Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Λύσ-σα-ξαν οι φιλόζωοι μέ τόν Δήμαρχο Βόλου: Αχιλλέας Μπέος, γιά αληθινά ζώα σέ φάτνη: «Τήν βάφτισα στάνη καί δέν θά μου κάνει κανείς τίποτα κοπρίτες»!!!!

 


Στους κτηνίατρους και τους φιλοζωϊκούς συλλόγους, που αντιδρούν στην πρακτική για δεύτερη χρονιά να βάζει ζωντανά ζώα σε φάτνες στον Βόλο, απάντησε ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.



Στήν χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, συζητήθηκαν οι αντιδράσεις στην εκμετάλλευση των ζωντανών ζώων που έχουν τοποθετηθεί σε δύο φάτνες στον Άγιο Νικόλαο και στο πάρκο του Αγίου Βασίλη.

Ο δήμαρχος Βόλου ισχυρίστηκε ότι τα ζώα είναι στον φυσικό τους χώρο, δηλαδή σε στάνη. 

«Παραχώρησα τον χώρο σε έναν βοσκό, τον βάφτισα στάνη γι΄αυτό και κανείς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα. 

Κ ο π ρ ί τ ε ς. 

Για τρέλλα μιλάμε. 

Ρε, φέρτε έναν ψυχίατρο γρήγορα» ξεσπάθωσε.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: 


Υπενθυμίζεται ότι οι κτηνίατροι του Βόλου και φιλοζωϊκοί σύλλογοι έχουν εκφράσει την πρόθεση τους να ζητήσουν την παρέμβαση της εισαγγελίας κάνοντας λόγο για κακοποίηση των ζώων.

πηγή

3 σχόλια:

  1. Σωστά!Έπρεπε να βάλει στη φάτνη ο Μπέος κτηνίατρους και φιλόζωους που είναι εξοικειωμένοι με τους ανθρώπους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παράνοια στο μεγαλείο της.Σιγα σιγά θα απαιτήσουν να μην τα σφάζουμε για τα τα φάμε,αντ αυτών να τρώμε σκουλίκια.Ολοι για το τρελοκομείο δυστυχώς δεν χωράνε γι'αυτό κυκλοφορούν αδεσποτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ!
      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ.
      ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!