Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Μελέτη δείχνει πως καταστρέφονται τα καρδιακά κύτταρα σε εμβολιασμένους αρουραίους και ανθρώπους.



Πειράματα σε αρουραίους που θα έπρεπε να είχαν διεξαχθή πριν από τον εμβολιασμό ανθρώπων.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στο igor-chudov.com και αναδημοσιεύθηκε με άδεια.

Δημοσίευση επισκεπτών από τον Igor Chudov

Σε μια νέα εργαστηριακή ερευνητική επιστολή, επιστήμονες από το Ινστιτούτο Φυσιολογίας Giessen (Γερμανία) και το Εθνικό Εργαστήριο Καρδιάς του Πανεπιστημίου Semmelweis (Ουγγαρία) κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν ορισμένους μηχανισμούς για το πώς τα εμβόλια Covid βλάπτουν τις καρδιές.

Η μελέτη paywalled peer-reviewed είναι εδώ (https://bpspubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/bph.16262):

... Αυτή η μελέτη διερεύνησε την επίδραση των mRNA-1273 και BNT162b2 στη λειτουργία, τη δομή και τη βιωσιμότητα απομονωμένων καρδιομυοκυττάρων ενήλικων αρουραίων για περίοδο 72 ωρών.

Βασικά αποτελέσματα
Τις πρώτες 24 ώρες μετά την εφαρμογή, τόσο το mRNA-1273 όσο και το BNT162b2 δεν προκάλεσαν ούτε λειτουργικές διαταραχές ούτε μορφολογικές ανωμαλίες. Μετά από 48 ώρες, η έκφραση της κωδικοποιημένης πρωτεΐνης ακίδας ανιχνεύθηκε σε κοιλιακά καρδιομυοκύτταρα και για τα δύο mRNA. Σε αυτό το χρονικό σημείο, το mRNA-1273 προκάλεσε αρρυθμικές καθώς και εντελώς ακανόνιστες συσπάσεις που σχετίζονται με ακανόνιστες καθώς και εντοπισμένες παροδικές ενώσεις ασβεστίου, οι οποίες παρέχουν ενδείξεις σημαντικής δυσλειτουργίας του καρδιακού υποδοχέα ρυανοδίνης (RyR2).

Αντίθετα, η BNT162b2 αύξησε τη συστολή των καρδιομυοκυττάρων μέσω σημαντικά αυξημένης δραστηριότητας της πρωτεϊνικής κινάσης Α (PKA) σε κυτταρικό επίπεδο. 

Συμπεράσματα και επιπτώσεις 
Εδώ δείξαμε για πρώτη φορά, ότι σε απομονωμένα καρδιομυοκύτταρα, τόσο το mRNA-1273 όσο και το BNT162b2 προκαλούν συγκεκριμένες δυσλειτουργίες που συσχετίζονται παθοφυσιολογικά με καρδιομυοπάθεια. Τόσο η δυσλειτουργία του RyR2 όσο και η παρατεταμένη ενεργοποίηση του PKA μπορεί να αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο οξέων καρδιακών επεισοδίων.

Τι προσθέτει αυτή η μελέτη
Γνωρίζουμε ήδη, με βάση τους δείκτες καρδιακής βλάβης στους ανθρώπους, ότι τα εμβόλια COVID προκαλούν καρδιακή βλάβη, μερικές φορές κρυμμένη, που δεν είναι καθόλου σπάνια (https://bpspubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/bph.16262):

Αυτό που δεν είναι τόσο σαφές είναι: τι ακριβώς συμβαίνει στην καρδιά που εγείρει βιοδείκτες βλάβης;

Δεδομένου ότι οι επιστήμονες δεν μπορούν να αφαιρέσουν και να κόψουν τις καρδιές των ζωντανών ανθρώπων, ο μηχανισμός αυτής της βλάβης παραμένει μυστηριώδης. Δεν βοηθά το γεγονός ότι ο FDA, η Pfizer και η Moderna αρνούνται να δημοσιεύσουν δεδομένα από μελέτες παρακολούθησης μυοκαρδίτιδας (https://twitter.com/birb_k/status/1699060876379316732).

Η γερμανοουγγρική μελέτη που εξετάζουμε συμβάλλει σε μια λεπτομερή, in vitro εργαστηριακή ανάλυση του τι ακριβώς συμβαίνει στα καρδιακά μυϊκά κύτταρα (καρδιομυοκύτταρα) υπό συνθήκες τυπικές για έναν λήπτη εμβολίων COVID.

Οι συγγραφείς, Schreckerberg et al. (https://bpspubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/bph.16262), μας παραπέμπουν πρώτα σε μια μελέτη βιοκατανομής που μέτρησε τη συγκέντρωση εμβολίων COVID στις καρδιές εργαστηριακών αρουραίων Wistar μετά τον εμβολιασμό. Οι επιστήμονες εφάρμοσαν τις ίδιες συγκεντρώσεις στα καρδιακά κύτταρα νεαρών αρσενικών αρουραίων, καθώς και στα ανθρώπινα καρδιακά κύτταρα:

Σε αυτή τη μελέτη, η ποσότητα mRNA που χρησιμοποιήθηκε υπολογίστηκε από τη συγκέντρωση λιπιδίων που ανιχνεύθηκε στην καρδιά αρουραίου 2 ώρες μετά την ένεση 50μg [3H] επισημασμένου με LNP mRNA
Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν κυτταροκαλλιέργειες για να πραγματοποιήσουν ένα πείραμα ανεπηρέαστο από τις πολλές επιπλοκές της δοκιμής των καρδιών των ζωντανών οργανισμών. Είχαν κατάλληλες ομάδες ελέγχου - τρυβλία Petri με καρδιακά κύτταρα που δεν έλαβαν την ένεση mRNA.

Τα καρδιακά κύτταρα, που ονομάζονται καρδιομυοκύτταρα (https://en.wikipedia.org/wiki/Cardiac_muscle), υπέστησαν επιβλαβείς αλλαγές μετά από in vitro «εμβολιασμό». Σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου, τα εμβολιασμένα καρδιακά κύτταρα δυσλειτουργούσαν με διάφορους τρόπους:



Οι συγγραφείς εξηγούν πώς και τα δύο εμβόλια βλάπτουν τα κύτταρα του καρδιακού μυός:


Η ανοσολογική αντίδραση αποκλείστηκε από το σχεδιασμό!
Μεγάλο μέρος της συζήτησης για τη «μυοκαρδίτιδα» περιλαμβάνει υποθέσεις ότι η καρδιά έχει υποστεί βλάβη από την ανοσολογική απόρριψη των καρδιακών κυττάρων από το σώμα μας.

Η μελέτη Schreckerberg που συζητάμε σκόπιμα απέκλεισε τέτοιες ανοσολογικές αντιδράσεις επειδή χρησιμοποίησε κυτταροκαλλιέργειες χωρίς κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Και όμως, ανίχνευσαν επιβλαβείς επιδράσεις στα καρδιακά κύτταρα (καρδιομυοκύτταρα). Υπάρχουν περισσότερες αιτίες καρδιακής βλάβης από ό, τι θα μπορούσαν να εξηγήσουν οι ανοσολογικές αντιδράσεις, δείχνουν οι συγγραφείς αποκλείοντας οποιονδήποτε παράγοντα που σχετίζεται με το ανοσοποιητικό.

Πρέπει να εκτιμήσουμε την πρόθεση των συντακτών να επικεντρωθούν σε μια συγκεκριμένη πτυχή του εμβολιασμού.

Οι συγγραφείς βγάζουν ένα ισχυρό αντιεμβολιαστικό συμπέρασμα!

Οι καιροί αλλάζουν! Εδώ είναι το πιο εκπληκτικό μέρος, που σπάνια παρατηρείται σε μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους και δημοσιεύονται σε επίσημα περιοδικά. Οι συγγραφείς δεν μασούν τα λόγια τους και λένε ότι πρέπει να επαναξιολογήσουμε τη χορήγηση εμβολίων mRNA στους ανθρώπους λόγω των καρδιοτοξικών επιδράσεών τους!


Όπως είπα πολλές φορές, αυτό το ιστολόγιο Substack δεν είναι αντι-επιστήμη. Αυτή είναι μια δημοσίευση υπέρ της καλής επιστήμης, πάντα πρόθυμη να τονίσει την ειλικρινή έρευνα, η οποία συχνά θέτει σε κίνδυνο τη σταδιοδρομία των συγγραφέων επειδή λένε την αλήθεια.

Εκτιμώ την μελέτη των γερμανών και ούγγρων επιστημόνων, αν και εύχομαι αυτή η έρευνα να είχε γίνει πριν δηλητηριασθούν δισεκατομμύρια άνθρωποι. Δυστυχώς, λίγα θα αλλάξουν τώρα - αλλά η αλήθεια επιτέλους βγαίνει.

Πιστεύετε ότι η «επιστήμη» θα επικεντρωθεί ποτέ στο να βοηθήσει τους τραυματίες από τα εμβόλια ή θα συνεχίσει να τους αγνοεί;

Αρχικά δημοσιευμένο άρθρο (https://www.igor-chudov.com/p/vaccinated-rat-and-human-heart-cell)




ΠΗΓΗ: https://vigilantnews.com/post/vaccinated-rat-and-human-heart-cell-study-shows-how-hearts-get-damaged-2?omnisendContactID=64f0f8cb693d3a5b6ad22a22&utm_campaign=campaign%3A+Vigilant+Fox+Daily+Digest+%5B10%2F18%2F23%5D+%286530193700ece8eb2a933eca%29&utm_medium=email&utm_source=omnisend


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!