Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ TURBO: Ελβετική δημοσίευση ασφαλιστικών δεδομένων.


https://yogakey.ch/liste-aller-krankenkassen-welche-yoga-anerkennen/


«Το χρονικό μοτίβο δείχνει τον εμβολιασμό ως έναυσμα για τον καρκίνο».

Οι ζοφερές τάσεις του DEATHVAX™ παρουσιάζουν ομοιότητες όλο και περισσότερο σε όλα τα υψηλά «εμβολιασμένα» έθνη. Τα ελβετικά δεδομένα για τους καρκίνους turbo μοιάζουν τώρα πολύ με τα δεδομένα των ΗΠΑ που παρουσιάζονται στο παρακάτω άρθρο:

Από τον καρκίνο turbo έως την αιφνίδια καρδιακή θνησιμότητα έως την υπερβολική θνησιμότητα από φυσικά αίτια εκτός COVID: οι ατελείωτες ανεπιθύμητες ενέργειες των «εμβολιασμένων» & το παγκόσμιο πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού




Σε αντίθεση με τις εγκληματικές κυβερνήσεις, οι ασφαλιστικές εταιρείες που εκδίδουν πληρωμές και ιατρικές πληρωμές δεν έχουν πολλούς λόγους να παραποιούν τα δεδομένα τους. Και επειδή οι Ελβετοί φημίζονται για την ιστορία τους στην ωρολογοποιΐα, δεν θα ήταν πολύ μακριά να υποθέσουμε ότι οι ασφαλιστικές τους εταιρείες θα παρουσίαζαν εξαιρετικά ακριβείς αναφορές. Έτσι, οι ακόλουθες πληροφορίες από τη Helsana, τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία υγείας στην Ελβετία, είναι αντιπροσωπευτικές της τρομακτικής πραγματικότητας επί τόπου:


Ο ελβετικός πληθυσμός βιώνει 


μεγαλύτερη από 100% αύξηση στους 


λήπτες φαρμάκων για τον καρκίνο 


από την κυκλοφορία των 


τροποποιημένων «εμβολίων» mRNA.


Έτσι μοιάζει μια αναπτυσσόμενη επιδημία καρκίνου turbo.

Μπορούμε να περιμένουμε ότι το ποσοστό θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου, επειδή η «θεραπεία» του καρκίνου είναι η τελευταία εναπομείνασα αγελάδα μετρητών της BigPharma και έχουν κάνει ό, τι μπορούν για να διασφαλίσουν ότι μεγάλα τμήματα της κοινωνίας θα αναπτύξουν αυτές τις ασθένειες.


Η έκθεση της ελβετικής ασφαλιστικής 


εταιρείας δεν έχει άλλη επιλογή από το 


να παραδεχτεί τον πραγματικό ένοχο 


αυτών των εκρηκτικών περιπτώσεων 


φαρμάκων για τον καρκίνο:



Η επικεφαλίδα της σελίδας αναφοράς ασφάλισης ρωτάει, "Είναι ο εμβολιασμός η αιτία;" Η μετάφραση του επισημασμένου κειμένου αναφέρει: «Το χρονικό μοτίβο μιλά υπέρ του εμβολιασμού ως έναυσμα για καρκίνο."

Η μόνη ελπίδα που έχουν τώρα οι «εμβολιασμένοι» είναι να αντιμετωπίσουν τη μόλυνση του mRNA και του DNA τους χρησιμοποιώντας φθηνά επαναχρησιμοποιημένα φάρμακα για να αποτρέψουν το VAIDS, τη βλάβη της πρωτεΐνης ακίδας, την καταστολή της πρωτεΐνης p53, το VAIDS, τις ασθένειες με βάση το πρίον, την καρδιακή βλάβη, τους καρκίνους turbo κ.λπ.

Οι ανεμβολίαστοι μπορεί επίσης να θέλουν να θεωρήσουν τα εν λόγω φθηνά επαναχρησιμοποιημένα φάρμακα ως προφύλαξη από λοιμώξεις, αποβολή «εμβολίων», καρκίνους, έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες κ.λπ.








Σε θέλουν νεκρό.


ΜΗΝ συμμορφώνεσαι.




ΠΗΓΗ: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/turbo-cancer-update-swiss-insurance?publication_id=400535&post_id=139498950&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο Καναδάς αναφέρει αύξηση 135% στους θανάτους από «απροσδιόριστες αιτίες»
Νέα στοιχεία της καναδικής κυβέρνησης αποκάλυψαν ότι το έθνος έχει υποστεί μια εκπληκτική αύξηση 135% στις αναφερόμενες ως «απροσδιόριστες αιτίες».
Η Statistics Canada, μια υπηρεσία της καναδικής κυβέρνησης, μόλις δημοσίευσε μια νέα έκθεση που αποκαλύπτει ότι το έθνος έσπασε ρεκόρ θανάτων το 2022.
Εκτός από τον αυξανόμενο αριθμό Καναδών που πεθαίνουν από «απροσδιόριστες αιτίες», το έθνος κατέγραψε αριθμό ρεκόρ θανάτων από Covid, παρά την υψηλή εμβολιαστική κάλυψη και το τέλος της πανδημίας.
https://slaynews.com/news/canada-reports-135-spike-deaths-unspecified-causes/




Νέα μελέτη περίπτωσης από ομοτίμους αποκαλύπτει ότι προηγουμένως υγιής άνδρας αναπτύσσει καρδιακά προβλήματα αναγκάζοντάς τον να εγκαταλείψει το σπίτι του μετά την εγκατάσταση του πύργου 5G
https://www.activistpost.com/2023/12/new-peer-reviewed-case-study-reveals-previously-healthy-man-develops-heart-problems-forcing-him-to-flee-his-home-after-5g-tower-installed.html




ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ: 1 εκατομμύριο εμβολιασμένοι COVID έχουν πεθάνει στην Αγγλία σε σύγκριση με μόλις 61 χιλιάδες μη εμβολιασμένους σε 2 χρόνια. παρά το γεγονός ότι το 30% του πληθυσμού αρνείται μία δόση της ένεσης COVID
https://expose-news.com/2023/12/05/death-sentence-covid-vaccine-1-million-deaths/



Δρ Mike Yeadon: «Γιατί δεν ήθελαν να μιλήσω;»
Ο Δρ Yeadon μας λέει γιατί είναι «ανεπιθύμητος παντού».
https://t.me/DrMikeYeadonsolochannel/


Η λογοκριμένη ομιλία του Δρ. Mike Yeadon στο βρετανικό κοινοβούλιο
Mike Yeadon: Ομιλία στην έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής 4/12/2023
https://rumble.com/v3zq2jj-mike-yeadon-address-to-parliamentary-special-meeting-4122023.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!