Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Πληροφοριοδότης της Boeing πριν από το θάνατό του: «Αν μου συμβεί κάτι, δεν είναι αυτοκτονία»

Μια ανατριχιαστική ανατροπή στην ιστορία του πληροφοριοδότη της Boeing εγείρει σοβαρά ερωτήματα για το θάνατό του.


Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στο The Gateway Pundit και αναδημοσιεύθηκε με άδεια.

Δημοσίευση επισκεπτών από τον Jim Hoft

Ένας πρώην διευθυντής της Boeing και πληροφοριοδότης, ο John Barnett, είχε πει σε έναν στενό φίλο λίγες ημέρες πριν από τον πρόωρο θάνατό του ότι αν του συνέβαινε κάτι, δεν θα ήταν αυτοκτονία.

Το Gateway Pundit ανέφερε προηγουμένως ότι ο Barnett βρέθηκε νεκρός από αυτό που φαινόταν να είναι ένα τραύμα που προκλήθηκε από αυτοτραυματισμό μέσα στο αυτοκίνητό του σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου λίγο μετά την κατάθεσή του εναντίον της αεροδιαστημικής εταιρείας.

Ο Barnett είχε κατηγορήσει την Boeing ότι παραμέλησε τις ανησυχίες για την ασφάλεια και ανταπέδωσε εναντίον του για τις αποκαλύψεις του.

Ο 62χρονος, ο οποίος είχε 32ετή θητεία στην εταιρεία μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 2017, πέθανε στις 9 Μαρτίου κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος από τις καταθέσεις σε μια δίκη αντιποίνων πληροφοριοδοτών.

«Ο θάνατος του Barnett ήρθε κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στις καταθέσεις σε μια μήνυση αντιποίνων πληροφοριοδότη, όπου ισχυρίστηκε ότι οι εργαζόμενοι υπό πίεση τοποθετούσαν σκόπιμα εξαρτήματα κατώτερης ποιότητας σε αεροσκάφη στη γραμμή συναρμολόγησης», ανέφερε η Daily Mail.

Η αστυνομία του Charleston διεξάγει έρευνα αφού ο Barnett βρέθηκε στο φορτηγό του «με τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι».

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Barnett φέρεται να βρέθηκε με ένα «ασημένιο περίστροφο» στο χέρι του και το δάχτυλό του στη σκανδάλη.

Στον απόηχο του θανάτου του, ένα σημείωμα αυτοκτονίας βρέθηκε κοντά στο Barnett, εγείροντας ερωτήματα και σκεπτικισμό μεταξύ της νομικής του ομάδας.

Οι δικηγόροι του, Robert Turkewitz και Brian Knowles, αμφισβήτησαν δημοσίως το συμπέρασμα ότι ο Barnett αυτοκτόνησε, προτρέποντας την αστυνομία του Charleston για ενδελεχή έρευνα.

Τόνισαν το αισιόδοξο πνεύμα του Barnett πριν από την προγραμματισμένη κατάθεσή του και εξέφρασαν τη δυσπιστία τους ότι θα αυτοκτονούσε.

Προσθέτοντας στο μυστήριο, η αστυνομία έχει ξεκινήσει μια εκτεταμένη εξέταση του οχήματος του Barnett, μια διαδικασία που συνήθως δεν συνδέεται με ξεκάθαρες αυτοκτονίες. Σύμφωνα με αναφορές, η αστυνομία έχει ξεσκονίσει το αυτοκίνητό του για δακτυλικά αποτυπώματα.

Τα μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου αφηγήθηκαν επίσης ότι ο Barnett εμφανίστηκε εντελώς φυσιολογικός το βράδυ πριν από το θάνατό του.

Τώρα αυτό...

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη στο ABC News, μία στενή οικογενειακή φίλη του John Barnett αποκάλυψε το στοιχειωμένο προαίσθημα του Barnett πριν από τον πρόωρο θάνατό του.


Η Jennifer, της οποίας η μητέρα ήταν δια βίου φίλη με τη μητέρα του Barnett, μοιράστηκε ότι ο Barnett είχε εκφράσει ανησυχίες για το ενδεχόμενο να καταλήξει νεκρός σε ένα σενάριο που ψευδώς πλαισιώθηκε ως αυτοκτονία.

Η Jennifer αφηγήθηκε τις συνομιλίες της με τον Barnett, τονίζοντας την αγάπη του για τη ζωή και απορρίπτοντας κάθε πιθανότητα ότι θα μπορούσε να είχε αυτοκτονήσει.

«Δεν ανησυχούσε για την ασφάλεια γιατί τον ρώτησα, του είπα, δεν φοβάσαι; Και η φωνή του και ο τρόπος που μιλούσε, «όχι, δεν φοβάμαι», είπε, αλλά αν μου συμβεί κάτι, δεν είναι αυτοκτονία. Ξέρω ότι δεν αυτοκτόνησε. Δεν υπάρχει τρόπος. Αγαπούσε τη ζωή πάρα πολύ. Αγαπούσε την οικογένειά του πάρα πολύ. Αγαπούσε τα αδέρφια του πάρα πολύ για να τα βάλει να περάσουν αυτό που περνούν τώρα», είπε.



ΠΗΓΗ: Boeing Whistleblower Before His Death: “If Anything Happens to Me, It’s Not Suicide” – Vigilant News Network


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. BREAKING:

    Greece announces massive military aid package for Ukraine

    - 2,000 5-inch Zuni rockets
    - 180 2.75-inch anti-tank rockets
    - 90,000 90mm anti-tank anti-aircraft ammo
    - 4 million bullets
    - 70 US-made M114A1 howitzers

    https://twitter.com/visegrad24/status/1768653385496998282

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νόμος στον Καναδά θα φυλακίζει ανθρώπους για εγκλήματα που δεν έχουν (ακόμα) διαπράξει!
    https://www.youtube.com/watch?v=0umgOimpBjI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!