Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Γερμανίδα ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ, επειδή επέκρινε τούς ε ι σ β ο λ ε ί ς (λαθρο-) μετανάστες, που διαπράττουν Β Ι Α !!!!



Μια 87χρονη Γερμανίδα οδηγείται στη φυλακή αφού μίλησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον μεταναστών και αιτούντων άσυλο, μερικοί από τους οποίους διαπράττουν φρικαλεότητες όπως βιασμό και δολοφονία.

Η γυναίκα, η οποία κρυβόταν για αρκετούς μήνες μετά την καταδίκη της, συνελήφθη από τις αρχές στο Rothenburg και μεταφέρθηκε σε σωφρονιστικό ίδρυμα για να εκτίσει την ποινή της (https://rmx.news/germany/germany-87-year-old-woman-jailed-for-anti-migrant-social-media-posts/).


Ένα δικαστήριο στην πόλη Verden την καταδίκασε πέρυσι με βάση δύο αναρτήσεις που έκανε στο Facebook, οι οποίες, όπως είπαν, υποκίνησαν τη βία κατά των μεταναστών στη Γερμανία. Ένα εφετείο στο Rothenburg επικύρωσε αργότερα την απόφαση. Καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκισης.


Η γυναίκα έχει χαρακτηριστεί από τις αρχές ως «Reichsburger», πράγμα που σημαίνει ότι ανήκει σε μια δεξιά εξτρεμιστική ομάδα που δεν αναγνωρίζει τη Γερμανία ως ανεξάρτητη χώρα.


Πολλοί γερμανικοί νόμοι περιορίζουν την ελευθερία του λόγου

Η Γερμανία έχει μια πολύ διαφορετική άποψη για την ελευθερία του λόγου από τις ΗΠΑ, με μια σειρά νόμων «ρητορικής μίσους» που έχουν ψηφιστεί όλα αυτά τα χρόνια μετά την ήττα του Χίτλερ. Πολλά από αυτά σχετίζονται με το ναζιστικό παρελθόν της Γερμανίας, απαγορεύοντας την άρνηση του Ολοκαυτώματος ή τη διάδοση της ναζιστικής προπαγάνδας, είτε είναι διαδικτυακά είτε αυτοπροσώπως. Υποβάλλουν επίσης τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε αυστηρούς κανόνες που διέπουν τον τρόπο με τον οποίο ελέγχουν και αναφέρουν τη ρητορική μίσους.


Για παράδειγμα, το άρθρο 130 του ποινικού κώδικα απαγορεύει τις προσβολές εναντίον ανθρώπων με βάση εθνοτικό, φυλετικό, εθνικό ή θρησκευτικό υπόβαθρο, και αυτό περιλαμβάνει την άρνηση του Ολοκαυτώματος (https://www.pbs.org/wgbh/frontline/article/germanys-laws-antisemitic-hate-speech-nazi-propaganda-holocaust-denial/).


Μερικοί άνθρωποι έχουν λάβει σκληρή τιμωρία στις διώξεις του άρθρου 130, όπως ο Γερμανός χημικός Germar Rudolph, ο οποίος καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια πίσω από τα κάγκελα μετά την καταδίκη του για άρνηση του Ολοκαυτώματος. Οι Γερμανοί που εγκρίνουν, δοξάζουν τη δικαιολόγηση της ναζιστικής κυριαρχίας θα μπορούσαν να μπουν στη φυλακή για έως και τρία χρόνια.


Ένας άλλος κανόνας, ο νόμος για την επιβολή του δικτύου, απαιτεί βαριά πρόστιμα εναντίον οποιωνδήποτε διαδικτυακών πλατφορμών που δεν αφαιρούν γρήγορα και δεν αναφέρουν τη ρητορική μίσους που δημοσιεύεται μέσω της πλατφόρμας τους. Η γερμανική κυβέρνηση επέβαλε πρόστιμο περίπου 2,3 εκατομμυρίων δολλαρίων στο Facebook για ελλιπή αναφορά των καταγγελιών που έλαβε σχετικά με τέτοιες αναρτήσεις. Ο νόμος άλλαξε το 2020 μετά από μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων για να σκληρύνει τις ποινές για προσβολές που γίνονται στο διαδίκτυο και να αυξήσει τις απαιτήσεις αναφοράς για τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Οι πλατφόρμες υποχρεούνται επίσης να αναφέρουν τις διευθύνσεις IP των χρηστών των οποίων οι αναρτήσεις καταργούνται στην ομοσπονδιακή αστυνομία.


Ο νόμος επικρίθηκε και από τις δύο πλευρές του πολιτικού διαδρόμου στη Γερμανία και τη διεθνή κοινότητα για παραβίαση της ελευθερίας του λόγου και εισβολή στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων. Όταν προτάθηκε ο νόμος, ο Ειδικός Εισηγητής του ΟΗΕ στον Ύπατο Αρμοστή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα δήλωσε: «Οι σύντομες προθεσμίες, σε συνδυασμό με τις προαναφερθείσες αυστηρές ποινές, θα μπορούσαν να οδηγήσουν τα κοινωνικά δίκτυα σε υπερβολική ρύθμιση της έκφρασης - ειδικότερα, στη διαγραφή της νόμιμης έκφρασης, που δεν υπόκειται σε περιορισμούς βάσει του δικαίου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ως προληπτικό μέτρο για την αποφυγή κυρώσεων».


Ένας άλλος νόμος, το Κεφάλαιο 14, απαγορεύει τις προσωπικές προσβολές που κυμαίνονται από κακόβουλο κουτσομπολιό για ιδιώτες έως δυσφήμιση πολιτικών. Ένας εκδότης νεοναζιστικής προπαγάνδας που καταδικάστηκε για παραβίαση της μνήμης των νεκρών καταδικάστηκε σε πενταετή ποινή φυλάκισης βάσει αυτού του νόμου.


Η αύξηση των βίαιων εγκλημάτων στη Γερμανία έχει αποδοθεί στους πρόσφυγες

Πολλοί Γερμανοί ανησυχούν για την αύξηση της εγκληματικότητας, καθώς περισσότεροι μετανάστες και πρόσφυγες εισέρχονται στη χώρα. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι περισσότερο από το 90% της ανησυχητικής αύξησης της εγκληματικότητας που καταγράφηκε από το 2015 έως το 2016 αποδόθηκε σε νεαρούς άνδρες πρόσφυγες (https://www.reuters.com/article/us-europe-migrants-germany-crime-idUSKBN1ES16J), αν και επεσήμαναν ότι εκείνοι που είχαν χαμηλότερες πιθανότητες να παραμείνουν στη χώρα μακροπρόθεσμα ήταν πιο πιθανό να διαπράξουν εγκλήματα.


Η ίδια μελέτη διαπίστωσε ότι οι μετανάστες είχαν διπλάσιες πιθανότητες να καταγγελθούν στην αστυνομία για τη διάπραξη βίαιων εγκλημάτων από τους Γερμανούς υπηκόους (https://migrants.news/).


Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:


RMX.news


PBS.org


Reuters.com



ΠΗΓΗ: https://www.naturalnews.com/2023-10-05-german-woman-prison-time-criticizing-migrants.html


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!