Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΩΝ ΦΡΙΚΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. (Για να μην ξεχνάμε και τους εγχώριους εγκληματίες) Τραγική έκβαση για ανεμβολίαστη ασθενή στην οποία αρνήθηκαν μεταμόσχευση!!!!!



Ο Δρ Byram Bridle καταδικάζει τους γιατρούς που οδήγησαν την ανεμβολίαστη γιαγιά σε θάνατο.


Μία από τις πιο ειδεχθείς ενέργειες κατά τη διάρκεια όλης της περιόδου του COVID εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη στον Καναδά του Τρυντώ: οι μη εμβολιασμένοι πολίτες, ακόμη και εκείνοι με φυσική ανοσία, στερούνται μεταμοσχεύσεων που σώζουν ζωές. Αυτό συνέβη στη μητέρα τεσσάρων παιδιών και γιαγιά δύο παιδιών, Sheila Annette Lewis.

Το 2019, η Sheila διαγνώστηκε με μια καταληκτική κατάσταση και χρειάστηκε μεταμόσχευση για να επιβιώσει. Η Sheila υπέβαλε αίτηση για μεταμόσχευση, εγκρίθηκε και ήταν κυριολεκτικά η επόμενη στη σειρά για να λάβει το ζωτικό όργανο που χρειαζόταν για να επιβιώσει. Αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα μόλις προέκυψε ο COVID: η Sheila δεν είχε τη «σωστή» μορφή προστασίας - είχε φυσική ανοσία, όχι «εμβολιασμένη» ανοσία.

Οι γιατροί απαίτησαν από τη Lewis να εμβολιαστεί, αλλά αρνήθηκε τα εμβόλια COVID, αναφέροντας ότι παραβίαζε τη συνείδησή της και θα παραβίαζε τον Καναδικό Χάρτη Δικαιωμάτων και Ελευθεριών. Κατά συνέπεια, υποβιβάστηκε στο τέλος της λίστας. Έτσι, η Sheila αμφισβήτησε νομικά τον υποβιβασμό της, υποστηρίζοντας ότι ο Χάρτης προστατεύει το δικαίωμά της να αποφασίζει τι μπαίνει στο σώμα της. Ωστόσο, οι προσπάθειές της ήταν ανεπιτυχείς.


Τα επιχειρήματα της Sheila απορρίφθηκαν τόσο από το Δικαστήριο της Αλμπέρτα όσο και από το Εφετείο της Αλμπέρτα, το οποίο έκρινε ότι οι αποφάσεις κλινικής θεραπείας δεν διέπονται από τον Χάρτη. Ζητώντας επανόρθωση, η Lewis προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά, το οποίο αποφάσισε να μην εκδικάσει την υπόθεσή της. Ως αποτέλεσμα, η Sheila υπέστη έναν φρικτό και ασφυκτικό θάνατο.

Ο ειδικός μάρτυρας Δρ Byram Bridle γνωρίζει τους γιατρούς που οδήγησαν την Sheila στο θάνατο. Και είχε πολλά να πει για το θέμα.


(βίντεο εντός του συνδέσμου)


«Αν δεν γνωρίζετε για την κυρία Sheila Annette Lewis, πρέπει να το κάνετε. Όλοι πρέπει να την γνωρίσουν», προέτρεψε ο ιογενής ανοσολόγος κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού πάνελ που φιλοξένησε το Bright Light News. «Πέθανε. Την άφησαν να πεθάνει επειδή της αρνήθηκαν μεταμόσχευση εδώ στον Καναδά. Αυτός είναι ο Καναδάς στον οποίο ζούμε ... Όλοι στον κόσμο ήθελαν να έρθουν εδώ επειδή ήταν ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσουν. Τώρα, ζούμε σε ένα μέρος όπου αρνούμαστε στους ανθρώπους τις μεταμοσχεύσεις και τους προτρέπουμε σε θάνατο, φρικτό, φρικτό θάνατο, επειδή δεν θα κάνουν ένα πειραματικό εμβόλιο που δεν λειτουργεί».

Ο Δρ Bridle περιέγραψε φορτισμένος συναισθηματικά πώς πέθανε η Sheila. «Ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών – γιαγιά δύο παιδιών. Πέθανε σε ηλικία 58 ετών. Πέθανε με φρικτό θάνατο – ασφυκτικό, αργό και ασφυκτικό... Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ένας φρικτός θάνατος. Της αρνήθηκαν μια σωτήρια μεταμόσχευση».


«Δόθηκε εντολή φίμωσης σε όσους εμπλέκονται σε αυτή τη δίκη, επειδή οι γιατροί δεν ήθελαν κανείς να μάθει ποιοι ήταν», συνέχισε. «Και δεν είναι περίεργο όταν ξέρεις την ιστορία». Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το όργανο που χρειαζόταν η Sheila ή το νοσοκομείο που εμπλέκεται, επίσης δεν μπορεί να αποκαλυφθεί δημοσίως επειδή, με αυτές τις πληροφορίες, οι άνθρωποι μπορούν να συμπεράνουν ποιοι ήταν οι εμπλεκόμενοι γιατροί.

Ο Δρ Bridle ανέφερε ότι υπηρέτησε ως ειδικός μάρτυρας στην αρχική δικαστική υπόθεση της Sheila. «Δεν θα αποφανθούν για τα αποδεικτικά στοιχεία», είπε. Αυτό το ζήτημα παρέμεινε στο Εφετείο, όπου ο Δρ Bridle αισθάνθηκε ότι η κοινή λογική αγνοήθηκε. Το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά δεν θα εκδικάσει καν την υπόθεση. «Έτσι είναι το δικαστικό μας σύστημα», παραπονέθηκε. "Αυτή είναι η χώρα [στην οποία ζούμε] και υποτίθεται ότι είμαστε περήφανοι που είμαστε Καναδοί;"



«Αυτό είναι το σημαντικό πράγμα», τόνισε ο Δρ Bridle. «[Η Sheila] στερήθηκε μια σωτήρια μεταμόσχευση επειδή είχε κυριολεκτικά αποδεδειγμένες αποδείξεις ισχυρής ανοσίας έναντι του SARS-CoV-2. Αλλά δυστυχώς, δεν απέκτησε αυτή την ανοσία με τον «σωστό» τρόπο που ήρθε [ως] αποτέλεσμα μιας φυσικής λοίμωξης. Και της έλειπε ένα κομμάτι χαρτί που να πιστοποιεί ότι δύο βελόνες είχαν μπει στον ώμο της».

Στη συνέχεια, ο Δρ Bridle κοίταξε απευθείας στην κάμερα και εξέδωσε μια άμεση δήλωση στους εμπλεκόμενους γιατρούς.


«Υπάρχει δικαστική απόφαση. Ως κάποιος που υπηρέτησε ως ειδικός μάρτυρας, ορκίζομαι να μην δημοσιοποιήσω τα ονόματα των γιατρών. Εντάξει. Και θα το τιμήσω αυτό. Υπηρέτησα το δικαστήριο. Παίρνω στα σοβαρά την υπηρεσία μου στο δικαστήριο. Απάντησα σε κάθε ερώτηση που μου έκαναν και είπα την αλήθεια σε όλους. 

ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. 
ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!» αναφώνησε ο Δρ Bridle. 

«ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ».

Η Sheila Annette Lewis θυμάται τα τέσσερα παιδιά της, τα δύο εγγόνια της και μια κοινότητα που την αγάπησε. Αν θέλετε να εκφράσετε τα συλλυπητήριά σας, οι δωρεές είναι ακόμα ανοιχτές στη σελίδα GiveSendGo της Sheila.







ΠΗΓΗ: https://vigilantfox.substack.com/p/unvaccinated-patient-denied-transplant?publication_id=975571&post_id=138085803&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μόνο το 2% των Αμερικανών έχουν λάβει νέο εμβόλιο COVID: CDC

Το CDC παρείχε ενημέρωση σχετικά με το νέο εμβόλιο που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα.

https://www.theepochtimes.com/health/only-2-percent-of-americans-have-received-new-covid-vaccine-cdc-5509157?utm_source=morningbriefnoe-health&src_src=morningbriefnoe-health&utm_campaign=mb-2023-10-17&src_cmp=mb-2023-10-17&utm_medium=email&cta_utm_source=morningbriefnoecta-health&est=pSGiwFLS2XfvsAOPDHZSuG5iBAtHgT34drxKagJxp%2BNpHXOD7S18pR%2BroVM%3D





Πώς το εμβόλιο COVID θα μπορούσε να βλάψει το έντερό σας, οδηγώντας σε ομίχλη εγκεφάλου και αυτοάνοση ασθένεια

Ενώ τα προβλήματα του εντέρου συχνά απορρίπτονται ως προκαλούμενα από κακή διατροφή και συνήθειες τρόπου ζωής, μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι βλάβης από λοιμώξεις και εμβολιασμό.

https://www.theepochtimes.com/health/how-the-covid-vaccine-harms-your-gut-leading-to-dysbiosis-brain-fog-and-autoimmune-disease-5510620?utm_source=morningbriefnoe-health&src_src=morningbriefnoe-health&utm_campaign=mb-2023-10-18&src_cmp=mb-2023-10-18&utm_medium=email&cta_utm_source=morningbriefnoecta-health&est=2wNbbE13SE07j2yFrdH3KUEgm27gmjrfwZTZB9sv60lEWHVixQubUMSwbhY%3D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!