Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Ο Ερντογάν βαδίζει σταθερά προς τη νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία

Ο Ερντογάν στα εγκαίνια του Μεγάλου Τζαμιού Ditib στην Κολωνία-Ehrenfeld πριν από πέντε χρόνια (Φωτογραφία: Imago)


  • Ένα γερμανικό δίλημμα είναι εδώ και καιρό η απλοϊκή αντιμετώπιση του εαυτού μας και η αφελής μεταχείριση των άλλων. Η πολιτική είναι μια παραίσθηση για τους Γερμανούς κυβερνώντες, επειδή αυτό που παρουσιάζεται ως «στάση» δεν είναι παρά η άρνηση να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα για να σταθούν και με τα δύο πόδια στο έδαφος. Να γίνει λόγος για ένα δικό μας έθνος; Θεός φυλάξοι! Ή για δικά μας σύνορα; Ποτέ! Όσο για τα γερμανικά συμφέροντα...;! Να πάρει! Είναι όλα απλά ναζιστικά! Απλά σώστε το τροπικό δάσος και το ευρώ! Δωρίστε στην Αφρική!

    Είμαστε ένα τίποτε – και είμαστε περήφανοι γι' αυτό: Αντ' αυτού, πρόκειται για άνευ εγκεφαλικού περιεχομένου καλοχτενισμένα κεφάλια που στέκονται μπροστά στον καθρέφτη και νομίζουν ότι είναι υπέροχο, που είναι Γερμανοί πολιτικοί. Ως εκ τούτου, κρατώντας το κεφάλι κάτω από το χέρι της, αυτή η «μούμια» η Μέρκελ, γνωστή και ως η ανείπωτη κατολίσθηση της Ανατολικής Ζώνης, η οποία έχει προκαλέσει στη χώρα και τον λαό της την μεγαλύτερη δυνατή ζημιά, συνομιλεί τώρα για άλλη μια φορά στο κενό με το τηλεθεάμον κοινό: «Έχω επίσης πολύ συχνά μιλήσει σχετικά με τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν», είπε. Επρόκειτο για το ερώτημα ποιος ήταν υπεύθυνος για τους ανθρώπους τουρκικής καταγωγής που ζουν εδώ στη δεύτερη ή τρίτη γενιά (https://www.welt.de/vermischtes/prominente/article247769978/Angela-Merkel-Ich-habe-darueber-auch-mit-Erdogan-sehr-haeufig-gesprochen.html). «Και ανέκαθεν έλεγα: "Προσέξτε, είμαι η καγκελάριός τους"».


    Μάταιες προειδοποιήσεις από θύμα του Ολοκαυτώματος και «Ναζί»

    Ακόμη και κατά τη διάρκεια της ζωής της ως καγκελάριος  θα μπορούσε να δει τα θεμελιώδη λάθη της σε σχέση με τη θλιβερή πραγματικότητα και να διορθώσει τις ενέργειές της ανάλογα. Αλλά δεν συμβαίνει τίποτε τέτοιο! Γι' αυτήν, ο αέρας και οι χάρες του δογματισμού και της αυθαιρεσίας ήταν πάντα πολύ πάνω από τα συμφέροντα των Γερμανών πολιτών, οι οποίοι προδόθηκαν όχι μόνο στην Κολωνία από μια κάστα από τους πιο ηλίθιους «επαγγελματίες πολιτικούς» στους φασίστες στρατηγούς του Ισλάμ. Αρκεί να θυμηθούμε εκείνες τις μακρές συζητήσεις για το κεντρικό τζαμί της Κολωνίας του «Ditib της Τουρκικής Ισλαμικής Ένωσης» στην περιοχή Ehrenfeld, για την κατασκευή του οποίου ο γερμανοεβραίος συγγραφέας Ralph Giordano προειδοποιούσε αδιάκοπα μέχρι το θάνατό του θεωρώντας το ως επείγον ζήτημα αλλά τελικά μάταια.

    Ο Giordano είχε αποκαλέσει αυτό το στρατηγικό σχέδιο του Ερντογάν πράξη μουσουλμανικής κατάκτησης μέσω της «θρησκευτικής αστυνομίας» που είναι μόνιμα εγκατεστημένη στη χώρα αυτή, κατηγορώντας κυριολεκτικά τον Ερντογάν για στοχευμένη «αρπαγή γης».

    Ο Giordano, ο οποίος βασανίστηκε από την Γκεστάπο ως Εβραίος στο Αμβούργο τις τελευταίες ημέρες του πολέμου και είχε χάσει ολόκληρη την οικογένειά του στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζιστών βαρβάρων, στη συνέχεια δυσφημίστηκε ως «ναζί» από την αριστερή μονάδα δράσης που σφυρηλατήθηκε από τη Μέρκελ – από το Αριστερό Κόμμα έως το CDU – ενώ τα οθωμανικά πόδια του ρεαλοναζί Ερντογάν καταφιλήθηκαν.

    Γελοιότητες 

    Απλά θυμηθείτε τι συνέβη εδώ το 2018 και πώς οι Γερμανοί πολιτικοί άφησαν τους εαυτούς τους να παρελαύνουν σαν μικρά ηλίθια παιδιά ενώπιον του επίδοξο οθωμανού χαλίφη Ερντογάν στην ίδια τους τη χώρα, προκειμένου να εκθέσουν ξεκάθαρα την τρέχουσα, και όπως πάντα ανόητη φλυαρία της Μέρκελ: Ακόμη και οι αντιγερμανοί Πράσινοι πολιτικοί ξαφνικά τρομοκρατήθηκαν και θρήνησαν στο "Deutschlandfunk" ότι ήταν σχεδόν τραγικό (https://www.deutschlandfunk.de/erdogan-bei-moschee-eroeffnung-in-koeln-ein-erfolgreicher-100.html) «ότι το κτίριο θα καταληφθεί ουσιαστικά από τον Ερντογάν χωρίς τη συμμετοχή Γερμανών εκπροσώπων». Το CDU της Μέρκελ – συμπεριλαμβανομένης και της γλάστρας από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία Pistorius Laschet – εξευτελίστηκε μέχρι το κόκαλο, επειδή ήταν εκείνη που ήταν υπεύθυνη να φλυαρεί για έναν «τόπο συνάντησης όλων των θρησκειών» και έναν τόπο ανταλλαγής διαφορετικών θρησκειών.

    Κάποιος μπορεί μόνο να υποθέσει εάν οι θρησκευτικοί πολεμιστές του Ερντογάν είναι πιστοί στο Ditib, το οποίο είναι κεντρικά υποταγμένο στην τουρκική θρησκευτική αρχή Dyanet σε όλη τη Γερμανία - προσέξτε! – Πίσω από κλειστές πόρτες, γελώντας και βρυχώμενοι, κρατούν τις κοιλιές τους από τα γέλια όταν σκέφτονται τους ηλίθιους της γερμανικής πολιτικής σκηνής που κρέμονται από πολιτικώς ορθά κομματικά βιβλία. Επειδή πουθενά αλλού οι πολιτικοί ηγέτες δεν είναι τόσο ηλίθιοι όσο στην Γερμανία.


    "Άπιστα γερμανικά σκυλιά"

    Υποτίθεται ότι πρέπει τώρα να καταστήσουμε σαφές στο Ditib ότι με τη σημερινή του πορεία δεν είναι δυνατόν ως εταίρος συνεργασίας του γερμανικού κράτους, ακούστηκαν οι πολιτικά αποτυχημένοι μετά το ισχυρό χαστούκι που έλαβαν από τους οργανωμένους μουσουλμάνους Ditib, οι οποίοι έπρεπε να μείνουν έξω από τα εγκαίνια του τεράστιου τζαμιού. Σε αυτό το τζαμί, το οποίο προωθήθηκε από τις γερμανικές συμπεριφορές, υπήρχε τώρα μια «ανταλλαγή» - αλλά μόνο μεταξύ ομοϊδεατών. Τα "άπιστα γερμανικά σκυλιά" δεν συμπεριλαμβάνονταν. Ο πρώην δήμαρχος της Κολωνίας Schramma παραπονέθηκε ότι είχε χάσει μια ευκαιρία να συμμετάσχει στην ορκωμοσία στο Ditib. Θα ήταν καλύτερο να πούμε ότι εγκρίνοντας αυτόν τον τόπο συγκέντρωσης για αντιδυτικούς θρησκευτικούς πολεμιστές, οι Γερμανοί πολιτικοί έχασαν για άλλη μια φορά την ευκαιρία να αποκρούσουν τον ιεραποστολικό ισλαμοφασισμό.

    Ο Schramma και άλλοι δεν ήθελαν καν να παραδεχτούν τη δημόσια ταπείνωσή τους και θρηνούσαν για τα εγκαίνια που έγιναν από τον ίδιο τον Ερντογάν (!) (https://www.deutschlandfunk.de/erdogan-bei-moschee-eroeffnung-in-koeln-ein-erfolgreicher-100.html) ότι «Δεν ταίριαζε σε αυτό που αρχικά σήμαινε το πολιτιστικό κέντρο και το τζαμί». Ο Ερντογάν συνόψισε την επίσημη επίσκεψή του στους Γερμανούς ανεγκέφαλους ως «επιτυχημένη» - αφού ήταν τότε σε θέση να απαιτήσει ηχηρά δημοσίως μια υγρή οθωμανική κ@α@ιά «κατά του ρατσισμού» και περισσότερη ενσωμάτωση (των Γερμανών στο Ισλάμ), υπό τουρκική κυριαρχία στο γερμανοτουρκικό προτεκτοράτο του, ενώπιον της Μέρκελ και του μονίμως ηλίθιου γραφειοκράτη Steinmeier. Πραγματική σάτιρα ...


    Η φλυαρία της Μέρκελ την Ημέρα της Ενότητας

    Έτσι, τώρα, την ημέρα της γερμανικής ενότητας (δηλαδή σε μια Γερμανία που στην πραγματικότητα δεν είναι πλέον πραγματικά Γερμανία χάρη στη σοσιαλιστική πολιτική αποσύνθεσης), η Μέρκελ φλυαρεί ανόητα αστεία για τον Ερντογάν, ο οποίος εν τω μεταξύ έχει μια ακραία πορεία.

    Το οθωμανικό μεσαίο δάχτυλο μας απειλεί τώρα, γιατί ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μόλις έλαβε μια έκθεση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχετικά με τις συνθήκες στη χώρα του, και ο χολερικός μαινόμενος από το Βόσπορο σχεδόν ξέσπασε από οργή – γιατί αν οι άπιστοι κουφάρ της παρακμιακής Δύσης τολμούν να τον επικρίνουν, τότε τα βάζουν με κάποιον που θεωρεί την επιλογή μιας εθνοκάθαρσης ως μια καθόλου κακή ιδέα, «Η ΕΕ θέλει να προκαλέσει ρήξη με την Τουρκία», δήλωσε ο Ερντογάν. Η κυβέρνησή του θα βγάλει τα δικά της συμπεράσματα. «Εάν είναι απαραίτητο, εμείς και η ΕΕ θα ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους», σχολιάζει η Tagesspiegel (https://www.tagesspiegel.de/internationales/getrennte-wege-gehen-erdogan-droht-mit-abbruch-der-eu-beitrittsgesprache-10481629.html).

    Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται πια αυτό το παρακμιακό χάος: η έμφυλη Δύση δεν αποτελέι πλέον αντίπαλο, και όχι μόνο τα σπουργίτια, αλλά και ο μουεζίνης το φωνάζει εδώ και καιρό από όλες τις στέγες: το παραδοσιακό μισοφέγγαρο εξακολουθεί να φυσάει πολύ πάνω από το εκφυλισμένο ουράνιο τόξο στην αριστερή χώρα.

    Από την άποψη του Ερντογάν, η γελοία «φεμινιστική εξωτερική πολιτική» της Annalena Baerbock είναι κάτι σαν μια πράσινη διαταραχή της συνείδησης σε μια βροχή κομφετί. Μια ΕΕ με μια άλλη παράξενη γυναίκα Κλόουν φον ντερ Λάιεν στην κορυφή, στην οποία ο σουλτάνος ήδη συμπεριφέρθηκε απαξιωτικά υποβιβάζοντάς την στο status μιας γάτας που κάθεται στον καναπέ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, θα πρέπει επίσης να φαίνεται άχρηστη και άσχετη με αυτόν.


    Γενοκτονία 2.0 στο Αζερμπαϊτζάν

    Ο Ερντογάν φτύνει κατάμουτρα την κουτσή ουρά της ΕΕ - και για πρώτη φορά γιορτάζει επίσης την τελική νίκη του στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όπου, χάρη στη μεγάλη υποστήριξή του, οι μουσουλμάνοι μπόρεσαν να «εκκαθαρίσουν» μια από τις παλαιότερες χριστιανικές περιοχές εποικισμού από τα άπιστα σκυλιά - μια βάναυση εθνοκάθαρση, αλλά στον ΟΗΕ αυτή τη στιγμή είναι διάλειμμα για καφέ και ο Σολτς ζητά περισσότερους πρόσφυγες για όλους τους μη μουσουλμάνους σε μια πολιτιστική περιοχή αιώνων. Περισσότεροι από 100.000 Αρμένιοι προσπαθούν για άλλη μια φορά να ξεφύγουν από έναν βάρβαρο, αιμοδιψή τουρκικό λαό.

    Ας υπενθυμίσουμε στη συγκεντρωμένη γερμανική ηλίθια κυβέρνηση με όλη τη γλοιώδη δειλία της ότι η γενοκτονία των Αρμενίων (που ονομάζεται επίσης «Αρμενιοκτονία») ήταν μία από τις πρώτες (!) συστηματικές (!!) Γενοκτονίες (!!) του 20ου αιώνα – μια εθνοτική μαζική δολοφονία, πολύ πριν από το Ολοκαύτωμα των Γερμανών.

    Συνέβη κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου υπό την ευθύνη της κυβέρνησης των Νεότουρκων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Μέχρι σήμερα, ο Ερντογάν αρνείται ότι 1915,1916 εκατομμύριο άνθρωποι - ή ακόμα περισσότεροι - δολοφονήθηκαν από τους προκατόχους του σε αυτές τις ισλαμικές σφαγές και πορείες θανάτου (1 και 5). Η άρνηση είναι διασκεδαστική... Και σας επιτρέπει επίσης να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε πριν από μερικές δεκαετίες. Γιατί σήμερα συνεχίζεται με τον αδελφό Ερντογάν απερίσκεπτα εναντίον των αρμενικών «χριστιανικών γουρουνιών»: τα αζέρικα είναι τουρκική γλώσσα, έχουν μεγάλες ομοιότητες με τα τουρκικά και γράφονταν με αραβικούς χαρακτήρες μέχρι το 1918. Ο Τουρκο-Αρμενικός Πόλεμος ήταν μια σύγκρουση μεταξύ της Λαϊκής Δημοκρατίας της Αρμενίας και των Τούρκων επαναστατών του τουρκικού κινήματος ανεξαρτησίας – τώρα μια άλλη ιστορική πανωλεθρία έχει προστεθεί στην προηγούμενη γενοκτονία.


    Σχέδια Μεγάλης Ισχύος Παίρνουν Μορφή

    Ο Ερντογάν χαμογελά. Η Baerbock έχει επί του παρόντος έναν φάκελο πληροφοριών για την περιοχή από έναν υφυπουργό, επειδή δεν γνωρίζει ακριβώς πού βρίσκεται αυτό το Χαϊντσιμπουμμπαϊστάν, ή όπως αλλιώς ονομάζεται. Και ο πρίγκιπας του σκότους από την Άγκυρα στην πολιτική του άνθηση συνεχίζει να χτυπά: τώρα έχει το βλέμμα του στραμμένο σε μια συνολική πορεία. Για παράδειγμα, τα πρακτορεία ειδήσεων μόλις ανέφεραν ότι ο Σουλτάνος Πασάς Ερντογάν, ως απάντηση σε μια περίεργη βομβιστική επίθεση (σκηνοθετημένη από τον ίδιο τον «Erdo»;!) την περασμένη Κυριακή το πρωί στο Υπουργείο Εσωτερικών στην Άγκυρα, έβαλε την τουρκική αεροπορία του – φυσικά έτοιμη για απογείωση και καλά προετοιμασμένη – να βομβαρδίσει και να πυροβολήσει ξανά και ξανά σε θέσεις των Κούρδων ανταρτών του PKK στο βόρειο Ιράκ. Τώρα λοιπόν είναι και πάλι η σειρά των Κούρδων.

    Μετά τους Χριστιανούς Αρμένιους, η τελική λύση του κουρδικού ζητήματος πρέπει τώρα επίσης να αποσαφηνιστεί οριστικά και αιματηρά – εξάλλου, το βόρειο Ιράκ και οι περιοχές που κατοικούνται από Κούρδους ανήκουν όλα στη νέα-παλιά Οθωμανική Αυτοκρατορία, η οποία ποτέ δεν εξαφανίστηκε πραγματικά.

    Τουλάχιστον αυτό σκέφτεται ο Ερντογάν, ο νέος χαλίφης, ο οποίος δεν βλέπει πλέον τον εαυτό του ως «άρρωστο στον Βόσπορο», αλλά ως ηγέτη μιας αυτάρκους ηγεμονικής δύναμης μιας ολόκληρης ευρύτερης περιοχής. 

    Αργά ή γρήγορα, η Ελλάδα αναπόφευκτα θα πάρει σειρά. «Σήμερα μας ανήκουν τα νησιά τους, τότε θα πυροβολήσουμε την Αθήνα», τραγουδά ο Ερντογάν το βράδυ. Παρεμπιπτόντως: Η Κύπρος, το ήμισυ της οποίας είναι κατεχόμενο από την τρομοκρατία και κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου, έχει ήδη ληστευτεί από μια άλλη παραλία στο όνομα του κατακτητή και άρχοντα όλων των τουρκικών λαών. Σύντομα θα είναι η σειρά του υπόλοιπου νησιού. Υστερόγραφο για τους καλούς, «άξιους» Γερμανούς: Το κυριότερο είναι ότι σώζουμε το περιβάλλον και το κλίμα παγκοσμίως!


    Πηγή: https://ansage.org/erdogan-marschiert-stramm-aufs-neue-osmanische-reich-zu/



    Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!