Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν προγραμματίσει ένα άλλο γεγονός σοκ για την επιδίωξη των τεσσάρων στόχνω τους: Ψηφιοποίηση - Απανθρωποποίηση - Καταστροφή - Ερήμωση


Το 2024 θα κάνει το 2023 να μοιάζει με μια βόλτα στο πάρκο, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε μέσα από την καταιγίδα αν διατηρήσουμε την ανθρωπιά μας και την πίστη μας στον Θεό.

Η σύγκλιση των πολλαπλών προειδοποιήσεων κόκκινου συναγερμού μας κοιτάζει κατάματα, όλες δείχνουν ένα σημαντικό «γεγονός» κάποιου τύπου τις επόμενες εβδομάδες ή τους επόμενους μήνες.


Όποια κι αν είναι, αυτή η νέα καταστροφή θα επιταχύνει την κατάρρευση του παλαιού παγκόσμιου συστήματος, μια κατάρρευση των οικονομιών και των πολιτικών δομών που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, ανοίγοντας το δρόμο για τη Μεγάλη Επαναφορά ή, όπως κάποιοι την αποκαλούν, τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Το ονομάζω το σύστημα του θηρίου.



Η πρόβλεψη του χρόνου ενός τέτοιου γεγονότος είναι αδύνατη, αλλά πιστεύω ότι εξετάζουμε ένα μεγάλο γεγονός σοκ που συμβαίνει περίπου μέσα στους επόμενους τρεις έως εννέα μήνες, το πολύ ένα χρόνο.


Ο λόγος είναι απλός. Οι δισεκατομμυριούχοι ολιγάρχες της παγκοσμιοποίησης επιθυμούν να επιφέρουν μια κατάσταση που περιλαμβάνει ψηφιοποίηση (του χρήματος και των ανθρώπων), απανθρωποποίηση (οι άνθρωποι αντικαταστάθηκαν από μετανθρώπινα υβρίδια), καταστροφή (όλων των πολιτιστικών προτύπων, αρσενικά / θηλυκά φύλα, ικανότητα αναπαραγωγής χωρίς τεχνολογία κ.λπ.) και ερήμωση (εκείνων που θεωρούνται «άχρηστοι τρώγοντες»). 


Αυτοί είναι οι «τέσσερεις στόχοι» που απαιτούνται για να επιτευχθεί ο απόλυτος έλεγχος που οι τεχνοκράτες της παγκοσμιοποίησης επιδιώκουν να επεκτείνουν σε όλη την ανθρώπινη συμπεριφορά σε έναν αναδιαρθρωμένο κόσμο που διοικείται από τεχνητή νοημοσύνη και βασίζεται στην εξάλειψη κάθε χρήσης ορυκτών καυσίμων από τον κοινό άνθρωπο (μη ολιγάρχες). Εάν μόνο οι ολιγάρχες έχουν πρόσβαση στα ορυκτά καύσιμα και μόνο οι ολιγάρχες επιτρέπεται να αναπαράγουν και να απολαμβάνουν την ελευθερία του λόγου, αυτό που καταλήγουμε είναι ένα παγκόσμιο κράτος σκλάβων. Και αυτός ακριβώς είναι ο στόχος.


Έτσι, οι τέσσερεις στόχοι χρησιμοποιούνται για να φτάσουμε στο πέμπτο και τελευταίο στόχο, το οποίο είναι η ΔΥΣΤΟΠΙΑ. Στα μάτια της τάξης των αρπακτικών της παγκοσμιοποίησης, επιδιώκουν την ουτοπία τους, αλλά για τους υπόλοιπους από εμάς, θα είναι μια ζωντανή κόλαση, μια δυστοπία.


Αυτοί οι παγκοσμιοποιημένοι ολιγάρχες κατάφεραν να καταστρέψουν τόσο μεγάλο μέρος της παλαιάς παγκόσμιας τάξης μόνο με τον Covid και χρειάζονται ένα άλλο μεγάλο γεγονός κρίσης για να ολοκληρώσουν τη δουλειά της επίτευξης όλων των δυστοπικών στόχων τους, οι οποίοι περιλαμβάνονται στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ατζέντας 2030. Έχουν παίξει γλωσσικά παιχνίδια, που θυμίζουν την οργουελιανή ειδησεογραφική ομιλία, για να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι οι SDGs θα επιφέρουν ουτοπία. Στην πραγματικότητα, οι μάζες θα οδηγηθούν στον εφιάλτη της δυστοπίας.


Εάν οι παγκοσμιοποιητές συνεχίσουν να πιέζουν τα τσιράκια τους στις εθνικές και πολιτειακές πρωτεύουσες να θεσπίσουν τις πράσινες νέες συμφωνίες τους και τις εκστρατείες «καθαρού μηδενός», οι μάζες τελικά θα ξυπνήσουν και θα στραφούν εναντίον στους παγκοσμιοποιητές. Αυτή η αφύπνιση έχει ήδη αρχίσει, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι επείγον να κλιμακώσουν ένα πλήρες σενάριο του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο περιλαμβάνει λιμό και ελλείψεις, το συντομότερο δυνατό.


Το παράθυρο κλείνει για τη «Μεγάλη Επαναφορά» που ξεκίνησε ο βασιλιάς Κάρολος και έτσι ήρθε η ώρα να διπλασιάσουμε την καταστροφή και την ερήμωση. Αν δεν το κάνουν, δεν θα φτάσουν ποτέ στην πλήρη ψηφιοποίηση και απανθρωποποίηση, το τέλος της ανθρώπινης ιστορίας, όπως εξηγεί ο Yuval Harari στο παρακάτω βίντεο.

(βίντεο εντός του συνδέσμου)

Η Ρωσσία αποτελεί εμπόδιο στα σχέδιά τους για ένα πραγματικά παγκόσμιο σύστημα. Όχι επειδή ο Πούτιν είναι κάποιου είδους ήρωας, αλλά λόγω του ρωσικού λαού και της θέλησής του να επιβιώσει υπό έναν καθαρά Ρώσο ηγέτη. Δεν θα δεχτούν μια μαριονέτα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και η Ευρώπη έχουν δεχτεί να τους κυβερνήσουν. Δεν τους πειράζει ένας αυταρχικός ισχυρός άνδρας, αλλά πρέπει να είναι ένας πραγματικός Ρώσος που είναι επικεφαλής.


Η Ρωσσία και ο Πούτιν μπορεί να συμφωνούν με την ψηφιοποίηση, αλλά όχι με τους άλλους τρεις στόχους - απανθρωποποίηση, καταστροφή όλων των πολιτιστικών κανόνων και μείωση του πληθυσμού, κυρίως λόγω της ισχυρής επιρροής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, η οποία παραμένει πολύ πιο παραδοσιακή στη σκέψη της από τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.


Αν έχω δίκιο και οι ολιγάρχες της παγκοσμιοποίησης έχουν προγραμματίσει ένα άλλο γεγονός σοκ μέσα στους επόμενους τρεις έως εννέα μήνες, αυτό σημαίνει ότι το παράθυρο για ετοιμότητα κλείνει επίσης.


Εκείνοι που αιφνιδιάζονται από αυτό που έρχεται θα βρεθούν εντελώς εξαρτημένοι από ακριβώς τους λάθος ανθρώπους για την επιβίωσή τους. Θα είναι στο έλεος του παγκοσμιοποιημένου καρτέλ. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια κατηγορία ψυχοπαθών αρπακτικών, δεν θέλετε να εξαρτάστε από αυτούς για τίποτα.


Αν τα έβλεπαν στο κενό, τα σημερινά πρωτοσέλιδα δεν θα έστελναν κόκκινες σημαίες προειδοποίησης. Αλλά όταν τα κοιτάξετε στο σύνολό τους, γίνεται σαφές ότι κάτι μεγάλο έρχεται που θα ανακατέψει για πάντα την τράπουλα της παγκόσμιας εξουσίας και θα αλλάξει τις προοπτικές μας στο μέλλον.


Συμπερασματικά είναι ότι δεν είναι ώρα για μεροληψία κανονικότητας.


Είμαστε ήδη στα αρχικά στάδια του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου με τη Ρωσσία στην Ανατολική Ευρώπη, στη Συρία και με την Αφρική και την Ασία να ετοιμάζονται να εκραγούν επίσης.


Νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος συνεχίζει να κλιμακώνεται στο ξέσπασμα του άμεσου καθημερινού πολέμου μεταξύ των δύο μεγάλων πυρηνικών δυνάμεων του κόσμου, περίπου χωρισμένων από την Ανατολή και τη Δύση, με τις ΗΠΑ / ΝΑΤΟ / Αυστραλία / Ιαπωνία / Νότια Κορέα από τη μία πλευρά και τη Ρωσσία / Κίνα / Ιράν / Βόρεια Κορέα από την άλλη πλευρά.


Οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία, μαζί με τα υπόλοιπα υποτελή κράτη τους στο ΝΑΤΟ, προμήθευσαν αυτόν τον πόλεμο με τη Ρωσσία επεκτείνοντας συνεχώς τη στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά, στην πίσω αυλή της Ρωσσίας. 

Οι πολιτικοί και οι διοικητές του ΝΑΤΟ μιλούν για την «πολιτική ανοιχτών θυρών» τους για τουλάχιστον 20 χρόνια, και αυτό είναι σαν να ρίχνουμε αλάτι σε μια ανοιχτή πληγή, καθώς σχετίζεται με τη Ρωσσία και την ιστορία της εισβολής από τη Δύση. 

Το 2008, το ΝΑΤΟ κάλεσε την Ουκρανία στη συμμαχία εν αναμονή της εκπλήρωσης ορισμένων κριτηρίων και αυτό ήταν πραγματικά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από τότε που έγινε αυτό το άνοιγμα, ήταν απλώς θέμα χρόνου πριν η Ρωσσία στείλει τις δυνάμεις της στην Ουκρανία. Δεν διαφέρει από ό, τι όταν το Ισραήλ στέλνει περιοδικά τις δυνάμεις του στα παλαιστινιακά εδάφη για να «καθαρίσει» αυτές τις περιοχές από ρουκέτες, όπλα και αποθήκες πυρομαχικών. Θα εκπλαγείτε με το πόσοι συντηρητικοί κατανοούν την ανάγκη του Ισραήλ να ζήσει ανάμεσα στα παλαιστινιακά ξαδέρφια του χωρίς αυτά τα ξαδέρφια να είναι οπλισμένα μέχρι τα δόντια, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι η ίδια έννοια ισχύει για τη Ρωσσία και την Ουκρανία.


Καθώς τα έθνη παρατάσσονται και σχεδιάζουν τις γραμμές μάχης για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ινδία είναι ο μπαλαντέρ. Αυτή δεν είναι η παλιά Ινδία. Είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο έθνος, έχει μεγάλη τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και μπορεί να παρατάξει έναν τεράστιο στρατό. Θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο ποιος θα κερδίσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ανάλογα με το ποια πλευρά θα αποφασίσει να συμμετάσχει.


Μόλις κλιμακωθεί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, εξετάζουμε ένα εθνικό σχέδιο στις ΗΠΑ που οδεύει προς ένα έτος εκλογών, πράγμα που σημαίνει το πιθανό ξέσπασμα εμφυλίου πολέμου στο έδαφος των ΗΠΑ την ίδια στιγμή που συμμετέχουμε στον παγκόσμιο πόλεμο.


Στη συνέχεια, εξετάζουμε τις κυβερνοεπιθέσεις, τις πιθανές επιθέσεις ψευδούς σημαίας, μια νέα και πιο τρομακτική πανδημία, έναν ιστορικό λιμό και διαταραχές της αλυσίδας εφοδιασμού που επιδεινώθηκαν από τον πόλεμο ή κάποιο συνδυασμό των παραπάνω, όλα προκλήθηκαν από έναν εντεινόμενο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Δεν θα είναι καιρός για αδύναμους Χριστιανούς ή αδύναμους Δυτικούς συνηθισμένους στην ψυχαγωγία και τις ανέσεις.


Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, προβλέπω έναν συνδυασμό τουλάχιστον τριών ή τεσσάρων από τα παραπάνω σενάρια που θα λάβουν χώρα ταυτόχρονα. Σκεφτείτε τον αντίκτυπο που θα είχε στην καθημερινή κοινωνία.


Παρακάτω είναι μερικά από τα σημεία δεδομένων που δείχνουν προς ένα καταστροφικό γεγονός που θα αλλάξει για πάντα τον κόσμο. (Σημείωση: Αυτά ερευνήθηκαν και συζητήθηκαν πρόσφατα από εμένα και τον Brannon Howse στην εκπομπή του, Brannon Howse Live).


CNN: Η πυρηνική δραστηριότητα είναι η υψηλότερη εδώ και χρόνια σε τοποθεσίες στην Κίνα, τη Ρωσσία και τις ΗΠΑ

Καπνός φαίνεται να υψώνεται από το εθνικό εργαστήριο του Αϊντάχο, το οποίο δοκιμάζει προηγμένα πυρηνικά όπλα.

Ο Πάπας Φραγκίσκος λέει ότι ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος ενός πυρηνικού πολέμου, του χειρότερου από το 1962.

Αυξανόμενες αναφορές για εκπαίδευση πολεμικών αεροσκαφών των ΗΠΑ από όλη τη χώρα.

Η FEMA θέτει στις 4 Οκτωβρίου εθνικό τεστ συναγερμού έκτακτης ανάγκης.

Οι ΗΠΑ παραγγέλνουν δισκία κατά της ασθένειας κατά της ακτινοβολίας αξίας 290 εκατομμυρίων δολλαρίων.

Η Νέα Υόρκη μετέδωσε διαφημίσεις κοινής ωφέλειας σχετικά με το πώς να επιβιώσετε από μια πυρηνική επίθεση.

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσσίας δήλωσε το Σαββατοκύριακο ότι πραγματοποιούνται επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος εκτός της ζώνης ειδικών επιχειρήσεων. Η Ρωσία βλέπει τώρα τις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία ως μέρη του τρέχοντος πολέμου και θα επιτρέψει στον εαυτό της να επιτεθεί σε κέντρα λήψης αποφάσεων στην Ουκρανία. Αυτό προφανώς θα περιλαμβάνει τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι. Φανταστείτε αν η Ρωσσία τον έβγαζε έξω και πώς η Δύση θα το εκμεταλλευόταν αυτό όσον αφορά τα μηνύματα προπαγάνδας.

Συνάντηση του βασιλιά Καρόλου με τον Γάλλο πρόεδρο Μακρόν στο Παρίσι από την περασμένη Τετάρτη έως την Παρασκευή. Ο Μακρόν παρέλειψε τη συνάντηση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη για να συναντηθεί με τον βασιλιά. (Ο Κάρολος είναι ο πατέρας του παγκόσμιου κινήματος βιώσιμης ανάπτυξης και ένας σημαντικός υποστηρικτής της ευγονικής και της μείωσης του πληθυσμού. Έγραψα γι' αυτό στο Substack μου την περασμένη εβδομάδα.)

Η Deagel Corp., η οποία έχει δεσμούς με τη CIA, προέβλεψε το 2014 ότι οι ΗΠΑ θα χάσουν το 68,5% του πληθυσμού τους μέχρι το τέλος του 2025. Το Ηνωμένο Βασίλειο θα χάσει πάνω από 75% και τα περισσότερα έθνη της Δυτικής Ευρώπης θα χάσουν επίσης 30 έως 50%.

Η ελευθερία του λόγου και η πολιτική διαφωνία δέχονται επίθεση σε πρώην ελεύθερα έθνη. Αυτά είναι τα έθνη που κάποτε πιστεύαμε ότι ήταν τα καλά παιδιά - οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία. Όλοι καταστέλλουν με πολύ ορατούς τρόπους την ελευθερία του λόγου. Πάστορες και δημοσιογράφοι (όπως ο πάστορας Artur Powlawski στον Καναδά και οι δημοσιογράφοι Owen Shroyer και Stephen Horn στις ΗΠΑ) φυλακίζονται επειδή απλώς εξέφρασαν ιδέες που αμφισβητούν τις αφηγήσεις κυβέρνησης-μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η Jucinda Ardern, η πρώην πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, έχει γίνει το νέο πρόσωπο της παγκόσμιας λογοκρισίας και της δίνονται οι μεγαλύτερες πλατφόρμες για να εκστομίσει τις αυταρχικές ιδέες της, μιλώντας την περασμένη εβδομάδα ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για την ανάγκη πάταξης της «παραπληροφόρησης», η οποία φυσικά είναι όλη η ομιλία με την οποία οι παγκοσμιοποιητές δεν συμφωνούν για την κλιματική αλλαγή. πόλεμος στην Ουκρανία, Covid και εμβόλια κ.λπ. Έχει ανταμειφθεί για τις κακές ιδέες της όχι με μία αλλά με δύο υποτροφίες στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Η Πολωνία γίνεται το πρώτο μέλος του ΝΑΤΟ, εκτός από την Ουγγαρία, που αμφισβητεί την απεριόριστη χρηματοδότηση της διεφθαρμένης κυβέρνησης της Ουκρανίας στη συνοριακή διαμάχη της με τη Ρωσσία. Η Πολωνία θέλει να «ηρεμήσει» την Ουκρανία. Εάν οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία αισθανθούν ότι ο συνασπισμός των προθύμων αρχίζει να διαλύεται, θα επιταχύνουν τις επιθέσεις στο ρωσικό έδαφος σε μια προσπάθεια να «χτυπήσουν ενώ το σίδερο είναι ζεστό».

Η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις γίνεται ο «τσάρος των όπλων» του Μπάιντεν, καθώς ο πόλεμος κατά της Δεύτερης Τροπολογίας γίνεται υπερβολικός. Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η Χάρις θα επιβλέπει το πρώτο Γραφείο του Λευκού Οίκου για την Πρόληψη της Ένοπλης Βίας. Η Χάρις θα είναι υπεύθυνη για την επιβολή των ισχυόντων νόμων και τη συνεργασία με πολιτειακούς και τοπικούς αξιωματούχους για την προώθηση μέτρων κατά της οπλοκατοχής σε κάθε επίπεδο.

Αρκετές μεγάλες τράπεζες, συμπεριλαμβανομένων των Wells Fargo και Bank of America, ανακοίνωσαν σχέδια να κλείσουν 38 υποκαταστήματα τραπεζών μέσα και γύρω από τη Νέα Υόρκη μέχρι το τέλος του έτους.


Συμπερασματικά: Ο πόλεμος έρχεται, μαζί με όλα τα δυσάρεστα υποπροϊόντα του. Αυτό θα περιλαμβάνει αυξανόμενο πληθωρισμό και αποδολλαριοποίηση, ελλείψεις τροφίμων, καυσίμων και βασικών φαρμάκων και μια εντεινόμενη επίθεση σε όλες τις μορφές ελευθερίας του λόγου, της ελευθερίας της θρησκείας, της ελευθερίας μετακίνησης, του συνέρχεσθαι, της Δεύτερης Τροπολογίας κ.λπ


Πρέπει να αντισταθούμε σε αυτή τη διασφάλιση των ελευθεριών μας, γνωρίζοντας ότι κανένας άνθρωπος ή ανθρώπινη οργάνωση δεν έρχεται να μας σώσει. Φέρουμε ευθύνη για την ασφάλεια και την προστασία των οικογενειών μας. Όποιος εξακολουθεί να ψάχνει για μια γρήγορη λύση που έφερε η κάλπη δεν δίνει προσοχή στα σημάδια και τα σήματα. 

Δεν θα φτάσουμε στον Νοέμβριο του 2024 χωρίς να βιώσουμε ένα άλλο σημαντικό γεγονός, που προκλήθηκε από τους παγκοσμιοποιητές και τα τσιράκια τους που μοιράζονται το εωσφορικό μίσος για το κορυφαίο επίτευγμα του Θεού - την ανθρώπινη ζωή που δημιουργήθηκε κατ' εικόνα Του. 

Πρέπει να σταθούμε δυνατοί στις πεποιθήσεις μας, τόσο τις πολιτικές όσο και τις θρησκευτικές, και να αρνηθούμε να υποκύψουμε στο σύστημα του θηρίου, ενώ γνωρίζουμε ότι ο Πατέρας μας στους ουρανούς κατέχει το απόλυτο ατού και θα γκρεμίσει αυτό το δίκτυο κακού στο χρονοδιάγραμμά Του και στο πρόγραμμά Του.



Πηγή: https://leohohmann.com/2023/09/25/globalists-have-another-shock-event-planned-in-pursuit-of-the-four-ds-digitization-dehumanization-destruction-and-depopulation/


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

1 σχόλιο:

  1. Τυχεροὶ ὅσοι κατέχουν καλλιεργήσιμη γῆ ἤ σπίτι σὲ ὀρεινὴ περιοχὴ (κυνήγι) ἤ παραλήμνια ἥ παραθαλάσσια (ἀλιεία) ἤ ὅλα τὰ ἀνωτέρω. Σώφρονες ὅσοι τὰ ἐκμεταλευτοῦν πρὶν τὸ κράχ.
    Μωροὶ καὶ ἄφρωνες ὅσοι ἀγοράζουν οἰκήματα ἤ ἀνεγείρουν κτήρια (γιὰ νὰ τὰ ἐνοικιάσουν) ἤ ἱδρύουν ἐταιρεῖες. Τὸ μπετὸν εἶνε ἰδιαζόντως δύσπεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!