Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Πρ. αντιπρόεδρος της 'Pfizer': Οι εμβολιαστές 'COVID' προωθούν μία «υπερεθνική επιχείρηση», μέ σκοπό νά «ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΟΥΝ καί νά ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ σκόπιμα»!

 


«Πολλαπλές προφανείς τοξικότητες ενσωματώθηκαν σκόπιμα στα σχέδια [των υποτιθέμενων εμβολίων], με αποτέλεσμα να υπάρχουν υψηλές προσδοκίες θρόμβων αίματος, αυτοάνοσων επιθέσεων και καταιγίδων κυτοκινών σε όλο το σώμα, ανάλογα με το πού πήγε σε ένα συγκεκριμένο άτομο», δήλωσε ο Δρ Michael Yeadon στο LifeSiteNews.


(LifeSiteNews) — Ο Δρ Michael Yeadon, ο οποίος προηγουμένως υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος της Pfizer και επικεφαλής επιστήμονας για τις αλλεργίες και το αναπνευστικό, εξήγησε πώς γνώριζε ότι ο ιός COVID, με την επακόλουθη εκστρατεία «εμβολίου» (https://www.lifesitenews.com/news/bayer-executive-mrna-shots-are-gene-therapy-marketed-as-vaccines-to-gain-public-trust/), ήταν μια «υπερεθνική επιχείρηση» σχεδιασμένη «να τραυματίσει ανθρώπους, να ακρωτηριάσει και να σκοτώσει σκόπιμα».

Ο Yeadon, ο οποίος πέρασε 32 χρόνια δουλεύοντας κυρίως για μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, μίλησε σε δημοσιογράφο από το Children's Health Defense τον Μάρτιο, ενώ παρακολουθούσε ένα συλλαλητήριο Truth be Told στο Λονδίνο (https://covileaks.co.uk/awareness-month).

Εξετάζοντας πώς κατάλαβε ότι η «πανδημία» του COVID ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που φαινόταν να είναι, ο ειδικός φαρμακολογίας θυμήθηκε ότι «όταν άρχισα να παρατηρώ πρώην συναδέλφους μου, συμπεριλαμβανομένου του Patrick Vallance, να λένε πράγματα στην τηλεόραση που ήξερα ότι δεν ήταν αλήθεια - και ήξερα ότι ήξερε ότι δεν ήταν αλήθεια - τότε έπεσε ήταν αρκετό για μένα, πιθανώς τον Φεβρουάριο του 2020».

Ο Patrick Vallance ήταν ο επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου από το 2018 έως το 2023.

«Θυμάμαι να λέω στη γυναίκα μου, "δεν είναι αυτό που λένε ότι είναι. Κάτι συμβαίνει», εξήγησε ο Yeadon.

«Και όταν είδα όχι μόνο τη χώρα μου να κλειδώνεται, αλλά δεκάδες χώρες να κλειδώνονται ταυτόχρονα... Αυτό ήταν απόδειξη, και εξακολουθεί να είναι απόδειξη, μιας υπερεθνικής επιχείρησης», είπε.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό σε τοπικό επίπεδο, σε επίπεδο χώρας. 

Επομένως, πρέπει να έχει συμβεί σε ένα επίπεδο παραπάνω. 

Είτε ήταν ο ΠΟΥ είτε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, είτε άλλο, δεν ξέρω», αλλά η ενορχηστρωμένη απάντηση δείχνει ένα προγραμματισμένο γεγονός σε αντίθεση με ένα που καθορίζεται από την πιθανότητα ανάπτυξης του ιού, δήλωσε ο Yeadon.

Αυτές οι κυβερνήσεις «έκαναν όλες τα ίδια ηλίθια, αναποτελεσματικά, γνωστά πράγματα που δεν λειτουργούσαν ταυτόχρονα, κανένα από τα οποία δεν ήταν στα σχέδια ετοιμότητας των χωρών τους για την πανδημία, επειδή τα έχω διαβάσει όλα», διαβεβαίωσε ο τοξικολόγος.

Επιπλέον, είπε ότι είναι απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα μηνυθεί από τον Vallance ή άλλους επειδή τους κατηγόρησα δημόσια ότι ψεύδονται, επειδή γνωρίζουν ότι θα χάσουν σε δικαστήριο

«Και έτσι, δεν θα μου κάνουν μήνυση. Αυτό που κάνουν είναι να με συκοφαντούν και να με λογοκρίνουν».

Τώρα, «οι τραυματισμοί στους ανθρώπους από αυτά τα λεγόμενα εμβόλια» είναι «κάτι πολύ χειρότερο από έναν υποτιθέμενο ιό», επιβεβαίωσε ο Yeadon. 

Επιπλέον, «μακάρι να μπορούσα να πω ότι ήταν τυχαίο, αλλά δεν ήταν τυχαίο».

Την 1η Δεκεμβρίου 2020, ο Yeadon με τον Δρ Wolfgang Wodarg της Γερμανίας υπέβαλαν αίτηση (https://www.lifesitenews.com/news/doctors-petition-eu-to-stop-all-covid-vaccine-studies-due-to-grave-risks/) στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων για την άμεση αναστολή (https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf) όλων των μελετών εμβολίων COVID-19 στην Ευρώπη λόγω σημαντικών ανησυχιών για την ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης της προβλέψιμης πιθανότητας ότι πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να «αναπτύξουν αλλεργικές, δυνητικά θανατηφόρες αντιδράσεις στον εμβολιασμό».

Οι προειδοποιήσεις του Yeadon δεν εισακούστηκαν. Και παρ' όλο που διασύρθηκε (https://www.reuters.com/investigates/special-report/health-coronavirus-vaccines-skeptic/), δικαιώθηκε, δυστυχώς για όλους (https://www.lifesitenews.com/news/former-pfizer-vp-michael-yeadon-demands-apology-from-media-over-lies-asserting-vaccine-safety/).

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη, ο Βρετανός επιστήμονας αναθεώρησε: «Πέρασα 32 χρόνια στον ορθολογικό σχεδιασμό φαρμάκων. Ξέρω, και το ήξερα, και το έγραψα, πριν οποιαδήποτε από τις [ενέσεις] είχε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης [EUA], ότι ήταν επικίνδυνες».

«Και φοβάμαι ότι είμαι πεπεισμένος, και θα έλεγα, με το χέρι μου στη Βίβλο μπροστά σε ένα δικαστήριο, έναν δικαστή, ότι αυτές οι ενέσεις έχουν γίνει για να τραυματίσουν ανθρώπους, να ακρωτηριάσουν και να σκοτώσουν σκόπιμα».

Αργότερα στην πλήρη συνέντευξη (https://live.childrenshealthdefense.org/chd-tv/events/truth-be-told-rally-march-25/truth-be-told-march-25/), εξήγησε γιατί οι βιολογικές ενέσεις mRNA προκαλούν μια σειρά διαφορετικών ανεπιθύμητων ενεργειών σε διαφορετικούς ανθρώπους.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.lifesitenews.com/news/ex-pfizer-vp-covid-vax-push-a-supranational-operation-intended-to-maim-and-kill-deliberately/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!