Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Μεγάλης κλίμακας ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, προγραμματίζεται ΣΗΜΕΡΑ στό Βερολίνο, μέ αίτημα τήν ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της ομοσπονδιακής κυβέρνησης! ( Σύνδεσμος στό τέλος γιά ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ! )


Το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη διαδήλωση στην πλατεία του καθεδρικού ναού του Μαγδεμβούργου με το σύνθημα «Η Γερμανία σηκώνεται όρθια». Φωτογραφία: Epoch Times

Στις 3 Οκτωβρίου, την Ημέρα της Γερμανικής Ενότητας, διάφορες πρωτοβουλίες και κόμματα θα συγκεντρωθούν και πάλι στο Βερολίνο για μια μεγάλη διαδήλωση για να απαιτήσουν την παραίτηση της γερμανικής κυβέρνησης. Καλύπτουν ένα ευρύ πολιτικό φάσμα και βλέπουν τους εαυτούς τους ως αστικό κέντρο. Οι Epoch Times θα μεταδώσουν ζωντανά την εκδήλωση.

Ήδη από τις 16 Σεπτεμβρίου, μια πολιτικά ευρεία συμμαχία τουλάχιστον 14 πρωτοβουλιών και κομμάτων, από το AfD μέχρι τη βάση και την Ελεύθερη Αριστερά, οργάνωσε μια μεγάλη διαδήλωση στο Μαγδεμβούργο με το σύνθημα «Η Γερμανία σηκώνεται όρθια», στην οποία απαίτησαν την παραίτηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Στις 3 Οκτωβρίου, την Ημέρα της Γερμανικής Ενότητας, ο κόσμος θα συγκεντρωθεί τώρα ξανά στο Lustgarten, στο Βερολίνο, μπροστά από τον καθεδρικό ναό του Βερολίνου με τα ίδια αιτήματα: «Παραίτηση και άμεσες νέες εκλογές, εισαγωγή δεσμευτικού δημοψηφίσματος για σημαντικά ζητήματα και ευθύνη των πολιτικών».

Το Μαγδεμβούργο ζήτησε επίσης την αποχώρηση της Γερμανίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και την εισαγωγή συνταγματικής εγγύησης για τη διατήρηση των μετρητών, καθώς και δικαίωμα βέτο για τους πολίτες να καταψηφίσουν τους σχεδιαζόμενους νόμους.

Για το Βερολίνο, όπως και στο Μαγδεμβούργο, προγραμματίζονται ομιλίες και μουσική σε μια σκηνή στο κέντρο του Βερολίνου. Τα αντίμετρα του κυρίως αριστερού εξτρεμιστικού φάσματος είναι επίσης αναμενόμενα.

Μεταξύ άλλων, ανακοινώθηκαν οι εξής ομιλητές:

  • Martin Rutter
  • Markus Krall (Atlas Initiative)
  • Hermann Ploppa
  • Lars Hünich (AfD)
  • Heiko Schöning (Ärzte für Aufklärung)
  • Dennis Hohloch (AfD)
  • Wolfgang Kochanek (Die Weißen / Unternehmer stehen auf)
  • Ullrich Siegmund (AfD)
  • Jan Veil (Freie Linke)
  • Dr. Walter Weber (Ärzte für Aufklärung)
  • Dr. Heinrich Fiechtner
  • Dirk Hesse (Partei der Vernunft)
  • Dr. Ute Bergner (Bürger für Thüringen)
  • Ralf Ludwig (dieBasis)
  • Birgit Bessin (AfD)
  • Angelika Barbe (CDU)
  • Hendrik Sodenkamp (Demokratischer Widerstand)
  • Anselm Lenz (Demokratischer Widerstand)


Ο Kochanek και ο Krall ανακοινώνουν τη δημιουργία νέου κόμματος

«Θα ξεκινήσουμε από τη μέση #NeuePartei και θα ανταγωνιστούμε. Θέλουμε και θα αλλάξουμε τη Γερμανία», ανακοίνωσε ο οικονομολόγος και συγγραφέας Δρ Markus Krall στις 26 Σεπτεμβρίου στο X (https://twitter.com/Markus_Krall/status/1706740570679353446). Στην ανάρτηση μπορείτε να δείτε ένα κολάζ φωτογραφιών με τα πρόσωπα του πρώην επικεφαλής του Γραφείου Προστασίας του Συντάγματος Hans-Georg Maaßen (CDU) και του ίδιου του Krall.

Ο Krall υποσχέθηκε μια «σούπερ ομάδα» (https://twitter.com/Markus_Krall/status/1706286444510134490) για το νέο κόμμα στο κανάλι του, αλλά δεν έκανε συγκεκριμένες δηλώσεις. Ωστόσο, ένας συνασπισμός με το AfD προφανώς παίζει ρόλο.

Θα υπάρξει σίγουρα μια πολιτική μεταστροφή στη Γερμανία. Είτε μια νέα δύναμη θα εγκατασταθεί στο κέντρο, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί από τα παλιά κόμματα, και θα σχηματίσει συνασπισμό με το AfD. Αργά ή γρήγορα το AfD θα επιτύχει την απόλυτη πλειοψηφία». (Πηγή: X)

Ο Krall βλέπει τις μεγαλύτερες δυνατότητες κινητοποίησης μεταξύ των μη ψηφοφόρων, δηλαδή των ανθρώπων που αρνούνται να πάνε στην κάλπη λόγω έλλειψης κατάλληλων προσφορών. Πολιτικά, ο Krall εντοπίζει όλους αυτούς τους ανθρώπους στο ορφανό κέντρο.


Ο Kochanek θέλει να μετατρέψει το αστικό κίνημα σε κόμμα

Ήταν ακριβώς ένα τέτοιο «αστικό κόμμα του κέντρου» που ανακοίνωσε ο Δρ Wolfgang Kochanek στη σκηνή στη διαδήλωση «Deutschland steht auf» στο Μαγδεμβούργο. Ο Krall έπρεπε να συνδεθεί εδώ μέσω ζωντανής σύνδεσης, αλλά αυτό απέτυχε λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Για τον διοργανωτή του Φεστιβάλ Hambach, Kochanek, πρόκειται για τη μετατροπή ενός κινήματος σε κόμμα. «Αυτή είναι η δουλειά μου, και τότε θα αποσυρθώ ξανά», είχε δηλώσει τότε στην πρωτεύουσα του κρατιδίου Σαξονία-Άνχαλτ. Το επόμενο έτος, το Φεστιβάλ Hambach θα γίνει μια γιορτή όλων των δημοκρατικών κινημάτων. Αναμένει έναν αδιανόητο αριθμό ανθρώπων από όλη τη Γερμανία.

Πρέπει να ξεφύγετε από αυτές τις ομάδες ζώων άλφα. «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε οι μικροί βασιλιάδες και οι μικρές πριγκίπισσες να μην κυριαρχούν στο όλο θέμα». Πρώτα απ' όλα, χρειάζεστε μια ομάδα 20 «έντιμων ανθρώπων» που είναι αποδεκτοί από όλους στο κίνημα και δομούν το όλο θέμα σε μια ένωση.

Ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου, θα επεξεργάζονταν ένα πρόγραμμα που θα συντονιζόταν με τα εξωτερικά κινήματα και όλους. «Τότε, αν θέλει ο Θεός, ας πούμε θα υπάρχουν ένα εκατομμύριο μέλη χωρίς δικαίωμα ψήφου που θα συμμετέχουν στην ένωση». Στη συνέχεια, θα πλήρωναν ένα ετήσιο τέλος, το οποίο θα αποτελούσε τον ετήσιο προϋπολογισμό της ένωσης.


"Θα διαθέσω ένα κτίριο γραφείων και μετά θα ξεκινήσουμε"

"Θα διαθέσω ένα κτίριο γραφείων και μετά θα ξεκινήσουμε", προσφέρθηκε ο Kochanek. Όταν όλα είναι έτοιμα, αυτοί οι 20 άνθρωποι θα παραιτηθούν και η πραγματική ομάδα των πολιτικών θα εμφανιστεί. Στη συνέχεια, η ένωση θα μετατρεπόταν σε ένα κόμμα με εκατομμύρια μέλη με δικαίωμα ψήφου.

«Με αυτό το "αστικό κόμμα του κέντρου", από το αριστερό-φιλελεύθερο στο δεξιό-φιλελεύθερο, δηλαδή στα αριστερά του AfD, θα ανταγωνιστούμε τότε τα άλλα κόμματα». Το θέμα δεν είναι να αντιταχθούμε στο AfD, αλλά να πιάσουμε εκείνους που δεν θέλουν να ενταχθούν ή να υποστηρίξουν ένα AfD. «Το τείχος προστασίας ενάντια στο AfD πρέπει να πέσει», δήλωσε ο επιχειρηματίας. Αυτό είναι «εντελώς αντιδημοκρατικό».

«Η κ. Μέρκελ σκέφτηκε ότι αν τα τέσσερα παλιά κόμματα παραμείνουν ενωμένα και χτίσουμε ένα τείχος προστασίας, τίποτα δεν μπορεί να συμβεί σε εμάς. Τότε θα είμαστε στην εξουσία σε αυτή τη χώρα για τα επόμενα 200 χρόνια». Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα στον Βασικό Νόμο σχετικά με ένα τείχος προστασίας. «Αυτό είναι ένα νέο είδος Κόμματος Σοσιαλιστικής Ενότητας της Γερμανίας».

Η Epoch Times θα βρίσκεται στο χώρο με μια ομάδα δημοσιογράφων στις 3 Οκτωβρίου για ζωντανή μετάδοση από την εκδήλωση.

Εδώ (https://www.epochtimes.de/epoch-tv/aktuelles/vor-ort/politiker-muessen-haften-grossdemo-in-magdeburg-von-deutschland-steht-auf-am-16-09-2023-a4414377.html?src_tmp=epochtv_launch_20230618) μπορείτε να βρείτε τη συμβολή βίντεο στη μεγάλη διαδήλωση στο Μαγδεμβούργο από τη σειρά μας "VorOrt" (https://www.epochtimes.de/epoch-tv/aktuelles/vor-ort).


ΠΗΓΗ: https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/grossdemo-in-berlin-ueberparteiliches-buendnis-fordert-ruecktritt-der-bundesregierung-a4427534.html

Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

--------------------------------------
[ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ!
Μετά το Μαγδεμβούργο έρχεται το Βερολίνο: μεγάλη διαδήλωση «Η Γερμανία σηκώνεται» - καλεί την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να παραιτηθεί

Σήμερα 3 Οκτωβρίου, την Ημέρα της Γερμανικής Ενότητας, διάφορες πρωτοβουλίες και κόμματα συγκεντρώθηκαν  ξανά στο Βερολίνο σε μια μεγάλη διαδήλωση για να ζητήσουν την παραίτηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. 

Καλύπτουν ένα ευρύ πολιτικό φάσμα και θεωρούν τους εαυτούς τους ως μεσαίας τάξεως. 

Οι Epoch Times με μία ομάδα ρεπόρτερ επί τόπου θα καλύψουν την εκδήλωση μέσω ζωντανής ροής από τις 11:30 π.μ.

EΔΩ, ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΟΛΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ :


Διαβάστε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!