Τρίτη 23 Μαΐου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & πολύ ΛΥΠΗΡΟ! - Ο γνωστός καί ΨΥΧΩΜΕΝΟΣ Δρ. Rashid Buttar ΠΕΘΑΙΝΕΙ (...) από μία προφανή καρδιακή προσβολή, αφήνοντας την κοινότητα της ιατρικής ελευθερίας σέ 'ΣΟΚ', αλλά απτόητη.....

 


«Δεν μπορούν να πάρουν το όνομά μου. 

Δεν μπορούν να πάρουν το πτυχίο μου. 

Δεν μπορούν να βγάλουν τις γνώσεις μου από το μυαλό μου. 

Δεν μπορούν να μου πάρουν τίποτα! 


Το μόνο πράγμα που μπορούν να πάρουν είναι η ζωή μου, και αν μου πάρουν τη ζωή, δεν πειράζει, τότε γίνομαι μάρτυρας».

— Δόκτωρ Rashid Buttar (
https://thetruthaboutcancer.com/dr-rashid-buttar-loving-memory/)

(Η συνέντευξη εδώ: 
https://rumble.com/v191hrd-dr.-rashid-buttar-future-vaccine-antidote-coming-soon-jun-18-2022.html, μεταβείτε στις 13:00.),

Χθες το πρωί, έλαβα τη συγκλονιστική είδηση ​​ότι ο ιατρός Rashid Buttar πέθανε (https://rumble.com/v191hrd-dr.-rashid-buttar-future-vaccine-antidote-coming-soon-jun-18-2022.html), μέσα σε λίγες μέρες αφότου είχε πει ότι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, «δηλητηριάστηκε σκόπιμα», μετά από μια εκρηκτική συνέντευξη στο CNN πριν από ένα χρόνο. (https://twitter.com/and_kell/status/1659984431287873536?s=20)

Δεν τον ήξερα, αλλά ένοιωθα ότι τον ήξερα.

Πέρασα μεγάλο μέρος χθες ακούγοντας τις εκπομπές και τις συνεντεύξεις του.

Μια πηγή μου είπε σήμερα το πρωί ότι ο Buttar λέγεται ότι πέθανε από καρδιακή προσβολή και ότι η σύντροφός του έγραψε στο Twitter ότι δεν υπήρχε κανένα δόλιο παιχνίδι.

(Δεν μπορώ να βρω αυτό το Tweet.)


Χθες, η Charlene Bollinger έστειλε μια δήλωση ότι η οικογένεια ζητά την προστασία της ιδιωτικής ζωής αυτή τη στιγμή.

Εδώ είναι το αφιέρωμα του David Icke στον Δρ. Buttar. (https://davidicke.com/2023/05/21/the-lone-wolf-a-tribute-to-dr-rashid-buttar-from-the-entire-ickonic-team/)

Σε αυτήν τη συνέντευξη (https://rumble.com/v191hrd-dr.-rashid-buttar-future-vaccine-antidote-coming-soon-jun-18-2022.html), ο Δρ Buttar μιλά για μυστηριώδεις θανάτους, συμπεριλαμβανομένων των Kary Mullis και Luc Montagnier, και αναφέρεται στη δική του στόχευση για πιθανή δολοφονία. Μίλησε επίσης για μια θεραπεία που αναστρέφει τον καρκίνο, στην οποία είχε δουλέψει για πολλά χρόνια, μια θεραπεία που είπε ότι θα μπορούσε να σταματήσει τους θανάτους από εμβόλια Covid.


«Θα σώσει εκατοντάδες χιλιάδες ζωές όσων έχουν ήδη κάνει το εμβόλιο», λέει.

Στη συνέντευξη εδώ (https://twitter.com/Evolutionbeau/status/1660019993390780417?s=20), στην 1 ώρα 3 λεπτά, περιγράφει αυτό που λέει ότι ήταν υπερβολική έκθεση σε απόρριψη βιολογικών όπλων, ενώ σε αυτό το βίντεο (https://twitter.com/and_kell/status/1659984431287873536?s=20λίγες μέρες πριν από το θάνατό του, λέει ότι «δηλητηριάστηκε σκόπιμα».

«Αν ήξερε ότι κινδύνευε, δεν θα άλλαζε τίποτα. Ήταν ατρόμητος», μου είπε η Susan Sweetin, της Freedom Travel Alliance. «Με βοήθησε με τον φόβο μου και μου θύμισε ότι η αγάπη ήταν ο οδηγός». Δείτε τη συνέντευξή της με τον Buttar εδώ : (
https://www.freedomtravelalliance.com/freedom-talks-public?wix-vod-video-id=f7eb562459104c7cb4f45000c13f1efa&wix-vod-comp-id=comp-kv7zumr3), μεταβείτε στο 8:40, όπου απευθύνει τη σχέση του με τον φόβο αλλά και τον κίνδυνο.

 

«Η αγάπη είναι πραγματικά η βάση όλης της δημιουργίας, ενώ ο φόβος είναι ο θάνατος, η εξαθλίωση και η φθορά».”
—Rashid Buttar—


Ο Δρ. Buttar ήταν ένας από τους (ανεύθυνους και ενοχλητικούς) σούπερ-διαδότες της λεγόμενης «Dirty Dozen παραπληροφόρησης για τον Covid» του Λευκού Οίκου."(https://twitter.com/RizzaIslam/status/1660007450488242176?s=20)

Τίποτα δεν πρέπει να μας σοκάρει, αλλά αυτές οι «λίστες» αντιπροσωπεύουν ένα απόκρυφο εργαλείο, σύμφωνα με την εμπειρία μου: Ονομάζεται Λίστα Επιτυχιών.
Σκοπός είναι να δημιουργήσει την εντύπωση ότι εάν τα άτομα στη λίστα εξαλειφθούν, ο κόσμος θα ήταν ένα πιο ασφαλές μέρος. Δεν είναι κάτι στο οποίο θα κυκλοφορούσε ένας κανονικός άνθρωπος.

Η δημιουργία της λίστας είναι η δημιουργία εγκεκριμένης εκμηδένισης όλων όσων βρίσκονται στη λίστα. Δεν εννοώ ότι όλοι στη λίστα βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο, αλλά αυτός ο θάνατος έχει σίγουρα όλα τα χαρακτηριστικά της ίδιας βίας για την οποία υπερηφανεύεται το Ράϊχ του Covid.

«Και η παγκόσμια δωδεκάδα της " παραπληροφόρησης" έγινε εντεκάδα»,” έγραψε στο Twitter ένας προπαγανδιστής,υποστηρίζοντας ότι ο Buttar πέθανε από τον Covid, δηλαδή από τη δική του άγνοια και ανοησία.

Ένας άλλος ισχυρίζεται ότι ο Δρ Buttar πέθανε από «τις πιθανές επιπλοκές του Covid».

Η συνέντευξη στο CNN


Σε αυτή την αξιοσημείωτη, συγκλονιστική συνέντευξη στο CNN, ο Δρ. Buttar ξεκαθαρίζει ξεκάθαρα ότι το εμβόλιο με βιο-όπλο του Covid είναι γενοκτονία. 

Ο Drew Griffin που παίρνει την συνέντευξη, εκφράζει όλη την αναμενόμενη δυσπιστία και το ψευδές σοκ. Λέει ότι ο ίδιος είναι «εμβολιασμένος» και ρωτά αν ο Δρ Buttar τον βλέπει ως «ωρολογιακή βόμβα».

Ο Δρ Buttar λέει ότι ελπίζει να τον δει σε τρία χρόνια.
Τώρα και οι δύο είναι νεκροί. Ο Griffin πέθανε στα 60 του, από αιφνίδιο καρκίνο.


(βίντεο)

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη::


https://twitter.com/risetoflyy/status/1659993152663560204?s=20https://twitter.com/risetoflyy/status/1659993152663560204?s=20

(βίντεο)

Ο Drew Griffin έπαιξε σωστά όλα τα χαρτιά του, αλλά όλα του τα χρήματα δεν μπορούσαν να τον σώσουν από έναν πρόωρο θάνατο από καρκίνο. Ήταν «εμβολιασμένος», αλλά ακόμα κι αν επρόκειτο για «φυσιολογικό» καρκίνο – το γεγονός μας καταπλήσσει: To ιατρικό-φαρμακευτικό σύμπλεγμα για τον καρκίνο των τρισεκατομμυρίων δολλαρίων δεν μπορεί να «θεραπεύσει» τον καρκίνο. Αν μπορούσαν, θα ξεκινούσαν με τους δικούς τους — να θεραπεύσουν αυτούς που υπερασπίστηκαν το σύστημα.

«Όταν η εκλογική άρνηση συνεχίστηκε, ο Griffin εργάστηκε για να διαλύσει τους μύθους της εκτεταμένης εκλογικής νοθείας, αντιμετωπίζοντας ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της λεγόμενης "παραπληροφόρησης": τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας MyPillow, Mike Lindell. Αφού εξέτασε τα λεγόμενα αποδεικτικά στοιχεία, ο Griffin κάθισε με τον Lindell για “μια μακρά συνέντευξη για να αξιολογήσει τους ισχυρισμούς του και, τελικά, εξέθεσε την αλήθεια: ο Lindell δεν είχε «απόδειξη για τίποτα».

—Το CNN, θυμάται τον Drew Griffin

Η ιστορία του Abie, του τραυματισμένου γιου του Δρ. Buttar από το εμβόλιο, ο οποίος ανάρρωσε πλήρως:

(βίντεο)

Τι μπορώ να πω;


Όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτόν τον αγώνα, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, χρησιμοποιώντας το πραγματικό τους όνομα, τοποθετώντας τον εαυτό τους στην πρώτη γραμμή, διακινδυνεύουν τη ζωή τους, σε κάποιο επίπεδο. Είμαστε ένα είδος που θα κυνηγηθεί, όλοι μας, και πρέπει να το αποδεχτούμε, και να συνεχίσουμε, με σοφία.

«Μην βιάζεστε», είπε, «και να θυμάστε ότι ο Θεός έχει τον έλεγχο»!!!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://celiafarber.substack.com/p/dr-rashid-buttar-dies-of-an-apparent?utm_medium=email

12 σχόλια:

  1. ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ????
    ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΓΙΟ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαριγώ Ζαραφοπούλα23 Μαΐου 2023 στις 1:35 π.μ.

    αγαπητέ μου Καποδίστρια παραθέτω περισσότερα ως αφιέρωμα στον ύποπτο θάνατο αυτού του αγωνιστή ανθρώπου και ιατρού. ευχαριστώ!

    (α' μέρος)

    Ο Δρ Buttar γεννήθηκε στην Αγγλία το 1966. Μετακόμισε στις ΗΠΑ με την οικογένειά του όταν ήταν 10 ετών. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον με διπλό πτυχίο στη βιολογία και τη θεολογία, αποκτώντας αργότερα πτυχίο γιατρού οστεοπαθητικής ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Οστεοπαθητικής Ιατρικής και Επιστημών Υγείας, Κολλέγιο Οστεοπαθητικής Ιατρικής και Χειρουργικής στο Ντε Μόιν της Αϊόβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριγώ Ζαραφοπούλα23 Μαΐου 2023 στις 1:36 π.μ.

      (β' μέρος)

      Ο Δρ Buttar εκπαιδεύτηκε στη γενική χειρουργική και την επείγουσα ιατρική και υπηρέτησε ως χειρουργός ταξιαρχίας και επικεφαλής του Τμήματος Επείγουσας Ιατρικής στο Moncrief Army Community Hospital στο Ft. Jackson στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας, κατά τη διάρκεια της θητείας του στον αμερικανικό στρατό.

      Ήταν πιστοποιημένος στην κλινική τοξικολογία μετάλλων και ήταν ιατρικός διευθυντής για Advanced Concepts in Medicine σε κλινικές της Βόρειας Καρολίνας και της Καλιφόρνιας που ειδικεύονται σε εναλλακτικές θεραπείες για ασθενείς με καρκίνο, καρδιακές παθήσεις και αυτισμό.

      Ο Δρ Buttar διακρίθηκε μεταξύ των οικογενειών των παιδιών που διαγνώστηκαν με αυτισμό (https://childrenshealthdefense.org/defender/autism-rate-increase-cdc/) για τη συμπόνια και την προθυμία του να σκεφτεί έξω από το κουτί όσον αφορά τη θεραπεία - ακόμη και όταν οι μεθοδολογίες του πήγαιναν κόντρα στο ρεύμα της επικρατούσας ιατρικής.

      Έγινε συνήγορος για τα παιδιά που τραυματίστηκαν από εμβόλια (https://childrenshealthdefense.org/defender/autism-cdc-media-vaccine-related-harm/), καταθέτοντας το 2004 ενώπιον της Επιτροπής της Βουλής των ΗΠΑ για την Κυβερνητική Μεταρρύθμιση με θέμα «Επαναστατική Νέα Θεραπεία Νευροαναπτυξιακών Ασθενειών».

      Διαγραφή
    2. Μαριγώ Ζαραφοπούλα23 Μαΐου 2023 στις 1:37 π.μ.

      (γ' μέρος)

      Σχολιάζοντας το θάνατο του Δρ Buttar, ο Robert F. Kennedy Jr., ιδρυτής και πρόεδρος του CHD σε άδεια, δήλωσε:

      «Ο Rashid ήταν ένας αναντικατάστατος ηγέτης στο κίνημα ιατρικής ελευθερίας. Ήταν επίσης φίλος και ιατρός μου. Η πρώιμη και θαρραλέα στάση του για τους ασθενείς του, για την ιατρική ακεραιότητα και για την τεκμηριωμένη ιατρική του κόστισε την καριέρα, τις σχέσεις, το εισόδημα και τη θέση του στην κοινότητά του και τον έκανε παρία μεταξύ των συναδέλφων του ιατρών για δεκαετίες.

      «Ο Rashid σπάνια μιλούσε για τις δικές του θυσίες. Αναλωνόταν στην εστίαση στη θεραπεία των αρρώστων, στην παρηγοριά των ταλαιπωρημένων και στην παρηγοριά των θλιμμένων. Θα του είμαι πάντα ευγνώμων για τη θαυματουργή ανακούφιση που μου έδωσε από την τοξικότητα του υδραργύρου. Έδωσε παρόμοια δώρα σε χιλιάδες. Είμαι ευγνώμων στον Θεό που μου έδωσε έναν τέτοιο φίλο».

      Ένας σταθερός πρωτοπόρος σε καινοτόμες θεραπείες για τον αυτισμό και άλλες παθήσεις, ο Δρ Buttar θεωρήθηκε ιατρικώς ανυπότακτος τόσο από τους συναδέλφους του όσο και από τους ασθενείς του.

      Διαγραφή
    3. Μαριγώ Ζαραφοπούλα23 Μαΐου 2023 στις 1:39 π.μ.

      (δ' μέρος)

      Το 2010, έγραψε το δημοφιλές βιβλίο, «Τα 9 βήματα για να κρατήσετε τον γιατρό μακριά (https://www.amazon.com/Steps-Keep-Doctor-Away-Longevity/dp/0979430232/ref=sr_1_1): Απλές ενέργειες για να προσανατολίσετε το σώμα και το μυαλό σας στη βέλτιστη υγεία για μεγαλύτερη μακροζωία».

      «Η κοινότητά μας έχασε έναν αγαπητό συνάδελφο, έναν γιατρό που νοιάζεται και έναν σταθερό φίλο», δήλωσε η Laura Bono, πρόεδρος της CHD.

      Η Bono πρόσθεσε:

      «Ο Δρ Buttar αντιμετώπισε την περιβαλλοντική τοξικότητα του γιου μου και τη δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα (https://childrenshealthdefense.org/defender/lawsuit-heavy-metals-baby-food-autism-adhd/) για πολλά χρόνια. Οδηγούσαμε τέσσερεις ώρες, μετ' επιστροφής, στο γραφείο του τρεις ημέρες την εβδομάδα. Άκουσε τις απόψεις μας σχετικά με τις ανάγκες του γιου μας και άλλαξε τις θεραπείες ανάλογα με τις ανάγκες με βάση τη συμβολή μας, μια πραγματική σπανιότητα στην ιατρική σήμερα.

      «Ο Δρ Buttar ποτέ δεν αμφέβαλε για το ιστορικό παλινδρόμησης του γιου μου στον αυτισμό μετά τα εμβόλια. Εξάλλου, ήταν μια ιστορία που είχε ακούσει πολλές φορές πριν. Το κλειδί για την επιτυχία του στη θεραπεία ασθενών ήταν ότι άκουγε και εμπιστευόταν τους γονείς.

      «Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι το παράδειγμα του Δρ Buttar για τη θεραπεία των ασθενειών των ασθενών με εξατομικευμένα, αποτελεσματικά πρωτόκολλα θα γίνει το πρότυπο για όλους τους γιατρούς».

      Ο Δρ Buttar εφάρμοσε το πνεύμα των εμπειριών του στο πεδίο της μάχης στην αδιάκοπη εργασία του για την αλήθεια και την ελευθερία για λογαριασμό των νευροαναπτυξιακά τραυματισμένων παιδιών παρά την καλά χρηματοδοτούμενη λογοκρισία των προσπαθειών του.

      Διαγραφή
    4. Μαριγώ Ζαραφοπούλα23 Μαΐου 2023 στις 1:40 π.μ.

      (μέρος ε')

      «Οι πολλοί άνθρωποι που επηρεάζονται από το θάρρος και την αποφασιστικότητα του Δρ Buttar θα συνεχίσουν την κληρονομιά του συνεχίζοντας να λένε την αλήθεια στην εξουσία, ακόμη και όταν η τράπουλα είναι τόσο βαριά στοιβαγμένη εναντίον τους», δήλωσε η Bono. «Οι συλλογικές φωνές μας θα διασφαλίσουν ότι η αλήθεια θα θριαμβεύσει στο τέλος».



      ***



      Μια συναρπαστική εκπομπή πριν από 10 χρόνια με τους Dr. Rashid Buttar, Robert Scott Bell και Liam Scheff, Διαλύοντας την παράνοια του HIV
      https://celiafarber.substack.com/p/a-fascinating-show-from-10-years?utm_source=substack&utm_medium=email

      Διαγραφή
    5. Μαριγώ Ζαραφοπούλα23 Μαΐου 2023 στις 1:42 π.μ.

      Στη μνήμη του Δρ Rashid Buttar, ενός πρωταθλητή και πολεμιστή για την ανθρωπότητα

      https://www.brighteon.com/9acb15e9-3bf7-4b5e-8de9-3ea1668a70e1

      ***

      Αφιέρωμα στον Δρ Rashid Buttar - έναν «Ιατρικό Αντικομφορμιστή»
      Ολόκληρη η ομάδα υπεράσπισης της Children's Health Defense είναι θλιμμένη που έμαθε για το θάνατο στις 18 Μαΐου του διάσημου ιατρού, ανθρωπιστή και συνηγόρου της Children's Health Defense Δρ Rashid Buttar.


      https://childrenshealthdefense.org/defender/rashid-buttar-medical-maverick/?utm_source=luminate&utm_medium=email&utm_campaign=defender&utm_id=20230522


      «Κάθε ένας από εσάς, ανεξάρτητα, είναι ένας φάρος φωτός για τους γύρω του. Δώστε λοιπόν το παράδειγμα, σηκωθείτε, συνεχίστε να αγωνίζεστε ... Αφήστε τα παιδιά σας να δουν τι σημαίνει να είσαι ελεύθερος». — Δρ Rashid Buttar

      Ολόκληρη η ομάδα της Children's Health Defense (CHD) θλίβεται που έμαθε για το θάνατο στις 18 Μαΐου του διάσημου γιατρού, ανθρωπιστή και συνηγόρου της υγείας των παιδιών Δρ Rashid Buttar.

      Διαγραφή
  3. Μαριγώ Ζαραφοπούλα23 Μαΐου 2023 στις 2:01 π.μ.

    Μια διευκρίνιση για τον τραυματισμό του Abie, του γιου του Δρ. Rashid Buttar. Σε κάποιο σημείο του άρθρου αναφέρεται συγκεκριμένα: "Η ιστορία του Abie, του τραυματισμένου γιου του Δρ. Buttar από το εμβόλιο, ο οποίος ανάρρωσε πλήρως"

    Για να μην υπάρξει σύγχυση, δεν αφορά το εμβόλιο Covid, αλλά το σχήμα παιδικών εμβολίων που έλαβε το παιδί, τα οποία του προκάλεσαν αυτισμό.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O δημοσιογράφος του CNN είπε σε αυτόν τον γιατρό, "νομίζω ότι είσαι τρελός"

    https://edition.cnn.com/videos/health/2021/10/20/doctor-rashid-buttar-covid-disinformation-griffin-pkg-ac360-vpx.cnn

    IΣΩΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ Drew Griffin ΚΑΙ ΤΟΝ Δρ Rashid Buttar.
    ======
    Ο γιατρός Rashid Buttar πέθανε ξαφνικά.
    Μόλις πριν από 3 ημέρες ανακοίνωσε ότι δηλητηριάστηκε μετά από συνέντευξη στο CNN.
    Ώρες αργότερα πέθανε από άγνωστα αίτια.

    https://twitter.com/mavica81/status/1660280410423566337

    ΤΑ twitter ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριγώ Ζαραφοπούλα23 Μαΐου 2023 στις 8:31 π.μ.

      Αν μπείτε στον αρχικό σύνδεσμο θα δείτε ότι τα twitter ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

      Διαγραφή
    2. Αγγελική-Αχαρναι να προωθήσεις όλο το άρθρο από την Οδύσσεια. Όχι μόνο τα tweets.

      Διαγραφή
  5. ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ???

    Διερεύνηση του ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ του Δρ Ρασίντ Μπούταρ: ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για τον Covid;
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ Πριν από 1 ώρα

    https://rumble.com/v2pknbp-investigating-dr.-rashid-buttars-mysterious-death-doctor-poisoned-for-telli.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!