Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

ΚΛΕΙΝΕΙ τό ΠΑΡΑΝΟΜΟ τζαμί στά Μέγαρα, τό οποίο λειτουργούσε χωρίς ΚΑΜΜΙΑ άδεια!....

 


Έπιασε τόπο η αποκάλυψη της εφημ. «Δημοκρατίας» για το μεγαλύτερο τζαμί της χώρας μετά αυτό του Βοτανικού, το οποίο χωρίς καμμία άδεια λατρευτικού χώρου άνοιξε παράνομα στα Μέγαρα. 



Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Παιδείας αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει το κλείσιμο του τζαμιού, τα εγκαίνια του οποίου έγιναν με κάθε μεγαλοπρέπεια, κάτω από τη μύτη του ελληνικού κράτους. 

Η «Δημοκρατία» δημοσίευσε τις λεπτομέρειες για το τζαμί των Μεγάρων τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και η αντίδραση ήρθε τέσσερις ημέρες αργότερα από το αρμόδιο υπουργείο, που ....αποφάσισε να πράξει τα νόμιμα.

https://www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2023/11/tzami4-696x372.jpg

Ο μεγαλοϊμάμης!

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία πλήθους Πακιστανών από την κοινότητα της δυτικής Αττικής αλλά και με την παρουσία μιας πρώτης «φίρμας» του ισλαμικού ιερατείου παγκοσμίως, του μεγαλοϊμάμη Fiazul Hassan Qadri, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας για να ευλογήσει το νέο τζαμί και να κόψει την κορδέλα. 

Πρόκειται για ένα από τα ισχυρότερα πρόσωπα του ισλαμισμού της πακιστανικής διασποράς, υποστηρικτής σκληρών θρησκευτικοπολιτικών τάσεων, αλλά και φανατικός θαυμαστής του Ταγίπ Ερντογάν. 

Η παρουσία του στην Ελλάδα είναι δείγμα της σημασίας που δίνουν οι Πακιστανοί στήν δημιουργία τζαμιού στη χώρα μας. 

Ο ιμάμης Fiazul Hassan Qadri είναι μόνιμα σε ανοιχτή γραμμή με τα υψηλότερα κέντρα εξουσίας του Πακιστάν, της χώρας που αποτελεί τη στενότερη φίλη της Τουρκίας μαζί με το Αζερμπαϊτζάν.

Η αντίδραση του υπουργείου Παιδείας, αν είναι άμεση, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, λίγες ημέρες πριν από την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, θα αποτελέσει και ένα μήνυμα προς την τουρκική πλευρά. 

Την περασμένη Δευτέρα η «δημοκρατία» στο δημοσίευμά της αναφέρθηκε με όλες τις λεπτομέρειες, ακόμη και στο πολυτελές τζιπ Lexus με το οποίο ο ιμάμης επισκέφθηκε το νεόδμητο τέμενος, που χρηματοδοτήθηκε ως αγορά της γης και ως κατασκευή όχι φυσικά από την πακιστανική κοινότητα της περιοχής που εργάζεται στα κτήματα και τα πτηνοτροφεία, αλλά από κέντρα του ισλαμικού επεκτατισμού στην Ευρώπη.

Καταγγελία
Το θέμα είχε αναδειχθεί τον Μάιο του 2022, όταν η ενημερωτική ιστοσελίδα meaculpa.gr του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου δημοσίευσε φωτογραφίες και ατράνταχτα στοιχεία πως στα Μέγαρα ξεφυτρώνει ένα τεράστιο παράνομο τζαμί. Ο ίδιος με την ιδιότητα του ανεξάρτητου βουλευτή που κατείχε είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, όμως η απάντηση ήταν γενικόλογα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι γίνεται προανάκριση και πως έως τον Μάιο του 2022 από τον έλεγχο του τοπικού αστυνομικού τμήματος δεν προέκυψε ότι πρόκειται για παράνομο λατρευτικό χώρο.

Το κρυφτούλι με την πραγματικότητα είχε επιλέξει και το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε παρόμοια ερώτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος είχε παραθέσει και φωτογραφικό υλικό από θρησκευτικές συνάξεις στον χώρο.

ΠΗΓΗ newsbreak.gr

https://fimotro.gr/kleinei-to-paranomo-tzami-sta-megara-to-opoio-leitourgouse-choris-kamia-adeia/

11 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=E1UtkIGu-Lc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΔΕΙΑ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΤΙΖΕΙ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ;
    ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ;
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΦΟΡΑΝΕ ΓΥΑΛΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΩΠΙΑ;
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΜΟΔΙΟΙ ποτέ δέν υπήρχαν σ'αυτό τόν τόπο μόνο κάτι...πλανόδιοι (πολιτικοί) τυχοδιώκτες.

      Διαγραφή
  3. ...Όταν δέν θέλεις νά βλέπεις, δέν θά δείς ποτέ!
    ...Όταν δέν θέλεις νά μάθεις, δέν θά ακούς ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί όλοι κάνουν πώς δέν ξέρουν γιά τό πρώτο, μεγαλύτερο καί σίγουρα ακριβώτερο τζαμί των Αθηνών από τό 2007;
    Δέν είναι ...."θαύμα";
    Όλοι παριστάνουν πώς δέν υπάρχει!
    Εφημερίδες, περιοδικά, βοθροκάναλα, ραδιόφωνα....
    Αυτό που βρίσκεται στό Μοσχάτο στήν διασταύρωση των οδών Κύπρου αρ. 2 & Δημητσάνας γωνία;
    Καί όχι απλώς φαίνεται, αλλά βγάζει μάτι (λόγω μεγέθους κι άς μήν έχει μιναρέ) από τήν Λεωφόρο Πειραιώς καί από τά δύο ρεύματα κυκλοφορίας;
    Καί γιά όσους δέν τό έχουν ξανακούσει καί δέν τό έχουν δεί, νά τό δούν ΤΩΡΑ ΕΔΩ :
    https://vimasaronikou.files.wordpress.com/2013/04/cf84ceb6ceb1cebcceaf-cebccebfcf83cf87ceaccf84cebfcf852.jpg?w=640

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για καθίστε, ρε παιδιά, γιατί σαν πολύ μαλάκες μας περνάνε και το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό.

    Όπως λέει κι ο ανώνυμος 4:53, εδώ η κατασκευή του τζαμιού πέρασε από τόσα στάδια, κάτω από την μύτη των αρχών. Κανείς δεν κινήθηκε να δει τι γίνεται εκεί; Ο δήμος -δεν ξέρω τι σκατά τέλος πάντων έχουν εκεί - δεν ερεύνησε; Σοβαρολογούμε τώρα;;;;

    Ακούστε, ότι το κράτος είναι μπουρδέλλο, οκ, το ξέρουμε αλλά κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση.

    Πάω στοίχημα ότι δεν θα κλείσει κι ότι θα μας το φέρουν έτσι ώστε να το δεχτούμε κιόλας. Κάποιο παραθυράκι θα βρεθεί. Έχει επενδυθεί πολύ χρήμα πίσω από αυτό. Πιστεύετε ότι θα λήξει εκεί; Εκτός, και προχωρήσει το κλείσιμο, κι η φάση είναι στημένη για να ξεσηκωθούν οι βρωμύλοι και να προκληθούν ταραχές και ξεσηκωμός.

    Πάντως, πιστεύω ότι κάποια @ουστιά θα παιχτεί από όποια πλευρά και να το δει κανείς.

    Α, ρε κρεμάλες που θα πρέπει να ...παίξουμε... Ωραίο παιχνίδι, δε νομίζετε, ακονίζει το λαιμό... Ε., συγγνώμη, το μυαλό, εννοούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου Κόνδορα!
    Καλά κάνεις και βάζεις φωτό και δ/νση, μήπως και ξυπνήσουν τα μουσχάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ @@@@@@@@! ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΟΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ Η ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΙΑΣΑΝ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ @@@@@@@@ ΕΙΝΑΙ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕ ΑΓΡΙΟΣΦΗΚΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή τήν στιγμή βρίσκονται στόν τόπο μας ΠΑΝΩ από
    5800000 λαθροπιθήκια...έτσι γιά νά ξέρετε πού πάμε καί τί πρόκειται νά συμβεί...(βάσει προφητειών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΝΔΩΡ;
      ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
      ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!
      ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ!
      ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
      Κ Α Ν Ε Ν Α Σ .....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!