Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Χ ι λ ι ά δ ε ς εξαρτήματα κινητήρων 'τζέτ,' μέ ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, εγκατεστημένα σέ εμπορικά αεροσκάφη ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !



Τα ανταλλακτικά, από απλά παξιμάδια και μπουλόνια έως πιο κρίσιμα πτερύγια στροβίλων, πήγαν σε δεκάδες κινητήρες τζετ που κατασκευάστηκαν από μια κοινοπραξία General Electric (GE) κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης. Οι κινητήρες στη συνέχεια εγκαταστάθηκαν πίσω στα δημοφιλή αεροπλάνα Boeing και Airbus, σύμφωνα με την GE και αξιωματούχους ασφαλείας. Έχουν ήδη καταφέρει να ανακτήσουν αμφισβητήσιμα εξαρτήματα από 126 κινητήρες μέχρι στιγμής σε έναν αυξανόμενο αριθμό αεροπορικών εταιρειών.




Η GE έχει ήδη καταθέσει αγωγή και ο συνεργάτης της Safran ισχυρίστηκε ότι η μικρή εταιρεία χρησιμοποίησε μεγάλης κλίμακας πλαστογράφηση εγγράφων για να πουλήσει εξαρτήματα κινητήρων σε αεροπορικές εταιρείες (https://faked.news/). Ο Alexander Weinberg δεν σχολίασε το εν λόγω νομικό ζήτημα. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία είχε ήδη υποβάλει έγγραφα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, αφού ένας δικαστής του Λονδίνου την διέταξε να αναφέρει λεπτομερώς τις πωλήσεις ανταλλακτικών της. Τόσο η GE όσο και η Safran λέγεται ότι εξετάζουν τα αρχεία για να καθορίσουν την πλήρη έκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Πριν από αυτή την αναθεώρηση, οι εταιρείες δήλωσαν ότι είχαν βρει 16 κινητήρες στα καταστήματά τους και 110 σε άλλες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν εξαρτήματα που προέρχονται από την AOG Technics.


Το μοντέλλο κινητήρα που επηρεάστηκε περισσότερο ήταν το CFM56, το οποίο κατέχει το ρεκόρ για τους περισσότερους κινητήρες αεροσκαφών που πωλήθηκαν ποτέ. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές κινητήρων, οι πωλήσεις περιλαμβάνουν πάνω από 33.900 ανεμογεννήτριες που παραδόθηκαν στους πελάτες από την έναρξη λειτουργίας τους το 1982. Επίσης, σήμερα τροφοδοτεί τους προκατόχους της Boeing - το 737 MAX και το αρχικό Airbus A320, και τα δύο χρησιμοποιούνται ως άλογα εργασίας για την αεροπορική βιομηχανία. 


Σύμφωνα με μια βάση δεδομένων των ΗΠΑ για εγκρίσεις για εξαρτήματα όπως αυτά που πωλούνται από την AOG, δεν υπάρχουν αρχεία της εταιρείας που να έχει λάβει εγκρίσεις. «Είναι λίγο (!!!) περίεργο το γεγονός ότι μια εταιρεία-φάντασμα μπορεί να επιτρέπεται να προμηθεύει ανταλλακτικά με πλαστά έγγραφα πιστοποίησης», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Safran Olivier Andries στους δημοσιογράφους τον περασμένο μήνα. (Σχετικά: Η Αμερική είναι μάρτυρας της σκόπιμης καταστροφής της αεροπορικής βιομηχανίας της. https://www.naturalnews.com/2023-04-26-america-witnessing-deliberate-destruction-of-aviation-industry.html)


Δεν είναι μόνο τα έγγραφα ασφαλείας που πρέπει να εξεταστούν, όπως ανέφερε νωρίτερα το Bloomberg News σχετικά με τα προβλήματα με τα έγγραφα ασφαλείας της AOG Technics και με τα προφίλ LinkedIn των εμφανών υπαλλήλων της AOG Technics. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο ιδρυτής της AOG Jose Zamora Yrala είναι ο μοναδικός διευθυντής και μέτοχός της. Η αγωγή ισχυρίστηκε επίσης ότι τα προφίλ του LinkedIn που υποτίθεται ότι ήταν προσωπικό της AOG περιείχαν στοκ φωτογραφίες. «Υπάρχουν, επομένως, εύλογα ερωτήματα ως προς το εάν τα προφίλ έχουν κατασκευαστεί και εάν οι εργαζόμενοι με προφίλ υπάρχουν πραγματικά»😱😱😱, σύμφωνα με τη μήνυση (!!!!!!!!!!!!!!!!!) (https://www.bnnbloomberg.ca/bogus-supplier-of-jet-engine-parts-may-have-faked-employees-too-1.1968708).

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, το προσωπικό υποδοχής και ασφαλείας αρνήθηκε ότι ήταν εξοικειωμένο με την εταιρεία στα εισηγμένα κεντρικά γραφεία της στο νέο συγκρότημα γραφείων στο κεντρικό Λονδίνο. Ακόμη χειρότερα, ένας εκπρόσωπος της συνεργαζόμενης εταιρείας Argyll, η οποία μισθώνει χώρο στο κτίριο, επιβεβαίωσε ότι η AOG Technics ήταν ένας εικονικός πελάτης που δεν έχει μόνιμη παρουσία στη δημόσια εισηγμένη τοποθεσία. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)








ΠΗΓΗ: https://www.naturalnews.com/2023-10-09-parts-with-falsified-safety-certificates-installed-commercial-aircraft.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!