Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Παγκόσμιος Οργανισμός Yποκρισίας: Η «προμήθεια κρέατος» θα προκαλέσει την «επόμενη πανδημία»

Υπενθύμιση: Ο Καναδάς αναπτύσσει συστήματα μαζικής ευθανασίας για ζώα εκτροφής για να «αποτρέψει την εξάπλωση ασθενειών»


Από τον Frank Bergman

6 Οκτωβρίου 2023

Ο παγκοσμιοποιημένος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει αρχίσει να προειδοποιεί ότι η «προμήθεια κρέατος» θα προκαλέσει την «επόμενη πανδημία» προκαλώντας τη μεταπήδηση θανατηφόρων παθογόνων από τα ζώα στους ανθρώπους.

Αυτή η ανησυχητική νέα αφήγηση έρχεται εν μέσω ενός ήδη κλιμακούμενου πολέμου (https://slaynews.com/news/13-nations-agree-crack-down-farming-fight-global-warming/) κατά της γεωργίας και της κτηνοτροφίας για ισχυρισμούς (https://slaynews.com/news/14-us-cities-ban-meat-dairy-private-cars-2030/) ότι η παραγωγή κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων συμβάλλει στη λεγόμενη «κλιματική κρίση» (https://slaynews.com/news/bill-gates-admits-climate-crisis-narrative-hoax/).

Τώρα ο ΠΟΥ των Ηνωμένων Εθνών στοχεύει τη βιομηχανία κρέατος με την τελευταία αποδεδειγμένη τακτική φόβου - τον υποτιθέμενο κίνδυνο μιας άλλης πανδημίας που κλέβει την ελευθερία.

Αυτή η νέα ιδέα που προκαλεί φόβο προωθείται τώρα όπως ποτέ άλλοτε στο πλαίσιο του One Health (https://slaynews.com/news/rfk-jr-health-agencies-mass-lockdowns-never-lock-down-population/).

Το One Health είναι μια παγκόσμια ατζέντα που δίνει σαρωτικές εξουσίες σε μη εκλεγμένους γραφειοκράτες στον ΠΟΥ.

Το σχέδιο θα επιτρέψει στον ΠΟΥ να συγκεντρώσει την εξουσία και να λάβει αποφάσεις σχετικά με τη διατροφή, τη γεωργία και την κτηνοτροφία, τη ρύπανση του περιβάλλοντος, τη μετακίνηση πληθυσμών, την υγειονομική περίθαλψη και πολλά άλλα, για ολόκληρο τον κόσμο, υπερισχύοντας των δικαιωμάτων των πολιτών και των νόμων των κυρίαρχων εθνών.

Για το σκοπό αυτό, μια έκθεση από το Brooks McCormick Jr. Animal Law & Policy Program (https://animal.law.harvard.edu/wp-content/uploads/Animal-Markets-and-Zoonotic-Disease-in-the-United-States.pdf) στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ και το Κέντρο Προστασίας Περιβάλλοντος και Προστασίας των Ζώων στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης Π Ρ Ο Β Λ Ε Π Ε Ι τώρα ότι η επόμενη πανδημία είναι πιθανό να προκύψει από την προμήθεια κρέατος στις ΗΠΑ.

Επιπλέον, προειδοποιούν ότι το εμπόριο γούνας, οι ζωολογικοί κήποι και τα κατοικίδια ζώα δημιουργούν παρόμοιους κινδύνους.

Βασικά εξετάζει όλους τους διαφορετικούς τομείς της ζωής και του εμπορίου που περιλαμβάνουν επαφή με ζώα και ανθρώπους, όσο σύντομη ή σπάνια κι αν είναι, και τις επακόλουθες υποθετικές ζωονοσογόνες αλυσίδες μετάδοσης.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα έγγραφα του One Health αναφέρονται επανειλημμένα σε αυτήν την έκθεση.

Συνολικά, η ατζέντα One Health ουσιαστικά

 δαιμονοποιεί τη βιομηχανία κρέατος και

 γαλακτοκομικών προϊόντων και την

 κατανάλωση τροφίμων από ζώα.

Το σχέδιο απαιτεί την ελαχιστοποίηση ή την εξάλειψη ορισμένων επαφών μεταξύ ζώων και ανθρώπων, την αποστείρωση των χώρων όπου φυλάσσονται ή σφάζονται τα ζώα ή / και την αύξηση της χρήσης αντιβιοτικών και εμβολίων στα ζώα σε όλους τους τομείς.

Ζητεί επίσης μαζική αύξηση της βιοεπιτήρησης και των δοκιμών.

Η ατζέντα «One Health» προτείνει ουσιαστικά ότι η επαφή με ζώα και προϊόντα κρέατος δημιουργεί υψηλό κίνδυνο.

Αντιθέτως, η εν λόγω έκθεση επικεντρώνεται κυρίως σε νομοθετικές και ρυθμιστικές δράσεις για τον περιορισμό των ζωονοσογόνων νόσων.

Οι προτάσεις περιλαμβάνουν την πιθανή απαγόρευση ορισμένων πρακτικών σε ζώα που «παρουσιάζουν μεγάλο κίνδυνο αλλά σχετικά μικρή αξία, οικονομική ή άλλη».

Οι προειδοποιήσεις στην έκθεση διαβάζονται σαν να ήταν έτοιμες να χρησιμοποιηθούν για να δικαιολογήσουν τη μετάβαση στο συνθετικό εργαστηριακό «κρέας» που προωθείται (https://slaynews.com/news/cnn-shills-bill-gates-lab-grown-meat-company/) από τον Bill Gates (https://slaynews.com/news/bill-gates-lab-grown-synthetic-meat-approved-us-public-consumption/) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) (https://slaynews.com/news/wef-public-eat-synthetic-meat-fight-climate-change/).

Τα τελευταία χρόνια, η εργαστηριακή βιομηχανία «κρέατος» προωθεί την αφήγηση ότι τα εργαστηριακά παρασκευάσματα που βασίζονται σε κύτταρα είναι η απάντηση στα σημερινά περιβαλλοντικά δεινά και αυτό περιλαμβάνει την απειλή μετάδοσης ζωονοσογόνων ασθενειών, καθώς το εργαστηριακά καλλιεργημένο «κρέας» καλλιεργείται σε υποτιθέμενες εξαιρετικά υγιεινές και αποστειρωμένες συνθήκες (https://www.foodprocessing.com/ingredients/animal-proteins/article/11288364/is-labgrown-meat-the-safer-option).

Το κύριο βήμα μάρκετινγκ για την αναδυόμενη εργαστηριακή βιομηχανία «κρέατος» είναι ότι βοηθά στην «καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής» μειώνοντας τις «εκπομπές» από την παραδοσιακή γεωργία.

Ωστόσο, όπως ανέφερε προηγουμένως το Slay News (https://slaynews.com/news/bill-gates-lab-grown-meat-25-times-worse-climate-than-beef-study-finds/)μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι το εργαστηριακά καλλιεργημένο «κρέας» είναι στην πραγματικότητα 25 φορές χειρότερο για το περιβάλλον από την παραδοσιακή παραγωγή βοείου κρέατος.

Ωστόσο, το αφήγημα της «One Health» είναι ότι το φυσικό περιβάλλον ενέχει αμέτρητους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και, ως εκ τούτου, πρέπει να ελέγχεται.

Εν τω μεταξύ, είναι οι προσπάθειες της ανθρωπότητας να ελέγξει και να αντικαταστήσει τη φύση στην πρώτη θέση που προκαλεί τα περισσότερα από τα προβλήματα.

Ενώ η αφήγηση One Health είναι ότι οι πανδημίες προκαλούνται από ζώα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επόμενη πανδημία θα προέλθει από εργαστήριο, όπως και οι περισσότερες προηγούμενες πανδημίες, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19.

Τους τελευταίους μήνες, όλο και περισσότερα στοιχεία έχουν προκύψει που δείχνουν ότι οι επιστήμονες που έγραψαν το   «Proximal Origin of SARS-CoV-2» (https://www.nature.com/articles/s41591-020-0820-9)  παραπλάνησαν σκόπιμα το κοινό (https://slaynews.com/news/jim-jordan-fauci-covered-up-wuhan-lab-leak-narrative-gain-of-function-research/).

Το "Proximal Origin", το οποίο έγινε το πιο αναφερόμενο έγγραφο (μια επιστολή προς τον συντάκτη χαρακτήρισε λανθασμένα παντού ως σοβαρή επιστημονική ανασκόπηση), ισχυρίστηκε ότι ο SARS-CoV-2 προέκυψε μέσω της φυσικής εξέλιξης και εξαπλώθηκε μέσω μιας υγρής αγοράς στο Wuhan της Κίνας.

Το έγγραφο ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχαν στοιχεία που να υποδηλώνουν γενετική μηχανική ή εργαστηριακή προέλευση.

Η ιδιωτική επικοινωνία, ωστόσο, αποκαλύπτει ότι υποψιάζονται ότι ο ιός είχε διαρρεύσει από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν και είχε τροποποιηθεί γενετικά για να μολύνει ανθρώπους.

Αυξανόμενα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι αυτή η συγκάλυψη καθοδηγήθηκε από τον τότε διευθυντή των Εθνικών Ινστιτούτων Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων Δρ Anthony Fauci, τον τότε διευθυντή των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας Francis Collins, MD, Ph.D., και τον τότε επικεφαλής του Wellcome Trust Sir Jeremy Farrar.

Όπως σημειώνεται σε ένα άρθρο του Public Substack (https://public.substack.com/p/covid-origins-scientist-denounces) στις 20 Ιουλίου από τους ανεξάρτητους δημοσιογράφους Alex Gutentag, Leighton Woodhouse και Michael Shellenberger:

«Τα έγγραφα... δείχνουν τον [Kristian] Andersen και τους συν-συγγραφείς του, Andrew Rambaut, Edward C. Holmes και Robert F. Garry, να συνωμοτούν - με το οποίο εννοούμε ότι έκαναν μυστικά σχέδια για να συμμετάσχουν σε παραπλανητική και ανήθικη συμπεριφορά και - να διαδώσουν παραπληροφόρηση.

«Η συνωμοσία τους περιελάμβανε τον συντονισμό με τους «ανώτερους» τους στις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου για να εξαπατήσουν τους δημοσιογράφους...

«Εμείς... Σήμερα... απελευθερώσαμε την πλήρη κρυφή μνήμη των μηνυμάτων και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Slack που καλύπτουν τις συζητήσεις μεταξύ των Andersen et al. καθώς έγραφαν το σημαντικό τους έγγραφο «Proximal Origin», το οποίο ο Anthony Fauci και άλλοι στην κυβέρνηση των ΗΠΑ χρησιμοποίησαν για να απορρίψουν την υπόθεση διαρροής εργαστηρίου.

Εν τω μεταξύ, η βιομηχανία κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων έχει δεχθεί αυξανόμενες επιθέσεις από τους υποστηρικτές της πράσινης ατζέντας.

Όπως ανέφερε πρόσφατα το Slay News (https://slaynews.com/news/13-nations-agree-crack-down-farming-fight-global-warming/), οι Ηνωμένες Πολιτείες ενώθηκαν με δώδεκα άλλα έθνη από όλο τον κόσμο σε μια συμφωνία για την πάταξη της γεωργικής βιομηχανίας για την καταπολέμηση της «υπερθέρμανσης του πλανήτη».

Οι διεθνείς κυβερνήσεις συμφώνησαν να υπογράψουν ένα σύμφωνο που δεσμεύεται να στοχεύσει στην παραγωγή τροφίμων κλείνοντας αγροκτήματα για να μειώσει τις «εκπομπές μεθανίου» (https://slaynews.com/news/governments-urged-introduce-climate-rationing-meat-fuel/).

Τα δεκατρία έθνη που υπογράφουν την Παγκόσμια Δέσμευση για το Μεθάνιο είναι:

  • Αργεντινή

  • Αυστραλία

  • Βραζιλία

  • Μπουρκίνα Φάσο

  • Χιλή

  • Δημοκρατία της Τσεχίας

  • Ισημερινός

  • Γερμανία

  • Παναμάς

  • Περού

  • Ισπανία

  • Ηνωμένες Πολιτείες

  • Ουρουγουάη

Η κίνηση επιδιώκει να μειώσει δραστικά την προμήθεια κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο για να «σώσει δήθεν τον πλανήτη» από την «κλιματική αλλαγή».

Οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, η Βραζιλία και η Αργεντινή, χώρες που υπογράφουν το σύμφωνο, είναι από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κρέατος στον κόσμο.

Εκ μέρους των Ηνωμένων Πολιτειών, ο «ειδικός απεσταλμένος για το κλίμα» του Δημοκρατικού προέδρου Τζο Μπάιντεν, Τζων Κέρρυ, έχει ήδη υποσχεθεί να υπογράψει τη συμφωνία (https://slaynews.com/news/john-kerry-crackdown-american-farming-fight-global-warming/).

Ο Κέρρυ φέρεται να επιμένει ότι οι αγρότες πρέπει να μειώσουν την παραγωγή τροφίμων για να επιτύχουν τους στόχους «Net Zero» της παγκοσμιοποιημένης πράσινης ατζέντας (https://slaynews.com/news/john-kerry-farmers-stop-growing-food-meet-net-zero-goals-emissions/).

Τα σχέδια για την απαγόρευση του κρέατος και των γαλακτοκομικών προϊόντων έχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζονται σε αρκετές μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.

Το Slay News αποκάλυψε πρόσφατα ότι 14 αμερικανικές πόλεις έχουν θέσει έναν «στόχο» να συμμορφωθούν με τους στόχους της πράσινης ατζέντας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), απαγορεύοντας την ιδιοκτησία κρέατος, γαλακτοκομικών προϊόντων και ιδιωτικών αυτοκινήτων έως το 2030 (https://slaynews.com/news/14-us-cities-ban-meat-dairy-private-cars-2030/).

Οι πόλεις των ΗΠΑ έχουν σχηματίσει έναν συνασπισμό που ονομάζεται "C40 Cities Climate Leadership Group" (C40).

Το C40 έχει θέσει έναν «φιλόδοξο στόχο» για την επίτευξη των στόχων του WEF μέχρι το έτος 2030 (https://expose-news.com/wp-content/uploads/2023/06/Arup-C40-The-Future-of-Urban-Consumption-in-a-1-5C-World.pdf).

Για να εκπληρώσουν τον «στόχο», οι πόλεις C40 έχουν δεσμευτεί ότι οι κάτοικοί τους θα συμμορφωθούν με τον ακόλουθο κατάλογο υποχρεωτικών κανόνων:

  • "0 kg κατανάλωσης κρέατος"

  • "0 kg γαλακτοκομικής κατανάλωσης"

  • "3 νέα είδη ένδυσης ανά άτομο ετησίως"

  • "0 Ιδιωτικά Οχήματα" ιδιόκτητα

  • "1 πτήση επιστροφής μικρών αποστάσεων (κάτω των 1500 χλμ.) κάθε 3 έτη ανά άτομο"

Οι δυστοπικοί στόχοι του C40 Cities μπορούν να βρεθούν στην έκθεση "The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World". (https://expose-news.com/wp-content/uploads/2023/06/Arup-C40-The-Future-of-Urban-Consumption-in-a-1-5C-World.pdf)

Οι αμερικανικές πόλεις μέλη του C40 περιλαμβάνουν:

  • Ώστιν

  • Βοστώνη

  • Σικάγο

  • Χιούστον

  • Λος Άντζελες

  • Μαϊάμι

  • Νέα Ορλεάνη

  • Νέα Υόρκη

  • Φιλαδέλφεια

  • Φοίνιξ

  • Πόρτλαντ

  • Σαν Φρανσίσκο

  • Ουάσινγκτον, D.C.

  • Σιάτλ

Η Δημοκρατική δήμαρχος του Φοίνιξ της Αριζόνα, Kate Gallego, ηγείται της κατηγορίας και έχει ήδη λάβει μέτρα για την επιβολή της ατζέντας της παγκοσμιοποίησης.

Πηγή: slaynews.com


Καναδικές επιχορηγήσεις τα τελευταία χρόνια για την ανάπτυξη συστημάτων μαζικής ευθανασίας για ζώα





Πηγή: https://lionessofjudah.substack.com/p/the-world-hoax-organisation-meat


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!