Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ειδήσεις από την δεκαετία του 1960: Το εμβόλιο της γρίπης βρέθηκε να είναι αναποτελεσματικό



Τέσσερεις επιστήμονες υπεύθυνοι για το εμβόλιο της γρίπης κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 το βρήκαν αναποτελεσματικό και αρνήθηκαν να το δώσουν στις οικογένειές τους.


«... Οι γιατροί στο Κέντρο Μεταδοτικών Ασθενειών αναγνώρισαν ότι το εμβόλιο της γρίπης στις συνιστώμενες δόσεις είναιν ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. Ενώ σε μεγαλύτερη δόση μπορεί να είναι επιβλαβές. Ωστόσο, το εμβόλιο της γρίπης εξακολουθεί να συνιστάται για ηλικιωμένους και χρονίως πάσχοντες...

Οι επιστήμονες του Τμήματος Βιολογικών Προτύπων δοκιμάζουν τα εμβόλια για την ισχύ και την ασφάλειά τους πριν τα αδειοδοτήσουν για δημόσια χρήση. Ωστόσο, η διαίρεση δεν καθορίζει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.... Τέσσερεις επιστήμονες που ήταν υπεύθυνοι για το εμβόλιο της γρίπης κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 το βρήκαν αναποτελεσματικό και αρνήθηκαν να το δώσουν στις οικογένειές τους.

Στρατιωτικό εμβόλιο αδενοϊού: «... Όταν αποδείχθηκε ότι το εμβόλιο περιείχε μολυσματικό παράγοντα που προκάλεσε καρκίνο σε πειραματόζωα, αποσύρθηκε από την αγορά, αλλά αυτό συνέβη 3 χρόνια αφότου οι επιστήμονες του τμήματος επεσήμαναν τον κίνδυνο...»


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 1960s News: Flu Vaccine Found To Be INEFFECTIVE (substack.com)


ΠΗΓΗ: 1960s News: Flu Vaccine Found To Be INEFFECTIVE (substack.com)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!