Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Κλιμακώνεται η βία των μεταναστών και των νέων – τα δύο τρίτα όλων των απελάσεων αποτυγχάνουν


"Παρακαλώ, βοηθήστε με! Έχω διαρρήκτες στο σπίτι και είναι οπλισμένοι!"

"Κυρία Michel, έχετε προσπαθήσει να κάνετε το σπίτι σας ζώνη χωρίς όπλα;"

Από τον Alex Cryso

Ακόμη και η εφημερίδα Bild σιγά-σιγά το καταλαβαίνει: «Η ζωή στη Γερμανία γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη!» Τα δύο τρίτα όλων των απελάσεων αποτυγχάνουν. Και ενώ όλα πάνε στραβά, τα αποχαυνωμένα μηχανήματα συνεχίζουν να τρέχουν ακούραστα για να κρατήσουν τον πολίτη μικρό και ηλίθιο, μέχρι που μια μέρα να υπάρξει μια απότομη αφύπνιση. Πλύση εγκεφάλου αντί για ελεύθερη σκέψη – οι δράστες όλης της δυστυχίας θα ξέρουν ήδη γιατί. 
Γεγονός είναι ότι η βία με δράστες νέους και μετανάστες εκρήγνυται. Οι πολιτικοί που μας πείθουν ότι τίποτε από αυτά δεν έχει καμμία σχέση με το Ισλάμ χρειάζονται όλο και περισσότερο εξηγήσεις. Ωστόσο, η υπουργός Εσωτερικών της Σαξονίας-Άνχαλτ, Tamara Zieschang (CDU), είναι σοκαρισμένη: «Είναι σημαντικό να καταπολεμήσουμε μία εγκληματική σταδιοδρομία σε πρώιμο στάδιο. 

Οι νέοι πρέπει να πιάνονται από το χέρι πολύ νωρίτερα και να ενθαρρύνονται να συμπεριφέρονται με κοινωνικά κατάλληλο τρόπο». Το πρόβλημα είναι ότι γνωρίζουμε μέσα και έξω αυτά τα κακομοίρικα λόγια όπου τέτοια προβλήματα επιλύονται στο κοινωνικό κομμάτι, αλλά αυτό αποδεικνύεται ότι είναι πλάνη και αριστεροί ευσεβείς πόθοι.



Όπου κι αν κοιτάξετε, οι αριθμοί εκρήγνυνται σε κάθε ομοσπονδιακό κράτος. Έως και 11% αύξηση του ποσοστού εγκληματικότητας καταγράφηκε το 2023 σε ορισμένες περιπτώσεις: το Αμβούργο ανέφερε αύξηση 10,9%, το Βρανδεμβούργο 9,4%, η Σαξονία-Άνχαλτ 8,6% και η Έσση 7,8%. Σε γενικές γραμμές, 20% περισσότερα εγκλήματα διαπράχθηκαν από άτομα κάτω των 14 ετών από ό,τι το 2022. Μόνο στη Σαξονία-Άνχαλτ, καταγράφηκαν 17.409 εγκλήματα. Στο 116%, ο αριθμός των πράξεων βίας που διαπράττονται από μετανάστες έχει σχεδόν διπλασιαστεί. Στην Κάτω Σαξονία, ο αριθμός των αδικημάτων ήταν αστρονομικός, με 68.874 άτομα κάτω των 21 ετών. Στην Έσση, σημειώθηκε επίσης δραματική αύξηση με 25.913 αδικήματα που διαπράχθηκαν από μετανάστες. Γενικά, τα αντισημιτικά εγκλήματα έχουν τριπλασιαστεί. Εν τω μεταξύ, το γερμανικό ποσοστό εκκαθάρισης αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά: η Ρηνανία-Παλατινάτο προηγείται με 64,5%, ακολουθούμενη από την Έσση με 63,2% και την Κάτω Σαξονία με 62,5%.



Αλλά αντί να διασφαλίσουν κλειστά σύνορα, οι πολιτικοί προτιμούν να στρέφουν τους ανθρώπους τον έναν εναντίον του άλλου ή να κακομεταχειρίζονται την σκέψη με μια άνευ προηγουμένου ανόητη επίθεση. 

Στην απόλυτή τους πλειοψηφία τα θύματα είναι Γερμανοί: Το 2022, σύμφωνα με την BKA, υπήρχαν επίσημα 47.923 Γερμανοί θύματα στις «μεμονωμένες περιπτώσεις», που αντιστοιχεί σε αύξηση 18%. 1,92 εκατομμύρια «ύποπτοι» ερευνήθηκαν το ίδιο έτος. Το γεγονός ότι ο καγκελάριος του SPD Olaf Scholz, από όλους τους ανθρώπους, θέλει να απελάσει σε μεγάλη κλίμακα δεν φαίνεται πλέον σαν κακόγουστο αστείο - περίπου 31.300 προγραμματισμένες απελάσεις δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν πέρυσι για διάφορους λόγους.



Για άλλη μια φορά, η Αυστρία αποδεικνύει ότι δεν είμαστε μόνοι με αυτό το κλιμακούμενο πρόβλημα: Στην περίπτωση των γειτόνων μας, μια ολόκληρη σειρά βάναυσων δολοφονιών και βιασμών συγκλόνισε πρόσφατα τη χώρα - τώρα η επόμενη «μεμονωμένη περίπτωση» είναι υπό την απειλή όπλου: Ήδη τον Ιανουάριο, ένας 14χρονος Ουκρανός βίασε μία 11χρονη κοντά στο Kärnten. Ο 13χρονος φίλος του, επίσης πρόσφυγας πολέμου από την Ουκρανία, βιντεοσκόπησε την πράξη ως συνήθως.


ΠΗΓΗ: Bei Schneider - Migranten- und Jugendgewalt eskaliert – zwei Drittel aller Abschiebungen scheitern


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Υπ. Παιδείας Γερμανίας: ”οι δάσκαλοι να ετοιμάσουν τα παιδιά για πόλεμο.” Η Ρωσία διαρρέει προσομοίωση πυρηνικών χτυπημάτων σε Ευρώπη, ΗΠΑ. Κίνα: μαζί με τη Ρωσία θα πολεμήσουμε ΝΑΤΟ,ΗΠΑ! ΒΙΝΤΕΟ

    https://dimpenews.com/2024/03/17/%cf%85%cf%80-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πόλεμος με τη Ρωσία θα είναι των Αγγλογάλλων με συμμετοχή χρήσιμων ηλιθίων.
    Οι ΗΠΑ θα μείνουν εκτός για να γλυτώσουν τα πυρηνικά ώστε να τα βάλουν με την Κίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!