Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Επιχείρηση Mockingbird: Ναι, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.


Ο Anderson Cooper είναι η πεμπτουσία της ελιτίστικης προπαγάνδας που παρουσιάζεται ως δημοσιογράφος, γι' αυτό δεν είχε τίποτε να πει όταν πρόσφατα βρέθηκε αντιμέτωπος με την αλήθεια σχετικά με ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα της CIA.

Το παρακάτω βίντεο κλιπ σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Cooper και τους συναδέλφους του στα κύρια εταιρικά μέσα ενημέρωσης. Ενώ μπορούν να υποστηρίξουν ή να μην υποστηρίξουν διάφορους πολιτικούς, μπορούν πάντα να υπολογίζονται ότι θα εργαστούν ως «εταίροι» με τις μη εκλεγμένες δυνάμεις που απαρτίζουν το διοικητικό κράτος.

(βλ. https://rumble.com/v3lldqa-homosexual-cnn-host-anderson-pooper-refuses-to-answer-questions-about-cias-.html)

Ως εκ τούτου, ναι, η επιχείρηση Mockingbird είναι μία πραγματικότητα. Αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ακροάσεων που πραγματοποίησε ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Frank Church (*) πριν από περισσότερα από 45 χρόνια.

Η Επιτροπή Church ήταν μια επίλεκτη επιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ το 1975 που διερεύνησε τις καταχρήσεις από τις υπηρεσίες τριών γραμμάτων, τη CIA, NSA, FBI και IRS. Αυτές οι υπηρεσίες, μαζί με πολλές άλλες που δεν υπήρχαν καν το 1975, έχουν αυξηθεί από τότε μόνο στο μέγεθος, το πεδίο εφαρμογής και τη δύναμή τους πάνω στις ζωές μας.


Ο γερουσιαστής Frank Church, που απεικονίζεται το 1975 να προεδρεύει των ακροάσεων της Γερουσίας σχετικά με την κατάχρηση εξουσίας από τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες.

Ακόμη και το αριστερό Daily Beast δημοσίευσε ένα άρθρο στις 12 Ιουλίου 2017, με τίτλο Πώς η CIA πλήρωσε και απείλησε δημοσιογράφους για να κάνουν τη δουλειά της. Πολλές από τις πληροφορίες του Daily Beast προήλθαν από τον Carl Bernstein, έναν άλλο δημοσιογράφο με κάποια κρυφή μνήμη πίσω από το όνομά του, ο οποίος ανέφερε την επιχείρηση Mockingbird το 1977 σε ένα άρθρο για το Rolling Stone.

Ακολουθεί ένα σύντομο απόσπασμα από το άρθρο του Daily Beast:

Ο Bernstein αποκάλυψε τη λειτουργία της επιχείρησης Mockingbird, στην οποία πολλοί δημοσιογράφοι - συμπεριλαμβανομένων των νικητών του βραβείου Πούλιτζερ - εντάχθηκαν στη μισθοδοσία της CIA, γράφοντας ψεύτικες ιστορίες για να διαδώσουν την αναταραχή της υπηρεσίας και παρέχοντας πληροφορίες. Άλλοι δημοσιογράφοι απειλήθηκαν και εκβιάστηκαν να συνεργαστούν με το Mockingbird και σε πολλούς δόθηκαν παραποιημένες ή κατασκευασμένες πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειές τους, προκειμένου να προκαλέσουν την υποστήριξή τους στην αποστολή της CIA. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ.

Αυτή η ιστορία κακοποίησης από τις υπηρεσίες τριών γραμμάτων θα έπρεπε να διδάσκεται σε κάθε αμερικανικό γυμνάσιο και πανεπιστήμιο, αλλά δεν συμβαίνει αυτό. Πρέπει να πάτε να το αναζητήσετε.

Σίγουρα, ο Anderson Cooper του CNN γνωρίζει το ρεπορτάζ του Bernstein σχετικά με την επιχείρηση Mockingbird.

Αλλά, αν ακούσουμε τον Cooper, οδηγούμαστε να πιστέψουμε ότι η επιχείρηση Mockingbird είναι απλώς ένα μεγάλο αστείο.

Το μόνο που είχε να προσφέρει ο Cooper στη συζήτηση στο παραπάνω βίντεο κλιπ ήταν: «Είσαι γελοίος».

Δεν αξίζει καν εδώ να σχολιάσουμε.

Ο Cooper ντροπιάζει όλους τους νόμιμους δημοσιογράφους. Λόγω απατεώνων σαν αυτόν, μισώ ακόμη και να αποκαλώ τον εαυτό μου δημοσιογράφο το 2023. Αυτός και οι όμοιοί του έχουν αμαυρώσει για πάντα την έννοια της λέξης. Θα πρέπει να παραιτηθούν ντροπιασμένοι για όλη τη ζημιά που έχουν κάνει μέσω των ψευδών και παραπλανητικών αναφορών τους. Αλλά ποτέ δεν θα το κάνουν αυτό. Πληρώνονται πολύ καλά και έχουν εθιστεί υπερβολικά στην πρόσβαση που έχουν στους πλούσιους και ισχυρούς. Αν άρχιζαν ποτέ να αναφέρουν την αλήθεια, θα σταματούσαν να προσκαλούνται σε όλα τα φανταχτερά κοκταίηλ πάρτυ από τις πλούσιες και πολιτικά συνδεδεμένες ελίτ στην Ουάσινγκτον, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Παρίσι και το Λονδίνο.

(*) Ο FRANK CHURCH, (ΑΪΝΤΑΧΟ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ 24 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 59 ΕΤΩΝ (8 Απρ. 1984)

https://www.nytimes.com/1984/04/08/obituaries/frank-church-of-idaho-who-served-in-the-senate-for-24-years-dies-at-59.html


Πηγή: https://leohohmann.com/2023/09/28/operation-mockingbird-yes-its-a-real-thing/


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!