Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

"Οι πόλεις των 15 λεπτών είναι λύκοι με προβιά προβάτων".

Στον Καναδά, ο εκπρόσωπος μιας αντιπροσωπείας πολιτών αποκάλυψε πώς ο ΟΗΕ, το WEF και ο ΠΟΥ ανέλαβαν την εξουσία στην κοινότητά του ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Επικεντρώθηκε επίσης στον ρόλο των πόλεων διάρκειας 15 λεπτών.


Πηγή εικόνας: https://www.ed.ac.uk/impact/research/futureproofing-societies-planet/15-min-cities-separating-reality-from-conspiracy



Τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δεν εκλέγονται από κανέναν, αλλά προσπαθούν να καταλάβουν την παγκόσμια κυριαρχία και να πάρουν τον έλεγχο της ανθρωπότητας. Οι ομάδες της G7 ή της G20 – και η μη εκλεγμένη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen – βοηθούν σε αυτό.

Ο εκπρόσωπος μιας αντιπροσωπείας πολιτών στη μικρή καναδική πόλη Aurora, περίπου 40 χιλιόμετρα βόρεια του Τορόντο, έδωσε μια ομιλία στους εκπροσώπους της κυβέρνησής του, στην οποία εξέθεσε και διαπόμπευσε τις στρατηγικές και τις μηχανορραφίες αυτών των διεθνών μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Για αυτό, έλαβε ένα ζωηρό χειροκρότημα από το κοινό που ήταν παρόν. Την ομιλία προσέλκυσε το ανεξάρτητο δίκτυο επιστημόνων και γιατρών, Corona-Solution (https://transition-news.org/IMG/mp4/10000000_279089814926169_2109201949931890280_n_2_.mp4).

Στην ομιλία του, ο Εκπρόσωπος των Πολιτών κατέστησε σαφές ότι η αναδιάρθρωση των καναδικών διοικήσεων σε πόλεις και δήμους κατά την έννοια του ΟΗΕ (πόλεις των 15 λεπτών) είχε ήδη αντιμετωπιστεί το 1992. Εκείνη την εποχή, ο πρωθυπουργός Brian Mulroney είχε υπογράψει την Ατζέντα 21 του ΟΗΕ. Ο Καναδάς, όπως και άλλες 178 χώρες, έγινε μέλος του ΟΗΕ. Όλοι τους υπέγραψαν το συμβόλαιο επειδή «δελεάστηκαν από την προοπτική πολλών χρημάτων».

Το 1994, εκδόθηκαν δημοτικές οδηγίες σε όλες τις καναδικές πόλεις και κωμοπόλεις, περιγράφοντας πώς οι «εκπρόσωποι του λαού» πρέπει να προχωρήσουν στην αναδιάρθρωση των κυβερνήσεών τους. Και παρ' όλο που ήταν μη δεσμευτικές συμφωνίες, υιοθετήθηκαν από όλους.

Αυτό είχε συνέπειεςΉδη από το 2000, ο Καναδάς – όπως και άλλες χώρες – κυβερνιόταν βάσει οδηγιών από μη εκλεγμένες ΜΚΟ (sic) όπως ο ΟΗΕ, το WEF, ο ΠΟΥ, η G7 και η G20. Δεν ακολουθήθηκαν τροποποιήσεις του νόμου».

Ο εκπρόσωπος των πολιτών εξήγησε τη διαδικασία στην περίπτωση της πόλης του:

«Οι αξιωματούχοι μας, ο τότε δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι συνεργάστηκαν με μια ιδιωτική εταιρεία, την Εταιρεία της Πόλης της Aurora. Διόρισε έναν επικεφαλής, έναν διοικητικό υπάλληλο, για να βοηθήσει στην εφαρμογή της παγκόσμιας ατζέντας και όχι της τοπικής. Το Διεθνές Συμβούλιο Τοπικών και Περιβαλλοντικών Θεμάτων (ICLEI) έγινε η κύρια πηγή διαβούλευσης για την προώθηση και τη χρηματοδότηση της παγκόσμιας ατζέντας.

Το 2019, ο ΟΗΕ και το WEF υπέγραψαν επίσης ένα πλαίσιο στρατηγικής εταιρικής σχέσης για την επιτάχυνση της εφαρμογής των σχεδίων τους: την Ατζέντα του 2030 για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Ο ιδρυτής του WEF, Κλάους Σβάμπ, διαδίδει περίφημα αυτή την ατζέντα με τη φράση: «Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι».

«Αυτός είναι ο ίδιος Κλάους Σβαμπ που αναφέρθηκε στον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τρυντώ και καυχήθηκε ότι είχαν εισβάλει σε περισσότερο από το μισό υπουργικό του συμβούλιο», τόνισε ο εκπρόσωπος των πολιτών.

Στην Ισπανία, επίσης, η Ατζέντα 2030 προωθείται με ενθουσιασμό. Ο αριστερός σοσιαλιστικός κυβερνητικός συνασπισμός υπό τον Pedro Sánchez πληρώνει επί του παρόντος ακόμη και για τηλεοπτικές διαφημίσεις για να τις κάνει εύπεπτες στο κοινό.

«Γιατί θα πρέπει οι πολίτες της Aurora να υποκύψουν στις παρεμβατικές προσταγές μιας μη εκλεγμένης ξένης εταιρείας», εύλογα ρωτά ο Καναδός, ανακοινώνοντας ότι ο ίδιος και οι συναγωνιστές του δεν έχουν καμμία πρόθεση να το πράξουν.

Στη συνέχεια συζητά τις 15λεπτες πόλεις (SMART cities) που έχουν διαδοθεί από τον ΟΗΕ και το WEF εδώ και αρκετό καιρό ως βιώσιμη λύση για τη σωτηρία του πλανήτη.

Η περίληψή του: S(urveillance) σημαίνει επιτήρηση, M(onitoring) για παρακολούθηση, A(nalysis) για ανάλυση, R(eporting) για αναφορά, T(echnology) για τεχνολογία.

Ο συντάκτης Patrick Wood – με 50 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην τεχνοκρατία – έγραψε για αυτές τις πόλεις:

«Οι πόλεις των 15 λεπτών είναι ένα κάλυμμα για τη συλλογή δεδομένων των τεχνοκρατών που σχεδιάζουν και λειτουργούν πόλεις. Οι πόλεις που επικεντρώνονται στη μέγιστη αποδοτικότητα μαρτυρούν πάντα την τεχνοκρατική σκέψη, όπου η αποτελεσματικότητα είναι ο ίδιος ο στόχος. Η μέγιστη παρακολούθηση επιτρέπει τον μέγιστο έλεγχο για την επίτευξη ακόμη μεγαλύτερης απόδοσης. Βασικά, αυτή η μηχανική σκέψη είναι μισάνθρωπη».

Το αφήγημα της βιώσιμης πόλης των 15 λεπτών πωλείται στους πολίτες με το πρόσχημα ότι θέλουν να σώσουν και να διατηρήσουν τον πλανήτη. Αλλά δεν πρέπει κανείς να εξαπατηθεί από το αφήγημα του mainstream, το οποίο διακηρύσσει ότι πρόκειται για την ευημερία του λαού, δήλωσε ο εκπρόσωπος των πολιτών.

Αυτές οι πόλεις είναι «η πύλη» για τα παγκόσμια ψηφιακά έγγραφα ταυτότητας (IDs) και την εισαγωγή νομισμάτων κεντρικής τράπεζας, τα οποία θα επιτρέψουν στους τραπεζίτες και τις κυβερνήσεις να παγώσουν ιδιωτικούς τραπεζικούς λογαριασμούς εάν κάποιος «διαδηλώσει ειρηνικά και νόμιμα» και εκφράσει μια άποψη που αποκλίνει από το κυβερνητικό αφήγημα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο εκπρόσωπος των πολιτών αναφέρει το καναδικό κομβόϊ φορτηγατζήδων στην Οττάβα τον Φεβρουάριο του 2022, με το οποίο άγρυπνοι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν κατά των μέτρων του κορωνοϊού. Εκείνη την εποχή, ο Τζάστιν Τρυντώ χρησιμοποίησε τον νόμο έκτακτης ανάγκης για να μπλοκάρει τους λογαριασμούς του κινήματος (βλ.: https://transition-news.org/kanada-ruft-den-notstand-aus-und-nimmt-damit-auch-crowdfunding-und).

«Οι πόλεις των 15 λεπτών είναι λύκοι με προβιά προβάτων», λέει ο εκπρόσωπος των πολιτών.

Χάρη στο Διαδίκτυο των πραγμάτων, είναι δυνατή η παρακολούθηση των πολιτών εκεί "όλο το εικοσιτετράωρο". Στο σπίτι σας καθώς και στο δρόμο. Μέσω λαμπτήρων δρόμου 5G και LED, όλα μπορούν να παρακολουθούνται και να καταγράφονται. Με τη βοήθεια αυτών των στρατιωτικών διασκορπισμένων ενεργειακών τεχνολογιών, είναι δυνατή η εφαρμογή ζωνών αποκλεισμού και geofencing, ο περιορισμός της ελευθερίας κίνησης και ταξειδιών και ο έλεγχος της συμπεριφοράς.

Είναι επίσης γνωστό ότι ο ΟΗΕ και το WEF ήθελαν να απαγορεύσουν την ιδιοκτησία κατοικιών και αυτοκινήτων και σκοπεύουν να εκδιώξουν ανθρώπους από αγροκτήματα και αγροτικές περιοχές προκειμένου να τους φέρουν κοντά στις πόλεις.

Τα ψηφιακά διαβατήρια αποτελούν μέρος αυτού του σχεδίου και εφαρμόζονται ήδη σε όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, στη σύνοδο κορυφής της G20 στην Ινδία, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen  ζήτησε πρόσφατα διεθνή συστήματα ψηφιακής ταυτότητας και μια ρυθμιστική αρχή για την τεχνητή νοημοσύνη στο πνεύμα της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης».

Το ψηφιακό διαβατήριο εμβολιασμού Covid-19 της ΕΕ είναι το «τέλειο μοντέλλο για ψηφιακές δημόσιες υποδομές (DPI)», οι οποίες περιλαμβάνουν ψηφιακές ταυτότητες, διέδωσε. Ο ΟΗΕ πρέπει να διαδραματίσει ρόλο στη ρύθμιση της τεχνητής νοημοσύνης (βλ.: https://transition-news.org/g20-planen-weltweite-einfuhrung-digitaler-wahrungen-und-ids).

«Πολλοί από εσάς είστε εξοικειωμένοι με το ψηφιακό πιστοποιητικό Covid-19. Η ΕΕ το ανέπτυξε μόνη της. Το μοντέλλο ήταν τόσο λειτουργικό και αξιόπιστο που 51 χώρες σε τέσσερεις ηπείρους το υιοθέτησαν δωρεάν. Σήμερα, ο ΠΟΥ το χρησιμοποιεί ως παγκόσμιο πρότυπο για τη διευκόλυνση της κινητικότητας σε περιόδους απειλών για την υγεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον Δρ Tedros για την εξαιρετική συνεργασία». 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των πολιτών, αυτά τα διαβατήρια συνδέονται με ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης που αξιολογεί τη συμμόρφωση με τις επίσημες απαιτήσεις. Για παράδειγμα, μια κυβέρνηση μπορεί να αρνηθεί στους πολίτες της την πρόσβαση στα ιδιωτικά τους χρήματα, τις δημόσιες υπηρεσίες, την εκπαίδευση ή ακόμα και τα τρόφιμα, εάν δεν συμπεριφέρονται σύμφωνα με την κυβέρνηση. Κάθε πτυχή της ζωής μπορεί να ελεγχθεί.

Το προγραμματισμένο Καθολικό Βασικό Εισόδημα (UBI), το οποίο σύμφωνα με την Ατζέντα 2030 προορίζεται να προστατεύσει τους ανθρώπους από τη φτώχεια στο μέλλον, παίζει επίσης ρόλο σε αυτό το σχέδιο ελέγχου. Με αυτόν τον τρόπο, η επιθυμητή συμπεριφορά μπορεί να επιβληθεί κατά βούληση.

«Όλα αυτά απλά θα επιτρέψουν την εφαρμογή αυθαίρετων και απεριόριστων κλιματικών lockdown», συνοψίζει ο εκπρόσωπος των πολιτών, ανακοινώνοντας ότι η αντιπροσωπεία του θα στείλει στο δημοτικό συμβούλιο μια λίστα ερωτήσεων σχετικά με τη συνεργασία τους με αυτούς τους ιδιωτικούς και κερδοσκοπικούς οργανισμούς - και ελπίζει σε μια ανοιχτή και σεβαστή συζήτηση.


Πηγή:

Transition News: Ομιλία του Εκπροσώπου Τύπου των Πολιτών στην Aurora / Καναδά (https://transition-news.org/IMG/mp4/10000000_279089814926169_2109201949931890280_n_2_.mp4)

Transition News: Ο Καναδάς κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στοχεύοντας στο crowdfunding και τα κρυπτονομίσματα - 15 Φεβρουαρίου 2022 (https://transition-news.org/kanada-ruft-den-notstand-aus-und-nimmt-damit-auch-crowdfunding-und)

Transition News:  Η G20 σχεδιάζει παγκόσμια υιοθέτηση ψηφιακών νομισμάτων και ταυτοτήτων - 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 16 Σεπτεμβρίου 2023 (https://transition-news.org/g20-planen-weltweite-einfuhrung-digitaler-wahrungen-und-ids)

Έγγραφα

 MPEG4 -  Ομιλία Εκπροσώπου Αντιπροσωπείας Πολιτών της Aurora του Καναδά (13.2 MB) https://transition-news.org/IMG/mp4/10000000_279089814926169_2109201949931890280_n_2_.mp4


Πηγή: https://transition-news.org/15-minuten-stadte-sind-wolfe-im-schafspelz


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

2 σχόλια:

  1. Οί πόλεις τής Θεσσαλίας πού "χτυπήθηκαν" κατά συγκλονιστικό - τραγικό τρόπο, ποιός μού λέει ότι δέν τό έκαναν σκοπίμως γιά νά γίνουν "πόλεις τών 15 λεπτών"...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=t14B-coARKk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!