπήκοο.


Κλήτευσαν το έγγραφο καθώς εντείνουν την έρευνά τους για τις ξένες επιχειρηματικές εμπλοκές της οικογένειας Μπάιντεν.

Το μέλος της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Γερουσίας Chuck Grassley (R-IA) και ο πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Λογοδοσίας της Βουλής James Comer (R-KY) δήλωσαν ότι έμαθαν για το έγγραφο, γνωστό ως FD-1023, από έναν πληροφοριοδότη.

«Έχει υποστηριχθεί ότι το έγγραφο περιλαμβάνει μια ακριβή περιγραφή του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιήθηκε το υποτιθέμενο εγκληματικό σχέδιο καθώς και του σκοπού του», έγραψαν οι Grassley και Comer σε επιστολή τους προς τον διευθυντή του FBI Christopher Wray και τον γενικό εισαγγελέα Merrick Garland.

«Με βάση την υποτιθέμενη ιδιαιτερότητα του εγγράφου, φαίνεται ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI έχουν αρκετές πληροφορίες για να προσδιορίσουν την αλήθεια και την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό».

«Πιστεύουμε ότι το FBI διαθέτει ένα μη διαβαθμισμένο εσωτερικό έγγραφο που περιλαμβάνει πολύ σοβαρούς και λεπτομερείς ισχυρισμούς που εμπλέκουν τον σημερινό πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε ο Grassley.

«Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι τι, αν μη τι άλλο, έχει κάνει το FBI για να επαληθεύσει αυτούς τους ισχυρισμούς ή να διερευνήσει περαιτέρω.

«Η πρόσφατη ιστορία του FBI στην κακοτεχνία πολιτικά φορτισμένων ερευνών απαιτεί στενή εποπτεία από το Κογκρέσο.

Ο Comer δήλωσε: «Οι πληροφορίες που παρέχονται από έναν πληροφοριοδότη εγείρουν ανησυχίες ότι ο τότε αντιπρόεδρος Μπάιντεν φέρεται να συμμετείχε σε ένα σχέδιο δωροδοκίας με έναν ξένο υπήκοο.

«Ο αμερικανικός λαός πρέπει να μάθει αν ο πρόεδρος Μπάϊντεν ξεπούλησε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να βγάλει χρήματα για τον εαυτό του.

«Ο γερουσιαστής Grassley και εγώ θα αναζητήσουμε την αλήθεια για να διασφαλίσουμε τη λογοδοσία για τον αμερικανικό λαό».

«Ο γερουσιαστής Grassley μόλις επιβεβαίωσε ότι έχει εκδοθεί κλήτευση που ισχυρίζεται ένα εγκληματικό σχέδιο που εμπλέκει τον τότε αντιπρόεδρο Τζο Μπάϊντεν με βάση «πολύ αξιόπιστες» πληροφορίες από έναν πληροφοριοδότη.

«Ζητούν ένα συγκεκριμένο έγγραφο που να περιγράφει λεπτομερώς το υποτιθέμενο σχέδιο.

«Ο πρόεδρος Comer επιβεβαίωσε ότι ο πληροφοριοδότης ισχυρίζεται ένα συγκεκριμένο «σχέδιο δωροδοκίας με αλλοδαπό».

Το έγγραφο φαίνεται να περιγράφει τους υποτιθέμενους ισχυρισμούς και ο Grassley επιβεβαίωσε ότι δεν έχει δει το έγγραφο.

«Οι ισχυρισμοί των πληροφοριοδοτών τοποθετούν τη συνεχιζόμενη άρνηση του Garland να διορίσει ειδικό ανακριτή, μια θέση που ορισμένοι από εμάς έχουμε επικρίνει εδώ και καιρό ως ανεξήγητη, δεδομένων των προηγούμενων αναφορών στον πρόεδρο.

«Ο Grassley μόλις είπε στο 'Fox', ότι ανησυχεί ότι αυτό το μη διαβαθμισμένο έγγραφο θα μπορούσε να «διαβαθμιστεί ξαφνικά».

«Το Κογκρέσσο είναι επίσης πιθανό να αντιμετωπίσει αξιώσεις προνομίων έναντι των εν εξελίξει ερευνών».


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!