Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Tucker Carlson: «Όλη η ιστορία του George Floyd ήταν ένα ψέμμα»!!


Ο Tucker Carlson μόλις αμφισβήτησε μία από τις πιο ιερές αγελάδες της αριστεράς - τον George Floyd, έναν πρώην κατάδικο που πέθανε με δόση φαιντανύλης στον οργανισμό του και ιστορικό προβλημάτων υγείας, ενώ βρισκόταν υπό κράτηση από την αστυνομία της Μιννεάπολης στις 25 Μαΐου 2020.
Από τον Tyler Durden

21 Οκτωβρίου 2023


Σύμφωνα με τον Carlson, πρέπει να επανεξετάσουμε ορισμένες δημοφιλείς αφηγήσεις, συμπεριλαμβανομένων των συνθηκών γύρω από τον θάνατο του Floyd - και ειδικότερα, ασυνέπειες μεταξύ της δημόσιας αντίληψης - ότι ο Floyd πέθανε κάτω από το γόνατο του πρώην αστυνομικού Derek Chauvin, ο οποίος εκτίει επί του παρόντος περισσότερα από 40 χρόνια σε πολιτειακές και ομοσπονδιακές ποινές.

«Άρα γε, για παράδειγμα, ένας ρατσιστής λευκός αστυνομικός δολοφόνησε πραγματικά έναν άνδρα που ονομάζεται George Floyd, ηγέτη των πολιτικών δικαιωμάτων στη Μιννεάπολη την Ημέρα Μνήμης του 2020; Τώρα μας είπαν ότι αυτό συνέβη, το έλεγαν αμείλικτα για περισσότερα από τρία χρόνια», λέει ο Carlson, προσθέτοντας: «Αλλά το ερώτημα είναι, αυτός [ο Derek Chauvin] δολοφόνησε πραγματικά τον George Floyd; Και η απάντηση είναι, λοιπόν, όχι, δεν δολοφόνησε τον George Floyd, και δεν κάνουμε εικασίες, το γνωρίζουμε οριστικά χάρη σε μια νέα δικαστική υπόθεση που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη στην κομητεία Hennepin της Μιννεσότα."

Η μήνυση, παρεμπίπτουσα στους Floyd και Chauvin, αποκάλυψε αποσπάσματα ένορκης κατάθεσης από μια συνομιλία με τον ιατροδικαστή της κομητείας Andrew Baker, υποδεικνύοντας ότι ο θάνατος του Floyd δεν οφειλόταν σε ασφυξία ή στραγγαλισμό. Αντ' αυτού, παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ναρκωτικών και της θανατηφόρας συγκέντρωσης φαιντανύλης, συνέβαλαν σημαντικά, επαναπροσδιορίζοντας τον θάνατό του από την ευρέως δημοσιοποιημένη «δολοφονία» σε ακούσια υπερβολική δόση.
«Με άλλα λόγια, ο George Floyd, σύμφωνα με την επίσημη αυτοψία, δεν δολοφονήθηκε. Πέθανε αντί για αυτό που συνηθίζαμε να αποκαλούμε φυσικά αίτια, τα οποία, στην περίπτωσή του, θα περιελάμβαναν δεκαετίες χρήσης ναρκωτικών, καθώς και τη θανατηφόρα συγκέντρωση φαιντανύλης που ήταν στον οργανισμό του την τελευταία του μέρα», συνέχισε ο Carlson - περιγράφοντας πώς η αρχική ιστορία του George Floyd εγκρίθηκε και ενισχύθηκε από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και πυροδότησε διαμαρτυρίες σε εθνικό επίπεδο και έντονη φυλετική ρητορική και κινήματα όπως το Black Lives Matter.

Αυτές οι αλλαγές περιελάμβαναν τις προσπάθειες αποχρηματοδότησης της αστυνομίας, τις εταιρικές πρακτικές πρόσληψης και τη θεσμοθέτηση νέων πολιτιστικών εορτασμών όπως το Juneteenth.

Ο Carlson πήρε συνέντευξη από τον Vince Everett Ellison, συγγραφέα του "Crime Inc." - ο οποίος συζήτησε τη δυνατότητα ενορχηστρωμένης υποβάθμισης και θυματοποίησης εντός της μαύρης κοινότητας από πολιτικές οντότητες, ιδιαίτερα το Δημοκρατικό κόμμα.

Ο Ellison προτείνει ότι η εξύμνηση προσωπικοτήτων όπως ο George Floyd αντιπροσωπεύει μια ύπουλη στρατηγική για τη διαιώνιση ενός συγκεκριμένου στερεότυπου των μαύρων που εξαρτώνται από το σύστημα, εδραιώνοντας έτσι μια εκλογική βάση και διατηρώντας μια μορφή κοινωνικοπολιτικού ελέγχου.

Κάνοντας παραλληλισμούς μεταξύ κινημάτων όπως το BLM και ιστορικών ή διεθνών ομάδων που χρησιμοποιούνται για πολιτική μόχλευση, το σχόλιο του Ellison υπονοεί ότι αυτές οι οργανώσεις θα μπορούσαν να είναι σύγχρονες επαναλήψεις των «εγχώριων πολιτοφυλακών» που χρησιμοποιούνται από τους Δημοκρατικούς για κοινωνική χειραγώγηση και εδραίωση της εξουσίας. Η ανησυχητική σύγκριση του BLM με ομάδες όπως η Χαμάς και η Χεζμπολάχ, ή η ιστορική χρήση της Κου Κλουξ Κλαν, σκιαγραφεί μια ζοφερή εικόνα πολιτικών μηχανορραφιών όπου οι πολιτικές αναταραχές είναι ένα εργαλείο και όχι ένα υποπροϊόν.

«Το Δημοκρατικό κόμμα χρησιμοποιεί το BLM και την Antifa ως δικά τους, ρίχνοντας την πέτρα και κρύβοντας το χέρι. Φυσικά, θα το κάνουν. Πάντα το έκαναν, ακόμα και στην αρχή, χρησιμοποιούσαν την Κου Κλουξ Κλαν», είπε.

Παρακολουθήστε:




ΠΗΓΗ: https://www.zerohedge.com/political/whole-george-floyd-story-was-lie-tucker-carlson


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!