Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Τό τελικό παιχνίδι, μίας ετοιμοθάνατης 'Καμπάλ'; Ύ π ο υ λ η ΕΠΙΘΕΣΗ στήν πιό προηγμένη στρατιωτική δύναμη επιτηρήσεως στόν κόσμο, ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από τό Ισραήλ: Νετανιάχου: «Θα μετατρέψουμε τήν Γάζα σέ ....έ ρ η μ ο νησί»!!!!

"Pecunia nervus belli: Τα χρήματα είναι η ψυχή του πολέμου", Πηγή εικόνας: https://phobiarecords.bandcamp.com/album/fear-of-the-known-cabal-7ep-flexi-7ep

Γιατί, άρα γε, τα συνοριακά περάσματα φέρεται να ήταν ορθάνοιχτα; Εξαντλημένος ο κόσμος παρακολουθεί όλα τα αποκαλυπτικά σημάδια προγραμματισμένων γεγονότων με προγραμματισμένα αποτελέσματα.



Πηγή εικόνας: https://simonmercieca.com/2023/04/01/who-are-the-cabal-the-globalist-elites-or-the-ruling-families/

Πριν από την είδηση της «αιφνιδιαστικής επίθεσης» στο Ισραήλ, είχα παρατηρήσει ένα νέο επίπεδο αυτού που θα αποκαλέσω «σύγχυση» (μέχρι να μπορέσει να αναβαθμιστεί σε «εξαπάτηση») στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Παρατήρησα μια ιστορία που έγινε viral για ένα 14χρονο αγόρι, τον Mathias Uribe, πιανίστα και αθλητή από το Τεννεσσύ, ο οποίος είχε «συμπτώματα γρίπης» και στη συνέχεια υπέστη καρδιακή προσβολή, πέθανε 6 λεπτά, αναβίωσε, έπαθε σηπτικό σοκ και κατέληξε με τα δύο χέρια και τα δύο πόδια ακρωτηριασμένα. Η ιστορία αναφέρθηκε σε όλο τον κόσμο, συγχρονισμένη. (2.250.000 αποτελέσματα αν κάνετε αναζήτηση στο "Mathias Uribe.") (https://themessenger.com/health/mathias-uribe-flu-symptoms-amputation-update)

Είχε αυτή την ποιότητα – αυτό για το οποίο μιλήσαμε πριν από μερικές εβδομάδες, όταν μιλήσαμε για τη λέξη «κλίμακα» του George W.S. Trow. (https://celiafarber.substack.com/p/make-america-actual-again?utm_source=%2Fsearch%2FGeorge%2520Trow&utm_medium=reader2) Ήταν αδιανόητο.

Ο Δρ Boyle είπε ότι η κατάσταση του Mathias είναι «εξαιρετικά σπάνια». [Τι κατάσταση είναι; Έχει όνομα;] Εδώ είναι ένας γιατρός:

«Η γρίπη μπορεί να το κάνει έτσι ώστε ένα βακτήριο να μπορεί να πάρει μια βάση και να προκαλέσει μόλυνση», είπε. «Διαφορετικά, αυτό δεν συμβαίνει συχνά εάν το ανοσοποιητικό σας σύστημα λειτουργεί σωστά». [Αν πρόκειται για τραυματισμό από εμβόλιο, τότε πρόκειται για αντιστροφή.]

—Από: Messenger.com


Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα τμήμα ειδήσεων εδώ (https://www.newschannel5.com/news/family-praying-for-a-miracle-after-extremely-rare-infection-leaves-14-year-old-boy-without-legs-hands), που δεν χαρακτηρίζεται από πλαίσιο, το οποίο είναι τυπικό τώρα. Απολύτως κανένα πλαίσιο.

Τι συνέβη εδώ; Γιατί συνέβη αυτό; Συνέβη; Συνέβη έτσι; Τι δεν μας λένε; Πώς το έμαθαν τα μέσα ενημέρωσης; Επικοινωνούν τα νοσοκομεία μαζί τους;

Για την ώρα δεν θα σχολιάσω περαιτέρω.

Αυτό το αγόρι και αυτή η τραγωδία θα μπορούσαν να είναι εντελώς «πραγματικές», αλλά σίγουρα ριζικά αποπλαισιωμένες. Φέρει όλα τα αποκαλυπτικά σημάδια τραυματισμού από το εμβόλιο - φυσικά. Αλλά δεν ήταν εκεί που άρχισαν οι αμφιβολίες μου.

Όλες οι φωτογραφίες τόσο του αγοριού όσο και της οικογένειας ήταν απλά τέλειες. Ήταν μια τέλεια οικογένεια. Ήταν ένα τέλειο αγόρι. Κοιτάξτε όλες τις φωτογραφίες, του ίδιου και της οικογένειάς του. Τι με ενοχλούσε; (Εκτός από το τραγικό περιεχόμενο.)

Κάτι. Εδώ και τρία χρόνια μελετώ ορισμένες ιστορίες των μέσων ενημέρωσης και προσπαθώ να βρω αποδείξεις ότι οι άνθρωποι στις ιστορίες υπήρχαν. Πολλές φορές μπορείτε να δείτε ότι η CIA et al έχουν δημιουργήσει σελίδες κοινωνικών μέσων για ανθρώπους που δεν είναι πραγματικοί. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να πείτε. Περισσότερα για αυτό άλλη φορά.

Δεν λέω ότι αυτό συμβαίνει με τον Mathias Uribe.

Αλλά εδώ είναι αυτό που λέω / αναφέρω:

Δεν υπήρχαν φωτογραφίες του Mathias μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Υπήρχαν φωτογραφίες από την είσοδο του νοσοκομείου και φωτογραφίες από πίνακες ανακοινώσεων με κάρτες αγάπης και υποστήριξης, και υπήρχε μια σκοτεινή φωτογραφία του πίσω μέρους ενός χειρουργικού κρεββατιού σε μια ΜΕΘ, που λέγεται ότι ήταν δική του, τραβηγμένη από τον πατέρα του. Υπήρχε ένας σύνδεσμος προς ένα GoFundMe.

Γιατί;

Το βλέπω αυτό όλο και περισσότερο, σε ιστορίες που έχουν μια συγκλονιστική, PSY-Op κεντρική ποιότητα «ανθρώπινης φύσης» και που «γίνονται viral».

Στην πραγματικότητα δεν γίνονται viral - αλλά είναι συγχρονισμένες αναφορές στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης που βγαίνουν σε εκατοντάδες χιλιάδες μέσα ενημέρωσης πανομοιότυπα διατυπωμένα. Έτσι ξέρετε ότι είναι μέρος μίας ψυχολογικής επιχείρησης.

Όλο και περισσότερο κάθε μέρα που περνάει, γίνεται αδύνατο να διακρίνουμε τι είναι «πραγματικό» ή «εν μέρει πραγματικό», μέχρι το «εξ ολοκλήρου σκηνοθετημένο», και αυτό ισχύει για τις ιστορίες «ανθρώπινου ενδιαφέροντος» μέχρι τις πολεμικές ιστορίες.

Η καρδιά σου «σβήνει» μπροστά σε όλους όσους βρίσκονται σε κίνδυνο, πόλεμο, θάνατο, τραύμα, αλλά φαίνεται να απαιτεί τη διάλυση του τελευταίου ορίου αντίληψης μεταξύ του κινηματογραφικού και του πραγματικού, καθώς παρασυρόμαστε στο να μην «νοιαζόμαστε» ακριβώς ποια είναι η διαφορά. Η προσομοιωμένη «πραγματικότητα» μπορεί να γίνει αισθητή και να αντιδράσει ακόμη πιο έντονα από την πολύ πιο αδύναμη και πιο αντιφατική, πολύπλοκη «πραγματικότητα».

Ο Alex Jones χρωστάει περισσότερα χρήματα από το ΑΕΠ της Ινδίας, επειδή πήρε συνέντευξη από έναν σκεπτικιστή σχετικά με την Sandy Hook, (ο οποίος ήταν πιθανώς "βαλτός"). Και πάλι, πολλοί πιστεύουν ότι ο Alex Jones είναι "φυτευτός". (Δεν έχω δει καμμία απόδειξη γι' αυτό.)

Οι άνθρωποι που φωνάζουν "φάρσα" είναι επίσης πολύ κακοί να προμηθεύουν αποδείξεις, τις περισσότερες φορές. Ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία είναι δύσκολο να βρεθούν, τις περισσότερες φορές. Μέχρι τη στιγμή που αυτά θα βρεθούν, σε ορισμένες περιπτώσεις, όλοι θα έχουν προχωρήσει.

Είναι η ιδανική εποχή για να ξεφύγετε με ο,τιδήποτε, αφού κανείς δεν μπορεί να πει τι είναι πραγματικό, αληθινό ή πραγματικά συμβαίνει / συνέβη. Όλοι οι πόλεμοι ξεκινούν με FALSE FLAGS που προκαλούν εξαιρετικά συναισθήματα.

Ανταγωνισμός για το ποιά είναι η μεγαλύτερη θηριωδία: Κάθε πλευρά ανταγωνίζεται για να σας πείσει ότι οι φρικαλεότητες είναι μεγάλες και οι επιβολές θηριωδίας μόνο θέμα αυτοάμυνας.



«Συνεπώς ήταν είτε ένα LIHOP (Let It Happen On Purpose) (Αφήστε το να συμβεί σκόπιμα) είτε ένα MIHOP (Make It Happen On Purpose) (Κάντε το να συμβεί σκόπιμα)».

—Doug Young, σχόλιο για το Substack του Mark Crispin Miller



Από το Substack του Mark, εδώ: (https://markcrispinmiller.substack.com/p/this-surprise-attack-on-israel-seems)



Κάλυψη του Al Jazeera "Key Events Day 2" παρακάτω:

(Στο 3:33 ο Νατανιάχου λέει: «Θα μετατρέψουμε τη Γάζα σε έρημο νησί»).

https://www.aljazeera.com/news/2023/10/8/israel-hamas-conflict-list-of-key-events-day-2-after-surprise-attack

Το αεροδρόμιο Ben Gurion είναι γεμάτο με Ισραηλινούς που προσπαθούν να φύγουν από τη χώρα. (https://x.com/iamunkown05/status/1711038594666623389?s=20

Εν τω μεταξύ, το Yahoo μου "News Feed, όπως κάθε μέρα:"

(Τελετουργική ταπείνωση, είναι αυτό που θα το έλεγα.)


Συναρπαστικό κομμάτι από την Elizabeth Nickson σήμερα, για την Cabal, για το The Truman Show:

«Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να αντιστρέψουν την ενέργεια που κινούσε αυτά τα πράγματα. Έχουν ενέργεια μηδενικού σημείου. Το έχουν εδώ και 70 χρόνια, από τότε που σκότωσαν τον Τέσλα και εισέβαλαν στο εργαστήριό του. Κάθε εφευρέτης που καταθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σκοτώνεται, εξαγοράζεται ή φυλακίζεται. Αυτή είναι μια κλίκα τόσο μοχθηρή, τόσο κενή συμπόνιας ή πνευματικής επιρροής που μπορεί να λύσει την ενεργειακή φτώχεια, να βγάλει τέσσερα δισεκατομμύρια από τον ωριαίο αγώνα και να σώσει τον πλανήτη, εξαλείφοντας την ανάγκη για ορυκτά καύσιμα, και αυτές τις γελοίες αρχαίες ενεργειακές υποδομές που παίρνουν κάθε δεκάρα που έχουμε και στη συνέχεια μερικές.

Αυτό μας σερβίρουν από τη δεκαετία του '50. Αυτό είναι που διέλυσε την οικονομία μας, δημιούργησε τις «υφέσεις», έκλεψε το μέλλον μας. Οι μαύροι προϋπολογισμοί των ΗΠΑ και κάθε άλλης καταραμένης ηλίθιας οικονομίας στον κόσμο. Το έκλεψαν».

—Elizabeth Nickson


Προβολή στο πρόγραμμα περιήγησης (https://substack.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.QOOUTEMIVvd7zOJlBlxzxeUwmNLX_rJSylosiVtgoCg?)

Ζούμε στο Truman Show εδώ και 70 χρόνια (https://substack.com/app-link/post?publication_id=30495&post_id=137732657&utm_source=post-email-title&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=false&r=ej3sk&token=eyJ1c2VyX2lkIjoyNDQwNjAwNCwicG9zdF9pZCI6MTM3NzMyNjU3LCJpYXQiOjE2OTY3NjExNTAsImV4cCI6MTY5OTM1MzE1MCwiaXNzIjoicHViLTMwNDk1Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.B6yu8UCBFHPVVPvdayoR1Rkd7DhFc9RlirJk0804g4M)

Οι πραγματικοί εγχώριοι τρομοκράτες είναι οι φασίστες που κρύβουν τεχνολογία που θα εξαλείψει τη φτώχεια και τη διαίρεση.

Elizabeth Nickson

ΟΚΤ 8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (https://open.substack.com/pub/elizabethnickson/p/we-have-been-living-in-the-truman?utm_source=email&redirect=app-store)



Αυτό είναι ένα Tic Tac, ένα μυστικό υποτιθέμενο προϊόν (https://substack.com/redirect/f288eb90-f7c6-483b-8199-8c8c5872dde5?j=eyJ1IjoiZWozc2sifQ.LKUbBVn6tptncFq-8XmQkTTVtBjg4TOAyAnpKGkkNvA) του Loughheed MartinSkunkWorks (https://substack.com/redirect/5aaac4cf-945a-495d-8216-298f41498acf?j=eyJ1IjoiZWozc2sifQ.LKUbBVn6tptncFq-8XmQkTTVtBjg4TOAyAnpKGkkNvA). Το Tic Tac είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να εξαλείψει ένα ολόκληρο ναυτικό.

Όποιος αισθάνεται πρέπει να ελπίζει ότι πρόκειται να πεθάνει πριν από το SHTF. Την περασμένη εβδομάδα ο οικονομολόγος Peter Schiff εξέτασε το ρολόι του χρέους των ΗΠΑ μέχρι το 2027 - σε τρία χρόνια από τώρα - όπου οι τόκοι του εθνικού χρέους, αναχρηματοδοτούμενοι με τα σημερινά επιτόκια (8% 30ετής υποθήκη κανείς;) θα καταλαμβάνουν 3 τρισεκατομμύρια δολλάρια του προϋπολογισμού, συν το συνηθισμένο τρισεκατομμύριο για την άμυνα, άλλο ένα τρισεκατομμύριο για την κοινωνική ασφάλιση, ένα άλλο τρισεκατομμύριο για το medicare και τέρμα, παιδιά.


Τίποτα άλλο δεν γίνεται. Κανείς άλλος δεν πληρώνεται. Τελείωσε. Η Ουάσιγκτον είναι μια πόλη φάντασμα. Αυτά τα κτίρια παραδίδονται στους άστεγους που πλημμυρίζουν από κάθε απελπισμένη, λεηλατημένη χώρα στον κόσμο. Και η κλίκα έχει περάσει στην παρανομία. Κήποι, κοτόπουλα, όπλα και ντόμπερμαν για όλους τους άλλους.

Εξετάζουμε ένα μέλλον διανομής ενέργειας με δελτίο και ελέγχου του πληθυσμού

Εν τω μεταξύ, κάθε «δημοκρατική» κυβέρνηση στον κόσμο ρίχνει χρήματα έξω από την πόρτα σε οποιαδήποτε ομάδα συμφερόντων, κατασκευασμένη κρίση και ψεύτικο πόλεμο ξεπλύματος χρήματος που εμφανίζεται στα γραφεία της, και όποιος αναφέρει το σφίξιμο του ζωναριού αντιμετωπίζεται ως προδότης της «δημοκρατίας».

Είναι όλοι στο σχέδιο Cloward-Piven (https://substack.com/redirect/f6710d4f-723d-49e1-b76f-9c089bb94ab6?j=eyJ1IjoiZWozc2sifQ.LKUbBVn6tptncFq-8XmQkTTVtBjg4TOAyAnpKGkkNvA0), χρεοκοπούν τον κόσμο, τοποθετούν τσιπ, υποδουλώνουν και σπάνε το μαστίγιο. Και όλα αυτά για την «δημοκρατία». Πάστα κρέατος, έντομα και τρία καινούργια είδη ένδυσης το χρόνο για εσάς στο χαμηλοτάβανο καταφύγιό σας με τα μικροσκοπικά παράθυρα, «για να σώσετε τον πλανήτη».

Πού πήγαν όλα τα χρήματα; Γιατί δεν έχουμε πραγματική ανάπτυξη; Γιατί, εκτός από την ψηφιακή επανάσταση, δεν έχει αλλάξει τίποτα; Γιατί εξακολουθούμε να καίμε ορυκτά καύσιμα σαν πρωτόγονοι; Γιατί τρία δισεκατομμύρια από εμάς δεν έχουν πρόσβαση στην ενέργεια; Γιατί δύο δισεκατομμύρια ζουν σε ενδημική φτώχεια; Γιατί, στον πρώτο κόσμο, καταργούμε ασταμάτητα τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα; Γιατί δεν έχουμε ανάπτυξη, καμμία πρόοδο, μόνο πισωγυρίσματα, λίγη ανάπτυξη, ύφεση, ξανά και ξανά και ξανά; Το να έχεις ελπίδα για το μέλλον είναι κυριολεκτικά μια πνευματική πειθαρχία. Η απελπισία είναι πολύ πιο ρεαλιστική. Εν τω μεταξύ, οι πόροι αποσύρονται, η γη, το νερό, οι εκπνοές περιορίζονται, τα τρόφιμα «επαναπροσδιορίζονται».

Την περασμένη εβδομάδα μια μελέτη διαπίστωσε ότι στις ΗΠΑ, το ζωής προσδόκιμο μειώνεται (https://substack.com/redirect/fe01d77a-ad77-449c-81fe-8383d765c334?j=eyJ1IjoiZWozc2sifQ.LKUbBVn6tptncFq-8XmQkTTVtBjg4TOAyAnpKGkkNvA). Ή όπως το έθεσε το Ινστιτούτο Νέας Οικονομικής Σκέψης: «Αμερική, η χώρα των ετοιμοθάνατων; Ανησυχητική μελέτη δείχνει ότι οι ΗΠΑ σκοτώνουν τον ίδιο τους τον πληθυσμό».

Πού πήγαν τα χρήματα;

Λοιπόν, όπως είπε ο καημένος ο γέρο-Donald Rumsfeld λίγο πριν από το 911, «Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε 2,3 τρισεκατομμύρια δολλάρια στον αμυντικό προϋπολογισμό. Έχουν εξαφανιστεί, κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει». Στη συνέχεια, δύο αεροπλάνα χτύπησαν τους πύργους, τρία κτίρια έπεσαν και κανείς δεν σκέφτηκε τίποτα άλλο για πέντε χρόνια.

Γιατί δεν υπάρχει ανάπτυξη;

Αυτή η μελέτη (https://substack.com/redirect/adb0238f-4237-4248-bfb5-6f3bac22f252?j=eyJ1IjoiZWozc2sifQ.LKUbBVn6tptncFq-8XmQkTTVtBjg4TOAyAnpKGkkNvA).

Ζούμε σε μια οικονομία αρνητικής επιστροφής, όπου οι άνθρωποι κυριολεκτικά πεθαίνουν όλο και νεώτεροι κάθε χρόνο στην πιο επιτυχημένη χώρα του κόσμου, επειδή η κυβέρνησή μας, ευθυγραμμισμένη με φασίστες κορπορατιστές, έχει κλέψει τα μέσα παραγωγής. Η ανθρώπινη εφευρετικότητα είναι το πολυτιμότερο πράγμα που υπάρχει, και κάθε πρόοδος από το 1930 έχει κλαπεί, κατασταλεί και χρησιμοποιηθεί εναντίον μας, από το πλήρωμα των άθλιων ανθρώπων που προσπάθησα να περιγράψω τις τελευταίες εβδομάδες.

—Διαβάστε το υπόλοιπο Substack της Elizabeth Nickson εδώ (https://elizabethnickson.substack.com/p/we-have-been-living-in-the-truman?utm_source=profile&utm_medium=reader2).





ΠΗΓΗ: https://celiafarber.substack.com/p/dying-cabals-final-play-sneak-attack?publication_id=257742&post_id=137774802&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email)


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!