Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ Α Π Ο Κ Ρ Υ Φ Ι Σ Μ Ο Σ !

Το σώου των κλόουν: Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!!! - Τώρα ο Bill Gates λέει ότι δεν θυμάται να μίλησε ποτέ για μάσκες!!...

(ΒΙΝΤΕΟ εντός του συνδέσμου)

Αποκρυφιστική τελετουργική μεταμόρφωση και κορωνοϊός: Πώς η χρήση μάσκας, το πλύσιμο των χεριών, ο «κοινωνικός διαχωρισμός» και τα lockdown είναι πανάρχαιες αποκρυφιστικές τελετουργίες που χρησιμοποιούνται για να μυήσουν τους ανθρώπους σε μια νέα παγκόσμια τάξη.

Χρήση μάσκας και αποκρυφιστικός τελετουργικός συμβολισμός.


(ΒΙΝΤΕΟ εντός του συνδέσμου)

Χρήση μάσκας και αποκρυφιστικός τελετουργικός συμβολισμός

«Πώς η χρήση μάσκας, το πλύσιμο των χεριών, ο «κοινωνικός διαχωρισμός» και τα lockdown είναι πανάρχαιες αποκρυφιστικές τελετουργίες που χρησιμοποιούνται για να μυήσουν τους ανθρώπους σε μια νέα παγκόσμια τάξη»

Η επιζήσασα του Ολοκαυτώματος και ιατρική ακτιβίστρια Vera Sharav εξετάζει τον πολιτικό συμβολισμό της χρήσης μάσκας.

"Σημαίνει - δεν είμαι ελεύθερος ... Βλέπω επίσης τη μάσκα ως ισοδύναμη με το κίτρινο αστέρι που έπρεπε να φορέσω." - Vera Sharav.

«Αυτό που υπήρξε, είναι αυτό που θα υπάρξει. Και αυτό που γίνεται είναι αυτό που πρέπει να γίνει: και δεν υπάρχει νέο πράγμα κάτω από τον ήλιο." - Εκκλησιαστής 1:9

«... Υπάρχουν πολλά, πολύ περισσότερα στη χρήση μάσκας από ό, τι έχουμε οδηγηθεί να πιστεύουμε. Η χρήση μάσκας είναι ένα πολύ αποκρυφιστικό φαινόμενο και πάντα ήταν. Κυριολεκτικά για χιλιάδες χρόνια." - Steve Barwick

Αποκρυφιστική τελετουργική μεταμόρφωση και κορωνοϊός: Πώς η χρήση μάσκας, το πλύσιμο των χεριών, ο «κοινωνικός διαχωρισμός» και τα lockdown είναι πανάρχαιες αποκρυφιστικές τελετουργίες που χρησιμοποιούνται για να μυήσουν τους ανθρώπους σε μια νέα παγκόσμια τάξη
Σε προηγούμενες Γραφικές μελέτες και σχόλια, έχω τεκμηριώσει πολλές φορές τώρα ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες μας σήμερα είναι σε μεγάλο βαθμό αποκρυφιστές. (Βλ. ΕΔΩ (https://haveyenotread.com/occult-ritual-opens-europes-largest-train-tunnel-in-front-of-europes-leaders/), ΕΔΩ (https://haveyenotread.com/the-all-seeing-eye-of-horus-during-the-911-memorial-service-at-ground-zero/) ΕΔΩ (https://haveyenotread.com/arch-of-baal-replica-still-being-displayed-worldwide-by-world-leaders/) και ΕΔΩ https://haveyenotread.com/yes-your-government-leaders-are-occultists-who-thumb-their-collective-noses-at-god/.)

Το ίδιο και οι ιδιοκτήτες πολλών από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και αθλητικά franchise της χώρας μας. (Βλ. ΕΔΩ (https://haveyenotread.com/walmart-caught-selling-satanism-amazon-caught-selling-pedophilia/) και ΕΔΩ (https://haveyenotread.com/more-occult-and-satanic-symbolism-in-superbowl-half-time-show/).)

Ακόμη και οι διασημότητες προωθούν συνεχώς τον αποκρυφισμό. (Βλ. ΕΔΩ https://haveyenotread.com/would-you-like-to-attend-a-beyonce-mass/.)

Και ειλικρινά, πολλές χριστιανικές εκκλησίες έχουν διεισδύσει από ασκούμενους της Καμπάλα, η οποία είναι ένα βιβλίο εβραϊκού μυστικισμού, μαγικών ξορκιών, μαγείας, τεχνητής αριθμολογίας και άλλων εσωτερικών και αποκρυφιστικών πρακτικών που χρησιμοποιούν οι ορθόδοξοι ραβίνοι κατά τη διάρκεια της καθημερινής τους ζωής και τώρα διδάσκουν τους χριστιανούς ηγέτες να χρησιμοποιούν επίσης.

Έτσι, με τόσους πολλούς από τους ηγέτες της «κορυφαίας βαθμίδας» του κόσμου να προωθούν τον αποκρυφισμό - συμπεριλαμβανομένων εκείνων των εχθρών του Χριστού που διοικούν τις τέσσερεις κρυφές δυναστείες της πολιτικής, της εκπαίδευσης, της οικονομίας και της θρησκείας - δεν πρέπει να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι ολόκληρη η παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού είναι γεμάτη με αποκρυφιστική συμβολολογία και τελετουργικά θέματα αποκρυφιστικής μύησης.

Πράγματι, όπως θα δείτε σε όλο το υπόλοιπο αυτού του σχολίου, ολόκληρη η κατασκευασμένη κρίση του κορωνοϊού είναι ένα γιγαντιαίο, αποκρυφιστικό τελετουργικό από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρισμένο σε τέσσερεις μίνι τελετουργίες, καθεμία με ξεχωριστό αποκρυφιστικό σκοπό τη μύηση και τη μεταμόρφωση του κόσμου και των ανθρώπων του σε μια νέα παγκόσμια τάξη.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν εξετάζοντας τις τέσσερεις διακριτές, αλλά αλληλένδετες, αποκρυφιστικές τελετουργίες που συνθέτουν αυτή την τεράστια παγκόσμια τελετουργική τελετουργία μύησης:

Τελετουργική χρήση μάσκας

Τελετουργικό πλύσιμο χεριών

Τελετουργικό «Κοινωνικής Αποστασιοποίησης»

Τελετουργικά κλειδώματα

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης αυτών των τεσσάρων αποκρυφιστικών τελετουργιών, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να σας εξηγήσω πώς το καθένα είναι μέρος ενός περίτεχνου θεατρικού έργου που έχει σχεδιαστεί για να μυήσει συμβολικά τους ανθρώπους αυτού του κόσμου στις νέες τους θέσεις σε μια νέα παγκόσμια τάξη - μια νέα τάξη που απορρίπτει τον Ιησού Χριστό και τον Χριστιανισμό και θέτει τους ανθρώπους αυτού του κόσμου υπό τον απόλυτο έλεγχο μιας παγκόσμιας ελίτ της οποίας ο θεός είναι ο ίδιος ο διάβολος.


Η τελετουργική χρήση της μάσκας

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί, στην Αποκάλυψη 17:5, η Βαβυλώνα αποκαλείται «Μυστήριο, Βαβυλώνα»;

Γνωρίζετε ήδη ότι η λέξη «Βαβυλώνα» σημαίνει «σύγχυση». Τι σημαίνει όμως η λέξη «μυστήριο»; Να τι η Συμφωνία του Ισχυρού μας λέει:

G3466 Μυστήριον — Από παράγωγο του μυῶ (κλείνω το στόμα), μυστικό ή «μυστήριο» (μέσω της ιδέας της σιωπής που επιβάλλεται από τη μύηση σε θρησκευτικές τελετές) — μυστήριο.

Μην το παραβλέπετε αυτό. Η λέξη «μυστήριο» στην Αγία Γραφή έχει να κάνει με το κλείσιμο του στόματος καθώς κάποιος υφίσταται μια μυστική θρησκευτική μύηση. Και πάλι, είναι: «η ιδέα της σιωπής, που επιβάλλεται από τη μύηση σε θρησκευτικές τελετές».

Δεν είναι ενδιαφέρον;

Εξάλλου, αυτή τη στιγμή, 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, αναγκάζουν τώρα τους πολίτες τους να φορούν μάσκες προσώπου πάνω από το στόμα τους σε υποχρεωτική βάση, φαινομενικά για να βοηθήσουν στη διακοπή των λοιμώξεων από κορωνοϊό.

Αυτό, παρ' όλο που πολλοί ιατρικοί εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Χειρουργού των Ηνωμένων Πολιτειών (https://www.foxnews.com/media/surgeon-general-explains-masks-public-coronavirus), έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι η χρήση μάσκας δεν έχει καμμία ευεργετική επίδραση κατά του κορωνοϊού.

Επιπλέον, πολλοί ιατρικοί εμπειρογνώμονες έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός ότι οι μάσκες προσώπου μπορούν ακόμη και να είναι επικίνδυνες για την υγεία κάποιου, καθώς περιορίζουν την καθαρή σκέψη (και ακόμη και τη συνείδηση) παγιδεύοντας διοξείδιο του άνθρακα στο θάλαμο της μάσκας, αναγκάζοντάς σας να το αναπνέετε ξανά και ξανά, εξαντλώντας έτσι το αίμα σας από καθαρό αέρα και το ζωογόνο συστατικό οξυγόνου που περιέχει.

Γιατί λοιπόν οι εξουσίες, σε παγκόσμιο επίπεδο, αναγκάζουν τους πολίτες τους να φορούν αυτές τις μάσκες προσώπου, εάν οι μάσκες απλά δεν λειτουργούν κατά του κορωνοϊού και μπορεί κάλλιστα να είναι επικίνδυνες για την υγεία σας; Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει:

Η μάσκα παραδοσιακά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις αποκρυφιστικές τελετουργίες.

Μεταξύ άλλων, η χρήση της μάσκας πάνω από το στόμα είναι ένα δείγμα υποταγής... μια χειρονομία της προθυμίας σας να υποταχθείτε σε άλλους που δεν είναι ο συνηθισμένος Κυρίαρχος σας.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα. Σύμφωνα με την Εγκυκλοπαίδεια Britannica, η χρήση μάσκας είναι:

«Μια μορφή μεταμφίεσης ή απόκρυψης που συνήθως φοριέται πάνω ή μπροστά από το πρόσωπο για να κρύψει την ταυτότητα ενός ατόμου και από τα δικά της χαρακτηριστικά ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝ».

Με άλλα λόγια, η χρήση μάσκας αντιπροσωπεύει μια απόκρυφη μεταμόρφωση – μια ανθρώπινη αλχημεία, αν θέλετε – από τον ένα ρόλο στον άλλο. Από τον έναν τρόπο ύπαρξης στον άλλο. Πράγματι, σε αυτή την περίπτωση, από τον ατομικό κυρίαρχο υπό τον Θεό στο συλλογικό υποκείμενο υπό τα παιδιά του διαβόλου.

Βλέπετε, το τελετουργικό της μάσκας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντιστρέψει τη σειρά ιεραρχίας που έχει θέσει ο ίδιος ο Θεός. Στην ιεραρχία του ουράνιου Πατέρα σας, εσύ είστε ένας κυρίαρχος εκπρόσωπος του Λόγου Του σε αυτή τη Γη. Και η δουλειά σας είναι να κηρύσσετε τον Λόγο Του, για λογαριασμό Του στους άλλους.

Με άλλα λόγια, ο Θεός είναι ο Βασιλιάς, και εσείς είστε ένας Πρίγκιπας της βασιλείας Του και η δουλειά σας είναι να μεταφέρετε τον Λόγο Του στους άλλους, έτσι ώστε και αυτοί να μπορούν να τον ακολουθήσουν και να επιστρέψουν στον Πατέρα αιώνια, μέσω του Ιησού Χριστού. Όπως είναι γραμμένο σχετικά με το πρωταρχικό μας καθήκον ως Χριστιανοί:

Β Τιμ. 4,2           κήρυξον τόν λόγον, ἐπίστηθι εὐκαίρως ἀκαίρως, ἔλεγξον, ἐπιτίμησον, παρακάλεσον, ἐν πάσῃ μακροθυμίᾳ καί διδαχῇ.

Εν ολίγοις, η δουλειά σας είναι να διδάξετε το Λόγο του Πατέρα σας. Και πρέπει να είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να το κάνετε ανά πάσα στιγμή (δηλαδή, "να είστε άμεσοι, στην εποχή και εκτός εποχής").

Ως εκ τούτου, πρέπει πάντα να παραμένετε ακάλυπτοι, επειδή η δουλειά σας – στον επίγειο ρόλο σας ως ένας από τους πιστούς εκπροσώπους Του – είναι να μιλάτε και να εξηγείτε τον Λόγο Του στους άλλους. Και για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ανοίξετε το στόμα σας. Δεν μπορεί να φιμωθείτε. Δεν μπορεί να είστε καλυμμένοι.

Φορώντας τη μάσκα είναι ένα ισχυρό απόκρυφο σύμβολο που δείχνει την υποταγή σας σε μια άλλη δύναμη εκτός από τον Δημιουργό Θεό που σας έδωσε την άμεση αποστολή να κηρύξετε το Λόγο Του στον κόσμο... Η συνέχεια ΕΔΩ: (https://haveyenotread.com/occult-ritual-transformation-and-coronavirus/)

33º Scottish Rite Freemason Manly P. Hall - Τελετουργικό της μάσκας
«... Με τη μάσκα, κάτι συνέβη. Ένα πραγματικό πνεύμα αρχαίου και πρωταρχικού φόβου κινήθηκε σε αυτούς τους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα υποσυνείδητα ήταν τρομοκρατημένοι."



(ΒΙΝΤΕΟ εντός του συνδέσμου: 
https://lionessofjudah.substack.com/p/mask-wearing-and-occult-ritual-symbolism)


[...]

Το όλο νόημα της αποκρυφιστικής τελετουργικής χρήσης μάσκας είναι να σφυρηλατήσετε στο υποσυνείδητό σας - μέχρι να γίνει εντελώς αληθινό στην καθημερινή σας ζωή - την ιδέα ότι τα πράγματα δεν είναι πλέον τα ίδια και δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια.

Είναι μια μύηση σε μια νέα τάξη. Αλλά είναι επίσης μια μεταμόρφωση του εαυτού σε μια νέα θέση σε αυτή τη νέα τάξη.

Κάτω από την κυριαρχία του αποκρυφιστή τελετουργού, εσείς, όντας καλυμμένοι στο στόμα, δεν είστε πλέον το άτομο που ήσασταν. Δεν είστε πλέον ένα καθορισμένο φερέφωνο του Θεού σε αυτή τη γη. Ξαφνικά υποβιβάζεστε και επανατοποθετείστε στη θέση του υπάκουου υποκειμένου.

Συμβολικά, γίνεστε δουλοπάροικοι στη νέα τάξη. Αυτός είναι ο νέος σας ρόλος... Η νέα σας ταυτότητα... όπως αντιπροσωπεύεται από τη χρήση μάσκας.

Η χρήση της μάσκας είναι απλά μέρος του τελετουργικού μύησης που χρησιμοποιείται για να σηματοδοτήσει οπτικά και ψυχολογικά τη συγκατάθεσή σας σε αυτή τη νέα ρύθμιση. Ναι, φορώντας τη μάσκα, σηματοδοτείτε τη συγκατάθεσή σας να αποδεχτείτε μια νέα και πολύ διαφορετική θέση σε μια νέα παγκόσμια τάξη.

Αντί να είσαι κυρίαρχος εκπρόσωπος του Υψίστου Θεού και του Λόγου Του σ' αυτή τη γη, στην ουσία, συμφωνείς να γίνεις πρόθυμος υπήκοος – δούλος – στους ίδιους τους εχθρούς του Θεού και του Χριστού Του. Μασκαρεμένοι, τώρα υπηρετείτε πρόθυμα τους σκοπούς του εχθρού και όχι πλέον του Θεού.

Όταν βάζετε υπάκουα τη μάσκα στο στόμα σας, συμβολικά λέτε στους τελετουργούς: «Παραδέχομαι ότι τα λόγια μου δεν έχουν πλέον κανένα σκοπό ή συνάφεια σε αυτή τη ζωή. Ο μοναδικός σκοπός μου τώρα είναι η υπακοή στα λόγια και τις εντολές σας».

Και ανυψώνοντας τον εαυτό τους στη θέση του νέου κυρίαρχου σας, και φιμώνοντάς σας σαν σκύλο στη διαδικασία, δημιουργούν αλχημικά έναν νέο εαυτό σε ένα νέο ρόλο κάτω από νέους κυβερνήτες. Αυτή είναι η αλχημική μετασχηματιστική αλλαγή που εμπλέκεται στο τελετουργικό.

Κυριολεκτικά προσπαθούν να πάρουν τη θέση του Θεού στη ζωή σας και να σας κάνουν πρόθυμο υπήκοο τους. Γίνονται  αντί του Χριστού ο αντίχριστός σας.

Και τοποθετώντας τη μάσκα στο πρόσωπό σας, γίνεστε ο ανυποψίαστος πιστός υπηρέτης τους. Μυείστε τελετουργικά στη νέα τάξη. Μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε. Αλλά στην απόκρυφη μαγεία, το θύμα δεν χρειάζεται να γνωρίζει το νόημα πίσω από αυτό που του λένε να κάνει. Η ίδια η εκτέλεση του τελετουργικού – κατά παραγγελία – είναι το μόνο που έχει σημασία.
Περισσότερα από την Εγκυκλοπαίδεια Britannica σχετικά με την τελετουργική χρήση μάσκας:

«Το άτομο που φοράει τη μάσκα θεωρείται επίσης ότι βρίσκεται σε άμεση σχέση με την πνευματική δύναμη της μάσκας και κατά συνέπεια εκτίθεται σε παρόμοιο προσωπικό κίνδυνο να επηρεαστεί από αυτήν.

... Φορώντας τη μάσκα, ο χρήστης μερικές φορές υφίσταται μια ψυχική αλλαγή και, όπως σε έκσταση, παίρνει τον πνευματικό χαρακτήρα που απεικονίζεται από τη μάσκα.

Λοιπόν, παιδιά, ο αντίχριστος - ο αντί του Χριστού - είναι η «πνευματική δύναμη» της μάσκας για την οποία μιλάμε. Το καταλαβαίνετε, έτσι δεν είναι; Είναι το πνεύμα πίσω από τις δυνάμεις που εργάζονται για να πραγματοποιήσουν αυτό το παγκόσμιο πραξικόπημα.

Και είναι οι δυνάμεις που σας έχουν κρύψει, φιμώσει και υποβιβάσει στη νέα σας ιδιότητα του δούλου, για λογαριασμό του θεού τους, του ίδιου του διαβόλου.

Το τελετουργικό της μάσκας έχει σχεδιαστεί για να σας κατέχει με το πνεύμα της υποταγής στους νέους επικυρίαρχους σας, οι οποίοι είναι οι «πολλοί αντίχριστοι» του εδαφίου 1 Ιωάννη 2:18.

Και σας βάζει να κάνετε το ίδιο όταν ο αντίχριστος φτάσει και προσφέρει το πραγματικό του «σημάδι», το οποίο θα εξετάσουμε στο τέλος αυτού του σχολίου.

Εάν δεν νομίζετε ότι η χρήση της μάσκας αλλάζει κυριολεκτικά τους ανθρώπους, όπως αναφέρει η Εγκυκλοπαίδεια Britannica στο παραπάνω απόσπασμα, σκεφτείτε όλους τους μασκοφόρους που έχετε δει βίντεο στο διαδίκτυο, κυνηγώντας άγρια ανθρώπους που δεν φορούν μάσκες στο δρόμο, επιπλήττοντάς τους δημόσια επειδή δεν φορούν μάσκες και ουρλιάζοντας τους ότι υπάρχει "αίμα στα χέρια τους" επειδή δεν καλύπτουν όπως θα έπρεπε πάντα να κάνουν τα καλά μικρά αγόρια και κορίτσια.

[...]

Η Εγκυκλοπαίδεια Britannica συνεχίζει λέγοντας για το τελετουργικό συγκάλυψης:

«Συνήθως, όμως, ο χρήστης γίνεται επιδέξια "σύντροφος" του χαρακτήρα που υποδύεται, δίνοντας στη μάσκα όχι μόνο μια σημαντική σπίθα ζωτικότητας από το φως που αναβοσβήνει από τα μάτια του, αλλά και ζωντανεύοντάς την με τις κινήσεις και τις πόζες του».

Με άλλα λόγια, στο τέλος, η μάσκα γίνεται μέρος της ίδιας της ταυτότητας εκείνων που τη φορούν. Η απόκρυφη μετάβαση ολοκληρώνεται. Ο «νέος εαυτός» γεννιέται από το τελετουργικό.

Η Εγκυκλοπαίδεια Britannica (The Encyclopedia Britannica) αναφέρει περαιτέρω:

«Αλλά συχνά αυτός που φοράει [τη μάσκα] φαίνεται να γίνεται ψυχολογικά ένα με τον χαρακτήρα που βοηθά να δημιουργηθεί. Φαίνεται να γίνεται ένα αυτόματο, χωρίς τη δική του βούληση, το οποίο έχει γίνει υποταγμένο σε εκείνο του προσώπου της μάσκας».

[...]

ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/clown-show-now-bill-gates-says-he?publication_id=581065&post_id=138069934&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!