Σάββατο 6 Μαΐου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τό γεγονός, ότι γνώριζαν γιά τόν 'COVID' τόν Νοέμβριο του 2019!

 


Μια πρόσφατη έκθεση πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, περιέχει αδιαμφισβήτητα στοιχεία ότι ορισμένοι αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ ψεύδονται για να αποκρύψουν ότι οι πληροφορίες σχετικά με τον κοροναϊό άρχισαν να εμφανίζονται τον Νοέμβριο του 2019.


Καθ' όλη τη διάρκεια της αντίδρασης στον COVID, εξέτασα το ερώτημα ποια θεσμική αποτυχία ήταν πιο υπεύθυνη για την καταστροφή που βιώσαμε: η δημόσια υγεία, ο Τύπος, το δικαστικό σώμα ή η κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών.

Η ευρεία αποτυχία (https://www.tabletmag.com/sections/science/articles/masked-ball-cowardice) καθενός από αυτούς τους θεσμούς συνέβαλε σημαντικά στην καταστροφή (https://michaelpsenger.substack.com/p/no-lockdown-instigators-do-not-deserve). Στις δημοσκοπήσεις (https://twitter.com/michaelpsenger/status/1413924459522711556), οι ερωτηθέντες συνήθως αποδίδουν την καταστροφή κυρίως στη δημόσια υγεία και τον Τύπο. Αλλά κατά τη γνώμη μου, επιστρέφοντας στην αρχή της ιστορίας του COVID, η χειρότερη, πρωταρχική θεσμική αποτυχία όλων ήταν αυτή της δυτικής κοινότητας πληροφοριών.

Από τότε που σχηματίστηκαν για πρώτη φορά τον 20ό αιώνα, οι μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών της Αμερικής έχουν αποτελέσει αντικείμενο διαμάχης. Αν και υπάρχουν ορισμένα μέτρα για να κρατηθούν αυτές οι υπηρεσίες υπό έλεγχο και να διασφαλιστεί ότι στελεχώνονται από ευυπόληπτα και πατριωτικά άτομα, το γεγονός είναι ότι αυτές οι εκτεταμένες υπηρεσίες λειτουργούν με ένα βαθμό μυστικότητας σε αντίθεση με αυτό οποιουδήποτε άλλου κυβερνητικού θεσμού και υπήρχε πάντα ένα ερώτημα ως προς το αν αυτό είναι πραγματικά συμβατό με τη δημοκρατική διακυβέρνηση. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πολιτικός ριζοσπάστης για να δει πώς αυτή η μυστικότητα μπορεί να καταστήσει εξαιρετικά δύσκολη τη λογοδοσία αυτών των οργανισμών, δίνοντάς τους ένα νοσηρό είδος «ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος» έναντι των υπόλοιπων θεσμικών μας οργάνων, ακόμη και αν δεν είναι σκόπιμο.

Στην πράξη, ιστορικά, ενώ δεν τείνουμε να βλέπουμε τις υπηρεσίες πληροφοριών να ενεργούν με απροκάλυπτα κακόβουλη πρόθεση, βλέπουμε περιοδικά την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών να καταχρώνται το πέπλο μυστικότητάς τους για να καλύψουν τα λάθη τους, όπως έκαναν κατά τη διάρκεια των τέλματος στο Βιετνάμ και το Ιράκ. Και δυστυχώς, τα στοιχεία συνεχίζουν να συσσωρεύονται ότι αυτό ακριβώς έκαναν κατά τη διάρκεια του COVID. Πιο συγκεκριμένα, μια σαφής απόκλιση σε μια πρόσφατη έκθεση της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων (https://democrats-intelligence.house.gov/uploadedfiles/declassified_hpsci_covid_deep_dive_12.14.2022-final1.pdf) σχετικά με τα πρώτα γεγονότα της αντίδρασης στον COVID αποδεικνύει πέρα από κάθε εύλογη αμφιβολία ότι ορισμένοι βασικοί αξιωματούχοι πληροφοριών καλύπτουν πόσο νωρίς γνώριζαν για τον νέο κορωνοϊό.

Η εν λόγω έκθεση προετοιμάστηκε από τους Δημοκρατικούς στην Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων· έτσι, γράφτηκε με σκοπό να υποστηρίξει ότι η διοίκηση Trump δεν ενήργησε αρκετά γρήγορα και αποτελεί ένα χαρακτηριστικό κείμενο που μουδιάζει το μυαλό. Ο πρώην αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Matt Pottinger (https://michaelpsenger.substack.com/p/matt-pottinger-the-intelligence-agent), ο οποίος έκανε σχεδόν ό, τι μπορούσε για να αναγκάσει τον Λευκό Οίκο σε μια πανικόβλητη απάντηση - συμπεριλαμβανομένου του διορισμού της Deborah Birx, η οποία συντόνισε (https://michaelpsenger.substack.com/p/deborah-birxs-silent-invasion-a-guide) τα lockdown σε όλες τις ΗΠΑ - θεωρείται ουσιαστικά ως ο σοβιετικός ήρωας που θα μπορούσε να μας σώσει όλους αν μόνο ο Trump είχε ακούσει.

Αλλά το πιο σημαντικό μέρος της έκθεσης έρχεται με τη μορφή ενός σύντομου σημειώματος στις σελίδες 31 και 32 σχετικά με ειδήσεις από το 2020, στο οποίο ορισμένοι αξιωματούχοι δήλωσαν στα μέσα ενημέρωσης ότι οι πληροφορίες σχετικά με μια κρίση δημόσιας υγείας στη Γουχάν είχαν αρχίσει να εμφανίζονται ήδη από τον Νοέμβριο του 2019.

Συγκεκριμένα, το πρώτο άρθρο, από το ABC News, εμφανίζεται τον Απρίλιο του 2020 με τίτλο Έκθεση πληροφοριών που προειδοποίησε για κρίση κορωνοϊού ήδη από τον Νοέμβριο: Πηγές (https://abcnews.go.com/Politics/intelligence-report-warned-coronavirus-crisis-early-november-sources/story?id=70031273), δηλώνοντας: «Ήδη από τα τέλη Νοεμβρίου , αξιωματούχοι πληροφοριών των ΗΠΑ προειδοποιούσαν ότι μια μόλυνση σάρωνε την περιοχή Wuhan της Κίνας, αλλάζοντας τα πρότυπα ζωής και επιχειρήσεων και αποτελώντας απειλή για τον πληθυσμό. σύμφωνα με τέσσερις πηγές που ενημερώθηκαν για το μυστικό ρεπορτάζ. "

Το δεύτερο άρθρο εμφανίστηκε την επόμενη μέρα στο NBC News, με τίτλο Οι αμερικανικές υπηρεσίες κατασκοπείας συνέλεξαν ακατέργαστες πληροφορίες που υπαινίσσονται την κρίση δημόσιας υγείας στη Γουχάν της Κίνας τον Νοέμβριο, Οι αμερικανικές υπηρεσίες κατασκοπείας συνέλεξαν ακατέργαστες πληροφορίες που υπαινίσσονται μια κρίση δημόσιας υγείας στη Γουχάν της Κίνας  (https://www.nbcnews.com/politics/national-security/u-s-spy-agencies-collected-raw-intel-hinting-public-health-n1180646δηλώνοντας: « Νοέμβριο, δήλωσαν δύο νυν και ένας πρώην αξιωματούχος των ΗΠΑ στο NBC News. "

Ένα τρίτο άρθρο (https://www.nationalgeographic.com/science/article/this-globetrotting-doctor-saves-lives-by-diving-into-hot-zones) - το οποίο δεν αναφέρεται στην έκθεση της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων - εμφανίζεται στο National Geographic τον Αύγουστο του 2020 και συζητά συγκεκριμένα τον επικεφαλής πληροφοριών ιών της DARPA Michael Callahan, Μichael Callaghan (https://michaelpsenger.substack.com/p/michael-callahan-darpas-ventilator) δηλώνοντας: «Ο Michael Callahan, ειδικός μολυσματικών ασθενειών, συνεργαζόταν με Κινέζους συναδέλφους σε μια μακροχρόνια συνεργασία για τη γρίπη των πτηνών τον Νοέμβριο, όταν ανέφεραν την εμφάνιση ενός παράξενου νέου ιού. "

Στο βιβλίο της Deborah Birx, σημειώνει επίσης ότι ο Matt Pottinger της πρόσφερε ρόλο στον Λευκό Οίκο (https://brownstone.org/articles/how-did-deborah-birx-get-the-job/) ως Σύμβουλος Ασφάλειας Δημόσιας Υγείας «τον Νοέμβριο του 2019».

Ωστόσο, όσον αφορά αυτές τις αναφορές, καθεμία από τις οποίες επιβεβαιώνει ανεξάρτητα ότι οι πληροφορίες σχετικά με τον κοροναϊό άρχισαν να εμφανίζονται τον Νοέμβριο του 2019, η έκθεση της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων έχει να πει τα εξής:

Δημοσιογραφικό ρεπορτάζ για τις υπηρεσίες πληροφοριών του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου

Σύμφωνα με το NBC News, κάποια στιγμή στα τέλη Νοεμβρίου, υποκλοπές επικοινωνιών και εναέριες εικόνες που δείχνουν κρίση δημόσιας υγείας στη Γουχάν διανεμήθηκαν σε ορισμένους ομοσπονδιακούς αξιωματούχους δημόσιας υγείας των ΗΠΑ με τη μορφή «αναφοράς κατάστασης» από μια απροσδιόριστη υπηρεσία. Το ABC News ανέφερε ότι η έκθεση προήλθε από το NCMI. Σύμφωνα με το ABC News, η υποτιθέμενη έκθεση «κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα μπορούσε να είναι ένα κατακλυσμικό γεγονός». Η DIA, το Κοινό Επιτελείο του Πενταγώνου και ο Λευκός Οίκος ενημερώθηκαν πολλές φορές. Σύμφωνα με το NBC News, οι επίσημες εκτιμήσεις για τον νέο ιό γράφτηκαν τον Δεκέμβριο και «αυτό το υλικό και άλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από ειδήσεις και αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρήκαν τελικά το δρόμο τους στο βιβλίο ενημέρωσης πληροφοριών του προέδρου Τραμπ τον Ιανουάριο».

Ο Διευθυντής του NCMI και ο Αντιπρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατού διέψευσαν την έκθεση. Ο συνταγματάρχης R. Shane Day, διευθυντής του NCMI, δημοσίευσε μια δήλωση ότι η αναφορά των μέσων ενημέρωσης "σχετικά με την ύπαρξη / κυκλοφορία ενός προϊόντος / αξιολόγησης που σχετίζεται με τον κορωνοϊό του Εθνικού Κέντρου Ιατρικής Νοημοσύνης (NCMI) τον Νοέμβριο του 2019 είναι λανθασμένη". Ο αντιπρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγός John Hyten, δήλωσε στο NBC News ότι «επιστρέψαμε και εξετάσαμε τα πάντα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο» και «η πρώτη ένδειξη που έχουμε ήταν οι αναφορές από την Κίνα στα τέλη Δεκεμβρίου που ήταν στο δημόσιο φόρουμ. Και οι πρώτες αναφορές πληροφοριών που είδα ήταν τον Ιανουάριο».

Παρά τις εκτεταμένες προσπάθειες και τις άμεσες ερωτήσεις, η επιτροπή δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του NBC News και του ABC News.

Η επιτροπή διεξήγαγε εκτεταμένη έρευνα για να προσδιορίσει τη στιγμή κατά την οποία η κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών έμαθε για πρώτη φορά για τη νόσο COVID-19. Το προσωπικό συναντήθηκε με πολυάριθμους υπαλλήλους επιπέδου εργασίας στο NCMI, τη CIA, την NSA, το ODNI, μεταξύ άλλων υπηρεσιών IC. Το προσωπικό πήρε επίσης συνέντευξη από πρώην αξιωματούχους του NSC. Η επιτροπή εξέτασε επίσης όλες τις τελικές πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της ως θέμα ρουτίνας και ζήτησε δείκτες τελικής παραγωγής από την IC για να διασφαλίσει ότι η επιτροπή έχει επανεξετάσει όλες τις ολοκληρωμένες πληροφορίες.

Κάθε υπάλληλος που πήρε συνέντευξη από την επιτροπή - από αναλυτές σε επίπεδο εργασίας στο NCMI έως έναν υπάλληλο με σχετικές γνώσεις στο NSC - δήλωσε ότι η πρώτη ένδειξη ενός νέου ιού ήρθε με τη δημοσίευση της ανακοίνωσης ProMED που δημοσιεύθηκε στις 11:59 μ.μ. στις 30 Δεκεμβρίου 2019 που ανέφερε την ανακοίνωση ενός νέου ιού από τη Δημοτική Επιτροπή Υγείας της Γουχάν.

Εν ολίγοις, οι πρώτες προειδοποιήσεις για το COVID-19 προήλθαν από το κομμάτι δημόσιας υγείας που δεν βασίζεται στην IC - σε αυτήν την περίπτωση την επιτήρηση της νόσου που διεξήχθη από τις τοπικές αρχές δημόσιας υγείας στη Γουχάν.

Με άλλα λόγια, σύμφωνα με την έκθεση της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, οι αναφορές από το ABC και το NBC το 2020 - καθεμία βασισμένη σε ανεξάρτητες συνομιλίες με αρκετούς αξιωματούχους που λένε ότι οι πληροφορίες για τον νέο κορωνοϊό άρχισαν να εμφανίζονται τον Νοέμβριο του 2019 - είναι απλώς ψευδείς. 

Προσωπικά επικοινώνησα με τους συντάκτες αυτών των άρθρων σχετικά με αυτές τις πληροφορίες, αλλά δεν απάντησαν σε αίτημα για σχόλιο.

Η έκθεση της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων δεν αναφέρει το άρθρο του National Geographic (https://www.nationalgeographic.com/science/article/this-globetrotting-doctor-saves-lives-by-diving-into-hot-zones) που αναφέρει ότι ο Michael Callahan άκουσε για πρώτη φορά για τον νέο ιό τον Νοέμβριο του 2019, αλλά το συμπέρασμα είναι ότι και αυτό το άρθρο είναι ψευδές.

Αντ 'αυτού, σύμφωνα με την Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής, «Κάθε αξιωματούχος που πήρε συνέντευξη από την Επιτροπή - από αναλυτές επιπέδου εργασίας στο NCMI έως έναν υπάλληλο με σχετικές γνώσεις στο NSC - δήλωσε ότι η πρώτη ένδειξη ενός νέου ιού ήρθε με τη δημοσίευση της ανακοίνωσης ProMED που δημοσιεύθηκε στις 11:59 μ.μ. στις 30 Δεκεμβρίου 2019».

Αυτό το συμπέρασμα της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής είναι, ειλικρινά, προφανώς παράλογο. 

Η επιτροπή θα ήθελε να πιστέψουμε ότι όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία από τα πιο αντικειμενικά και μεσαία ειδησεογραφικά πρακτορεία της Αμερικής έκαναν το καθένα ακριβώς το ίδιο λάθος ως προς την ημερομηνία κατά την οποία άρχισαν να εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με τον νέο κορωνοϊό, το καθένα με βάση τις δικές του ανεξάρτητες πηγές.

Αυτό είναι, ξεκάθαρα, αδιαμφισβήτητη απόδειξη συγκάλυψης. Ορισμένοι αξιωματούχοι της κοινότητας πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν αλλάξει την ιστορία τους. 

Ενώ το 2020 ήταν άνετοι να πουν στο κοινό ότι οι πληροφορίες σχετικά με τον νέο κορωνοϊό άρχισαν να εμφανίζονται τον Νοέμβριο του 2019, τώρα όλοι επιμένουν ότι δεν είχαν γνώση του νέου κοροναϊού μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2019.

Ακριβώς γιατί αυτοί οι αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών έχουν αλλάξει την ιστορία τους παραμένει κάτι σαν μυστήριο. 

Η πιο προφανής εξήγηση είναι ότι στα χρόνια μετά το 2020, η απάντηση στον COVID - ειδικά τα αρχικά lockdown του 2020 - αποδείχθηκε μια απόλυτη καταστροφή. 

Το γεγονός ότι ορισμένα μέλη της κοινότητας πληροφοριών ενημερώθηκαν για τον νέο ιό τον Νοέμβριο του 2019 εγείρει το προφανές ερώτημα πώς θα μπορούσαν ενδεχομένως να πιστέψουν ότι αυτά τα lockdown και οι εντολές ήταν πραγματικά αποτελεσματικά στη διακοπή του ιού στη Γουχάν - όταν ο Xi Jinping δεν διέταξε καν τον αποκλεισμό της Γουχάν μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2020 - κάνοντας την κοινότητα πληροφοριών να φαίνεται ακόμη πιο ανίκανη από ό, τι ήδη κάνουν.

Για τρία χρόνια, ήταν ένα μυστήριο γιατί η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό σιωπηλή καθώς τα δυτικά έθνη εισήγαγαν αυτά τα ανελεύθερα μέτρα, όπως lockdown (https://michaelpsenger.substack.com/p/lockdown-is-a-national-security-catastrophe), και - καθένα από μαζική διασωλήνωση (https://michaelpsenger.substack.com/p/an-estimated-30000-americans-were), εντολές μάσκας (https://michaelpsenger.substack.com/p/how-zeynep-tufekci-and-jeremy-howardπάσο εμβολίων (https://www.nytimes.com/2020/03/01/business/china-coronavirus-surveillance.html) τα οποία προήλθε από την Κίνα - που αποδείχθηκαν τόσο καταστροφικά για τις οικονομίες, τις κοινωνίες και τις αρχές του ελεύθερου κόσμου. Όπως έχω γράψει εκτενώς στο Snake Oil (https://www.amazon.com/dp/B09KPJQZWW), ίσως η πιο σημαντική εξήγηση (https://michaelpsenger.substack.com/p/a-response-to-eugyppius-review-of) είναι τα άφθονα στοιχεία (https://michaelpsenger.substack.com/p/drastic-founder-renounces-lab-leak) ότι κορυφαίοι αξιωματούχοι πληροφοριών πείστηκαν από νωρίς - πιθανώς ψευδώς - ότι ο COVID ήταν το αποτέλεσμα μιας επικίνδυνης διαρροής από το εργαστήριο της Γουχάν και ήταν εξαιρετικά απρόθυμοι να αντιστρέψουν την πορεία. 

Μια πιο κοινότυπη αλλά εξίσου σημαντική εξήγηση είναι ότι, όπως και η υπόλοιπη «τάξη φορητών υπολογιστών», οι αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών απλά δεν ενοχλήθηκαν πολύ από την απάντηση στον COVID και απολάμβαναν να μπορούν να εργάζονται από το σπίτι, όπου γινόταν λίγη πραγματική δουλειά πληροφοριών.

Μέσα στους ανεξάρτητους κύκλους των μέσων ενημέρωσης, μια κοινή εξήγηση που είναι πιθανό να ακούσετε είναι ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών ήταν «μέσα σε αυτό», αλλά αυτό, όταν σταματήσετε και το σκεφτείτε, είναι παράλογο. 

Είναι γελοίο να πιστεύουμε ότι κορυφαίοι αξιωματούχοι κάθισαν ή έστειλαν ένα σημείωμα σε όλους τους υφισταμένους τους λέγοντας κάτι σαν: «Χρησιμοποιούμε πραγματικά την απάντηση στον COVID για να εισαγάγουμε νέες μορφές ελέγχου του κοινού, αλλά δεν μπορούμε να πούμε σε κανέναν ;)». Τούτου λεχθέντος, ένα πολύ πιο πιθανό σενάριο, για το οποίο υπάρχουν κάποιες ενδείξεις (https://michaelpsenger.substack.com/p/the-prophetic-monkeypox-simulation), είναι ότι υπάρχει σοβαρή διαφθορά στην κορυφή αυτών των υπηρεσιών πληροφοριών και αυτοί οι κορυφαίοι αξιωματούχοι μπορούν να είναι πολύ αποτελεσματικοί στην καταστολή κάθε είδους σοβαρής έρευνας για το θέμα. 

Υπάρχουν ορισμένα τερατώδη ιστορικά προηγούμενα για αυτό το είδος διαφθοράς υψηλού επιπέδου· 

Ο Kim Philby, για παράδειγμα, ως επικεφαλής της 'MI-6', διέρρευσε πληροφορίες στη Σοβιετική Ένωση που είχαν ως αποτέλεσμα χιλιάδες θανάτους Συμμάχων, φαινομενικά για κανέναν άλλο λόγο εκτός από μια βαθιά αφοσίωση στο μαρξισμό-λενινισμό.

Λόγω της μυστικότητάς τους και της δυσκολίας λογοδοσίας τους, οι υπηρεσίες πληροφοριών πρέπει να υπόκεινται σε υψηλότερα από τα συνήθη ηθικά πρότυπα. 

Ενώ κατηγορίες μπορεί να είναι υπάρχουν, οι αδιάσειστες αποδείξεις ότι τα μέλη της κοινότητας των υπηρεσιών πληροφοριών λένε ψέμματα στο κοινό είναι σπάνιες. 

Εδώ, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι οι αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών έχουν πει ψέμματα: 

Το 2020, πολλά εξαιρετικά αξιόπιστα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν ανεξάρτητα ότι αξιωματούχοι πληροφοριών τους είπαν ότι πληροφορίες σχετικά με τον νέο ιό εμφανίστηκαν μέχρι τον Νοέμβριο του 2019 και τώρα λένε ότι δεν το γνώριζαν μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2019.

Όποιος και αν είναι ο λόγος, τα αποδεικτικά στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα ότι ορισμένοι αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών ψεύδονται ως μέρος της συγκάλυψης προηγούμενων αναφορών ότι οι πληροφορίες σχετικά με τον νέο κορωνοϊό εμφανίστηκαν τον Νοέμβριο του 2019. 

Οι φόβοι εκείνων που επικρίνουν τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ είναι προφανώς δικαιολογημένοι: Κάνουν κατάχρηση της μυστικότητάς τους για να προστατευτούν από τη λογοδοσία. 

Είναι απολύτως απαράδεκτο για μέλη της κοινότητας πληροφοριών να παγιδεύονται σε ένα ψέμμα για ένα γεγονός τόσο κατακλυσμικό όσο η απάντηση στον COVID. 

Αναμφισβήτητα αυτό είναι χειρότερο από το Βιετνάμ ή το Ιράκ, επειδή αφορά γεγονότα που είχαν τεράστιο αντίκτυπο στις ζωές των Αμερικανών σε αμερικανικό έδαφος. 

Δεδομένης της ευρείας συνενοχής που έχουμε δει μεταξύ των μελών των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης και της πολιτικής τάξης, μπορεί να χρειαστούμε μια αλλαγή στην πολιτική ηγεσία για αυτή τη συγκάλυψη για να πάρει το είδος της προσοχής υψηλού επιπέδου που της αξίζει. Αλλά για χάρη της δημοκρατίας μας, είναι ζωτικής σημασίας να το κάνει.

---

 

Ο Michael P Senger είναι δικηγόρος και συγγραφέας του βιβλίου Snake Oil: How Xi Jinping Shut Down the World. Θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μου; Αποκτήστε το βιβλίο (https://www.amazon.com/Snake-Oil-Jinping-Shut-World-ebook/dp/B09KPJQZWW/). Έχετε ήδη το βιβλίο; Αφήστε μια γρήγορη κριτική (https://www.amazon.com/review/create-review/?ie=UTF8&channel=glance-detail&asin=1957083786).

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://michaelpsenger.substack.com/p/us-intelligence-is-covering-up-the?utm_source=substack&utm_medium=email

2 σχόλια:

  1. https://dimpenews.com/2023/05/06/%ce%b7-%ce%b5%ce%b5-%ce%ad%cf%86%ce%b8%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%bd%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%ae/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!