Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Παρασκευή και 13 - Η Παγκόσμια Έκδοση για την Τρομοκρατία: Ο ηγέτης της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια καλεί τους οπαδούς του σε όλο τον κόσμο να διαπράξουν πράξεις βίας.










Εξάλλου, η πλειοψηφία των προσφύγων παράνομων εισβολέων, κατά πλειοψηφία ξένοι μισθοφόροι, έχουν εισαχθεί μέσω ορθάνοιχτων συνόρων, όπως ενορχηστρώθηκε από τον ΟΗΕ και τις αιχμάλωτες κυβερνήσεις, όπως η παράνομη ομοσπονδιακή κυβέρνηση «Μπάιντεν». Στην Αμερική, η πλειοψηφία των εν λόγω παράνομων εισβολέων είναι άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας όχι μόνο από τη Νότια Αμερική, αλλά και από την Κίνα, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Όταν τους δοθεί η εντολή, θα εξαπολύσουν μια καταστροφική «πλημμύρα Al-Aqsa» που θα αποσταθεροποιήσει τα έθνη και θα επιτρέψει στις εγκληματικές κυβερνήσεις να επιβάλουν στρατιωτικό νόμο α λα «πανδημικά» lockdown.






















Η φάρσα αποκεφαλισμού των μωρών επηρέασε σημαντικά τα συναισθήματα του κόσμου και βοήθησε το Ισραήλ να πείσει το κοινό ότι η επερχόμενη αντίδρασή του είναι δικαιολογημένη, ανεξάρτητα από το πόσους αμάχους σκότωσε με παράπλευρες απώλειες. Έχουν πείσει μεγάλο μέρος του αμερικανικού κοινού ότι όλοι οι Παλαιστίνιοι είναι υπάνθρωποι άγριοι που αξίζουν να εξοντωθούν, ακόμη και τα παιδιά. Όλα βασίζονται σε εξωφρενικά υπερβολικούς ισχυρισμούς που έκτοτε έχουν καταρριφθεί. Αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!