Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

ΜΠΟΧΑ & ΔΥΣΩΔΙΑ, από άνωθεν έως κάτω......

 

Σείεται το σύμπαν μέ τήν μετατροπή των ναών της Παιδείας μας σέ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΑ και οι «ποιμένες», δίκην γυρολόγων τρέχουν στα διάφορα δεσποτικά 'φεστιβάλς' – συλλείτουργα και πανηγύρια….


Το αμαρτωλό βρωμο- Υπουργείο Παιδείας (η λέξη είναι πολύ ήπια) δεν ορρωδεί προ ουδενός.

Με τήν συνδρομή κάποιων παναθλίων «εκπαιδευτικών»- ολετήρων της Εθνικής μας Παιδείας 


...και την ένοχη ανοχή και σε κάποιες περιπτώσεις την ολόθυμη συμπαράσταση κάποιων «γονέων» που εγκληματούν απέναντι στα παιδιά τους, διαφθείρουν και εκμαυλίζουν τους τρυφερούς βλαστούς του Έθνους και της κοινωνίας έχοντας ως συμμάχους κάποιους ελεεινούς πολιτικάντηδες και τη χαβούζα των ΜΜΕ.

Την ίδια στιγμή, η λεγόμενη «ακαδημαϊκή κοινότητα», ο νομικός κόσμος και προπάντων η διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος, σιωπούν σκανδαλωδώς διαπράττοντας ένα ιδιαζόντως ειδεχθές πνευματικό έγκλημα.

Ειδικά η υπό του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου προεδρευόμενη Σύνοδος της Ιεραρχίας ασχολούμενη με ήσσονος, ως επί το πλείστον, ζητήματα καθώς και με την ανάδειξη ημετέρων στις κενές μητροπολιτικές έδρες (όπως απέδειξε πανηγυρικά η πρόσφατη συνεδρίασή της) και όχι με τα ζέοντα και φλέγοντα και τσουρουφλίζοντα, έχει υπερβεί κάθε όριο ενόχου ανοχής της όλης καταστάσεως.

Σείεται το σύμπαν με τη μετατροπή των ναών της Παιδείας μας σε διαφθορεία και εκμαυλιστήρια συνειδήσεων και χαρακτήρων και οι «ποιμένες», δίκην γυρολόγων τρέχουν σε ενθρονίσεις νεοεκλεγέντων (σε μια από αυτές παρέστησαν περί τους 25!!!!) και στα διάφορα δεσποτικά φεστιβάλ – συλλείτουργα και πανηγύρια….

Και έχεις το μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο να εξανίσταται, όπως πιστοποιεί επιστολή που απέστειλε στο νεοταξίτη πρωθυπουργό μας, για τη συμπεριφορά του Άγγλου πρωθυπουργού απέναντι του Έλληνα ομολόγου του εξ αφορμής των μαρμάρων του Παρθενώνα….

Εξανιστάμεθα, όμως, τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό για την πνευματική και ψυχική καταστροφή που υφίστανται οι έμψυχοι ναοί, δηλαδή οι ψυχές των παιδιών μας, από την εισβολή της διδασκαλίας της ανωμαλίας και της διαστροφής στα σχολεία μας;

Αποκόψαμε από την εκκλησιαστική κοινωνία τους υπευθύνους του αποτρόπαιου αυτού πνευματικού εγκλήματος, ή συναγελαζόμαστε με τους κατά καιρούς υπουργούς Παιδείας;

Αδελφοί, έχουμε, δυστυχώς, τήν χειρότερη εκκλησιαστική διοίκηση από καταβολής Ελληνικού κράτους.

Τήν πιό  α ν ά ξ ι α, ά φ ω ν η  καί  ά π ρ α γ η.

Η αλήθεια είναι πικρή αλλά πρέπει να λέγεται.

 Λυκούργος Νάνης, ιατρός

3 σχόλια:

 1. Τα περι ανθρωπινα τερατουργηματα, που λεγαμε σε αλλο αρθρο.

  Ανθρωποειδες υπαρξεις.
  Δεν ειναι προσβολη να αποκαλεις τετοια ατομα ανθρωποειδες. Διοτι ο Ανθρωπος απο την φυση του ΔΕΝ συμπεριφερεται ετσι.
  Τετοια συμπεριφορα ερχεται ΜΟΝΟ οταν μεσα σου εχεις μεταλλαχθει σε κατι αλλο απο Ανθρωπος, εχεις εσυ ο ιδιος δολοφονησει την συνειδηση σου.

  Μονο καποιος ΧΩΡΙΣ συνειδηση που εχει σωπασει την ψυχη του, λειτουργει κι συμπεριφερεται κατα τετοιον τροπο.

  κατα εμε.
  Δεν εχει δικαιωμα ζωης οποιος σκανδαλιζει παιδια, οποιος καταστρεφει αθωες ψυχες παιδιων, μικρων.

  Αυτο εχει ηδη κριθει απο τον ιδιον τον Κυριο, Ιησου Χριστο!!
  eksothen

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. Υπάρχει μια κλίκα μέσα στους δεσποταδες που είναι μασόνοι… και καποιοι είναι της εκλεκτής φυλής…ελληνοποιημενοι.. αυτοί μεθοδεύουν το ποιος θα διαδεχθεί τον τάδε εκλειποντα …και βαζουν πάντα έναν νεοταξιτη…
  Ενας απαυτους εβαλε την εβραϊκή μενορα στην αυλη της μητροπολης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ? ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΣΣΩΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΡΑΣΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΙΟ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ @@@ΣΤΗΔΕΣ ''ΓΟΝΕΙΣ''. ΜΑ ΤΟΣΟ @@@ΣΤΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΟΒΕΡΟ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΚΙ ΑΛΛΟ.........................

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!