Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Bon Appétit: Μεγάλος ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ (!!!) των ΗΠΑ θα ανοίξει ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΝΤΟΜΩΝ που συνδέεται με το WEF.


Ο μεγαλύτερος παραγωγός κρέατος της Αμερικής ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με μια εταιρεία που συνδέεται με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για να ανοίξει ένα σημαντικό εργοστάσιο επεξεργασίας εντόμων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Από τον Frank Bergman
18 Οκτωβρίου 2023


Ο μεγαλύτερος παραγωγός κρέατος της Αμερικής ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με μια εταιρεία που συνδέεται με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για να ανοίξει ένα σημαντικό εργοστάσιο επεξεργασίας εντόμων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Tyson Foods Inc., ο μεγαλύτερος παραγωγός κρέατος στις ΗΠΑ για όλα τα είδη κρέατος, αγοράζει μερίδιο στην ολλανδική εταιρεία εντόμων-πρωτεϊνών Protix BV (https://www.zippia.com/advice/largest-meat-companies/).

Η Protix BV περιγράφει τον εαυτό της "ως ηγετική στον κόσμο στις τεχνικές πτυχές της παραγωγής εντόμων".

Η εταιρεία έχει επίσης χαιρετιστεί από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και βραβεύτηκε με το βραβείο "Technology Pioneer" του παγκοσμιοποιημένου οργανισμού (https://protix.eu/about-us/).

Ο διευθύνων σύμβουλος της Protix, Kees Aarts, αναφέρεται επίσης ως μέλος του WEF (https://www.weforum.org/people/kees-aarts).

Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για τη δημιουργία μονάδας παραγωγής στις ΗΠΑ.

Το νέο εργοστάσιο θα παράγει άλευρα και έλαια με βάση τα έντομα, που χρησιμοποιούνται συνήθως σε ιχθυοτροφές και τροφές για σκύλους.

Ωστόσο, ο CFO της Tyson, John Tyson, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι «μακροπρόθεσμα», η εταιρεία θα παράγει προϊόντα που είναι «καλά για τους ανθρώπους».

"Είναι μια ευκαιρία πολλών δισεκατομμυρίων δολλαρίων που έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και βλέπουμε την Protix ως ηγέτη εκεί", δήλωσε ο Tyson.

Ο Tyson πρόσθεσε ότι η «συμπερίληψη εντόμων-πρωτεϊνών» μπορεί να είναι ευεργετική τόσο για τον «πλανήτη όσο και για τα ζώα».

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν, σύμφωνα με το Bloomberg (https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-10-17/tyson-foods-joins-bug-protein-craze-in-partnership-with-startup).

Η Protix προμηθεύει ήδη πρωτεΐνες με βάση τα έντομα στους κατασκευαστές τροφών για κατοικίδια N e s t l é SA και M a r s Inc.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009 και η συνεργασία με τον Tyson θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της διεθνώς.

"Είναι σίγουρα ένας τεράστιος τρόπος να καθιερωθούμε σε ένα διεθνές πλαίσιο", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Protix, Kees Aarts.

Πρόσθεσε ότι η συμφωνία με τον Tyson είναι ένα «σημείο καμπής για το οποίο εργαζόμαστε».

Ο Aarts δήλωσε ότι το εργοστάσιο των ΗΠΑ θα είναι πλήρως λειτουργικό μέχρι το 2025.

Είπε ότι η νέα εγκατάσταση θα είναι τέσσερεις φορές μεγαλύτερη από την υπάρχουσα εγκατάσταση στην Ολλανδία.

Αργά αλλά σταθερά, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και οι μεγάλες εταιρείες φαίνεται να πραγματοποιούν την Μεγάλη Επαναφορά στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων.

Το WEF ήταν πολύ ηχηρό για το πώς οι μάζες πρέπει να εγκαταλείψουν το βόειο κρέας λόγω των υποτιθέμενων «εκπομπών» που εμπλέκονται στην παραγωγή κρέατος.

Αντ' αυτού, το κοινό πρέπει να τρώει έντομα, επιμένει το WEF.


Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να πείσουν τις μάζες.

Στην Ευρώπη, ένα πρόσθετο από γρύλους σε σκόνη έχει ήδη φτάσει στην πίτσα, τα ζυμαρικά και τα δημητριακά.

Η εισβολή του Tyson στην παραγωγή εντόμων για ζωοτροφές είναι ένα δυσοίωνο σημάδι ότι ο γίγαντας του κρέατος θα μπορούσε επίσης να σχεδιάζει βρώσιμα έντομα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Τα νέα έρχονται καθώς οι μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες και οι εταιρικές ελίτ συνεχίζουν να πιέζουν για την απαγόρευση του κοινού να τρώει κρέας.

Όπως ανέφερε το Slay News (https://slaynews.com/news/phoenix-mayor-moves-enforce-wefs-ban-meat-dairy-private-car-ownership/), το Φοίνιξ της Αριζόνα έκανε πρόσφατα βήματα για την εφαρμογή περιορισμών στην προμήθεια τροφίμων ως μέρος των σχεδίων του Δημοκρατικού δημάρχου να απαγορεύσει την κατανάλωση κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων μαζί με την ιδιοκτησία ιδιωτικών αυτοκινήτων για την καταπολέμηση της «κλιματικής αλλαγής».

Η δήμαρχος Kate Gallego έχει λάβει μέτρα για την επιβολή της παγκόσμιας πράσινης ατζέντας, θέτοντας τις βάσεις για να εγκαινιάσει την ατζέντα 2030 του ιδρυτή του WEF Klaus Schwab στο Φοίνιξ.

Ο δήμαρχος συνεργάζεται με το C40 Cities Climate Leadership Group.

Το C40 Cities είναι μια συλλογικότητα αμερικανικών πόλεων που υπέγραψαν σύμφωνο για την κάλυψη του «κλίματος» του WEF πριν από το 2030, όπως ανέφερε προηγουμένως το Slay News (https://slaynews.com/news/14-us-cities-ban-meat-dairy-private-cars-2030/).

Οι ηγέτες της παγκοσμιοποίησης σε όλο τον κόσμο συμφώνησαν να απαγορεύσουν στο κοινό να προμηθεύεται κρέας, γαλακτοκομικά προϊόντα και ιδιωτικά οχήματα μέχρι το 2030.

Πηγή: slaynews.com

Δεν πρόκειται μόνο για το να κάνουμε τους ανθρώπους να φάνε τα έντομα, αλλά και τα σκυλιά και τις γάτες τους.
Η NACIA και η ώθηση για παγκόσμια γεωργία εντόμων, που έγινε στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030





ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/bon-appetit-major-us-meat-producer?publication_id=581065&post_id=138079809&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!