Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Η 'NASA' κ ρ ύ β ε ι τήν αιτία του ΚΑΚΟΥ, σέ αυτόν τόν κόσμο ! - Άρα γε, η 'NASA' δημιουργήθηκε γιά νά εξερευνήσει τό διάστημα, ή να ΚΡΥΨΕΙ τον ΘΕΟ;


Πηγή εικόνας: https://stock.adobe.com/gr_en/search?k=nasa

Στα εβραϊκά, η λέξη NASA σημαίνει «Να εξαπατώ, να εξαπατώ.«

Πλήρης αποκάλυψη: Πραγματικά δεν μου αρέσει η NASA και πιστεύω ότι αυτή η οργάνωση είναι σατανική στον πυρήνα της. Ωστόσο, αυτό το άρθρο επικεντρώνεται μόνο σε μερικούς ανθρώπους που εμπλέκονται στη NASA ... όχι στον οργανισμό στο σύνολό του. Η πρόθεσή μου είναι να κάνω τους αναγνώστες μου να εξερευνήσουν τον σκοπό της NASA από μόνοι τους.

Ακριβώς επειδή κάθε εικόνα της Γης και του διαστήματος είναι CGI ή σύνθετη, και τα βίντεο έχουν αποδειχθεί ψεύτικα, δεν σημαίνει ότι η NASA κρύβει τίποτε. Λοιπόν, δεν μπορώ να γράψω για όλη την πλαστογραφία της NASA, επειδή αυτός ο οργανισμός παίρνει δισεκατομμύρια από τα δολλάρια των φορολογουμένων μας για να τελειοποιήσει αυτό το ψέμμα. Επομένως, για να τα αποσυσκευάσετε όλα θα απαιτούσε πάρα πολλές σελίδες για αυτήν την ανάρτηση. Εδώ είναι μερικά μόνο πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε:


- Το τηλεσκόπιο Webb εντοπίζει κοσμικό ερωτηματικό στο διάστημα. CNN


Ο Jack Parsons ήταν ο κύριος ιδρυτής του Jet Propulsion Laboratory (JPL) της NASA. Αυτό έχει να κάνει με τους πυραύλους, ένα πολύ σημαντικό μέρος της οργάνωσης της NASA.

Ο Parsons, οπαδός του Aleister Crowley, πίστευε στον αποκρυφισμό και εκτελούσε τελετουργίες σεξουαλικής μαγείας (thelema) για να έρθει σε επαφή με εξωγήινα όντα. Ο Parsons ακολούθησε τα βήματα του Crowley. Για να θέσουμε το σκηνικό, εδώ είναι ένα μικρό υπόβαθρο για τον Aleister Crowley που οδηγεί στις αποκρυφιστικές πρακτικές που ακολουθούνται από τον Parsons:

Αιγυπτιακό τελετουργικό πυραμίδας - Ο Aleister Crowley επικοινώνησε με έναν εξωγήινο που ονομάζεται Aiwass που ισχυρίστηκε ότι είναι από τον Σείριο, ο οποίος αντιπροσωπεύει την Ίσιδα στη γαλαξιακή ομιλία. Ο Aiwass έδωσε στον Crowley το «Βιβλίο του Νόμου» που περιέγραφε πώς οι επαναστάσεις και ο πόλεμος θα κατέστρεφαν τον πολιτισμό και θα οδηγούσαν στην αυγή του Ώρου, μια εποχή που όλοι θα επιτύχουν πνευματική φώτιση μέσω της επαφής με ανώτερα όντα.

Amalantra Working - Αυτό ήταν ένα τελετουργικό που εκτελέστηκε από τον Crowley προκειμένου να ανοίξει μια πύλη για να δώσει σε σκοτεινές πνευματικές οντότητες και δαίμονες πρόσβαση στο γήινο βασίλειο. Σύμφωνα με τον Crowley, ήρθε σε επαφή μαζί του μια οντότητα που ονομάζεται LAM. Είναι ενδιαφέρον ότι, μέσα από το σχέδιό του, ο Crowley απεικονίζει τη LAM να μοιάζει πολύ με αυτό που ονομάζουμε γκρίζο εξωγήινο.


- Σχέδιο του Crowley για το LAM

Τι σχέση έχει αυτό με τη NASA; Λοιπόν, ο Jack Parsons εντάχθηκε και έγινε ηγέτης στη μυστική κοινωνία που διευθύνεται από τον Aleister Crowley.

Λοιπόν, ο Parsons έκανε το δικό του τελετουργικό σεξουαλικής μαγείας μαζί με έναν τύπο με το όνομα L. Ron Hubbard (ιδρυτής της Σαηεντολογίας) που ονομάζεται Babalon Working.


-Σφραγίδα της Βαββαλων/Μητέρα των Βδελυγμάτων


Αυτό το τελετουργικό που διεξήχθη το 1946 προφανώς άνοιξε μια νέα πύλη ή δημιούργησε ένα μεγάλο δάκρυ σε μια υπάρχουσα πύλη που επέτρεψε σε πολλές σκοτεινές οντότητες να εισέλθουν στο βασίλειό μας. Ο Parsons πέθανε αργότερα μυστηριωδώς σε μια έκρηξη και αυτή η πύλη δεν έκλεισε ποτέ.

Αρκετά αστείο, το περιστατικό του Roswell συνέβη λίγο μετά το 1947, το οποίο οδήγησε στην εποχή των UFO. Εν ολίγοις, η NASA πήρε το πνευματικό βασίλειο από την Παλαιά Διαθήκη και το ανέθεσε στο διάστημα και τους εξωγήινους.

Η πεποίθησή μου είναι ότι οι ηγέτες του κόσμου μας έχουν έρθει σε επαφή με αυτά τα ανώτερα πνευματικά όντα, τους έκπτωτους θεούς, και έχουν κερδίσει δύναμη και γνώση εδώ και χρόνια, χρησιμοποιώντας τη NASA ως βιτρίνα. Είναι δυνατόν η NASA να υπάρχει για να υπηρετεί τους θεούς της Παλαιάς Διαθήκης και να κρύβει τον Υπέρτατο, Παντοδύναμο Θεό που είναι πάνω από όλα; Θα πουν ότι είναι εξωγήινοι από έναν μακρινό γαλαξία για να κρύψουν αυτό που πραγματικά είναι...

Γιατί η NASA ονομάζει τις αποστολές, τους αστεροειδείς και τους πλανήτες της από αυτούς τους γιους του Ελοχίμ;

Osiris Rex— αποστολή συλλογής δείγματος από έναν αστεροειδή.

Horus— όνομα δορυφόρου

Άρτεμις— αποστολή για την τοποθέτηση γυναίκας στο φεγγάρι

Apollo — αποστολές στο φεγγάρι

Οι Έλληνες (Ρωμαίοι) θεοί της NASA περιλαμβάνουν: Δίας, Αφροδίτη, Απόλλωνας, Άρης, Ερμής, Ποσειδώνας, Άδης (Πλούτωνας), (Κρόνος).

Αυτό είναι μόνο για να αναφέρουμε μερικά.


-Πλανήτης Πλούτωνας


Εκτός από αυτό, είναι καλά τεκμηριωμένο ότι οι Ναζί ήταν μέχρι το λαιμό τους μέσα στον αποκρυφισμό.

Μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, πολλοί Ναζί επιστήμονες μεταφέρθηκαν στην Αμερική (Επιχείρηση Συνδετήρας (Paperclip)) και χρησιμοποιήθηκαν για να ξεκινήσουν τη NASA. Ο Δρ Werner Von Braun, γνωστός ως ο πατέρας της NASA, ήταν αναπόσπαστο μέρος του πυραυλικού προγράμματος. Εργάστηκε σε πολλά έργα με τον Walt Disney θα μπορούσα να προσθέσω. Το αναφέρω αυτό μόνο επειδή πιστεύω ότι η NASA είναι ένας εκτεταμένος κλάδος της Disney με περίπου τόση αλήθεια όση και ένα παραμύθι.


- επιστήμονες της Επιχείρησης Συνδετήρα στο Fort Bliss, Τέξας


Θυμηθείτε, η αποκρυφιστική άποψη είναι συνεπής μέσα στα χρόνια. Είτε πρόκειται για τον Aleister Crowley, τον Jack Parsons, την Helena Blavatsky ή τη Marina Abramovic. Η πεποίθηση είναι ότι αυτοί οι αναληφθέντες δάσκαλοι (μικροί θεοί «g») έχουν εξελιχθεί μέσω της αυτοβελτίωσης για να γίνουν ανώτερα όντα.

Σε κάθε περίπτωση, αν η NASA μπορούσε να δημιουργήσει ένα τεράστιο, ατελείωτο σύμπαν στο οποίο εξωγήινη ζωή υπάρχει παντού, τότε θα μπορούσε να πείσει τους ανθρώπους ότι είναι ένα ασήμαντο στίγμα. Αυτό θα άνοιγε το δρόμο για αυτά τα ουράνια όντα (ξεπεσμένοι θεοί) να ενώσουν την ανθρωπότητα για να γίνουν ακριβώς σαν αυτούς, ενώ θα έκρυβαν την αληθινή τους φύση. Αυτοί οι «εξωγήινοι» θα βοηθήσουν υποτίθεται στην ανατροπή του κακού στον κόσμο και θα φαίνονται καλοί, προσφέροντας νέα τεχνολογία, θαύματα και αθανασία.


Β Κορ. 11,13      οἱ γάρ τοιοῦτοι ψευδαπόστολοι, ἐργάται δόλιοι, μετασχηματιζόμενοι εἰς ἀποστόλους Χριστοῦ.

Β Κορ. 11,14      καί οὐ θαυμαστόν· αὐτός γάρ ὁ σατανᾶς μετασχηματίζεται εἰς ἄγγελον φωτός.


Β Κορ. 11,15      οὐ μέγα οὖν εἰ καί οἱ διάκονοι αὐτοῦ μετασχηματίζονται ὡς διάκονοι δικαιοσύνης, ὧν τό τέλος ἔσται κατά τά ἔργα αὐτῶν


Ο ενάντιος είναι ο θεός αυτού του κόσμου και προσπαθεί να μιμηθεί τον αληθινό Δημιουργό. Αυτή η ψεύτικη αθανασία που θα προσφερθεί έρχεται σε άμεση αντίθεση με τον μόνο τρόπο με τον οποίο η ανθρωπότητα αποκτά την αληθινή αθανασία: μέσω του Χριστού Ιησού και του θανάτου Του για την αμαρτία, του ενταφιασμού Του και της Ανάστασής Του. 

Ο Ιησούς Χριστός έγινε ο πρωτότοκος μιας νέας δημιουργίας μέσω αυτής της διαδικασίας και τα ανθρώπινα όντα θα φορέσουν την ίδια αθανασία που κέρδισε ο Χριστός. 

Ο Σατανάς και οι ξεπεσμένοι θεοί προσπαθούν να μιμηθούν και να προσφέρουν στην ανθρωπότητα τη δική τους εκδοχή της νέας δημιουργίας, η οποία είναι ψευδής.


Α Κορ. 15,22      ὥσπερ γάρ ἐν τῷ Ἀδάμ πάντες ἀποθνήσκουσιν, οὕτω καί ἐν τῷ Χριστῷ πάντες ζωοποιηθήσονται.


Α Κορ. 15,54      ὅταν δέ τό φθαρτόν τοῦτο ἐνδύσηται ἀφθαρσίαν καί τό θνητόν τοῦτο ἐνδύσηται ἀθανασίαν, τότε γενήσεται ὁ λόγος ὁ γεγραμμένος· κατεπόθη ὁ θάνατος εἰς νῖκος·


Α Κορ. 15,55      ποῦ σου, θάνατε, τό κέντρον; ποῦ σου, ᾅδη, τό νῖκος;


Βλέπετε, οι αποκρυφιστικές θρησκείες της νέας εποχής διδάσκουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να ξεφύγουν από το θάνατο με φώτιση που διδάσκεται από αυτούς τους ξεπεσμένους θεούς που επιτυγχάνεται μέσω της αυτοβελτίωσης


Η Προς Ρωμαίους 5:18 των γραφών δείχνει την αλήθεια για το πώς ξεφεύγουμε από το θάνατο. 

Ρωμ. 5,18          Ἄρα οὖν ὡς δι᾿ ἑνός παραπτώματος εἰς πάντας ἀνθρώπους εἰς κατάκριμα, οὕτω καί δι᾿ ἑνός δικαιώματος εἰς πάντας ἀνθρώπους εἰς δικαίωσιν ζωῆς.




ΠΗΓΗ: https://scotthicko.substack.com/p/nasa-hides-the-cause-of-evil-in-this?publication_id=1903437&post_id=137567584&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!