Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ! - ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!!

Ο Μακρόν δεσμεύεται να προωθήσει την άμβλωση στον χάρτη δικαιωμάτων της Ε.Ε., αφού η Γαλλία την κατοχυρώσει στο σύνταγμα και κηρύσσει ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!


Kay Nietfeld - Pool/ Getty Images


Το σχέδιο του Macron να κατοχυρώσει την άμβλωση στον χάρτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να καταπολεμηθεί με νύχια και με δόντια. Μια σκοτεινή μέρα για τη Γαλλία δεν πρέπει να γίνει μια σκοτεινή μέρα για την Ευρώπη.

(Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη τελετή στις 8 Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της κατοχύρωσης της άμβλωσης στο γαλλικό σύνταγμα, ο πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν - χωρίς ίχνος ειρωνείας - δήλωσε σε μια εορταστική ομιλία ότι η κίνηση ήταν το αποκορύφωμα ενός αγώνα για «ελευθερία, ενός αγώνα που αποτελείται από δάκρυα, τραγωδίες και τσακισμένα πεπρωμένα». 

Και όμως, δεν αναφερόταν στα αμέτρητα παιδιά που απορρίφθηκαν υπό το γαλλικό καθεστώς εμβρυοκτονίας, αλλά αναφερόταν στο γεγονός ότι η Γαλλία θα γίνει η πρώτη χώρα που θα εντάξει την άμβλωση στο Σύνταγμα.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη λαμπρότητα για την περίσταση, με το Σύνταγμα να σφραγίζεται επίσημα από ένα χειροκίνητο πιεστήριο του 19ου αιώνα, 300 κιλών, που στήθηκε έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης στο Παρίσι, έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να παρακολουθήσει την επίσημη σφραγίδα του Συντάγματος μαζί με τους συγκεντρωμένους πολιτικούς και διασημότητες. 

Η ένταξη της άμβλωσης στο Σύνταγμα, είπε ο Μακρόν στη συγκέντρωση, θα πρέπει να υπενθυμίζει στους ανθρώπους «τη μοίρα γενεών γυναικών που στερούνται τις πιο προσωπικές επιλογές: αν θα αποκτήσουν παιδί ή όχι».

Και συνέχισε: «Η μοίρα αυτών των γυναικών, τα βάσανά τους, ο φόβος τους, οι διευθύνσεις που ανταλλάσσονταν κάτω από τον μανδύα των μυστικών επιχειρήσεων, των πνιγμένων κραυγών, των αδύνατων ανακτήσεων, της μυστικότητας, των υποψιών, των ηθικών κηρυγμάτων, του κινδύνου να χάσουν τα πάντα, την ευτυχία και τη ζωή τους. 

Ναι, για πάρα πολλά χρόνια, οι τύχες των γυναικών σφραγίζονταν από άλλους. Οι ζωές τους αιχμαλωτίζονταν. Η ελευθερία τους περιφρονήθηκε».

Καθώς ο εξτρεμισμός των αμβλώσεων σαρώνει την Ευρώπη και η ήπειρος αντιμετωπίζει δημογραφική κατάρρευση, ο Μακρόν κήρυξε πόλεμο στο κίνημα υπέρ της ζωής. 

«Σήμερα δεν είναι το τέλος της ιστορίας, είναι η αρχή μιας μάχης», είπε στο πλήθος. «Εάν η Γαλλία έχει γίνει η μόνη χώρα στον κόσμο της οποίας το Σύνταγμα προστατεύει ρητά το δικαίωμα στην άμβλωση σε όλες τις περιστάσεις, δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να τηρηθεί αυτή η υπόσχεση σε όλο τον κόσμο

Θα δώσουμε αυτή τη μάχη στην ήπειρό μας, στην Ευρώπη μας, όπου οι αντιδραστικές δυνάμεις πρώτα και πάντα επιτίθενται στα δικαιώματα των γυναικών, πριν προχωρήσουν στην επίθεση στα δικαιώματα των μειονοτήτων, όλων των καταπιεσμένων, όλων των ελευθεριών».


Ο αδυσώπητα σκληρός ηγέτης της παγκόσμιας εκστρατείας κατά του κινήματος της ζωής



Το επόμενο στάδιο σε αυτόν τον αγώνα, ανακοίνωσε ο Μακρόν, θα είναι να τεθεί η άμβλωση στον χάρτη θεμελιωδών δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την Ε.Ε. να υπερασπίζεται την άμβλωση ως καθολικό δικαίωμα. 

Ο κυρίαρχος τύπος έχει ήδη λάβει το σημείωμα. 

Το Associated Press δημοσίευσε πρόσφατα ένα αλφαβητάρι νόμων υπέρ της ζωής σε όλη την Ευρώπη που θα στοχοποιηθούν από ακτιβιστές υπέρ των αμβλώσεων με τίτλο «Καθώς η Γαλλία εγγυάται το δικαίωμα στην άμβλωση, άλλες ευρωπαϊκές χώρες προσπαθούν να επεκτείνουν την πρόσβαση». 

Στην Πολωνία, για παράδειγμα, ακτιβιστές πιέζουν τη νέα αριστερή κυβέρνηση συνασπισμού να νομιμοποιήσει την άμβλωση. Οι πολιτικοί, ωστόσο, είναι επιφυλακτικοί στο να ασχοληθούν με το θέμα.

Τείνω να συμφωνήσω με τον Sebastian Morello ότι οι νεώτερες επαναλήψεις των πολέμων των αμβλώσεων είναι μια σαφής μάχη μεταξύ καλού και κακού στο όνομα της «προόδου». 

Υπάρχουν ακόμη χώρες στην Ευρώπη που προστατεύουν τα παιδιά στη μήτρα· κυρίως, το Λιχτενστάιν και τη Μάλτα. 

Ο Γάλλος πρόεδρος έχει, ουσιαστικά, κηρύξει πόλεμο στα προγεννημένα παιδιά αυτών των χωρών· 

Έχει ανακοινώσει μια νέα μορφή αποικιοκρατίας στην οποία η γαλλική δέσμευση για εμβρυοκτονία προωθείται σε όλη την ήπειρο και σε όλο τον κόσμο. 

Πράγματι, όπως αναφέρει λεπτομερώς η Obianuju Ekeocha στο ανατριχιαστικό βιβλίο της του 2018 Target Africa: Ιδεολογική νεοαποικιοκρατία στον 21ο αιώνα, η άμβλωση και τα «σεξουαλικά δικαιώματα» αποτελούν ήδη θεμελιώδη κινητήρια δύναμη πίσω από μεγάλο μέρος της δυτικής βοήθειας και εξωτερικής πολιτικής.

Το σχέδιο του Μακρόν να κατοχυρώσει την άμβλωση στον χάρτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να καταπολεμηθεί με νύχια και με δόντια. Ομάδες όπως η πανευρωπαϊκή οργάνωση One of Us προετοιμάζονται ήδη για τη μάχη· 

Η περσινή νίκη στη Μάλτα απέδειξε ότι η ήττα δεν είναι αναπόφευκτη και ότι οι δυνάμεις που αγωνίζονται για τη ζωή και την οικογένεια μπορούν να κερδίσουν. 

Μια σκοτεινή μέρα για τη Γαλλία δεν πρέπει να γίνει μια σκοτεινή μέρα για την Ευρώπη.

 

Προτεινόμενη εικόνα

Ο Jonathon Van Maren είναι δημόσιος ομιλητής, συγγραφέας και ακτιβιστής υπέρ της ζωής. Τα σχόλιά του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από οκτώ γλώσσες και έχουν δημοσιευθεί ευρέως στο διαδίκτυο καθώς και σε έντυπες εφημερίδες όπως η Jewish Independent, η National Post, η Hamilton Spectator και άλλες. Έχει λάβει βραβείο για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού σε έντυπη μορφή από την εβραϊκή οργάνωση B'nai Brith. Τα σχόλιά του έχουν παρουσιαστεί στο CTV Primetime, Global News, EWTN και CBC, καθώς και σε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς και ειδησεογραφικά πρακτορεία στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μιλάει για μια μεγάλη ποικιλία πολιτιστικών θεμάτων σε όλη τη Βόρεια Αμερική σε πανεπιστήμια, γυμνάσια, εκκλησίες και άλλες λειτουργίες. Μερικά από αυτά τα θέματα περιλαμβάνουν την άμβλωση, την πορνογραφία, τη σεξουαλική επανάσταση και την ευθανασία. Ο Jonathon είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Arts στην ιστορία από το Πανεπιστήμιο Simon Fraser και διευθυντής επικοινωνίας του Καναδικού Κέντρου Βιο-Ηθικής Μεταρρύθμισης.

Το πρώτο βιβλίο του Jonathon, The Culture War, κυκλοφόρησε το 2016.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ:
Στην ομιλία του State of the Union ο Μπάιντεν κατέστησε σαφές ότι η άμβλωση βρίσκεται στο επίκεντρο της εκστρατείας του για το 2024
Η άμβλωση ήταν στο επίκεντρο της ομιλίας του προέδρου Τζο Μπάιντεν για την κατάσταση της Ένωσης το βράδυ της Πέμπτης. Πράγματι, το έχει κάνει το επίκεντρο της εκστρατείας του για το 2024, αψηφώντας τον προηγούμενο ισχυρισμό του ότι δεν είναι «μεγάλος στις αμβλώσεις».



Ο Μακρόν ηγείται του «εορτασμού» του συνταγματικού δικαιώματος στην άμβλωση σε πρωτοφανή τελετή στο Παρίσι
Ο Γάλλος πρόεδρος διακήρυξε σε άκρο ενθουσιασμό σε μια δημόσια εκδήλωση ότι το «εγγυημένο» δικαίωμα στην άμβλωση είναι πλέον νόμος της χώρας.

2 σχόλια:

  1. https://pbs.twimg.com/media/GIqdFsRWcAAugkw?format=jpg&name=small

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι συγκλονιστική οπτασία σε ροζ, πίνοντας τον πρωινό καφέ μας!!!!!...

      Σας ευχαριστούμε!

      Καλημέρα σας!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!