Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

«Ζωή στόν Έβρο δέν υπάρχει, ο κόσμος πάει γιά ψώνια στήν ....Αδριανούπολη!» - Β.Τσιομπανίδης / ΒΙΝΤΕΟ

 


«Ζωή στον Έβρο δέν υπάρχει»! 

Ο επικεφαλής του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος, αγρότης του Έβρου Βάκης Τσιομπανίδης, είναι πολύ σαφής για τα όσα συμβαίνουν εκεί, που κακώς οι «Αθηναίοι» βλέπουμε μόνο «μια πινέζα στον χάρτη».


Ο κ.Τσιομπανίδης μιλά για το μεταναστευτικό και όσα συνέβησαν το 2020. 

Αλλά κυρίως για όσα ακολούθησαν. 

Μιλά για τους μύθους που έχει «πουλήσει» η κυβέρνηση για τον φράχτη στον Έβρο και εξηγεί γιατί δεν πρόκειται να λειτουργήσει υπέρ της χώρας.

«Δημογραφικά ο Έβρος καταρρέει. 

Ένα εργοστάσιο είχαμε, αυτό της ζάχαρης .

 Έκλεισε. 

Στα σύνορα βλέπεις ουρά χιλιομέτρων από Έλληνες, που πάνε να ψωνίσουν στην Αδριανούπολη! 

Δεν υπάρχει ζωή στον Έβρο», λέει ο κ.Τσιομπανίδης. «Γιατί δεν μειώνουν τον ΦΠΑ», ρωτά, αλλά ως γνωστόν πειστική απάντηση από την κυβέρνηση δεν έχει δοθεί στο ερώτημα.

Από το 2014, το 1.000.000 πολιτών που ασχολούνταν στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα έφθασε σήμερα να είναι περίπου 638.000! 

Ποιος και πως θα ασχοληθεί με αυτούς τους τομείς, όταν η εξαφάνιση τους φαίνεται να είναι στόχος.

Πως και γιατί κάηκε η Δαδιά; 

Πως η φωτιά έκαιγε επί 17 ημέρες; 

Ποια είναι τα μεγάλα προβλήματα που έχει προκαλέσει στον Έβρο, ακόμη και σε στρατιωτικό επίπεδο;

«Ζωή στον Έβρο δεν υπάρχει, ο κόσμος πάει για ψώνια στην Αδριανούπολη»-Β.Τσιομπανίδης

https://www.militaire.gr/zoi-ston-evro-den-yparchei-o-kosmos-paei-gia-psonia-stin-adrianoypoli-v-tsiompanidis/

2 σχόλια:

  1. Πρόκειται γιά μία γάγγραινα οι πολυπληθείς πολίτες μας νά "πετάγονται" εκεί, που παρατηρείται πολλά χρόνια τώρα, είτε στά σύνορά μας μέ τήν Τουρκία, είτε στά σύνορά μας μέ τά Σκόπια, είτε στά σύνορά μας μέ τήν Βουλγαρία.
    Καί αυτό συμβαίνει δυστυχώς, όχι μόνο γιατί - όντως - είναι πολύ φθηνότερες εκεί οι τιμές σέ μία πολύ μεγάλη σειρά ειδών αλλά καί υπηρεσιών, αλλά ΠΡΩΤΑ & ΚΥΡΙΑ, επειδή η κυβέρνηση της χώρας μας ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ σημασία στό τόσο ντροπιαστικό αυτό ζήτημα.
    Ζήτημα που πέραν πολλών άλλων παραμέτρων, ζημιώνει απέραντα τό ελληνικό δημόσιο καί επιδοτεί ...απέραντα τό τουρκικό καί τό σκοπιανό κουμπαρά....
    Επιμύθιο : Δέν τούς καίγεται καρφάκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΖΑΧΑΡΗΣ? ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ? ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΙΖΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ? ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΧΩΡΟ? ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!