Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Ποιά ανάπτυξη; Βάζει ΛΟΥΚΕΤΟ μέχρι καί ο Άκης Πετρετζίκης: Σέ Συνταγμα, Γλυφάδα καί Αγια Παρασκευή.... ( Ανάπτυξη ΥΠΑΡΧΕΙ! Σέ νέα ...'hot spots'!!!! )

 

https://www.olympia.gr/wp-content/uploads/2023/05/IMG_2239-696x482.jpeg


«Ρολλά» κατεβάζουν τα τρία καταστήματα εστίασης 'Kitchen Lab', που διατηρούσε ο γνωστός 'σέφ' Άκης Πετρετζίκης σε Σύνταγμα, Γλυφάδα και Αγία Παρασκευή.

Το επιχειρηματικό εγχείρημα του 'σεφ' ξεκίνησε το 2018 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με τα καταστήματα 'Kitchen Lab' και 'Burger AP', να ανοίγουν σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ότι το 2021 παρά τις πιέσεις που δέχτηκε η εστίαση λόγω του lockdown, η εταιρεία είχε 894.800 € κέρδος.

Ωστόσο, στα τέλη του 2022 μπήκε λουκέτο στο Kitchen Lab της Γλυφάδας και στη συνέχεια στο Σύνταγμα, ενώ τώρα ήρθε η σειρά των δύο καταστημάτων στην Αγία Παρασκευή.

Μάλιστα, στο ΓΕΜΗ έχει αναρτηθεί η σχετική απόφαση, ενώ τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο των 30.000 ευρώ.

Πλέον, η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Γλυφάδα και σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν δοθεί οι απαραίτητες αποζημιώσεις και έχουν καταβληθεί οι μισθοί στο προσωπικό.

ieidiseis.gr

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!