Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

ΕΜΕΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕΛΟ


Ένα σχόλιο στο: 
Τουρκία: Παρέμβαση Ερντογάν για την δολοφονία μιας γάτας που έχει ξεσηκώσει οργή

Με περισσή αηδία και αποστροφή διαβάσαμε σήμερα στο MSN την παρακάτω είδηση.

Με περισσή αηδία και αποστροφή για την υποκρισία τόσο των χασάπηδων της ανθρωπότητας όσο και των ΜΜΕ που μεταδίδουν την είδηση, η οποία θα έπρεπε να αγνοηθεί ή τουλάχιστον να τεθεί πάνω στις σωστές τις βάσεις.

Όσοι αγαπάμε και σεβόμαστε πραγματικά την πλάση, καθώς πίσω από εκείνη αναγνωρίζουμε, τιμούμε και ευχαριστούμε τον Ένα και Μοναδικό Πλάστη και Ζωοδότη μας Θεό για όσα υπέροχα και αψεγάδιαστα δημιούργησε και μας χάρισε, σαφώς και θεωρούμε σωστό να χαραχθεί μία γραμμή όσον αφορά στην προστασία των ζώων που θα πρέπει φυσικά να επηρεάζει και την παραγωγή και έρευνα που οφείλουν να γίνονται με τον υγιή και ειλικρινή σεβασμό προς την φύση και τον καταναλωτή, χωρίς γνώμονα την εξυπηρέτηση συμφερόντων και ατζέντας και χωρίς υστερίες, θεατρινισμούς και νοσηρές καταστάσεις.

Το να βλέπεις, όμως, να αναδεικνύεται τόσο ξεδιάντροπα τέτοια είδηση που δεν έχει καμμία ουσία, σε κάνει να αναρωτιέσαι την σκοπιμότητα πίσω από αυτό, καθώς καταλαβαίνει και ο πλέον άσχετος ότι οι ειδήσεις ευτελούς σημασίας που χρησιμοποιούν σχεδόν παντού σε υπερβολική συχνότητα συνιστούν στρατηγική αποβλάκωσης και εύπεπτης προπαγάνδας. Συνεπώς, δεν είναι διόλου τυχαίο και ούτε σημαίνει ότι ξέμειναν από ειδήσεις.

Πού ακριβώς, λοιπόν, αποσκοπεί η ωραιοποίηση των σφαγέων της ανθρωπότητας;

Γιατί θέλουν διακαώς τα καλολαδωμένα και μπουκωμένα μέχρι σκασμού, προδοτικά ΜΜΕ να ξεχάσει ο Έλληνας τους γενοκτόνους του και τους εκτοπιστές του από τα εδάφη των προγόνων του;

Δεν είναι καθόλου τυχαία όλα τούτα. Θυμηθείτε πόσο μεθοδικά και σιγά-σιγά άρχισε το πριόνισμα της μνήμης μας με την εισαγωγή τουρκικών σειρών, ασχέτως χαμηλοτάτου επιπέδου.

Καμμία γάτα δεν μπορεί να ξεπλύνει τον κτηνωδέστερο χασάπη λαών και πολιτισμών που πέρασε ποτέ στην Ιστορία: την Τουρκία, μία χώρα που θα έπρεπε να είχε απομονωθεί από τον πολιτισμένο κόσμο.

Αν οι γάτες καταλάβαιναν την υποκρισία όλων αυτών, ένα θα είχαν να τους πουν ή μάλλον να τους δείξουν:



(ξέρει πολύ καλά τι λέει, και δεν είναι το αθώο 'hiss', απλά δεν καλοπροφέρει το 'p')


Ο μέγας προστάτης των γατών








Μ.Ζ.


ΠΗΓΗ: Τουρκία: Παρέμβαση Ερντογάν για την δολοφονία μιας γάτας που έχει ξεσηκώσει οργή (msn.com)

3 σχόλια:

  1. Έτσι είναι η επικοινωνιακή πολιτική.
    Ολόκληρη επιστήμη είναι η διαχείριση της ψυχολογίας της μάζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς, εφόσον γνωρίζουν πολύ καλά ότι απευθύνονται σε ηλιθίους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος εκ πεποιθήσεως15 Μαρτίου 2024 στις 9:07 μ.μ.

      Καλησπέρα σας Οδύσσεια,

      Αγαπητέ ανώνυμε, το θέμα της ανάρτησης, ωστόσο, δεν είναι να καταλήξουμε στο γεγονός ότι έτσι είναι η επικοινωνιακή πολιτική.

      Αυτό είναι γνωστό τοις πάσι και δεν αποτελεί σπουδαία διαπίστωση ή ακόμη και ανακάλυψη.

      Για το νοητικό επίπεδο ζώου στην Τουρκία είναι μια χαρά. Καμμία διαφωνία.

      Το θέμα της ανάρτησης, και πράξατε άριστα που το επισημάνατε, αγαπητή Οδύσσεια, είναι η πραγματικά φθηνή και χαμηλού επιπέδου προπαγάνδα και προώθηση ως είδηση από τα ελληνικά ΜΜΕ ενός γελοίου θέματος με πρωταγωνιστή έναν σφαγέα, όπως ορθά τον αποκαλείτε.

      Δεν είναι πλέον μυστικό ότι ο μέσος όρος των ΜΜΕ στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου , και επιρρεπής -σε βαθμό παθογένειας- στην χειραγώγηση, αρκεί να πληρώνει αδρά ο εντολέας.
      Έχουν περιπέσει σε τέτοια εξευτελιστική θέση που το να ονομάζεται δημοσιογράφος στην Ελλάδα προκαλεί στην καλύτερη περίπτωση ένα ειρωνικό μειδίαμα.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!