Τρίτη 2 Μαΐου 2023

ΚΟΡΥΦΑΙΟ - ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ - Ἡ ψυχίατρος Δρ. Miriam Grossman μιλάει δυναμικά μέ τόν Δρ J.P. γιά τά ξεχασμένα θύματα τῆς τρανσέξουαλ λατρείας – τούς γονεῖς καί τήν εὐρύτερη οἰκογένεια


Από αυτό το βίντεο διάρκειας 100 λεπτών: (ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!)

 
 
Ο Δρ. Jordan B. Peterson και η ψυχίατρος Δρ. Miriam Grossman συζητούν τη ΘΛΙΨΗ και το ΤΡΑΥΜΑ που συνδέεται με το κίνημα των τρανσέξουαλ, όχι μόνο για εκείνους που κάνουν μετάβαση, αλλά και για τους γονείς και τις οικογένειες που τώρα βρίσκονται αποκλεισμένοι και αποξενωμένοι αν αρνηθούν να επιβεβαιώσουν την αυταπάτη ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΟΥ. Εμβαθύνουν επίσης σε λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία της ιδεολογίας, το τερατούργημα του Δρ John Money και το φρικτό αποτυχημένο πείραμά του πάνω στο οποίο έχτισε τα δόγματά του.
 
Μεταβείτε στο σημείο των 27 λεπτών και 15 δευτερολέπτων για αυτό που για μένα ήταν πολύ συγκινητικό. Περιγράφει τη στάση «φύγε από το γραφείο μου» των ψυχιάτρων απέναντι στη συνεχιζόμενη και πιθανώς μόνιμη Διαταραχή Τραυματικού Στρες (όχι PTSD, μόνο TSD) που υφίστανται οι γονείς των παιδιών που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου ώστε να πιστεύουν ότι το σώμα τους δεν αντικατοπτρίζει το φύλο τους.
 
Η Δρ Grossman περιγράφει πώς επικοινώνησε με μια ομάδα περίπου 70 γονέων (από μια προσεκτικά ελεγμένη ομάδα γονέων με προβλήματα τρανσέξουαλ παιδιών) μέσω Zoom και αναστατώθηκε όταν το 80% από αυτούς απενεργοποίησαν τις βιντεοκάμερές τους όταν ζήτησε συγγνώμη για την έλλειψη ψυχιατρικής υποστήριξης που προσέφερε το επάγγελμά της.
 
Η Δρ Grossman ανακάλυψε επίσης ότι οι γονείς έπρεπε να κάνουν join κλήσεις Zoom στα υπόγεια ή τα αυτοκίνητά τους, για παράδειγμα, και να μιλούν ψιθυριστά και σε  σιωπηλούς τόνους.
 
Ο λόγος; Οι γονείς δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα δάκρυά τους που κάποιος είχε αναγνωρίσει το άγχος, τη θλίψη και τη μοναξιά που είχαν υποστεί, επειδή κανείς δεν αναγνώρισε αυτές τις πτυχές και φοβόντουσαν να μιλήσουν λόγω του πιθανού μίσους που θα εισέπρατταν εκτός του οικογενειακού και φιλικού κύκλου και πιθανής προσβολής στα παιδιά τους.
 
Εκτός από τον τρομακτικό ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων και του σώματος ή / και τις χημικές ουσίες που επιλέγει ένα παιδί τώρα και την αυξανόμενη συνειδητοποίηση ότι η μετάβαση φύλου δεν μπορεί να επιφέρει αλλαγή σε καμμία από τις κρίσιμες λειτουργίες κάθε φύλου, έχει μόνιμο και μακροπρόθεσμο αντίκτυπο στην υγεία και την ευημερία για τη ζωή και είναι μη αναστρέψιμη, οι ψυχίατροι αρνούνται τις ψυχολογικές επιπτώσεις στους γονείς και την ευρύτερη οικογένεια.
 
Ομολογώ ότι δεν παρακολούθησα ολόκληρα τα 100 λεπτά, καθώς το μυαλό μου πήδηξε σε άλλες σχετικές ερωτήσεις.
 
1. Έχουμε δει ορισμένες χώρες, πολιτείες και επαρχίες στη Βόρεια Αμερική να ψηφίζουν νομοθεσία που κρύβει από τους γονείς την επιθυμία ενός παιδιού για μετάβαση φύλου  ΚΑΙ απομακρύνει τα παιδιά από τους γονείς που αντιτίθενται.
 
2. Έχουμε δει κάποια νοσοκομεία να εκτελούν εγχείρηση τρανσέξουαλ χωρίς γονική συναίνεση.
 
3. Ποιος πληρώνει για την επέμβαση χωρίς γονική συναίνεση; Πιθανώς ο φορολογούμενος. Αυτό σημαίνει ότι το κράτος εμπλέκεται σε πειραματικές, επιβλαβείς, μη ουσιώδεις (επιλογής) ιατρικές πρακτικές σε ανηλίκους με τον ίδιο τρόπο που έκαναν οι Ναζί στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.
 
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ προτού η πραγματικότητα της ζωής την απομακρύνει και εξοικειωθούν με τους ενόχους της κοινωνίας στο σύνολό της και τις κυβερνητικές ατασθαλίες.
 
Ίσως να επηρεάζομαι υπερβολικά από τα τρυφερά μου χρόνια, πριν από δεκαετίες, από ταινίες όπως το «Chitty, Chitty, Bang, Bang», «Bed Lnobs and Broomsticks», «The Jungle Book» και «The Sound of Music», αλλά αυτό που βλέπω εδώ είναι ένα ακόμη παράδειγμα άρνησης των φυσικών συναισθημάτων και αισθημάτων και της αντικατάστασής τους με κρατικά ελεγχόμενη διαστροφή.
 
 
Παρεμπιπτόντως, νόμιζα ότι το "Q" στο "LBGTQ+" σήμαινε "Queer". Δεν είναι έτσι! [Όπως αναφέρει και η Δρ. Grossman στο βίντεο] σημαίνει "απορία/αμφισβήτηση".(!!!!!!!!!!!) Μαθαίνεις κάτι ηλίθιο κάθε μέρα.
 
*
 
Περισσότερα για την Δρ. Miriam Grossman
 
Ψυχίατρος για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, συγγραφέας & Διεθνής Δημόσια Ομιλητήςhttps://www.miriamgrossmanmd.com/
 
 
 
και για όσους ενδιαφέρονται περαιτέρω σχετικά βίντεο:

Miriam Grossman | Gender Ideology and the Medical Experiment on our Children | NatCon 3 Miami

(Ιδεολογία του φύλου και το ιατρικό πείραμα στα παιδιά μας)
 
 
ΚΑΙ:
 

Former Transgender Activist: Transitioning Is Dangerous—Especially For Youth

Πρώην τρανσέξουαλ ακτιβιστής: Η μετάβαση είναι επικίνδυνη – ειδικά για τη νεολαία

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!