Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

ΒΟΜΒΑ!!! Η Health Canada παραδέχεται ότι η P f i z e r ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ το ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19!! Άρα γε, η Health Canada θεωρείται τώρα ότι μεταφέρει «παραπληροφόρηση»;

Δρ. Byram Bridle
https://news.uoguelph.ca/2021/03/immunologist-pens-commentary-on-kids-health-in-covid-19/


Αυτή η είδηση πρέπει να διαδοθεί παντού. Για λόγους δικαιοσύνης και για λόγους πλήρους αποκάλυψης, κάθε άτομο που έλαβε τουλάχιστον ένα εμβόλιο Pfizer COVID-19 αξίζει να γνωρίζει αυτήν την αλήθεια.


Έχουν περάσει δύο χρόνια, δύο μήνες και είκοσι έξι ημέρες (818 συνολικά ημέρες) από τότε που η διοίκηση του εργοδότη μου, του Πανεπιστημίου του Guelph, μου απαγόρευσε την πρόσβαση στο γραφείο και το εργαστήριό μου.

- B. Bridle -

https://www.constitutionalrightscentre.ca/dr-byram-bridle-sues/

Έχω εκπλαγεί. Η ρυθμιστική αρχή υγείας του Καναδά (Health Canada) έκανε μια εκπληκτική παραδοχή σχετικά με τα εμβόλια COVID-19 της Pfizer. Φαίνεται να αντιλαμβάνονται ξανά την πραγματικότητα.Τουλάχιστον για ένα θέμα που είναι ένα μεγάλο "OXI" στη ρύθμιση των νέων ιατρικών προϊόντων.

Πρώτον, μερικές βασικές πληροφορίες...

Τα εμβόλια COVID-19 της Pfizer αποτελούνται από τρία μέρη:

Ένα μικροσκοπικό γενετικό σχέδιο για την πρωτεΐνη ακίδα από τον SARS-CoV-2, η οποία μπορεί να προκαλέσει COVID-19 σε μερικούς ανθρώπους. Αυτό το σχέδιο ονομάζεται τροποποιημένο RNA.

Νανοσωματίδια λιπιδίων, τα οποία είναι μικροσκοπικές φυσαλίδες λίπους που μεταφέρουν το modRNA σε όλο το σώμα.

Ένα διάλυμα φορέα που επιτρέπει την ένεση των δύο πρώτων προϊόντων στο σώμα.

Το RNA προέρχεται από το DNA. Έτσι, για να κατασκευάσει η Pfizer το modRNA της, χρησιμοποίησαν μια μορφή DNA που προέρχεται από βακτήρια. Ονομάζεται βακτηριακό πλασμιδικό DNA. Αυτό χρησιμοποιείται για τη δημιουργία πολλών αντιγράφων του modRNA που στη συνέχεια συσκευάζονται στα λιπιδικά νανοσωματίδια.

Το βακτηριακό πλασμιδικό DNA στη συνέχεια υποτίθεται ότι αφαιρείται από το υλικό που εγχέεται στους ανθρώπους. Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι αυτό δεν έγινε σωστά. Φαίνεται ότι οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι παρτίδες των εμβολίων COVID-19 της Pfizer ήταν μολυσμένες με υπερβολικές ποσότητες κατακερματισμένου βακτηριακού DNA. Μερικά από τα προβλήματα είναι ότι αυτό το DNA...

- μπορεί να είναι πολύ μακράς διαρκείας

- μπορεί να είναι πηγή πρωτεϊνών που κωδικοποιούνται στο DNA

- έχει τη δυνατότητα να ενσωματωθεί στα χρωμοσώματα ενός ατόμου

- μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή στο σώμα

- δεν αποκαλύφθηκε σε κανέναν που έλαβε τα εμβόλια

Συγχαρητήρια στον Kevin McKernan από τις ΗΠΑ, ο οποίος είναι ένας μεγάλος επιστήμονας και ο άνθρωπος που ανακάλυψε αυτό το θέμα.

Τώρα, εδώ είναι ένα από τα μεγαλύτερα σοκ σχετικά με αυτό το μολυσματικό βακτηριακό DNA:

Το βακτηριακό DNA περιέχει μια γενετική αλληλουχία που ονομάζεται «ενισχυτής SV40» («SV40» επειδή προέρχεται από τον «ιό Simian 40»). Ο ιός από τον οποίο προέρχεται αυτή η γενετική αλληλουχία έχει εμπλακεί στην πρόκληση καρκίνων στους ανθρώπους. Ήταν περίεργο το γεγονός ότι αυτό τοποθετήθηκε στο βακτηριακό DNA επειδή η προβλεπόμενη λειτουργία του αντιγράφεται από μια άλλη μη αμφιλεγόμενη αλληλουχία. Εδώ είναι που τα πράγματα γίνονται πραγματικά άσχημα. Η Pfizer ήταν υποχρεωμένη να αποκαλύψει στις ρυθμιστικές αρχές υγείας όλες τις βιοδραστικές αλληλουχίες στο βακτηριακό πλασμιδικό DNA που χρησιμοποίησαν για την κατασκευή των εμβολίων τους. Η Pfizer ΔΕΝ αποκάλυψε την παρουσία της γενετικής αλληλουχίας από το SV40 !!

Εδώ είναι μια άλλη βόμβα. Ένας φίλος και μέλος της ερευνητικής μου ομάδας, ο απίστευτος Καναδός ιολόγος Δρ David Speicher, μόλις κυκλοφόρησε ένα άρθρο προδημοσίευσης σήμερα. Το έγραψε με τον σπουδαίο Kevin McKernan, την τρομερή Jessica Rose, την εκπληκτική Maria Gutschi και τον υπέροχο David Wiseman. Μπορώ να βεβαιώσω την ακεραιότητα και την πνευματική λαμπρότητα καθενός από αυτά τα άτομα.

Θα ήθελα να σας παραπέμψω σε ένα άρθρο του Substack άρθρο στο οποίο ο Δρ Speicher παρείχε κάποιες προσωπικές πληροφορίες (https://drdavidjspeicher.substack.com/p/dna-fragments-detected-in-monovalent). Μπορείτε να βρείτε το άρθρο προδημοσίευσης εδώ (https://osf.io/mjc97/).

Τα αποτελέσματα της έρευνας του Δρ Speicher είναι βαθιά. Δημιούργησε το μεγαλύτερο σύνολο δεδομένων μέχρι σήμερα σχετικά με αυτό το θέμα, χρησιμοποιώντας φιαλίδια από πολλαπλές καναδικές παρτίδες τόσο των εμβολίων Pfizer όσο και Moderna.

Κάθε ένα ήταν μολυσμένο με βακτηριακό DNA. 

Επιβεβαίωσε επίσης την παρουσία της αλληλουχίας ενισχυτή SV40 στο μολυσματικό DNA στα καναδικά φιαλίδια της Pfizer. Και αυτό είναι καυτό από τον Τύπο: είναι ο πρώτος που δοκιμάζει μια παρτίδα του νεώτερου αναμνηστικού εμβολίου COVID-19 της Moderna. Ήταν επίσης μολυσμένο, αν και το βακτηριακό DNA της Moderna δεν περιέχει τη γενετική αλληλουχία από το SV40.

Ο Speicher, ο McKernan και άλλοι που μοιράζονται αυτά τα επιστημονικά ευρήματα έχουν βρεθεί στο επίκεντρο επιθέσεων από πολλούς λεγόμενους «ειδικούς στην παραπληροφόρηση».

Κανένας από τους οποίους δεν μπόρεσε να αντικρούσει τα ευρήματά τους. 

Οι συνάδελφοι στο δικό μου ακαδημαϊκό ίδρυμα άρχισαν ακόμη και να επιτίθενται στον Δρ Speicher στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τουλάχιστον εν μέρει ως έναν τρόπο να με χτυπήσουν. 

Η επίθεση καθηγητών και άλλων σε ένα μέλος της ερευνητικής ομάδας κάποιου είναι βαθιά ακατάλληλη. Τα περισσότερα ακαδημαϊκά ιδρύματα θα θεωρούσαν αυτή τη συμπεριφορά, τουλάχιστον, ως μορφή ακαδημαϊκού παραπτώματος.

Η πρόθεσή μου με αυτό το άρθρο δεν είναι να συζητήσω τις πιθανές βλάβες των ρύπων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ζήτημα της ασφάλειας πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και ότι πρέπει να ενθαρρυνθεί και να χρηματοδοτηθεί ισχυρή έρευνα. Εξάλλου, οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο έχουν πιθανώς εγχύσει υπερβολικές ποσότητες μολυσματικού βακτηριακού DNA στο σώμα τους και υπάρχουν πολλοί πιθανοί μηχανισμοί με τους οποίους αυτό το DNA θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι το εξής:

Οι Epoch Times μόλις δημοσίευσαν ένα πολύ σημαντικό άρθρο σχετικά με αυτό το θέμα (https://www.theepochtimes.com/world/exclusive-health-canada-confirms-undisclosed-presence-of-dna-sequence-in-pfizer-shot-5513277). Σημειώστε τον εκπληκτικό τίτλο...

Η Health Canada επιβεβαιώνει την άγνωστη παρουσία αλληλουχίας DNA στο εμβόλιο της Pfizer

Το άρθρο παραθέτει απευθείας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε η Health Canada στην Epoch Times. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκαν τα εξής...

"Η Health Canada αναμένει από τους χορηγούς να εντοπίσουν τυχόν βιολογικά λειτουργικές αλληλουχίες DNA μέσα σε ένα πλασμίδιο (όπως ένας ενισχυτής SV40) κατά τη στιγμή της υποβολής"

Ο «χορηγός» στην περίπτωση αυτή είναι η Pfizer.

Η Health Canada συνeχίζει λέγοντας...

«Αν και η πλήρης αλληλουχία DNA του πλασμιδίου της Pfizer δόθηκε κατά τη στιγμή της αρχικής κατάθεσης, ο χορηγός δεν προσδιόρισε συγκεκριμένα την αλληλουχία SV40».

Και αυτό μόνο επειδή ο Kevin McKernan και άλλοι αποκάλυψαν την απροσδόκητη παρουσία της ακολουθίας SV40...

«Ήταν δυνατό για την Health Canada να επιβεβαιώσει την παρουσία του ενισχυτή με βάση την αλληλουχία πλασμιδικού DNA που υπέβαλε η Pfizer έναντι της δημοσιευμένης αλληλουχίας ενισχυτή SV40."

Αυτή είναι μια παραδοχή επικών διαστάσεων, που προέρχεται από την Health Canada. 

Κάποιος πρέπει να αναρωτηθεί γιατί η Pfizer δεν αποκαλύπτει την παρουσία μιας βιολογικά λειτουργικής αλληλουχίας DNA σε μια ρυθμιστική αρχή υγείας, όταν είναι σαφώς δική της ευθύνη να το πράξει. Υποψιάζομαι ότι η Health Canada δεν είναι ευχαριστημένη που οι κανόνες τους δεν τηρήθηκαν και ότι αυτό ανακαλύφθηκε μόνο από αντικειμενικούς τρίτους επιστήμονες ακεραιότητας που εργάστηκαν επιμελώς παρά την αδιάκοπη παρενόχληση, δυσφήμιση και απειλές.

Συγκεκριμένα, η Pfizer έχει λάβει νομική αποζημίωση για τα εμβόλια της, κάτι που από μόνο του θα πρέπει να αποτελεί σημαντική ανησυχία. 

Ωστόσο, μια σημαντική δικαστική απόφαση ελήφθη πρόσφατα στο Μίσσιγκαν των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε ότι η νομική αποζημίωση μιας φαρμακευτικής εταιρείας ήταν άκυρη για μια μολυσμένη έκδοση του ιατρικού προϊόντος. Το προϊόν, αλλά όχι οποιεσδήποτε μολυσματικές ουσίες υπόκεινται στη νομική αποζημίωση. Και η αποτυχία αποκάλυψης ενός βιοδραστικού συστατικού φαίνεται να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Μπορείτε να διαβάσετε ένα άρθρο σχετικά με το νομικό ζήτημα εδώ (https://wwmt.com/news/local/michigan-judge-denies-drug-manufacturers-immunity-in-case-of-contaminated-covid-19-medication).

Συνεπώς, θα συνεπαγόταν ότι η νομική αποζημίωση της Pfizer θα πρέπει να είναι άκυρη για εμβόλια που μολύνθηκαν με βακτηριακό DNA που περιελάμβανε μια βιοδραστική αλληλουχία που δεν αποκαλύφθηκε στους ρυθμιστικούς οργανισμούς.

Αναρωτιέμαι τι θα σκεφτούν οι άνθρωποι γνωρίζοντας ότι η Health Canada άκουσε τους «επιστήμονες που διαδίδουν παραπληροφόρηση», έκαναν τη δική τους εργασία και στη συνέχεια επιβεβαίωσαν ότι εξαπατήθηκαν από την Pfizer.

Εάν η Health Canada εξαπατήθηκε, τότε όλοι όσοι έλαβαν εμβόλιο Pfizer εξαπατήθηκαν.

Αυτό το αποκαλώ απόδειξη αρχής. Ποιές άλλες σημαντικές πληροφορίες θα μπορούσε να έχει αποκρύψει η Pfizer από τους ρυθμιστικούς οργανισμούς; Όταν κάποιος συλλαμβάνεται να είναι δόλιος, το βάρος δεν πέφτει σε αυτόν που εξαπατήθηκε να βρει έναν τρόπο να εμπιστευτεί ξανά τον απατεώνα. Αντίθετα, το βάρος πέφτει στον απατεώνα να κερδίσει πίσω την εμπιστοσύνη μέσω ενός αργού, μεθοδικού και επαναλαμβανόμενου κύκλου.

Αυτή η είδηση έγινε γνωστή από τους Epoch Times πριν από αρκετές ώρες. Αυτή η είδηση θα έπρεπε να κάνει τον γύρο του κόσμου. Μόλις έκανα μια αναζήτηση και δεν μπόρεσα να βρω τίποτα σχετικά με αυτό από την Canadian Broadcasting Corporation.

Αυτό το ζήτημα μπορεί να χρησιμεύσει ως λυδία λίθος σε δύο τομείς...

Εάν η Health Canada δεν σταματήσει αμέσως τη χρήση των εμβολίων COVID-19 της Pfizer και δεν επιδιώξει πειθαρχικά μέτρα, τότε δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη του κοινού. Θα ήταν κατάφωρη άγνοια της ιερής αρχής της προφύλαξης.

Οποιαδήποτε κρατικά χρηματοδοτούμενα πρακτορεία ειδήσεων που δεν μεταδίδουν αυτές τις πληροφορίες-βόμβα θα αποδείξουν ότι δεν έχουν καΜμία ανησυχία για την έννοια της πλήρως ενημερωμένης συναίνεσης, ειδικά καθώς συνεχίζουν να ενστερνίζονται τη λήψη των πυροβολισμών.

Για άτομα που έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer, κάντε ειλικρινή σχόλια στα σχόλια...

Συναινέσατε στη λήψη εμβολίων μολυσμένων με βακτηριακό DNA που περιλαμβάνει μια βιοδραστική γενετική αλληλουχία για την οποία η Health Canada επιβεβαίωσε την παρουσία της και ότι δεν ενημερώθηκαν γι' αυτό, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες τους;

Πώς σας κάνει να αισθάνεστε ότι η Pfizer εξαπάτησε την Health Canada;

Πόσο σίγουροι είστε για το «ασφαλές και αποτελεσματικό» μάντρα αφού μάθατε αυτές τις ανακοινώσεις από την Health Canada;

Έχω συχνά κατηγορηθεί για διάδοση "παραπληροφόρησης", παρ' όλο που τα σήματα έγκαιρης προειδοποίησης, τα οποία βασίζονταν πάντα σε επιστημονικά δεδομένα, αποδείχθηκαν σωστά ξανά και ξανά. Αλλά, δεν χρειάζεται να με ακούσετε σε αυτό. Ίσως ακούγοντας σκανδαλώδεις παραδοχές απευθείας από την Health Canada θα βοηθήσει να ξυπνήσει μερικούς περισσότερους ανθρώπους στην πραγματικότητα.

Αυτή η είδηση πρέπει να διαδοθεί παντού. Για λόγους δικαιοσύνης και για λόγους πλήρους αποκάλυψης, κάθε άτομο που έλαβε τουλάχιστον ένα εμβόλιο Pfizer COVID-19 αξίζει να γνωρίζει αυτήν την αλήθεια.

"Η Αλήθεια είναι όπως το λιοντάρι. Δεν χρειάζεται να το υπερασπίσεις. Απλά άσ' την ελεύθερη. Θα υπερασπιστεί τον εαυτό της μόνη της." Άγιος Αυγουστίνος


ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ" ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ EPOCH TIMES

ΠΗΓΗ: https://viralimmunologist.substack.com/p/explosive-story-health-canada-admits?publication_id=592214&post_id=138122630&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!