Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Έτσι μιλούν οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ Σ Τ Ρ Α Τ Ι Ω Τ Ε Σ! ( Φωνή από τόν ΤΑΦΟ! ) / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!

ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ!





https://www.facebook.com/100002057481839/posts/pfbid032WosdAQx32cBTGkHah3txcjM9gLYeiftNfCS19MZevLwkNXdVFTivcq6nSb6ZpdWl/?sfnsn=mo

4 σχόλια:

  1. μόνο οργή μπορείς να νοιώσεις ακούγοντας τον στρατηγό.
    είναι δυνατόν να μπήκαν και να πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή και να κυκλοφορούν τα καθίκια ελεύθερα, που όχι μόνο θα έπρεπε να τους κλείσουν μέσα για πάντα και να δημεύσουν τις περιουσίες τους, αλλά να τους ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ μαζί με τις οικογένειές τους;;
    έτσι για να τελειώνουμε επιτέλους με αυτή τη βρώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε της ομογενείας των ΗΠΑ, όχι μόνον εσείς αλλά όλοι οι Έλληνες είμαστε εξαιρετικώς ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ μέ τόν μεταπολιτευτικό θλιβερότατο καί αποδομητικό εσμό πολιτικών καί παρατρεχάμενων τους....
      Γιά νά γλυτώσουμε, γιά νά απαλλαγούμε από αυτήν τήν βρώμα, έπρεπε άπαντες οι Έλληνες νά στέλναμε ηχηρότατο καί ΣΑΦΕΣ μήνυμα α π ο δ ο κ ι μ α σ ί α ς καί τίποτε άλλο. Οι όποιες διατυπώσεις όμως περί εκτελέσεων, δέν ανήκουν σέ συνειδητοποιημένους Χριστιανούς Ορθοδόξους, θά μας επιτρέψετε νά πούμε.
      Στήν περιφρόνηση καί στήν λήθη πρέπει νά τιμωρηθούν, μή παραμελώντας τήν ίδια στιγμή καί τίς ατελείωτες καί ΒΑΡΙΕΣ εκκρεμότητές τους μέ τήν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....

      Διαγραφή
    2. αγαπητέ μου φίλε Ιωάννη, οφείλω τόσο σε σένα όσο και στο ιστολόγιο μια συγγνώμη που καταχράστηκα την ελευθερία λόγου κι έκφρασης που προσφέρει το ιστολόγιο.
      τα εγκλήματα τους εις βάρος του λαού μας δεν θα ξεχαστούν βέβαια ποτέ και οι απόγονοί τους, για μένα, θα φέρουν πάντοτε αυτό το βάρος.

      όμως, έχεις δίκιο.

      θα σε παρακαλέσω, για χάρη της ωραίας επικοινωνίας μας, να κατεβάσεις το σχόλιο ώστε να μην κολάζει τους φίλους αναγνώστες.

      σε ευχαριστώ και πάνω από όλα σε ευχαριστώ για την ειλικρίνεια κι ευγένειά σου.

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΚΟΥΝΕ? ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΕ ΦΛΩΡΟΥΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!