Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Η γενοκτονία των εμβολίων και η ενορχηστρωμένη (;) επίθεση στο Ισραήλ. - Η ισραηλινή κυβέρνηση «βρήκε» (!!!!) τις χαμένες συμφωνίες της Pfizer!

Πηγή εικόνας: https://rtmag.co.il/english/we-can%E2%80%99t-locate-a-signed-agreement-with-pfizer-did-the-netanyahu-government-and-the-israeli-moh-mislead-the-israeli-public-and-the-world-new-documents-reveal-%E2%80%93-the-deal-between-israel-and-pfizer-was-signed-before-their-covid-19-vaccine-even-received-emergency-use-authorization-from-the-fda

Τέσσερεις συμφωνίες μεταξύ του Ισραήλ και της Pfizer έχουν κυκλοφορήσει μέσω αγωγής FOI, ακόμα σε βαριά επεξεργασμένη μορφή. Αποδεικνύουν ότι η ισραηλινή κυβέρνηση διεξήγαγε αναγκαστικά πειράματα σε ανθρώπους.
Ισραηλινό άρθρο ειδήσεων με λεπτομερή ανάλυση και ιστορία αυτών των FOI: Τα νέα έγγραφα αποκαλύπτουν: 4 συμφωνίες και μερική αποκάλυψη των αναδιατυπώσεων - περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις (https://rtmag.co.il/english/we-can%E2%80%99t-locate-a-signed-agreement-with-pfizer-did-the-netanyahu-government-and-the-israeli-moh-mislead-the-israeli-public-and-the-world-new-documents-reveal-%E2%80%93-the-deal-between-israel-and-pfizer-was-signed-before-their-covid-19-vaccine-even-received-emergency-use-authorization-from-the-fda)

Τέσσερεις συμφωνίες που κυκλοφόρησαν από την FOI εδώ (https://drive.google.com/file/d/1enberksK0ugFgE5Qv8cLV2hrJxfSZw-g/view).


Συμπληρωματικές συμφωνίες εδώ (https://drive.google.com/file/d/17qLHIeZmw9dcpweRDcOH4Lc84co8tRB_/view).

Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερεις βασικές συμφωνίες / έγγραφα που υπέγραψε το ισραηλινό Υπουργείο Υγείας (IMOH) με την Pfizer και η απελευθέρωση αυτών των εγγράφων μετά από νομικές διαμάχες που διήρκεσαν μήνες αποκαλύπτει ότι και οι τέσσερεις υπογράφηκαν ακόμη και πριν το εμβόλιο λάβει την EUA από τον FDA. 

Η κυβέρνηση προσπάθησε να αποκρύψει τις πραγματικές ημερομηνίες της υπογραφής και προφανώς δημιούργησε μια ψευδή παράσταση ότι υπογράφηκε αργότερα για να πει ψέμματα στους ανθρώπους ότι το προϊόν ήταν «εγκεκριμένο» από τον FDA και τον EMA. Οι τέσσερεις συμφωνίες που κυκλοφόρησαν περιλαμβάνουν:

Η συμφωνία ανταλλαγής δεδομένων με την Pfizer - ένα αντίγραφο δημοσιεύθηκε από τον IMOH στις 17 Ιανουαρίου 2021, ως «Συμφωνία Ισραήλ-Pfizer» (https://govextra.gov.il/media/30806/11221-moh-pfizer-collaboration-agreement-redacted.pdf) ή «Συμφωνία συνεργασίας επιδημιολογικών στοιχείων πραγματικού κόσμου». Αυτή είναι η συμφωνία που καθορίζει τους όρους ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ του κράτους του Ισραήλ και της Pfizer σε μια μελέτη «πραγματικού κόσμου» που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ - σε ισραηλινούς πολίτες. Ο δεδηλωμένος σκοπός αυτής της συμφωνίας ήταν να συλλέξει και να αναλύσει τα επιδημιολογικά δεδομένα που προέκυψαν από τον εμβολιασμό του ισραηλινού πληθυσμού και να καθορίσει εάν θα επιτευχθεί ανοσία αγέλης ως αποτέλεσμα του εμβολίου.

Ως αποτέλεσμα της αγωγής FOI, ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο αυτής της συμφωνίας βρέθηκε από την ισραηλινή κυβέρνηση (https://tolaatmish.s3.eu-central-1.amazonaws.com/ugc/15789-09-22/2749.pdf)

Προηγουμένως, η κυβέρνηση δήλωσε ότι το «έχασε» ή δεν μπορούσε να το εντοπίσει, αλλά τώρα το βρήκε. Το σημαντικότερο εύρημα από αυτά τα δύο έγγραφα είναι η πραγματική ημερομηνία υπογραφής αυτής της συμφωνίας. Στην τελευταία έκδοση που κυκλοφόρησε, (βλ. σύνδεσμο σε αυτήν την παράγραφο, σελ. 4 του pdf) ο IMOH παραδέχεται ότι αυτή η συμφωνία υπογράφηκε την 1η Δεκεμβρίου 2020 - περίπου πέντε εβδομάδες νωρίτερα από ό, τι είχε ζητηθεί πριν (δηλαδή 6 Ιανουαρίου 2021).

Αυτό αποδεικνύει ότι ο IMOH απέκρυψε ενεργά την πραγματική ημερομηνία υπογραφής της συμφωνίας και είπε ψέμματα γι' αυτό, ενώ ισχυρίστηκε μεταγενέστερη ημερομηνία. 
Αυτή η εξαπάτηση είναι σημαντική, δεδομένου ότι η ισραηλινή κυβέρνηση βασίζεται εξ ολοκλήρου στον FDA και τον EMA για εγκρίσεις ιατρικών προϊόντων στη χώρα και έχει ελάχιστη έως καθόλου ικανότητα να επαληθεύσει επίσημα την πληρότητα και την αυστηρότητα των δεδομένων που χρησιμοποιούνται στη λήψη αποφάσεων από αυτές τις πρώην ισραηλινές κυβερνητικές υπηρεσίες. Έτσι, το ισραηλινό κοινό παραπλανήθηκε εντελώς από την ισραηλινή κυβέρνηση. 

Η EUA χορηγήθηκε στην Pfizer από τον FDA μόλις στις 11 Δεκεμβρίου 2020. 

Μία EUA από τον FDA σημαίνει απλά "δεν έχουμε πραγματικές αποδείξεις ότι αυτό λειτουργεί ή είναι ασφαλές, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εάν είστε απελπισμένοι" - ένα προϊόν EUA είναι χωρίς άδεια και μη εγκεκριμένο για ο,τιδήποτε. 

Έτσι, η «Συμφωνία Ανταλλαγής Πληροφοριών» με το Ισραήλ υπογράφηκε περίπου δέκα ημέρες πριν ακόμη ληφθεί άδεια έκτακτης ανάγκης από το FDA για αυτό το προϊόν και ο IMOH προσπάθησε να το κρύψει και είπε ψέμματα γι 'αυτό.

Η δημοσιευμένη έκδοση της συμφωνίας έχει πολλές αναδιατυπώσεις και ακόμη και οι αριθμοί σελίδων στο νέο αντίγραφο έχουν επίσης διαγραφεί. Τα μέρη σχετικά με την απαλλαγή από την ευθύνη / πιθανή δέσμευση κρατικών περιουσιακών στοιχείων στην Pfizer (ιδιοκτήτες DOD / κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ;) είναι 100% επεξεργασμένα. Υπάρχει ανησυχία ότι το αντίγραφο της συμφωνίας ενδέχεται να μην περιλαμβάνει όλες τις σελίδες της.

Η συμφωνία παραγωγής και προμήθειας με την Pfizer (γνωστή και ως «Συμφωνία Παρασκευής και Προμήθειας») – Αυτή η συμφωνία κυκλοφορεί για πρώτη φορά, ωστόσο, η ύπαρξή της είναι γνωστή από τότε που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το ανυπόγραφο αντίγραφο της «Συμφωνίας Ανταλλαγής Πληροφοριών» τον Ιανουάριο του 2021. Είναι πλέον σαφές ότι η ίδια η συναλλαγή αγοράς, υπογράφηκε την 1η Δεκεμβρίου 2020, ταυτόχρονα με τη «Συμφωνία Ανταλλαγής Πληροφοριών».

Συμφωνία εμπιστευτικότητας - φαίνεται ότι αυτή η συμφωνία υπογράφηκε από το Υπουργείο Υγείας και την Pfizer στις 12 Ιουλίου 2020. Στην πραγματικότητα, αυτή η συμφωνία υπογράφηκε τρεις μήνες πριν η Pfizer υποβάλει αίτηση και ακόμη και πριν η εταιρεία ξεκινήσει τη μελέτη φάσης 3 για το προϊόν της.

«Η σειρά συμφωνιών που υπογράφηκαν με την Pfizer περιλαμβάνει τουλάχιστον τέσσερεις συμφωνίες/έγγραφα: μια συμφωνία εμπιστευτικότητας που υπογράφηκε στις 12 Ιουλίου 2020, ένα έγγραφο αρχών που υπογράφηκε στις 13 Νοεμβρίου 2020, μια συμφωνία που υπογράφηκε την 1η Δεκεμβρίου 2020, και μια Δεκεμβρίου 2020 παραγωγής και διανομής που υπογράφηκε επίσης την 1η συμφωνία ανταλλαγής πληροφοριών. 

Όπως φαίνεται στο διάγραμμα χρονοδιαγράμματος που επισυνάπτεται παρακάτω, και οι τέσσερεις συμφωνίες υπογράφηκαν πριν το εμβόλιο λάβει την EUA και το έγγραφο Αρχών υπογράφηκε ακόμη και πριν η Pfizer υποβάλει το αίτημα έγκρισης. Επιπλέον, η συμφωνία εμπιστευτικότητας υπογράφηκε πριν η εταιρεία ξεκινήσει τη μελέτη Φάσης 3, λέει ο δικηγόρος Gur. «Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι πολύ δύσκολο να ληφθεί σοβαρά υπόψη ο ισχυρισμός ότι αυτό δεν είναι ένα πραγματικό ανθρώπινο πείραμα».

Το κύριο συμπέρασμα από τα παραπάνω είναι το εξής:

Το ισραηλινό υπουργείο Υγείας «ενέκρινε» την εισαγωγή ενέσεων mRNA της Pfizer πριν ακόμα την επιφανειακή έκδοση του EUA από τον FDA! Ταυτόχρονα, συμφώνησαν να δώσουν στην Pfizer τα ιατρικά δεδομένα σχετικά με τις επιπτώσεις αυτής της ουσίας «μαύρου κουτιού» στον ισραηλινό πληθυσμό. Στη συνέχεια, είπαν ψέμματα στους ανθρώπους που ισχυρίστηκαν ότι το προϊόν δοκιμάστηκε και εγκρίθηκε από το FDA και, επιπλέον, ανάγκασαν τις ενέσεις χωρίς ενημερωμένη συγκατάθεση χρησιμοποιώντας εξαιρετικά σκληρά και καταναγκαστικά μέτρα.

Αν τώρα αυτό δεν φωνάζει εκκωφαντικά "αναγκαστικά ιατρικά πειράματα χωρίς συγκατάθεση" τότε δεν ξέρω τι θα το έκανε.

Θα ήθελα να δηλώσω ότι είμαι πολύ αντίθετος στον αντισημιτισμό που προφανώς ασκείται από την ισραηλινή κυβέρνηση εναντίον του πληθυσμού του Ισραήλ. 

Δυσκολεύομαι να εντοπίσω ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των ενεργειών της ισραηλινής κυβέρνησης προς τον ισραηλινό λαό και του τι συνέβη υπό τη ναζιστική κυριαρχία στη Γερμανία το 1941-1945 (https://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_human_experimentation)

Βιβλιοθήκη της CIA Το Wiki της βιβλιοθήκης της CIA δεν είναι αξιόπιστη πηγή, αλλά μια βασική διαφορά ξεχωρίζει - υπήρχαν περίπου 15.000 θύματα ναζιστικών ιατρικών πειραμάτων στη Γερμανία, ίσως περισσότερα. Με την τρέχουσα θηριωδία με έγχυση mRNA στο Ισραήλ έχουμε εκατομμύρια θύματα που εξαναγκάστηκαν στο πείραμα μόλυνσης mRNA, συμπεριλαμβανομένων εγκύων γυναικών και παιδιών. Ο πληθυσμός του Ισραήλ είναι περίπου 9 εκατομμύρια και η εξαναγκαστική πρόσληψη ενέσεων covid ήταν υψηλή (περίπου 4 εκατομμύρια έλαβαν 3 βολές) (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8351306/):

Μέσα σε 2 μήνες περίπου το ήμισυ του συνολικού πληθυσμού είχε λάβει μια δόση εμβολίου. Από την 1η Ιουνίου 2021, το 81% του πληθυσμού ηλικίας ≥16 ετών είχε λάβει τη δεύτερη δόση εμβολίου. Η πρόσληψη εμβολίων ήταν υψηλή, υπερέβαινε το 75% μεταξύ των ατόμων ηλικίας 20 ετών και αυξανόταν με την ηλικία, ξεπερνώντας το 90% σε άτομα ηλικίας ≥60 ετών.

Ο αριθμός των θυμάτων ιατρικών πειραμάτων (θάνατοι, αναπηρίες και τραυματισμοί) είναι επίσης πολύ υψηλός. Η ομάδα τραυματιών εμβολίων στο Facebook στο Ισραήλ έχει 42.000 συμμετέχοντες, σύμφωνα με αυτό το άρθρο (https://jewishjournal.com/commentary/343040/). Εάν οι εκτιμώμενοι βραχυπρόθεσμοι αριθμοί θανάτων από παγκόσμια δεδομένα ισχύουν στο Ισραήλ (~1/800 - 1/1000 ενέσεις), μπορούμε να περιμένουμε τουλάχιστον 100.000 θανάτους από αυτές τις βολές (μια συντηρητική εκτίμηση).

Σε μια πιο τεχνική σημείωση, οι συμβάσεις Pfizer-Ισραήλ αναφέρονται στον «Κανόνα 29», δηλαδή οι ενέσεις covid αναμενόταν να εισαχθούν στο Ισραήλ βάσει αυτού του κανόνα. Επιβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση υπέγραφε εν γνώσει της ένα επικίνδυνο μαζικό πείραμα. Ο κανόνας αποτελεί «εξαίρεση» στην εμπορία εγκεκριμένων ιατρικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου αυτού που φαίνεται να υποδηλώνει χρήση χημικών και ραδιολογικών όπλων. Αυτό ισοδυναμεί με τις διατάξεις περί «αντιμέτρων» στο δίκαιο των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Εξαιρέσεις από τις διαδικασίες χορήγησης άδειας κυκλοφορίας φαρμάκων "Κανόνας 29" (πηγή που περιγράφει τους κανονισμούς των φαρμακευτικών προϊόντων στο Ισραήλ) (https://uk.practicallaw.thomsonreuters.com/w-016-6339?contextData=(sc.Default)&transitionType=Default&firstPage=true):
Σε ειδικές περιπτώσεις, ένα φάρμακο μπορεί να εξαιρεθεί από την καταχώριση στο Ισραήλ εάν εμπίπτει σε μία από τις εξαιρέσεις που απαριθμούνται στον κανονισμό 29 (α) των κανονισμών φαρμακοποιών (παρασκευάσματα), όπως εφαρμόζεται από τον γενικό διευθυντή του MOH. Αυτό περιλαμβάνει όπου:

- Το φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέρος ενός προγράμματος παρηγορητικής χρήσης.

- Το φάρμακο προορίζεται για τη θεραπεία σοβαρής ασθένειας ή παθολογικής κατάστασης και δεν υπάρχουν εναλλακτικά φάρμακα για τη θεραπεία της ίδιας ασθένειας ή παθολογικής κατάστασης που να έχουν καταχωριστεί και να κυκλοφορούν στην αγορά του Ισραήλ.

- Το φάρμακο προορίζεται για την ιατρική περίθαλψη των κατοίκων του Ισραήλ σε σχέση με μια επιδημία ή άλλη μεταδοτική ασθένεια.

- Το φάρμακο αφορά την προστασία από χημικές ή ραδιενεργές ουσίες.

Τέλος, η εκπαιδευμένη εικασία μου για το τι συνέβη στο Ισραήλ και παγκοσμίως όσον αφορά την εν γνώσει προώθηση δηλητηριωδών ενέσεων σε διάφορα κρατικά σύνορα: οι κορυφαίοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης / πληροφοριών πιθανότατα γνώριζαν ότι η άσκηση covid ήταν ένα παγκόσμιο σχέδιο ελέγχου του πληθυσμού / υποδούλωσης / ΝΤΠ.

Ωστόσο, αυτοί είναι μόνο μερικοί άνθρωποι / χώρα που είναι πλήρως ενημερωμένοι για τους πραγματικούς λόγους. Στην υπόλοιπη γραφειοκρατία πουλήθηκαν οι φαινομενικοί λόγοι, η ιστορία της CIA-Πενταγώνου π.χ. «κατασκευασμένος θανατηφόρος ιός/διαρροή εργαστηρίου από την Κίνα» και έτσι όλες οι απαντήσεις στρατιωτικού τύπου, τα αντίμετρα και η σχετική μυστικότητα + πανικός + αναγκαστικά μέτρα κλειδώματος που διαδόθηκαν από τον ΠΟΥ θεωρήθηκαν εντάξει σε όλα τα πολλά επίπεδα γραφειοκρατίας. 

Κάτω από αυτό είναι τα στρώματα που μας πούλησαν @α@α@ίες τύπου Χόλλυγουντ για πανδημίες από νυχτερίδες και πιθήκους και τους είπαν να είναι ήρωες της υγειονομικής περίθαλψης: «κάνουν τη δουλειά τους» και «είμαστε μαζί σε αυτό» και «προστατεύουν τη γιαγιά ή το πολύτιμο σοσιαλιστικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης». 

Οι αναγνώστες μου γνωρίζουν καλά μέχρι τώρα ότι μια θηριωδία μεγάλης κλίμακας διαπράττεται πολύ εύκολα από καλούς ανθρώπους, εφόσον τα καθήκοντα είναι αρκετά διαχωρισμένα και ελάχιστα αληθοφανείς αφηγήσεις παρέχονται για να παρέχουν τη δικαιολογία για τους ηθικά δ ε ι λ ο ύ ς να ακολουθήσουν.

Μπορεί να είμαι παρανοϊκή ή πολύ εξαντλημένη, αλλά δεν μπορώ να μην δω τις συνδέσεις με το πιο πρόσφατη γεγονός των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών να τους "ξεφεύγει" κατά κάποιο τρόπο την επίθεση της Χαμάς κατά μήκος αυτού που υποτίθεται ότι είναι μερικά από τα πιο ασφαλή και επιτηρούμενα σύνορα στον κόσμο.


Ναι! Σίγουρα..., απλά τους "ξέφυγε" η παραβίαση αυτού του υπερ-τείχους για 20+ ώρες. Ήταν σκόπιμο; Αυτό σημαίνει ότι όλα όσα συμβαίνουν τώρα ήταν προγραμματισμένα. 

Η ισραηλινή κυβέρνηση αρνήθηκε να εξηγήσει γιατί οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις, με 173.000 ενεργό προσωπικό, 193 μαχητικά αεροσκάφη, 38 επιθετικά ελικόπτερα και 1.760 άρματα μάχης σε ετοιμότητα και προειδοποίηση για επίθεση, χρειάστηκαν σχεδόν 3 ημέρες για να διασχίσουν τα 77 μίλια από την Ιερουσαλήμ στη Γάζα.

Ήταν, άρα γε, αυτή η ενορχηστρωμένη επίθεση που επιταχύνθηκε από την αλήθεια για την παγκόσμια θηριωδία του covid που βγαίνει στην επιφάνεια και οι άνθρωποι συνειδητοποιούν τι τους έχει γίνει και γιατί - συνειδητοποιούν δηλαδή τους απώτερους στόχους της ελίτ; 

Είναι, άρα γε, η παγκοσμιοποιημένη κλίκα πίσω από τις μαριονέτες της ισραηλινής κυβέρνησης (και όλων των άλλων μεγάλων κυβερνήσεων) δυσαρεστημένη με τους αριθμούς μείωσης του πληθυσμού που έχουν επιτευχθεί μέχρι στιγμής, π.χ. πολύ μακριά από τις προβλέψεις του Deagel (οι στόχοι μείωσης του πληθυσμού ήταν ΗΠΑ -70%, Ισραήλ -63%) και που τώρα πρέπει να πιέσει για την επόμενη φάση καταστροφής - τον κινητικό παγκόσμιο πόλεμο;

Deagel Forecast: Θα πρέπει να μας χτυπήσουν με πυρηνικά, ναι;

https://sagehana.substack.com/p/deagel-forecast-gonna-have-to-nuke?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web







ΠΗΓΗ: https://sashalatypova.substack.com/p/israel-pfizer-agreements-reveal-israeli?publication_id=870364&post_id=137952906&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email

Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!