Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Υποσχέθηκαν «ασφαλή και αποτελεσματικά», πήραμε ... «ξαφνικά και απροσδόκητα».




ΑΠΟ τον MARK E. JEFTOVIC 

Απέχουμε μόλις μια τραγωδία για να αρπάξουμε δίκρανα και πυρσούς...

«Κανείς δεν πρέπει ποτέ να ρωτήσει πού ήταν ένα άλλο κουνέλι και όποιος ρώτησε "Πού;" - πρέπει να τον κάνουμε να σιωπήσει».

Στην ιστορία "Watership Down" μια ομάδα κουνελιών εγκαταλείπουν το σπίτι τους τα λαγούμια στο Sandleford, πριν από την επικείμενη καταστροφή του στα χέρια των κατασκευαστών ακινήτων. Ξεκινούν να ψάχνουν για ένα ασφαλές, νέο σπίτι και ανάμεσα στις περιπέτειές τους συναντούν ένα άλλο λαγούμι που ονομάζεται Cowslip. Εκεί, όλα τα κουνέλια είναι ασυνήθιστα μεγάλα, φιλικά και όπως φαίνεται καλοταϊσμένα. Για λίγο, τα κουνέλια του Sandleford πιστεύουν ότι έχουν βρει ένα ασφαλές καταφύγιο.

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: κάθε τόσο και ένα από τα κουνέλια εξαφανίζεται. Αποδεικνύεται ότι ολόκληρο το λαγούμι βρίσκεται στη γη ενός αγρότη που τα ταΐζει και τα φροντίζει, αλλά στη συνέχεια βάζει παγίδες και τα παγιδεύει από καιρό σε καιρό για τα δέρματά τους.

Υπάρχει μόνο ένας κανόνας στο λαγούμι του Cowslip, κανείς δεν επιτρέπεται να ρωτήσει ή να μιλήσει για κανένα από τα κουνέλια που ξαφνικά εξαφανίζονται.

Θέλω όλοι όσοι διαβάζουν αυτό να σκεφτούν δύο αριθμούς κάνοντάς σας δύο ερωτήσεις:


Ερώτηση #1) Πόσους ανθρώπους γνωρίζετε που πέθαναν από COVID;

Άρχισα να ακούω για πρώτη φορά φήμες για έναν νέο κορωνοϊό που αναδύθηκε από την Κίνα τον Ιανουάριο του 2020 (αν και φαίνεται τώρα ότι ο COVID κυκλοφορούσε ήδη σε όλο τον κόσμο από τα μέσα του 2019).

Όταν το κατάλαβα, έστελνα email σε φίλους και συναδέλφους για να πάρω μάσκες N95 και να εφοδιαστώ με είδη παντοπωλείου και φάρμακα. Φαινόταν άσχημα. Μέχρι τον Φεβρουάριο ήμουν ίσως ένας από τους πρώτους ανθρώπους που εθεάθησαν στην πόλη φορώντας μάσκα N95. Τον Μάρτιο άρχισα να τρέχω ένα υπολογιστικό φύλλο χρησιμοποιώντας R0, ποσοστά θνησιμότητας και χρόνους διπλασιασμού περιπτώσεων που έβγαιναν από το CDC, τον ΠΟΥ και κραυγές υστερίας όπως ο Eric Feigl-Ding (https://twitter.com/DrEricDing/):




Το περίφημο "HMOG Tweet".

Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης είναι το διάσημο tweet "Holy Mother Of God", το οποίο μερικές φορές εικάζεται ότι χτύπησε το κουδούνι ξεκινώντας τον παγκόσμιο πανικό COVID. Ο Feigl-Ding αναφέρεται σε αυτό ο ίδιος ως μια σημαντική στιγμή και έκτοτε έχει επίσης διαγράψει το tweet. Αρχειοθετείται εδώ (https://archive.is/YXI4C).

Είναι ακόμα σε αυτό, παρεμπιπτόντως ...


Καθώς όλα εκτυλίσσονταν, αρχικά φοβόμουν. Το πρόχειρο μοντέλλο μου υποθέτει ότι μέχρι το τέλος Μαΐου θα είχαμε 442.368 κρούσματα με 22.118 θανάτους και αυτό ήταν μόνο στο Τορόντο. Μέχρι το τέλος Ιουλίου, 1,7 εκατομμύρια κρούσματα και 88.473 θάνατοι.

Περιέγραψα προηγουμένως τι συνέβη και τι με μετέτρεψε σε σκεπτικιστή του lockdown (https://bombthrower.com/enough-conspiracy-lets-stick-to-data-and-science-to-end-the-lockdowns-part-2/): κάθε μέρα έβαζα στην πρίζα τους νέους αριθμούς κρουσμάτων και θανάτων από την πόλη, την επαρχία και το ομοσπονδιακό επίπεδο και μέχρι το τέλος Μαΐου συνειδητοποίησα ότι το μοντέλλο μου ήταν αποτυχημένο. Μέχρι το φθινόπωρο ήξερα ότι οι αριθμοί των κρουσμάτων ήταν μαλακίες (δεν είχε σημασία πόσοι άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί σε τεστ PCR) και ότι τα lockdown ήταν μεγαλύτερο πρόβλημα από τον ιό.


Δεν επρόκειτο να υπάρξουν 88.000 θάνατοι σε ολόκληρη τη χώρα, πόσο μάλλον στο Τορόντο (ο επίσημος αριθμός θανάτων τώρα για όλο τον Καναδά είναι 49.500 - και γνωρίζουμε επίσης τώρα ότι οι περισσότεροι από αυτούς, πάνω από το 90%, ήταν με COVID και όχι από COVID. Το Τορόντο είχε περίπου 3,7 χιλιάδες συνολικούς θανάτους σε πάνω από δύο χρόνια).

Αφελώς πίστευα ότι αυτά ήταν καλά νέα. Σίγουρα όλοι κοιτούσαν τα δεδομένα και σίγουρα όλοι μπορούσαν να δουν μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, ότι ακόμη και προσαρμοσμένο για εποχικότητα και αναμένοντας ένα άλλο κύμα το φθινόπωρο, αυτό δεν ήταν πουθενά κοντά στο ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που προωθούσαν ορισμένοι προγνωστικοί.

Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη αντ' αυτού: μέχρι το φθινόπωρο είχε γίνει μια πλήρης θρησκεία και βρισκόταν σε καλό δρόμο προς τη μαζική ψύχωση.

Αλλά στις πρώτες στιγμές αυτού, όταν φαινόταν πολύ άσχημα, σκέφτηκα ότι σήμαινε ότι πιθανώς περίπου μία φορά την εβδομάδα θα ακούγαμε για κάποιον από την εκτεταμένη οικογένειά μας, τον κύκλο φίλων ή συναδέλφων που θα πέθαινε από αυτό. Το ίδιο και για διασημότητες, οι βραδινές ειδήσεις θα ήταν κορεσμένες με ωδές και αφιερώματα σε αξιοσημείωτους ανθρώπους που μόλις κόπηκε το νήμα της ζωής τους από τον COVID. Ίσως ένας ή περισσότεροι από την άμεση οικογένειά μου να πέθαιναν από αυτό. Ίσως κι εγώ ο ίδιος. Ήταν τρομακτικό.

Από την πλεονεκτική μας θέση εδώ στις αρχές του 2023, μπορώ να σκεφτώ μόνο τρεις διασημότητες που πέθαναν με COVID: John Prine, Herman Cain και προς μεγάλη χαρά των τρελλών zerocovid: ο Meatloaf.

Την 1η Ιανουαρίου 2022 υπέθεσα ότι η πανδημία είχε τελειώσει ως επί το πλείστον (https://bombthrower.com/its-2022-and-the-pandemic-is-over/). Κατά τη διάρκεια της κύριας πορείας του COVID έχασα περίπου τέσσερα άτομα στον κοινωνικό μου κύκλο, κανένα από COVID ή ακόμα και με COVID. Αυτός ο αριθμός δεν υπολογίζει άλλα δύο άτομα που γνώριζα στην περιοχή μου που ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ υπό συνθήκες lockdown.

Έτσι, χωρίς να μειώσω την τραγωδία οποιουδήποτε από αυτούς τους 49 χιλιάδες Καναδούς που υπέκυψαν στον COVID, ο αριθμός μου για την πρώτη ερώτηση είναι μηδέν.


Ερώτηση #2) Πόσους ανθρώπους γνωρίζετε που πέθαναν «ξαφνικά και απροσδόκητα» τους τελευταίους 18 μήνες;

Θυμηθείτε πώς περίμενα να ακούω τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για συγγενείς, γνωστούς και συναδέλφους που είχαν πεθάνει από COVID, αλλά αντ' αυτού δεν άκουσα τίποτε.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για συγγενείς, φίλους και γνωστούς που ξαφνικά και απροσδόκητα πέθαναν από καρδιακή προσβολή ή κάποιο άλλο απρόβλεπτο ιατρικό συμβάν, τον τελευταίο χρόνο έως 18 μήνες περίπου... Λοιπόν, αυτή είναι μια διαφορετική ιστορία.

Τρεις. Αυτοί είναι οι άνθρωποι στις επαφές του τηλεφώνου μου. Οι άνθρωποι με τους οποίους μιλούσα μια μέρα ή μια εβδομάδα και οι οποίοι ήταν νεκροί την επόμενη, προσθέτουν έναν ακόμη για κάποιον που γνώριζα από το παρελθόν και ξαφνικά και απροσδόκητα ήταν ένα δημοφιλές hashtag στο Twitter. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν πάλευε με μια τελική διάγνωση ή δεν αντιμετώπιζε το "The Big C[ovid]". Απλώς έτρεχαν, ζούσαν τη ζωή τους και μετά απλά δεν υπήρχαν.

Πριν από τον COVID, πριν από τα εμβόλια, υπήρχε πάντα ο περίεργος απολογισμός κάποιου που πέθαινε απροσδόκητα - ίσως ένας κάθε δύο χρόνια. Καθώς μεγαλώνετε, περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζετε πεθαίνουν, αλλά συνήθως υπάρχει ένα τόξο σε αυτό: μια διάγνωση, μια θεραπεία και μετά ο θάνατος. Γνώριζα ένα άτομο που πέθανε «ξαφνικά και απροσδόκητα» τον Ιανουάριο του 2020 και ήταν ο πρώτος αιφνίδιος θάνατος στον κύκλο μου εδώ και χρόνια.

Δεν είμαι στατιστικολόγος, αλλά τέσσερεις άνθρωποι που γνωρίζω προσωπικά εντάσσονται στις τάξεις των «ξαφνικών και απροσδόκητων» (τρεις από αυτούς στεφανιαίο), μέσα σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο... Λοιπόν, αυτό φαίνεται λίγο περίεργο. Ο λόγος που νομίζω ότι όλα αυτά έχουν ένα κοινό νήμα μέσα από αυτά, τρεις εκ των τεσσάρων αυτών ανθρώπων, θα περιέγραφα ως ιδεολογικά αφοσιωμένους στον COVID. Όλοι είχαν πάρει τις δόσεις τους και στις περισσότερες περιπτώσεις, και τους ενισχυτές τους (ή τουλάχιστον είχαν πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη διαδικασία από ό, τι τώρα. Ως κάποιος που πήρε δύο δόσεις Pfizer, υποθέτω ότι ήμουν και εγώ ένας από αυτούς τους ανθρώπους).

Ένας από αυτούς δεν είμαι σίγουρος για την κατάστασή τους, οπότε το μόνο που έχω είναι η ξαφνική μαζική καρδιακή προσβολή.

Στην περίπτωσή μου, ο αριθμός για το δεύτερο ερώτημα είναι τέσσερεις.

Και εσείς; Ποιός από τους δικούς σας αριθμούς είναι μεγαλύτερος;


Πότε θα πούν τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης την αλήθεια;

Στην περίεργη περίπτωση των εταιρικών μέσων ενημέρωσης έχουμε ένα είδος αντιστροφής που δείχνει ένα είδος υπερ-κανονικότητας στον κόσμο (η επικρατούσα επίσημη αφήγηση είναι τόσο παράλογη και προφανώς αναληθής που χρειάζεται μια πράξη σκόπιμης νεύρωσης για να την πιστέψουμε).

Θυμάμαι όταν χτύπησε ο COVID, εδώ στον Καναδά υπήρχε αυτό το βίντεο κλιπ ενός σώματος που έβγαινε από ένα σπίτι καθώς οι εκφωνητές με κομμένη την ανάσα για την εξάπλωση του ιού. Ήταν το ίδιο βίντεο κλιπ και επαναχρησιμοποιήθηκε για εβδομάδες, ακόμη και μήνες.


Τι δεν ενισχύει το MSM;

Αγνοούν υπάκουα το κύμα αιφνίδιων θανάτων μεταξύ των νέων, των παιδιών, ακόμη και των μεσήλικων ενηλίκων μας. Έχουμε μοντάζ βίντεο που κυκλοφορούν στο Youtube και το Rumble από το ατελείωτο μπαράζ ανθρώπων που πέφτουν κατά τη διάρκεια ζωντανών ροών και αθλητικών εκδηλώσεων, αλλά για κάποιο λόγο αυτά δεν εκτελούνται σε ατελείωτο βρόχο από το MSM.

Τους τελευταίους μήνες αυτός ο ρυθμός των νεαρών ενηλίκων που πεθαίνουν ξαφνικά φαίνεται να έχει επιταχυνθεί και η απαίτηση για εμβολιασμό ή ακόμη και ενίσχυση φαίνεται να υπήρξε ένας κοινός παράγοντας σε πολλούς από αυτούς.

Το φαινόμενο των αθλητών που πέφτουν στο γήπεδο μας δίνει λίγο τρυβλίο Petri, επειδή σχεδόν όλα τα οργανωμένα αθλητικά πρωταθλήματα εφάρμοσαν την απαίτηση εμβολιασμού στους αθλητές τους προκειμένου να συμμετάσχουν.

Δεν θέλω να κάνω κύκλους στη λιτανεία των θυμάτων αυτών των τραγωδιών. Αν τα αναζητήσετε μέσω Google, θα λάβετε μόνο τα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας των χρηματοδοτούμενων από το Reuters «ελέγχων γεγονότων» που εξηγούν γιατί τα εμβόλια δεν έχουν καμμία σχέση με αυτό, ή των άρθρων MSM που αποδίδουν αυτή την επιδημία του «Συνδρόμου Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων» στην κλιματική αλλαγή (https://abcnews.go.com/US/rise-heart-disease-explained-extreme-weather-conditions-study/story?id=88259158) και τα παιδιά που έχουν καρδιακές προσβολές στα βιντεοπαιχνίδια (https://www.ctvnews.ca/videogames-can-potentially-trigger-cardiac-arrest-in-susceptible-children-study-finds-1.6110462).


Siri; Εξηγήστε μας την "απάτη"


Εάν μπορείτε να περάσετε από όλους τους ελέγχους γεγονότων και την απομυθοποίηση, μπορείτε να βρείτε το περίεργο mainstream κομμάτι που εξετάζει πραγματικά τη δυνατότητα. Τον Σεπτέμβριο, το περιοδικό Science παραδέχτηκε σχεδόν απρόθυμα (https://www.science.org/content/article/heart-risks-data-gaps-fuel-debate-covid-19-boosters-young-people):

«Τα εμβόλια COVID-19 έχουν μια σπάνια αλλά ανησυχητική καρδιακή παρενέργεια. Η μυοκαρδίτιδα, μια φλεγμονή του καρδιακού μυός που μπορεί να προκαλέσει πόνο στο στήθος και δύσπνοια, έχει χτυπήσει δυσανάλογα μεγαλύτερα αγόρια και νέους άνδρες που έλαβαν τα εμβόλια. Μόνο μία στις αρκετές χιλιάδες σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες επηρεάζεται και πιο γρήγορα αισθάνεται καλύτερα. Ένας μικρός αριθμός θανάτων έχει συνδεθεί διστακτικά με τη μυοκαρδίτιδα του εμβολίου σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, αρκετές νέες μελέτες δείχνουν ότι ο καρδιακός μυς μπορεί να χρειαστεί μήνες για να θεραπευτεί και ορισμένοι επιστήμονες ανησυχούν για το τι σημαίνει αυτό για τους ασθενείς μακροπρόθεσμα. Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) διέταξε τους κατασκευαστές εμβολίων Pfizer και Moderna να διεξαγάγουν μια σειρά μελετών για την αξιολόγηση αυτών των κινδύνων.

Αβάσιμο; Θα σας έλεγα τώρα τίποτα ...

Εάν θέλετε να δείτε κάποια πραγματικά δεδομένα σχετικά με την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων ή αναλογιστικά δεδομένα που προέρχονται από ασφαλιστικές εταιρείες ή πραγματικές ερευνητικές εργασίες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους ή δεδομένα απόλυτης υπερβάλλουσας θνησιμότητας που συγκρίνουν τον Covid με την ανάπτυξη εμβολίων, θα συνιστούσα το "Cause Unknown" του Edward Dowd, το οποίο είναι ένα καταθλιπτικό ανάγνωσμα (https://amzn.to/3Whsm9i). Από αυτό μπορούμε απλώς να αντλήσουμε μερικά ακατέργαστα δεδομένα που παρουσιάζουν μια αρκετά συναρπαστική υπόθεση ότι ανεξάρτητα από το τι πραγματικά συμβαίνει, το να το αγνοούν είναι μια πράξη δημοσιογραφικής αμέλειας:

Μέσω OpenVaers.com

Γνωρίζουμε τώρα μέσω των διαφόρων χωματερών των Twitter Files ότι η Big Tech έχει λάβει τις εντολές τους από την κυβέρνηση, τις υπηρεσίες πληροφοριών και τη Big Pharma (γνωστή και ως The Pharmatrocracy) καθ' όλη τη διάρκεια. Θα πρέπει απλώς να υποθέσουμε ότι το ίδιο ισχύει και για τον εταιρικό Τύπο;

Αυτό θα εξηγούσε γιατί, αντί να αναλαμβάνουν ερευνητικές αναφορές επιπέδου Watergate για λεγεώνες παιδιών, αθλητών και νεαρών ενηλίκων που ξαφνικά πέφτουν νεκροί ή έχουν καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια και άλλες ιατρικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ζουν στον αέρα. Όπως η απάτη ότι το παιδικό άσθμα προκαλείται από σόμπες φυσικού αερίου.

Αναρωτιέμαι αν είναι πιθανό η αντιληπτή αύξηση αυτών των αναφορών αιφνίδιων θανάτων να είναι το αποτέλεσμα ενός αυτοδιαιωνιζόμενου βρόχου αυξημένης εστίασης σε αυτά τα γεγονότα. Ένα είδος υστερίας από μόνο του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο από την έναρξη του COVID, πάντα προσπαθούσα να βρω αριθμούς και δεδομένα - και ακολουθώ αυτά τα δεδομένα όπου με οδηγούν. Πολλές φορές δεν είναι το ίδιο μέρος με αυτό που βλέπω στην οθόνη της τηλεόρασης.

Ο καθένας μπορεί να κοιτάξει ένα γράφημα, και υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα είναι καθαρά, μπορείτε να δείτε πότε κάτι είναι ψεύτικο.


Αυτό είναι έξω από το βιβλίο του Dowd και προέρχεται από δεδομένα CDC είναι το συνολικό ποσοστό υπερβάλλουσας θνησιμότητας για τους millennials από πριν από την πανδημία.

Γνωρίζουμε ότι το ποσοστό επιβίωσης από τον COVID αυξάνεται δραματικά καθώς μειώνεται η ηλικία. Η συντριπτική πλειοψηφία των θανάτων από COVID ήταν στους ηλικιωμένους μας (πολλοί από τους οποίους αναγκάστηκαν σε τοπικές εστίες όπου πέθαναν κλειδωμένοι και μόνοι).

Δύο πράγματα ξεχωρίζουν:

# 1) Τα ποσοστά υπερβολικής θνησιμότητας αυξάνονται καθώς αναπτύσσονται τα εμβόλια, φθάνοντας στο υψηλότερο σημείο τους όταν ξεκινούν οι εντολές

# 2) Η γραμμή τάσης πηγαίνει προς τη λάθος κατεύθυνση.

Από τότε που ξεκίνησε η διάθεση του εμβολίου, η αφήγηση γύρω από αυτά άλλαξε αρκετά ριζικά. Εδώ είναι ένα άλλο γράφημα από το Cause Unknown, πρόσθεσα τους σχολιασμούς (κάπως αυθόρμητα, θα παραδεχτώ, αλλά οι συνολικοί ρυθμοί είναι 100% ακριβείς):



Είναι οι θάνατοι που αποδίδονται στον COVID πριν και μετά την κυκλοφορία. Τα εμβόλια υποτίθεται ότι θα οδηγούσαν αποτελεσματικά στο μηδέν. Αυτά τα πλάνα παρουσιάστηκαν στο κοινό ως μαγική σφαίρα, οι αρχικές ανακοινώσεις ήταν «95% αποτελεσματικότητα» (σε έναν ιό που γνωρίζαμε μέχρι τότε, είχε ποσοστό επιβίωσης 99,95%) (https://www.statnews.com/2020/11/18/pfizer-biontech-covid19-vaccine-fda-data/).


Αποδεικνύεται τώρα, ότι όχι μόνο το εμβόλιο δεν παρέχει ανοσία (ήταν πιο σκόπιμο να αλλάξει η έννοια της λέξης "εμβόλιο" αντ' αυτού https://www.miamiherald.com/news/coronavirus/article254111268.html), δεν δοκίμασαν καν αν μείωσε τη μετάδοση (https://www.msn.com/en-in/health/nutrition/pfizer-admits-it-did-not-know-its-covid-vaccine-prevented-transmission-of-virus-when-rollout-began/ar-AA12UVUp) (αν προσπαθήσετε να αναζητήσετε κάποιο από αυτά, παίρνετε μόνο περισσότερες σελίδες άρθρων "ελέγχου γεγονότων" που σας προειδοποιούν ότι ό, τι κι αν ψάχνετε, είναι ένα τίποτε....)



Ευχαριστώ, ελεγκτές γεγονότων.

Το όλο θέμα των εντολών εμβολίων ήταν η προϋπόθεση ότι «τα εμβόλια σταμάτησαν τη μετάδοση». Όλοι το είπαν αυτό. Τώρα σας λένε ότι δεν το είπαν αυτό, και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τη συνενοχή της Big Tech, σας λένε ότι ποτέ δεν είχε σημασία.

Πώς μπορεί κάποιος να κατηγορηθεί ότι δεν ξέρει τι να πιστέψει ή ποιον να εμπιστευτεί;

Με τις συμβατικές αφηγήσεις να είναι τόσο εφήμερες και τη μία «θεωρία συνωμοσίας» μετά την άλλη να επικυρώνεται (lockdown, διαρροή εργαστηρίου, διαβατήρια εμβολίων...) είναι να απορεί κανείς που οι άνθρωποι γίνονται σκεπτικοί ή εντελώς δύσπιστοι προς τους θεσμούς και τα μέσα ενημέρωσης μας;

Ο ρυθμός των αιφνίδιων θανάτων και τραγωδιών φαίνεται να αυξάνεται ποσοτικά, αλλά οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, οι ειδήμονες και τα μέσα ενημέρωσης διπλασιάζουν ως επί το πλείστον τους εμβολιασμούς.

Αυτό το άρθρο (https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/) αναφέρει ότι πριν από το 2021 ο μέσος ετήσιος αριθμός αθλητών που κατέρρευσαν στο γήπεδο ήταν 29 και ότι από το 2021 έχει εκτοξευθεί σε 1.652 (και συνεχίζεται). Για λόγους ισορροπίας, εδώ είναι το AP Fact Check που σας λέει "δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ", λέγοντας, αυτός ο αριθμός "απλώς αναφέρει ένα blog, goodsciencing.com, για αυτόν τον αριθμό" (https://apnews.com/article/fact-check-covid-vaccines-athlete-deaths-1500-989195878254).


Το ίδιο το άρθρο του GoodSciencing (https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/) αντλεί αυτόν τον αριθμό από αναφορές των μέσων ενημέρωσης για κάθε μεμονωμένο περιστατικό - και έχει μια υποσημείωση με μια αναφορά και έναν σύνδεσμο για κάθε ένα, και τα 1.652 από αυτά.

Απέχουμε μόλις μια τραγωδία για να πάρουμε δίκρανα και πυρσούς

Η αποσύνδεση μεταξύ αυτού που ο μέσος άνθρωπος στο δρόμο βλέπει να συμβαίνει ακριβώς μπροστά στα μάτια του και αυτού που του λένε ότι συμβαίνει (ή δεν συμβαίνει) από πατερναλιστές προπαγανδιστές των μέσων ενημέρωσης που ελέγχουν τα γεγονότα, σύντομα θα φτάσει σε οριακό σημείο.

Το μόνο πράγμα που μπορεί να το σταματήσει είναι για ορισμένους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και ειδήμονες να αρχίσουν να ρίχνουν το μηχανόφρενο και να προσπαθήσουν να βγουν μπροστά σε αυτό που θα είναι μια αναπόφευκτη δημόσια αντίδραση. Ο φόβος μου είναι ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Έχουν επενδυθεί πάρα πολλά: ολόκληρο το καθεστώς των ψηφιακών ταυτοτήτων και των διαβατηρίων υγείας επρόκειτο να οικοδομηθεί πάνω στην ανάπτυξη εμβολίων COVID. Το διαβατήρια εμβολίων υποτίθεται ότι ήταν το επίσημο λιπαντικό για το Great Reset. Αν αποδειχθεί ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι μόνο αναποτελεσματικά αλλά και επιβλαβή, θα γυρίσει την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση δεκαετίες πίσω.

Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του κοινού και πιθανώς όχι όσο υπάρχουν ακόμη στην εξουσία.

Υπάρχουν αχτίδες ορθολογισμού που επιστρέφουν, όπου αρχίζουμε να βλέπουμε ορισμένους θεσμούς να αντιστρέφουν την πορεία τους αντί να διπλασιάζονται:

  • Το alma mater μου, το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Οντάριο απροσδόκητα κατάργησε την εντολή εμβολιασμού λίγες εβδομάδες μετά τον ξαφνικό θάνατο δύο φοιτητών τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Το UWO όχι μόνο απαιτούσε από τους μαθητές να εμβολιαστούν για να παρακολουθήσουν μαθήματα στην πανεπιστημιούπολη, απαιτούσαν ακόμη και τουλάχιστον μία αναμνηστική δόση.
  • Ο στρατός των ΗΠΑ τερμάτισε όλες τις εντολές εμβολίων την περασμένη εβδομάδα.
  • Η περιοχή York (μέρος της ευρύτερης περιοχής του Τορόντο) τερμάτισε επίσης την εντολή εμβολιασμού την περασμένη εβδομάδα. Η πόλη του Τορόντο τον περασμένο Νοέμβριο.

Αυτό που ελπίζω είναι ότι ο ρυθμός αυτής της επιστροφής στον ορθολογισμό θα επιταχυνθεί και τα υποχρεωτικά εμβόλια ανήκουν στο παρελθόν. Διαφορετικά, ο κίνδυνος αυξάνεται κάποιο είδος ξεσπάσματος τύπου «George Floyd» να συμβεί πρώτα. Τότε είναι που μια ιδιαίτερα ζωντανή τραγωδία χτυπά για όλους και πυροδοτεί την καταπιεσμένη δυσαρέσκεια, δυσπιστία και εχθρότητα σε απόλυτη οργή.

Αυτό δεν θα είναι καλό για κανέναν. Γνωρίζουμε τι συνέβη όταν είπαν στους Γάλλους «να φάνε παντεσπάνι» μέχρι να φτάσουν σε οριακό σημείο. Η τρομοκρατία. Κανείς δεν ήταν ασφαλής, η βία ήταν αδιάκριτη και ολοκληρωτική.

Η επιλογή που έχουμε σήμερα είναι μεταξύ ενός πλήρους μορατόριουμ στις εντολές εμβολίων και κάποιου είδους διαδικασίας «αλήθειας και συμφιλίωσης» για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη του κοινού ή κάτι που μοιάζει περισσότερο με δίκρανα και πυρσούς (για να μην αναφέρουμε τις γκιλοτίνες).

Νομίζω ότι όλοι θα προτιμούσαμε το πρώτο.



Πηγή: https://bombthrower.com/they-promised-safe-and-effective-we-got-sudden-and-unexpected/#


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εμβολιασμός RSV: 4000 νεκρά βρέφη για να σωθούν το πολύ 300 ζωές;
Αυτός ο υπολογισμός γίνεται από τον μαθηματικό Igor Chudov με βάση τα δεδομένα του CDC από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την ένεση Pfizer, η οποία εγκρίθηκε για έγκυες γυναίκες τον Αύγουστο.
https://transition-news.org/rsv-impfung-4000-tote-sauglinge-um-maximal-300-das-leben-zu-retten

"Nature": "Τα εμβόλια Covid συνδέονται με απροσδόκητη κολπική αιμορραγία"
Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας μελέτης που αξιολόγησε περισσότερες από 21.000 απαντήσεις από γυναίκες που κανονικά δεν έχουν περίοδο. Η απροσδόκητη αιμορραγία μετά την εμμηνόπαυση θα μπορούσε να είναι σημάδι καρκίνου, σύμφωνα με το πιο γνωστό περιοδικό στον κόσμο.
https://transition-news.org/nature-covid-impfstoffe-werden-mit-unerwarteten-vaginalen-blutungen-in



Τα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν απόλυτη καταστροφή εμβολίου mRNA - όσο περισσότεροι εμβολιασμένοι, τόσο υψηλότερα είναι τα ποσοστά θνησιμότητας
Η Αγγλία και η Σκωτία είχαν αρκετά σχολαστική συλλογή δεδομένων και αναφορά σχετικά με τις επιπτώσεις του εμβολιασμού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λοιμώξεις, νοσηλείες, εντατική θεραπεία και θάνατοι έχουν αναφερθεί ανάλογα με την κατάσταση εμβολιασμού και ακόμη και ξεχωριστά ανά ηλικιακή ομάδα. Γρήγορα έγινε σαφές ότι η εκστρατεία εμβολιασμού mRNA είχε αρνητικό αποτέλεσμα και ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι εμβολιάστηκαν, τόσο ισχυρότεροι.
https://tkp.at/2023/09/07/britische-daten-zeigen-absolutes-mrna-impfdesaster-je-mehr-geimpft-desto-hoeher-die-todesraten/


Το προσδόκιμο ζωής μειώνεται και μειώνεται και κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται
https://www.nachdenkseiten.de/?p=103490


Δρ Gunter Frank: Μελέτες εμβολιασμού και τα σκοτεινά μυστικά - "Πρόκειται για μαζική απάτη"
https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/exklusives-interview-dr-gunter-frank-impfstoffstudien-und-ihre-duesteren-geheimnisse-a4407670.html


Τα εμβόλια COVID συνδέονται αιτιωδώς με αυξημένη θνησιμότητα, με αποτέλεσμα 17 εκατομμύρια θανάτους: Επιστημονική έκθεση
Τα δεδομένα δείχνουν ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν έχουν σώσει ζωές, αλλά αντ 'αυτού, έχουν οδηγήσει σε 17 εκατομμύρια θανάτους και αυξημένη θνησιμότητα από όλες τις αιτίες σε 17 χώρες.
https://www.theepochtimes.com/health/covid-vaccines-causally-linked-to-increased-mortality-resulting-in-17-million-deaths-scientific-report-5499001?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-09-30&src_cmp=gv-2023-09-30&utm_medium=email&est=z8SwNvsA9VJCE54tzseqhh5Z%2B9kvavFe3THmp9IUD0edmxKzOk1DANQX1y8%3D


Ο εμβολιασμός C19 προκαλεί αύξηση και μεγαλύτερη διάρκειας αναρρωτικών αδειών και ανικανότητα εργασίας
Σε ορισμένες επαγγελματικές ομάδες, ο εμβολιασμός ήταν υποχρεωτικός. Ακριβώς σε αυτές τις επαγγελματικές ομάδες αυξάνονται οι ασθένειες και, συνεπώς, οι αναρρωτικές άδειες. Από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού, όχι μόνο έχει αυξηθεί η υπερβάλλουσα θνησιμότητα, αλλά έχουν παρατηρηθεί και ασθένειες όπως ο καρκίνος και μια ολόκληρη σειρά μη ειδικών συμπτωμάτων, καθώς και αναρρωτική άδεια. Όποιος εργάζεται σε εταιρείες ή οργανισμούς το γνωρίζει αυτό – η ικανότητα εργασίας έχει μειωθεί.
https://tkp.at/2023/09/28/c19-impfung-verursacht-vermehrt-und-laengere-krankenstaende-und-arbeitsunfaehigkeit/


Μελέτη: Πώς οι πρωτεΐνες ακίδας mRNA βλάπτουν τον σχηματισμό αίματος
Οι ακίδες mRNA έχουν ένα ευρύ φάσμα επιβλαβών επιπτώσεων στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και στην κατάσταση της υγείας. Ένα από τα αποτελέσματα είναι η βλάβη στα αιμοποιητικά κύτταρα και επομένως στον ίδιο τον σχηματισμό αίματος. Η κόπωση, η νωθρότητα και η «ομίχλη του εγκεφάλου» θα μπορούσαν να σχετίζονται όταν η παροχή οξυγόνου στα κύτταρα μειώνεται λόγω έλλειψης ικανότητας μεταφοράς του αίματος.
https://tkp.at/2023/09/28/studie-so-schaden-die-mrna-spike-proteine-der-blutbildung/


Σοβαρή βλάβη στα αιμοποιητικά βλαστοκύτταρα νεογνών από ακίδα – Βίντεο Florian Schilling
https://tkp.at/2022/11/17/starke-schaedigung-der-blutbildenden-stammzellen-von-neugeborenen-durch-spike-video-florian-schilling/


Ιστορικό βλάβης στα βλαστοκύτταρα των νεογνών από πρωτεΐνες ακίδας
https://tkp.at/2022/11/19/hintergruende-zur-schaedigung-der-stammzellen-von-neugeborenen-durch-spike-proteine/


Καρκίνος turbo: Η λευχαιμία οδηγεί σε θάνατο σε εφήβους μέσα σε λίγες ώρες ή ημέρες
https://tkp.at/2023/05/03/turbokrebs-leukaemie-fuehrt-bei-jugendlichen-binnen-stunden-oder-tagen-zum-tod/

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραδέχεται ότι το εμβόλιο Pfizer/BioNTech προκαλεί μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα
Η απόφαση της 29ης Αυγούστου 2023 για την τροποποίηση της περιγραφής του προϊόντος δημοσιεύθηκε αθόρυβα στον επίσημο ιστότοπο της Επιτροπής πριν από ένα μήνα.
https://transition-news.org/eu-kommission-gibt-zu-pfizer-biontech-impfstoff-verursacht-myokarditis-und

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!